Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. Takım 640. Etap***

dira90(62.4/62.1/0.3/%0.48)
LAydLiNe(72.3/72.1/0.2/%0.28)
Meltemesintisi80 (56.6/56.3/0.3/%0.53)
pessinus(76.2/75.9/0.3/%0.39)

13. Takım Ortalaması: % 0.42

Kızlar bu hafta herkes az da olsa kilo verdi. Hepinizi kutluyorum bu nedenle. Haftaya inşallah çok daha güzel sonuçlar göreceğimize inanıyorum. Ne dersiniz haftaya ilk üçe girmek için zorlayalım mı biraz kendimizi?

Ben varım canım dikkat etmeye çalışabilirim daha çok. Oğlum yavaş da olsa iyileşiyor uykumuz biraz daha düzenli olabilir bir de bir haftadır farklı bir kurumda akşama kadar seminerdeydim en pratik haliyle yemeklerimi yapmaya çalıştım hep. Bu hafta düzgün öğünler ve biraz da çabayla yapabilecegime inaniyorum

Geçmiş olsun canım yeniden oğluna. İkimizin kilosu biraz fazla olduğu için daha çok verebiliriz. Bu kiloları iyi değerlendirmemiz lazım. İlk önceliğimiz 6 lı rakamları görmek olsun

Geçmiş olsun canım yeniden oğluna. İkimizin kilosu biraz fazla olduğu için daha çok verebiliriz. Bu kiloları iyi değerlendirmemiz lazım. İlk önceliğimiz 6 lı rakamları görmek olsun
Teşekkür ederim canım son bir haftadır geceleri kâbus gibi yarım saatte bir uyanmalar uyumak istememeler falan filan düzenim alt üst durumdaydi. Aynen hamilelik öncesi de 72 kilodaydim eskiden olsa önceliğim o kiloya inmek olurdu ama şimdi en az 65 ilk hedefim.umarim ulaşırız son hedeflerimize

Kızlar selam herkese ben bir arkadaşla birebir yarış yapıyorum zayıflamaya bu şekilde devam etme kararı aldım çünkü telefonla ve internetle ilgili sıkıntım var düzeltebilirim ama istemiyorum evimizde hayatımızda telefon televizyon ve internet çok kısıtlı durumda hal böyle olunca burayı takip edemiyorum gönlüm ve aklım sizinle

En güzelini yapmışsın canım umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Yaseminli yesil cayda mi varmis ilk defa duydum..ben naneli yeşil cay iciyorum cokta seviyorum

158

tamamdır.Zaten bugün senden azarı yiyince kahve de içmedim.Dikkat ettim bugün tatlı hiçbirşey yemedim ve belki o yüzden başım çatlıyor.

tamamdır.Zaten bugün senden azarı yiyince kahve de içmedim.Dikkat ettim bugün tatlı hiçbirşey yemedim ve belki o yüzden başım çatlıyor.
Şekersiz ilk iki gün bende baş ağrısı çektim ama geçti şimdi. Sabredersen düzelecek

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 8.45
Bir dilim kepekli ekmek, 7 adet zeytin, bir parça peynir, acı biber
Ara 11.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen 13.30
3 kaşık peynirli makarna
Akşam 19.30
Bir parça et
3 lt su
10000 adım

İyi akşamlar
8.00
Kapya biberli omlet,25 Gr ekşi mayalı ekmek,10 Gr şekersiz fıstık ezmesi
11.30
200 Gr sotelenmis tavuk(dışarıda geçen bir ögündü kalorisi yüksektir muhtemelen)
15.30
Sütlü filtre kahve
19.00
150 Gr karnıbahar brokoli graten,yarım kase yoğurt, yeşillik salata. Çocuklar hala uyanık sporumu daha yapamadım yürüyüş için de hava çok çok kötü burada. İns ilerleyen saatlerde Leslie yapacağım. Su da 2.5 lt oldu şimdilik

Peynirli makarna haricinde çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Makarnanın yerine daha doyurucu bir şey yeseydin eminim daha güzel olurdu. Unutma amacımız sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek.
Menün gayet güzel olmuş. Sadece tavuğu yediysen sorun yok. Umarım leslie yapabilirsin o zaman günü güzel kapatmış olursun.

Bende menümü yazayım.

Kahvaltı (08:30)
1 tane simit
1 kutu beyaz peynir (kk kadar)

Öğle (12:00)
3 yk et döner
1 kase mercimek çorbası
1 kutu ayran

Akşam (18:30)
1 tane çiğ köfte dürüm
1 kutu ayran

Gün içinde 1 bardak şekersiz çay, iki kupa yeşil çay, 1 tane şekersiz türk kahvesi içtim. 2,5 lt su
Ekstradan spor yapamadım ama işlerimden dolayı normalden daha hareketliydim. Bugün ki menüm öğle yemeğim hariç çok iyi olmadı ama bir hafta öncesindeki yediklerime göre hepsi çok masum. Normalde kahvaltıda yarım simit serbest. Ama ben maalesef çok acıktığım için hepsini yedim.

sabah kahvaltısı 9.30
1 dilim buğday ekmegi
mantarlı omlet
azicik beyaz peynir
1 fincan çay sekersiz

aksam yemegi 18.00
1 dilim bugday ekmegi
bol sebzeli menemen
bol yeşillik

aralarda
naneli yeşil çay
turk kahvesi sekersiz
su cok fazla tüketemiyorum en fazla 4 5 bardak

ve 20 dakika egzersiz arti 1000 adim

Bende bayagi acıktım bugun..acıkınca bitki caylarina sardim..ama yemedim tuttum kendimi :) 3 fincan turk kahvesi ictim ama onu nasil engellicem bilmiyorum

Özel bir diyet mi uyguluyorsun canım? Yediklerin gayet güzel ama akşam ile sabahın arası çok açılmış. Suyu mutlaka yavaş yavaşta olsa çoğaltman lazım. Egzersiz güzel ama adım sayın biraz az olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…