- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
sek quark frambuazlı yoğurt evet. Sporu bitirdikten sonra saat 8 lerde oluyor ve çok birşey yemek içimden gelmiyor açıkçası. O yüzden hafif şeyler yemek istiyorum. Tek şekerli türk kahvesi için anlaşma yapamaz mıyıııız,lütfeeeenKahvaltı için sen oğlunu bekleme canım. Oğlun kalkınca onun karnını doyur sadece ama sen kahvaltını daha önce yapmış ol. Gör bak çok faydasını göreceksin.
Harika bir menü olmuş. Su ve adım sayısı da çok güzel.
Günaydın canım hoş geldin aramıza. Kendini tanıtır mısın biraz?
Önemli olan az ya da çok gitmesi değil gitmesi. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç görürüz.
Bence gayet güzel bir sonuç. 6' lı rakamlara hoş geldin
Kahvaltı gayet güzel. Öğle yemeği de aynı güzellikte yalnız perşembeden nohut yemek cumaya tartıyı kötü etkiliyor. 2 gram karbonhidrat yazıp yanına kahveyi masumlaştırmanı yutmadımGün içinde tek porsiyon meyve tüketmeye çalış. Ya erik ya armut ikisinden birini seç çünkü iki porsiyon senin kilonda birisi için fazla. Akşam ki sek quark frambuazlı süt mü yoğurt mu? Ya da başka bişey mi anlayamadım tam? Su ve spor çok güzel
Az gitmiş ama sonuçta gitmiş öyle düşün. Haftaya bence 1 kilo olabilir bu rakam. Yaptığın ufak tefek değişikliklerle
Haklisin denemeye başlıcam.O zaman şöyle bir şey yap. Uyandığın zaman bir tane haşlanmış yumurta ye. Sporunu yap. Kalanları oğlunla birlikte yersin. Metabolizman erken çalışmaya başlasın.
telefonumda uygulama var.karın-iç bacak-kalça-kol için 11 dk lık rutinler.Bu hafif egzersiz şeklinde bir de 22 dk lık olan var.Böylece 60-80 dk ya çıkarabiliyorsun. Hergün ısınma ve esneme ile 30 dk yapıyorum.Aslında tam 1 sa programa yavaştan geçiş yapmayı planlıyorum.Günaydın canımGece yemelerini bıraktığın anda üzerindeki bütün fazlalıklarından kurtulacağına eminim. Dün gece yediklerinin tartıya yansıması için süreklilik lazım. Sen bir daha aynı hatayı yapmayacağına göre geldikleri gibi giderler hiç takma aklına.
Bir gün listede kaçamaksız görebilecek miyim acaba seniTaktım o tek şekere Elma ya da armuttan birini tercih et sadece. Dediğim gibi ikisi aynı gün fazla oluyor galiba. Her gün pilates yapıyor musun?
Önemli olanda o zaten canım. Boyunu bir kez daha soracağım kusura bakma bu aralar biraz unutkanım.
Tmm cnm bakiyorumYediklerini akşam toplu şekilde paylaşman lazım zaten canım. Tek tek paylaşılınca hata nerede anlamak zor oluyor. Boyun kaç bu arada? Birde takımımızın ilk sayfasında katılım formumuz ve takım kurallarımız var. Okuduktan sonra bilgileri doldurup burada paylaşırsan sevinirim.
sek quark frambuazlı yoğurt evet. Sporu bitirdikten sonra saat 8 lerde oluyor ve çok birşey yemek içimden gelmiyor açıkçası. O yüzden hafif şeyler yemek istiyorum. Tek şekerli türk kahvesi için anlaşma yapamaz mıyıııız,lütfeeeen. İş yerinde onlarca hödük adamla uğraşıyorum.Her gün ayrı mobbing. Tek kaçamğım da o olsun ,piliiiis :) Bu arada inşallah haftaya tartıda iyi sonuçlar alacağım ,inanıyorum.Haftaya ay sonu regl olacağım bir ihtimal şişkinlğim olabilir ama onu da detox sularıyla hallederim diye düşünüyorum.
telefonumda uygulama var.karın-iç bacak-kalça-kol için 11 dk lık rutinler.Bu hafif egzersiz şeklinde bir de 22 dk lık olan var.Böylece 60-80 dk ya çıkarabiliyorsun. Hergün ısınma ve esneme ile 30 dk yapıyorum.Aslında tam 1 sa programa yavaştan geçiş yapmayı planlıyorum.
Aplikasyonun linkini bırakıyorum
Kadın Egzersizi - Spor Yapma - Google Play'de Uygulamalar
Formda Kalıp Evde Kilo Verin! Fitness için kadın egzersiz uygulaması.play.google.com
Hmm boyle mi olmasi gerekiyor? Hem dun geceki kacamaktan dolayi acikmadim hem de bugunun kalorisini biraz dusuk tutmak için daha kahvalti etmedim. Geceki uykuyu tamamlamaya calistim uyudum. Ama sabah limonlu su içtim. Yine de birseyler yemek gerekiyor mu metabolizmanin çalışmaya baslamasi icin?O zaman şöyle bir şey yap. Uyandığın zaman bir tane haşlanmış yumurta ye. Sporunu yap. Kalanları oğlunla birlikte yersin. Metabolizman erken çalışmaya başlasın.
Paylaşmıştım ama tekrar doldururum formu2135 canım takıma ilk geldiğinde senin bilgilerini almamışız. Takımın ilk sayfasındaki formu doldurup burada paylaşabilir misin?
Paylaşmıştım ama tekrar doldururum formu
Hmm boyle mi olmasi gerekiyor? Hem dun geceki kacamaktan dolayi acikmadim hem de bugunun kalorisini biraz dusuk tutmak için daha kahvalti etmedim. Geceki uykuyu tamamlamaya calistim uyudum. Ama sabah limonlu su içtim. Yine de birseyler yemek gerekiyor mu metabolizmanin çalışmaya baslamasi icin?
Ve yesil cayin tadindan cok rahatsiz oluyorum. Soguk cay gibi bir tarifiniz var mi
Kullanıcı Adı : 2135
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tasarımcı
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 5
Yaşadığınız şehir: Yurtdışı
Boyunuz : 168
Kilonuz: 70.3
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Hamileliklerden dolayı kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü bu halimi kendime yakıştıramıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : SeevKaad
İsim (İsteğe Bağlı ): sevim
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 63
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : ameliyat sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kiloyu sevmediğim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. ediyorum
Tmm canım inşallah.Deneme süren haftaya bitmiş oluyor canım. Eğer bu hafta güzel bir sonuçla gelirsen haftaya takıma güzel bir derece kazandırabiliriz. O yüzden düzenli olarak menülerini bekliyorum
Kahvaltı günün en önemli öğünü canım. Mutlaka yapılmalı. Güne ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Ben yeşil çayın limonlusunu ve tarçınlısını içiyorum. Önce bende sevmiyordum ama bir kaç kez içtikten sonra yavaş yavaş alışıyor insan. Yeşil çayın kilo verme üzerinde büyük etkisi olduğuna inanıyorum.
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Linkteki fotoğrafları incelerseniz eğer ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. 85 kilodan 61 kiloya yaklaşık 6 ay gibi bir sürede inebildim. O dönem yeşil çayı günde iki kez tüketiyordum. Şimdi de ne zaman yeşil çay içsem bir önceki güne göre tartıda daha güzel bir sonuç görüyorum. İçmeyi unuttuğum zamansa ya sabit kalıyorum ya da daha az bir rakam görüyorum. Denemenizde fayda var bence.
Tesekkur ederim cok hosbuldum :)Sevim'cim yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. 37 yaşımdayım. Evliyim, 2 kız çocuğum var. Kırıkkale'de yaşıyorum ve çalışıyorum. Uzun süredir 13. takımda kaptanlık yapıyorum ve bende senin gibi kiloyu sevmiyorum. Ama bazen istemediğimiz bir şekilde kilo alabiliyoruz. Umarım burada bizimle birlikte ideal kilona biran önce inersin
Tatli ve paketli gidalarla hic aram yok. Beyaz ekmek de yemiyorum. Ama gece acikmalariyla bas edemiyorumİlk olarak saçmalama! Ne utanması.Sen bir annesin ve bebeğinle ilgileniyorsun.İstediğin kadar düzgün beslen ;şu anda uyku düzenin alt üst olmuş durumda. Sadece bu tip zamanlarda seni ayağa kaldıracak kadar uyu ve mümkün olduğunca lifli beslen.Emziriyor musun bilmiyorum ama rafine şeker tüketmedikçe o kiloların gidecek emin ol.
hemmen şimdi bir yeşil çay içiyorummmmmmKahvaltı günün en önemli öğünü canım. Mutlaka yapılmalı. Güne ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Ben yeşil çayın limonlusunu ve tarçınlısını içiyorum. Önce bende sevmiyordum ama bir kaç kez içtikten sonra yavaş yavaş alışıyor insan. Yeşil çayın kilo verme üzerinde büyük etkisi olduğuna inanıyorum.
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Linkteki fotoğrafları incelerseniz eğer ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. 85 kilodan 61 kiloya yaklaşık 6 ay gibi bir sürede inebildim. O dönem yeşil çayı günde iki kez tüketiyordum. Şimdi de ne zaman yeşil çay içsem bir önceki güne göre tartıda daha güzel bir sonuç görüyorum. İçmeyi unuttuğum zamansa ya sabit kalıyorum ya da daha az bir rakam görüyorum. Denemenizde fayda var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?