- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Nescafe neden kacamak? Makarna daha kacamak bence21/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce limonlu ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
2 yumurta ve az tereyağı ile omlet , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme, limonlu çay,2 adt kızartılmış çavdar ekmeği
Öğle
yok
Kaçamak:)
nescafe :/
Akşam 18:00
domates soslu makarna,1 orta porsiyon
Spor:
5000 adım
Su:
2,5 lt
Biliyorum canım.Inan bayadır yemiyodum.Yedim ve pişmanım.Aliskin olmayınca sabah mide bulantisiyla kalktm.Cok ağır geldi.İyi geceler dileyeyim bi günaydın deyip kaçtım ancak gelebildim. Çok yoğun bir gündü. Kızımın cimnastik antrenmanı vardı. Büyük kızın dershanesi, arkasından benim hakemlik semineri derken nefes alamadığım bir gün geçirdim. Arada kuaföre gidip saçlarımı boyattım. Yazınca bile yeniden yaşadım hepsini. Yarın sabahta saat 04:30 da kalkmam lazım çünkü saat 05:00 te trekking için yola çıkacağız. Menülere tek tek bakamadım ama neredeyse genelinde kaçamak var gibi.dira90 mantı hiç olmamış canım. Meltemesintisi80 makarna da kaçamak
makarna domatesli ve tek porsiyon olduğu için kaçamak değil.İşin aslı küçük ve orta porsiyonlarda yağ miktarı abartılmadan yenirse haftada birgün besleyicidir ama nescafe (3übir arada) rafine şeker içerdiği için kaçamak:)Nescafe neden kacamak? Makarna daha kacamak bence
Aslında makarna tuketilebilir ölçülü olduktan sonra dediğin gibi yağ miktarını falan ayarladiktan sonra ama üçü bir arada in içeriğinde kahve bile olmadığı söyleniyor sadece küçük bir tavsiye başka bir kahve mi denesen acaba? Hatta kahve yağ yakiminda da etkiliymis birçok kişi spor öncesi tüketiyormakarna domatesli ve tek porsiyon olduğu için kaçamak değil.İşin aslı küçük ve orta porsiyonlarda yağ miktarı abartılmadan yenirse haftada birgün besleyicidir ama nescafe (3übir arada) rafine şeker içerdiği için kaçamak:)
aynen öyle canım dün son kahveyi de içtim,daha da almam.Ama soğuk kahve deneyebilirim.Buz,az su,biraz süt ve iki tk kahve (filtre kahve olabilir). Çok iyiymişAslında makarna tuketilebilir ölçülü olduktan sonra dediğin gibi yağ miktarını falan ayarladiktan sonra ama üçü bir arada in içeriğinde kahve bile olmadığı söyleniyor sadece küçük bir tavsiye başka bir kahve mi denesen acaba? Hatta kahve yağ yakiminda da etkiliymis birçok kişi spor öncesi tüketiyor
Daha iyi olur canım sizin oralar sıcaktır daha serin serin iyi gelir hemaynen öyle canım dün son kahveyi de içtim,daha da almam.Ama soğuk kahve deneyebilirim.Buz,az su,biraz süt ve iki tk kahve (filtre kahve olabilir). Çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?