Sabah oğlumun uyanması acikmasi derken kahvaltı bu saati buluyo canım.Belirtmeyi unutmusum ama şekeri azaltmak için tek şekerin yarisi ile yaptım.Kahvaltın çok güzel olmuş ama kahvaltının saati çok geç bence canım. Öğle yemeği olmamış dolayısıyla. Perşembe günleri şişkinlik yapacak bulgur, fasulye, nohut gibi yiyecekler tüketmemeye çalış çünkü Cuma tartıyı mutlaka etkiler. Ayrıca kahvelerini şekersiz iç artık etkisini göreceksin.
Bugünü bol karbonhidratlı geçirmişsin. Ekşi mayalı ekmek yerine tam buğday denesen nasıl olur?
19/09/2019 Menü-programMeltemesintisi80 canım senin menü nasıldı?
İlk olarak saçmalama! Ne utanması.Sen bir annesin ve bebeğinle ilgileniyorsun.İstediğin kadar düzgün beslen ;şu anda uyku düzenin alt üst olmuş durumda. Sadece bu tip zamanlarda seni ayağa kaldıracak kadar uyu ve mümkün olduğunca lifli beslen.Emziriyor musun bilmiyorum ama rafine şeker tüketmedikçe o kiloların gidecek emin ol.Günaydınlar
67.0 ciktim şu an. Ama bu gece son aylarin en en en kötü gecesiydi diyebilirim. Bebegim sabaha kadar uyumadi ve ben saat başı saçma sapan şeyler yedim, kendimden utanıyorum, 5 gun boyunca yiyemeyecegim kadar cok sey yedimbunlar tartiya ne zaman yansır
Kahvaltı için sen oğlunu bekleme canım. Oğlun kalkınca onun karnını doyur sadece ama sen kahvaltını daha önce yapmış ol. Gör bak çok faydasını göreceksin.Sabah oğlumun uyanması acikmasi derken kahvaltı bu saati buluyo canım.Belirtmeyi unutmusum ama şekeri azaltmak için tek şekerin yarisi ile yaptım.
Harika bir menü olmuş. Su ve adım sayısı da çok güzel.Bugünkü menüm
Sabah 9.00
Bir dilim kepekli ekmek, 7 adet zeytin, bir dilim beyaz peynir, salatalık
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.00
Kuskuslu yeşil salata
Akşam 19.00
Etli çorba
3 lt su
7000 adım
Günaydın canım hoş geldin aramıza. Kendini tanıtır mısın biraz?Selam herkese kizlar..
Yarin bende basliyorum diyete egzersize umarim iyi gelir..
Önemli olan az ya da çok gitmesi değil gitmesi. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç görürüz.Günaydın kızlar. Günün ilk tartısı benden gelsin
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.9
Fark -300 Gr.
Normalde daha fazlaydı fark önceki günlerde daha düşüktüm ama uykusuzluk ve tuvalete çıkamayınca artı kilo olarak döndü. Pazartesiye daha farklı olacağını düşünüyorum
Bence gayet güzel bir sonuç. 6' lı rakamlara hoş geldinGünaydın
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 69.5
Fark -800 gr
Kahvaltı gayet güzel. Öğle yemeği de aynı güzellikte yalnız perşembeden nohut yemek cumaya tartıyı kötü etkiliyor. 2 gram karbonhidrat yazıp yanına kahveyi masumlaştırmanı yutmadım19/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli sıcak su içildi
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme,şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet (28 gr protein,7-8 gr carb,16 gr yağ)
Detay: 6 gr protein,4 gr yağ yumurta,6 gr protein,7 gr yağ peynir,3 gr yağ zeytinden,8 gr protein,1 gr yağ hindi fümeden,7 gr carb etimekten)
Öğle 12:45
nohut yemeği (sadece taneleri),yoğurt,salata (16 gr carb,5 gr protein nohuttan, 8 gr carb,6 gr protein, 6 gr yağ yoğurttan)
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi (2 gr carb)
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği,akşama doğru bir armut, 5fındık (7 gr yağ)
Akşam 19:00
sek quark frambuazlı (18 gr carb, 8 gr protein,4,5 gr yağ)
Spor:
10000 adım+30 dk pilates
Su:
2,5 lt
Az gitmiş ama sonuçta gitmiş öyle düşün. Haftaya bence 1 kilo olabilir bu rakam. Yaptığın ufak tefek değişikliklerleGeçen hafta 56.6
bu hafta 56,3
300 gr
Gunaydinnn herkese
32 yasinda evli neşeli hiperraktif bi insanim
Çalışmıyorum ama bolca gezerim :)
Hatta bugun itibari ile 63 kilo olmusum tartildim..veririz allahin izni ile
Şöyle düşündüm yediklerimi aksam total olarak paylassam olur dimi
Günaydın canımGünaydınlar
67.0 ciktim şu an. Ama bu gece son aylarin en en en kötü gecesiydi diyebilirim. Bebegim sabaha kadar uyumadi ve ben saat başı saçma sapan şeyler yedim, kendimden utanıyorum, 5 gun boyunca yiyemeyecegim kadar cok sey yedimbunlar tartiya ne zaman yansır
Bir gün listede kaçamaksız görebilecek miyim acaba seni20/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce sirkeli ballı sıcak su içildi
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme, limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle 12:45
mercimek çorba(210 cal) ve nohutlu bulgur pilavı (235 cal) ve bunlardan 2-3 kaşık yiyeceğim,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), elma,akşama doğru bir armut
Akşam 19:00
ton balıklı salata
Spor:
10000 adım+30 dk pilates
Su:
2,5 lt
Önemli olanda o zaten canım. Boyunu bir kez daha soracağım kusura bakma bu aralar biraz unutkanım.Gunaydın herkese
Gecen hafta:62.5kg
Guncel:62.1kg
Fark:-400gr
Başlangıç kilomu ve vucudumun o halini düşününce kendimi tebrik ettim bugun.Sadece kg vermek degil baya sıkılaştım.Aynada gördüğüm kadını daha cok begeniyorum ve seviyorum artık.
1.67cm canım.Benim yaramaz iştahsız.Sabah ben yemesem yediremiyorum.Kolayi böyle bulmuştum.Bi de sabah o uyanmadan sporumu yapıyorum.O yüzden kahvaltı o saate kaliyoGünaydın canımGece yemelerini bıraktığın anda üzerindeki bütün fazlalıklarından kurtulacağına eminim. Dün gece yediklerinin tartıya yansıması için süreklilik lazım. Sen bir daha aynı hatayı yapmayacağına göre geldikleri gibi giderler hiç takma aklına.
Bir gün listede kaçamaksız görebilecek miyim acaba seniTaktım o tek şekere Elma ya da armuttan birini tercih et sadece. Dediğim gibi ikisi aynı gün fazla oluyor galiba. Her gün pilates yapıyor musun?
Önemli olanda o zaten canım. Boyunu bir kez daha soracağım kusura bakma bu aralar biraz unutkanım.
1.67cm canım.Benim yaramaz iştahsız.Sabah ben yemesem yediremiyorum.Kolayi böyle bulmuştum.Bi de sabah o uyanmadan sporumu yapıyorum.O yüzden kahvaltı o saate kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?