Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

21/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce limonlu ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
2 yumurta ve az tereyağı ile omlet , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme, limonlu çay,2 adt kızartılmış çavdar ekmeği
Öğle
yok
Kaçamak:)
nescafe :/
Akşam 18:00
domates soslu makarna,1 orta porsiyon
Spor:
5000 adım
Su:
2,5 lt

Nescafe neden kacamak? Makarna daha kacamak bence

Ben Leslie 3 mile daha yaptım günü tamamlıyorum suyu da 3 e tamamladım

Iyi akşamlar herkese bugunki ibretlik menüm
Güne ılık limonlu su ile başladım.

Sabah 09.30 Kahvaltı
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmek
1dilim peynir
2 yeşil koy biberi

14.00
Yeşilçay

16.00
Şekersiz türk kahvesi
1minik kare bitter çikolata

18.30 Akşam yemeği
1tabak patatesli manti
Salata

3lt su
2mile leslie..

İyi geceler dileyeyim bi günaydın deyip kaçtım ancak gelebildim. Çok yoğun bir gündü. Kızımın cimnastik antrenmanı vardı. Büyük kızın dershanesi, arkasından benim hakemlik semineri derken nefes alamadığım bir gün geçirdim. Arada kuaföre gidip saçlarımı boyattım. Yazınca bile yeniden yaşadım hepsini. Yarın sabahta saat 04:30 da kalkmam lazım çünkü saat 05:00 te trekking için yola çıkacağız. Menülere tek tek bakamadım ama neredeyse genelinde kaçamak var gibi. dira90 mantı hiç olmamış canım. Meltemesintisi80 makarna da kaçamak

Şimdi çantamı hazırlamam ve makineye çamaşır atmam lazım. Yarın gün içinde hiç gelemem ama akşama menü kontrolü yapmak için geleceğim. Dikkat edin lütfen çünkü pazartesi kontrol için yeniden tartılacağız.

Gunaydin kizlar
Dun hic yazamadim yolculuk yaptik memlekete cok cok yorucuydu 13 14 saat surdu mola vere vere haliyle biraz fazla yemis olabilirim ki yedim galiba

Sabah kahvaltisi 9.30
2 rulo kiymali börek ( 2 parmak kalinliginda bi karış boyunda)
Bi fincan cay

Arada
Dondurma bademli

Aksam yemegi 18.30
3 rulo börek
1 avuc kadar çekirdeksiz uzum

Aralarda 4 5 bardak filtre kahve
Spor yapamadım
1500 adim atabilm

Biliyorum canım.Inan bayadır yemiyodum.Yedim ve pişmanım.Aliskin olmayınca sabah mide bulantisiyla kalktm.Cok ağır geldi.

Nescafe neden kacamak? Makarna daha kacamak bence
makarna domatesli ve tek porsiyon olduğu için kaçamak değil.İşin aslı küçük ve orta porsiyonlarda yağ miktarı abartılmadan yenirse haftada birgün besleyicidir ama nescafe (3übir arada) rafine şeker içerdiği için kaçamak:)

Aslında makarna tuketilebilir ölçülü olduktan sonra dediğin gibi yağ miktarını falan ayarladiktan sonra ama üçü bir arada in içeriğinde kahve bile olmadığı söyleniyor sadece küçük bir tavsiye başka bir kahve mi denesen acaba? Hatta kahve yağ yakiminda da etkiliymis birçok kişi spor öncesi tüketiyor

aynen öyle canım dün son kahveyi de içtim,daha da almam.Ama soğuk kahve deneyebilirim.Buz,az su,biraz süt ve iki tk kahve (filtre kahve olabilir). Çok iyiymiş

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah10.00
Bir dilim ekmek, zeytin, 3adet sucuk, domates, peynir
Öğlen 14.00
Bir kase mercimek çorbası, bir dilim ekmek ve acı biber
Akşam 18.30
Bir parça et, ayran
Su 2 lt, 3500 adım

Iyi pazarlar kızlar
Bugunki menüm
SABAH 10.00
1dilim tb ekmek
1yumurtadan mantarlı omletin yarışı
1dilim peynir

13.00
Türk kahvesi

16.00
papatya çayı(aşırı gerginim bugün regl sendromu yuzunden)

18.00 Akşam
1kase mercimek çorbası
2yemek kaşığı mantar sote
1bardak ayran

2.5lt su
Spor yapamadım.Regli bekliyorum.Cok ağrım var.Birazda üşüttüm galiba.

İyi akşamlar kızlar
9.00
150-200 Gr arası menemen,2 dilim tam buğday ekmeği,2 çubuk peynir,5 Gr şekersiz fıstık ezmesi, domates salatalık
14.00
Yulaflı bar
16.00
1 kase tavuk suyu çorba,1 kase türlü,1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kase yoğurt,6-7 acı biber turşusu
20.30
Bir ince dilim kadar kavun
3 lt su 5600 adım.cocuklar uyursa Leslie yapacagim

Sabah limonlu su

11.00 ceyrek simit, ceyrek zeytinli açma, 2 catal su boregi, sekersiz acik cay

15.00 bir murdum erik

18.30 sehriye corbasi, et guvec, salata, yogurt

Zor bir haftasonuydu cok fazla yemek geldi önüme su da biraz az oldu bugün malesef. Yeşil cay da içemedim. Midem ağrıyor galiba yogurt limon pulbiberi yemeyecegim bu gece. Yarin kacamaksiz ve saglikli bir gun olur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…