Bende bayagi acıktım bugun..acıkınca bitki caylarina sardim..ama yemedim tuttum kendimi :) 3 fincan turk kahvesi ictim ama onu nasil engellicem bilmiyorum
Kendini tutabildiğin için tebrik ederim seni. Bugün öğlen çok acıktığım için gözüm döndü resmen ve önüme ilk çıkan şeyi yedim maalesef. Bitki çayı içmeyi deniyeyim bende bari.Bende bayagi acıktım bugun..acıkınca bitki caylarina sardim..ama yemedim tuttum kendimi :) 3 fincan turk kahvesi ictim ama onu nasil engellicem bilmiyorum
Menünü yazmadın dimi?Kendini tutabildiğin için tebrik ederim seni. Bugün öğlen çok acıktığım için gözüm döndü resmen ve önüme ilk çıkan şeyi yedim maalesef. Bitki çayı içmeyi deniyeyim bende bari.
Menümü paylaştım ben.Menünü yazmadın dimi?
Ayyy iyice unutkan oldum çıktım. Hepte sana denk geliyorMenümü paylaştım ben.
Gece kacamagindan dolayı öğünler geç başladı. Sabah limonlu su
13.00 kahvaltı 1 tatli kaşığı zeytinyağında 2 domates 2 yumurta ile menemen. Tuz yok, pulbiber var
16.00 yarim şeftali ve bir bardak tarçınlı yoğurt
17.30 yeşil çay
19.00 aksam yemeği fırında çupra, biraz firinda patates, yağsız tuzsuz salata.
20.30 yeşil çay
Yatarken de yogurt pulbiber ve limon yapacagim.
Suyu tam hesap etmedim ama 2.5 olmuştur. Normalde yürüyüşe çıkıyorum ama bugün hava yağmurlu çıkamadım. 100 basamak merdiven indim.
Sıfır ekmek ve sıfır şekerle bitirdim günü çok mutluyum.
Boy 174 kilo 67.0
Estağfurullah olur mu hiçAyyy iyice unutkan oldum çıktım. Hepte sana denk geliyorKusura bakma canım
Harika bir menü olmuşIyi geceler kızlar.Bugunki menüm.
Sabah 10.00
1haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2kucuk.dilim sucuk
1kupa yeşilçay
13.30
Şekersiz türk kahvesi
15.30
1kucuk kase bol yeşillikli kısır ve çay
19.00 Akşam
3fiirnda köfte
1kase yoğurt çorbası bugdayli
Salata 1kase
2.5lt su
Bugün annemlerdeydim spor yapamadim
Buarada ekmek yemedim bugün hic
Bugun baska yerden karbonhidrat almadigim icin patates cok sorun olmaz diye düşündüm. Insallah basarabilirsem hedef 5 kilo. Kesinlikle bolgesel egzersiz en ihtiyacim olan şey. Ama benim gece yeme alışkanlığım var malesef. Gunduz eksik beslendigim icin muhtemelen. Bebege gece uyandikca yiyorum. Şimdi sizlere her yedigimi, her yaptığımı yazma mecburiyeti beni gaza getiriyor :) umarım verebilir ve sonrasinda da koruyabilirimAslında sadece 3 kilo gibi bir fazlan var eğer daha ince olmak istemiyorsan. Onu da şekersiz devam edersen kısa sürede verebilirsin. Tabii yanına biraz egzersiz ekleyerek. Verilecek kilon az olduğu için bölgesel hareketler daha ince görünmeni sağlayabilir. Birde sana tavsiyem patatesten de uzak durman çünkü patateste glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. İçerdiği nişastadan dolayı çok sağlıklı gelmiyor bana.
Bugun baska yerden karbonhidrat almadigim icin patates cok sorun olmaz diye düşündüm. Insallah basarabilirsem hedef 5 kilo. Kesinlikle bolgesel egzersiz en ihtiyacim olan şey. Ama benim gece yeme alışkanlığım var malesef. Gunduz eksik beslendigim icin muhtemelen. Bebege gece uyandikca yiyorum. Şimdi sizlere her yedigimi, her yaptığımı yazma mecburiyeti beni gaza getiriyor :) umarım verebilir ve sonrasinda da koruyabilirim
Şükür Leslie 3 mile tamamlayabildim kendimi tebrik ediyorum sonuna doğru uyanıp eşime kalıp soylenmelere maruz kaldım ama 40 küsur dk kendime ayirmisim gün içinde çok mu?
BBugun karnibahardan mıdır nedir karnim inanilmaz şiş hissediyorum patlayacak gibi rahatladım umarımdokunsalar pat diye patlayacagim
Teşekkür ederim canım yürüyüş yapmayı daha çok seviyorum dışarıda ama ne çocukların uyku saati müsaade ediyor ne de hava umarım iyi gelmiştir bu yürüyüş deAz bile bence hiçte çok değil. Tebrikler
Teşekkür ederim canım yürüyüş yapmayı daha çok seviyorum dışarıda ama ne çocukların uyku saati müsaade ediyor ne de hava umarım iyi gelmiştir bu yürüyüş de
Evet ya aynen öyle keşke her gün bu kadarcik zamanım olabilse. Annem baya kilo vermişti bununlaBende çok severim yürümeyi ama dışarıda yürüyemeyince bu bile fayda sağlıyor. Hatta sırf leslie ile zayıflayanlar bile var. Hareketsiz kalmaktan çok çok daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?