Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sek quark frambuazlı yoğurt evet. Sporu bitirdikten sonra saat 8 lerde oluyor ve çok birşey yemek içimden gelmiyor açıkçası. O yüzden hafif şeyler yemek istiyorum. Tek şekerli türk kahvesi için anlaşma yapamaz mıyıııız,lütfeeeen. İş yerinde onlarca hödük adamla uğraşıyorum.Her gün ayrı mobbing. Tek kaçamğım da o olsun ,piliiiis :) Bu arada inşallah haftaya tartıda iyi sonuçlar alacağım ,inanıyorum.Haftaya ay sonu regl olacağım bir ihtimal şişkinlğim olabilir ama onu da detox sularıyla hallederim diye düşünüyorum.

telefonumda uygulama var.karın-iç bacak-kalça-kol için 11 dk lık rutinler.Bu hafif egzersiz şeklinde bir de 22 dk lık olan var.Böylece 60-80 dk ya çıkarabiliyorsun. Hergün ısınma ve esneme ile 30 dk yapıyorum.Aslında tam 1 sa programa yavaştan geçiş yapmayı planlıyorum.
Aplikasyonun linkini bırakıyorum

Tmm cnm bakiyorum

O zaman şöyle yapalım. Şekerli kahve yerine sade kahve iç şeker yerine de 1 kare bitter çikolata ye kahveyle birlikte. Çok daha lezzetli olur hem daha çok mutluluk verir Biliyorsun ki kilo verme aşaması biraz sancılı oluyor. Bizim fark etmediğimiz ufak tefek hatalar ya az kilo vermemizi sağlıyor ya da kilo vermemize engel oluyor. O yediğin yoğurt yerine normal yoğurdun içine pul biber ve nane katıp yiyebilirsen eğer hem yağ yakmış olursun hem de daha sağlıklı olur. Deneyen çok kişi biliyorum ve işe yarıyor. Ben yoğurt sevmediğim için çok yiyemiyorum. Bir de günde iki kupa yeşil çay içmeye çalış.

Bende de bir program var aslında benimde çok hoşuma gidiyor. İos kullanıyorum ben ama belki vardır aynı program. Şu an kilom ideal kilomdan bayağı fazla. Bu hareketleri ideal kiloma yaklaşınca yaparsam daha faydalı olacağını düşünüyorum. Şimdilik yürümeye başladım. Dün çok iyi oldu. Her gün 10 bin adımın üzerine çıkarsam kilo vermemde katkısı büyük olacak. Senin boyun kaçtı canım?

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
SeevKaad
İsim (İsteğe Bağlı ): sevim
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 63
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : ameliyat sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kiloyu sevmediğim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. ediyorum

O zaman şöyle bir şey yap. Uyandığın zaman bir tane haşlanmış yumurta ye. Sporunu yap. Kalanları oğlunla birlikte yersin. Metabolizman erken çalışmaya başlasın.
Hmm boyle mi olmasi gerekiyor? Hem dun geceki kacamaktan dolayi acikmadim hem de bugunun kalorisini biraz dusuk tutmak için daha kahvalti etmedim. Geceki uykuyu tamamlamaya calistim uyudum. Ama sabah limonlu su içtim. Yine de birseyler yemek gerekiyor mu metabolizmanin çalışmaya baslamasi icin?
Ve yesil cayin tadindan cok rahatsiz oluyorum. Soguk cay gibi bir tarifiniz var mi

Kullanıcı Adı : 2135
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tasarımcı
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 5
Yaşadığınız şehir: Yurtdışı
Boyunuz : 168
Kilonuz: 70.3
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Hamileliklerden dolayı kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü bu halimi kendime yakıştıramıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kahvaltı günün en önemli öğünü canım. Mutlaka yapılmalı. Güne ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Ben yeşil çayın limonlusunu ve tarçınlısını içiyorum. Önce bende sevmiyordum ama bir kaç kez içtikten sonra yavaş yavaş alışıyor insan. Yeşil çayın kilo verme üzerinde büyük etkisi olduğuna inanıyorum.

Linkteki fotoğrafları incelerseniz eğer ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. 85 kilodan 61 kiloya yaklaşık 6 ay gibi bir sürede inebildim. O dönem yeşil çayı günde iki kez tüketiyordum. Şimdi de ne zaman yeşil çay içsem bir önceki güne göre tartıda daha güzel bir sonuç görüyorum. İçmeyi unuttuğum zamansa ya sabit kalıyorum ya da daha az bir rakam görüyorum. Denemenizde fayda var bence.

Deneme süren haftaya bitmiş oluyor canım. Eğer bu hafta güzel bir sonuçla gelirsen haftaya takıma güzel bir derece kazandırabiliriz. O yüzden düzenli olarak menülerini bekliyorum

Sevim'cim yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. 37 yaşımdayım. Evliyim, 2 kız çocuğum var. Kırıkkale'de yaşıyorum ve çalışıyorum. Uzun süredir 13. takımda kaptanlık yapıyorum ve bende senin gibi kiloyu sevmiyorum. Ama bazen istemediğimiz bir şekilde kilo alabiliyoruz. Umarım burada bizimle birlikte ideal kilona biran önce inersin

***13. Takım 640. Etap***

dira90(62.4///%)
LAydLiNe(72.3///%)
Meltemesintisi80 (56.6///%)
pessinus(76.2///%)

13. Takım Ortalaması:

24 kiloyu 6 ayda vermek harika bir başarı

Son düzenleme:
Tesekkur ederim cok hosbuldum :)
Masallah ne guzel bayagi yorucu tempoda ilerliyor hayat desene..
Insallah hepberaber basaririz yavas yavas gider kilolar :)

Tatli ve paketli gidalarla hic aram yok. Beyaz ekmek de yemiyorum. Ama gece acikmalariyla bas edemiyorum bu hafta emmeyi birakti kendisi ama emzirme donemlerinden kalma yanlis beslenme aliskanliklari kaldi malesef. o yuzden diyete daha sıkı sarılmayı planliyorum. Motivasyonunuz icin teşekkürler

hemmen şimdi bir yeşil çay içiyorummmmmm
benim favorim ise yaseminli, içimi o kadar hoş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…