Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bayagi acıktım bugun..acıkınca bitki caylarina sardim..ama yemedim tuttum kendimi :) 3 fincan turk kahvesi ictim ama onu nasil engellicem bilmiyorum

O zaman seni kocaman alkışlıyorummmmmmmmmmmmm

Kendini tuttuğun zaman olacak bu iş. Ben de 5 gündür akşamları çok acıkıyorum ama yemiyorum. Ödülünü de tartıda alıyorum.

Bende bayagi acıktım bugun..acıkınca bitki caylarina sardim..ama yemedim tuttum kendimi :) 3 fincan turk kahvesi ictim ama onu nasil engellicem bilmiyorum
Kendini tutabildiğin için tebrik ederim seni. Bugün öğlen çok acıktığım için gözüm döndü resmen ve önüme ilk çıkan şeyi yedim maalesef. Bitki çayı içmeyi deniyeyim bende bari.

Kendini tutabildiğin için tebrik ederim seni. Bugün öğlen çok acıktığım için gözüm döndü resmen ve önüme ilk çıkan şeyi yedim maalesef. Bitki çayı içmeyi deniyeyim bende bari.
Menünü yazmadın dimi?

Gece kacamagindan dolayı öğünler geç başladı. Sabah limonlu su
13.00 kahvaltı 1 tatli kaşığı zeytinyağında 2 domates 2 yumurta ile menemen. Tuz yok, pulbiber var

16.00 yarim şeftali ve bir bardak tarçınlı yoğurt

17.30 yeşil çay

19.00 aksam yemeği fırında çupra, biraz firinda patates, yağsız tuzsuz salata.

20.30 yeşil çay

Yatarken de yogurt pulbiber ve limon yapacagim.

Suyu tam hesap etmedim ama 2.5 olmuştur. Normalde yürüyüşe çıkıyorum ama bugün hava yağmurlu çıkamadım. 100 basamak merdiven indim.

Sıfır ekmek ve sıfır şekerle bitirdim günü çok mutluyum.
Boy 174 kilo 67.0

Iyi geceler kızlar.Bugunki menüm.
Sabah 10.00
1haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2kucuk.dilim sucuk
1kupa yeşilçay

13.30
Şekersiz türk kahvesi

15.30
1kucuk kase bol yeşillikli kısır ve çay

19.00 Akşam
3fiirnda köfte
1kase yoğurt çorbası bugdayli
Salata 1kase

2.5lt su
Bugün annemlerdeydim spor yapamadim
Buarada ekmek yemedim bugün hic

Aslında sadece 3 kilo gibi bir fazlan var eğer daha ince olmak istemiyorsan. Onu da şekersiz devam edersen kısa sürede verebilirsin. Tabii yanına biraz egzersiz ekleyerek. Verilecek kilon az olduğu için bölgesel hareketler daha ince görünmeni sağlayabilir. Birde sana tavsiyem patatesten de uzak durman çünkü patateste glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. İçerdiği nişastadan dolayı çok sağlıklı gelmiyor bana.

Harika bir menü olmuş

Bugun baska yerden karbonhidrat almadigim icin patates cok sorun olmaz diye düşündüm. Insallah basarabilirsem hedef 5 kilo. Kesinlikle bolgesel egzersiz en ihtiyacim olan şey. Ama benim gece yeme alışkanlığım var malesef. Gunduz eksik beslendigim icin muhtemelen. Bebege gece uyandikca yiyorum. Şimdi sizlere her yedigimi, her yaptığımı yazma mecburiyeti beni gaza getiriyor :) umarım verebilir ve sonrasinda da koruyabilirim

Sağlıklı beslenmeyi öğrendiğimiz zaman kurtulduğumuz bütün fazlalıklar geri gelmemek üzere gidecekler. Glisemik indeksi yüksek gıdalar vücuttaki şeker dengesini bozduğu için daha çabuk açlık hissetmeni sağlıyor. Patates ve pirinç en tehlikeli olanlardan. Ben diyet süresince hiç tüketmemiştim. Sonrasında da önce ufak ufak başlıyorsun sonra vücut istedikçe istiyor. O yüzden mümkün oldukça uzak durmak lazım yoksa ben patatese bayılırım hem de her türlüsüne. Zaten zararlı ne varsa onlara bayılıyoruz

Şükür Leslie 3 mile tamamlayabildim kendimi tebrik ediyorum sonuna doğru uyanıp eşime kalıp soylenmelere maruz kaldım ama 40 küsur dk kendime ayirmisim gün içinde çok mu?

BBugun karnibahardan mıdır nedir karnim inanilmaz şiş hissediyorum patlayacak gibi rahatladım umarım dokunsalar pat diye patlayacagim

Kızlar bu önümüzdeki iki gün oldukça tehlikeli. O nedenle çok dikkatli olalım lütfen. Ben 5 günü gayet güzel bir şekilde geçirdim. Yarında inşallah kaçamaksız bir gün geçirmeye niyetliyim. Sizlerde hafta sonu rehavetine kapılıp sakın zararlı şeyler yemeyin. Yemek istediğiniz zaman burayı düşünün ve vazgeçin lütfen.

BBugun karnibahardan mıdır nedir karnim inanilmaz şiş hissediyorum patlayacak gibi rahatladım umarım dokunsalar pat diye patlayacagim

Karnabahar şişkinlik yapar canım. Telaşlanma geçecektir mutlaka. Bundan sonra dikkatli tüket.

Teşekkür ederim canım yürüyüş yapmayı daha çok seviyorum dışarıda ama ne çocukların uyku saati müsaade ediyor ne de hava umarım iyi gelmiştir bu yürüyüş de

Bende çok severim yürümeyi ama dışarıda yürüyemeyince bu bile fayda sağlıyor. Hatta sırf leslie ile zayıflayanlar bile var. Hareketsiz kalmaktan çok çok daha iyidir.

Bende çok severim yürümeyi ama dışarıda yürüyemeyince bu bile fayda sağlıyor. Hatta sırf leslie ile zayıflayanlar bile var. Hareketsiz kalmaktan çok çok daha iyidir.
Evet ya aynen öyle keşke her gün bu kadarcik zamanım olabilse. Annem baya kilo vermişti bununla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…