hemmen şimdi bir yeşil çay içiyorummmmmm
benim favorim ise yaseminli, içimi o kadar hoş ki
Ben varım canım dikkat etmeye çalışabilirim daha çok. Oğlum yavaş da olsa iyileşiyor uykumuz biraz daha düzenli olabilir bir de bir haftadır farklı bir kurumda akşama kadar seminerdeydim en pratik haliyle yemeklerimi yapmaya çalıştım hep. Bu hafta düzgün öğünler ve biraz da çabayla yapabilecegime inaniyorumKızlar bu hafta herkes az da olsa kilo verdi. Hepinizi kutluyorum bu nedenle. Haftaya inşallah çok daha güzel sonuçlar göreceğimize inanıyorum. Ne dersiniz haftaya ilk üçe girmek için zorlayalım mı biraz kendimizi?
Geçmiş olsun canım yeniden oğluna. İkimizin kilosu biraz fazla olduğu için daha çok verebiliriz. Bu kiloları iyi değerlendirmemiz lazım. İlk önceliğimiz 6 lı rakamları görmek olsunBen varım canım dikkat etmeye çalışabilirim daha çok. Oğlum yavaş da olsa iyileşiyor uykumuz biraz daha düzenli olabilir bir de bir haftadır farklı bir kurumda akşama kadar seminerdeydim en pratik haliyle yemeklerimi yapmaya çalıştım hep. Bu hafta düzgün öğünler ve biraz da çabayla yapabilecegime inaniyorum
Teşekkür ederim canım son bir haftadır geceleri kâbus gibi yarım saatte bir uyanmalar uyumak istememeler falan filan düzenim alt üst durumdaydi. Aynen hamilelik öncesi de 72 kilodaydim eskiden olsa önceliğim o kiloya inmek olurdu ama şimdi en az 65 ilk hedefim.umarim ulaşırız son hedeflerimizeGeçmiş olsun canım yeniden oğluna. İkimizin kilosu biraz fazla olduğu için daha çok verebiliriz. Bu kiloları iyi değerlendirmemiz lazım. İlk önceliğimiz 6 lı rakamları görmek olsun
En güzelini yapmışsın canım umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsınKızlar selam herkese ben bir arkadaşla birebir yarış yapıyorum zayıflamaya bu şekilde devam etme kararı aldım çünkü telefonla ve internetle ilgili sıkıntım var düzeltebilirim ama istemiyorum evimizde hayatımızda telefon televizyon ve internet çok kısıtlı durumda hal böyle olunca burayı takip edemiyorum gönlüm ve aklım sizinle
158Bende de bir program var aslında benimde çok hoşuma gidiyor. İos kullanıyorum ben ama belki vardır aynı program. Şu an kilom ideal kilomdan bayağı fazla. Bu hareketleri ideal kiloma yaklaşınca yaparsam daha faydalı olacağını düşünüyorum. Şimdilik yürümeye başladım. Dün çok iyi oldu. Her gün 10 bin adımın üzerine çıkarsam kilo vermemde katkısı büyük olacak. Senin boyun kaçtı canım?
tamamdır.Zaten bugün senden azarı yiyince kahve de içmedim.Dikkat ettim bugün tatlı hiçbirşey yemedim ve belki o yüzden başım çatlıyor.O zaman şöyle yapalım. Şekerli kahve yerine sade kahve iç şeker yerine de 1 kare bitter çikolata ye kahveyle birlikte. Çok daha lezzetli olur hem daha çok mutluluk verirBiliyorsun ki kilo verme aşaması biraz sancılı oluyor. Bizim fark etmediğimiz ufak tefek hatalar ya az kilo vermemizi sağlıyor ya da kilo vermemize engel oluyor. O yediğin yoğurt yerine normal yoğurdun içine pul biber ve nane katıp yiyebilirsen eğer hem yağ yakmış olursun hem de daha sağlıklı olur. Deneyen çok kişi biliyorum ve işe yarıyor. Ben yoğurt sevmediğim için çok yiyemiyorum. Bir de günde iki kupa yeşil çay içmeye çalış.
Şekersiz ilk iki gün bende baş ağrısı çektim ama geçti şimdi. Sabredersen düzelecektamamdır.Zaten bugün senden azarı yiyince kahve de içmedim.Dikkat ettim bugün tatlı hiçbirşey yemedim ve belki o yüzden başım çatlıyor.
Peynirli makarna haricinde çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Makarnanın yerine daha doyurucu bir şey yeseydin eminim daha güzel olurdu. Unutma amacımız sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek.İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 8.45
Bir dilim kepekli ekmek, 7 adet zeytin, bir parça peynir, acı biber
Ara 11.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen 13.30
3 kaşık peynirli makarna
Akşam 19.30
Bir parça et
3 lt su
10000 adım
Menün gayet güzel olmuş. Sadece tavuğu yediysen sorun yok. Umarım leslie yapabilirsin o zaman günü güzel kapatmış olursun.İyi akşamlar
8.00
Kapya biberli omlet,25 Gr ekşi mayalı ekmek,10 Gr şekersiz fıstık ezmesi
11.30
200 Gr sotelenmis tavuk(dışarıda geçen bir ögündü kalorisi yüksektir muhtemelen)
15.30
Sütlü filtre kahve
19.00
150 Gr karnıbahar brokoli graten,yarım kase yoğurt, yeşillik salata. Çocuklar hala uyanık sporumu daha yapamadım yürüyüş için de hava çok çok kötü burada. İns ilerleyen saatlerde Leslie yapacağım. Su da 2.5 lt oldu şimdilik
sabah kahvaltısı 9.30
1 dilim buğday ekmegi
mantarlı omlet
azicik beyaz peynir
1 fincan çay sekersiz
aksam yemegi 18.00
1 dilim bugday ekmegi
bol sebzeli menemen
bol yeşillik
aralarda
naneli yeşil çay
turk kahvesi sekersiz
su cok fazla tüketemiyorum en fazla 4 5 bardak
ve 20 dakika egzersiz arti 1000 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?