Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : Aveline
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımıyım
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Amerika'da yaşıyorum
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz : ilk hedefim 69
Kilo alma hikayeniz : Aldıgım hormon ilaclari sonrasinda aldigim kilolardan kurtulmak istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : tup bebek tedavisine basliycam bu sene icinde tekrar.onun oncesinde fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır. ilk kez katılıcam.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Kabul ediyorum.

Hafta arasi tarti verebiliyor muyuz :)
cuma 67.0
Pazartesi 65.3
Tabii yeni basladigim icin bu kadar hızlı oldu sanırım. 4.gun sekersiz devam ediyorum
Süpersin canım tebrik ederim ilk günler baya hızlı gidiyor alışkanlıkları değiştirince. Ve evet pazartesi cuma günleri tartı veriyoruz hafta sonu kacamaklarini önlemek adına. Bu düşüş devam eder umarım cuma da sabah aç karnına verirsin yine

Sadece cuma sanıyordum. Haftasonu kacamaksiz olmuyor malesef onemli olan istikrar tabii, ozellikle verilecek cok kilosu olanlar için

Günaydın kızlar Dün sabah 04:45 te uyanıp eve akşam 21:30 da geldim. Çok yorgundum kusura bakmayın gelemedim. Şimdi hızlıca geçmişi okuyup geliyorum. Umarım herkesin hafta sonu iyi geçmiştir.

Merhaba kızlar
Pazar herkes kendini dinlenmeye yada gezmeye vurdu galiba ses soluk yoktu hic
Dunde hic yazamadim neslicanin cenazesindeydik akrabalarina taziyeye gittik

Sabah kahvaltisi 9.35
Kk kadar suzme peynir
2 tane zeytin
Domates salatalik
2 fincan çay

Öğlen yemegi 13.50
2 tane köfte
Bi dilim ekmek

Aksam yemegi 19.30
Bi kase çorba

Aralarda
4 5 fincan filtre kahve
6 bardak su
3500 adim

Dun bu kadar anca

23/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,, limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle
birkaç dilim haşlanmış derisiz tavuk,mercimek çorba,yoğurt,mor lahana salatası,4 kaşık kısır
Kaçamak:)
yok
Akşam 18:00
sek quark
Spor:
10000 adım+45dk pilates (kalça+karın+iç bacak)
Su:
2,5-3 lt

Merhabalar
Geç gelebildim kusura bakmayın. Tüm hafta sonumu geçmeyen bir baş ağrısı ile geçirdim. Hala devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Cuma 69.5
Bugün 70.0

Herkese iyi akşamlar

Sabah su
9.30 üzüm, 2 kk peynir, 5 zeytin

12.00 kıymalı bir yumurta, yeşil çay

17.00 yarım şeftali, bir kase tarçınlı yoğurt

Saat 19 oldu ama eşim hala gelmedi. Aksam yemeği geç saate kalmış oluyor malesef.

Ekmeksiz ve şekersiz bir gün oldu şükür.

2 kabak dolması ve yoğurt yiyeceğim ama saati belli değil akşam yemeği geç saate kalınca nasil bir onlem alıyorsunuz

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm

Sabah 10.30 Kahvaltı
1dilim tb ekmek
1yumurtadan menemen
1dilim peynir
1Salatalik

12.30
1kucuk muz

15.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1kase çorba tavuksuyuna arpa şehriyeli
Salata
3kasik etli sulu patates yemegi

2.5lt su
Spor yok.Reglim hafifleyene kadar

Iyi aksamlar kizlar size.simdi size birsey sormak istiyorum ben aranixa katildim ama benim saat farkindan dolayi.bugun ku menumu siz uyurken yazabilmis olacam ancak.sorun teskil edermi bu durum? suan saat sabah 10:41 mesela burda.kahvaltimi yaptim.Ama digerlerini yazamam.

Kahvaltim:
saat 9:30
Bir dilim ekmek, iki dilim peynir, bir salatalik yarım domates bir haslanmış yumurta

Sabah su

9.30 2 kk peynir, 5 zeytin, üzüm

12.00 kıymalı 1 yumurta, yeşil çay

17.00 yarim seftali, bir kase tarçınlı yoğurt

20.00 2 kabak dolmasi, yogurt, salata

21.00 yeşil çay

Yatmadan önce de yogurt limon pulbiber yiyeceğim

benim menülere bakarsan fikir verebilir.Başına tarih koyarak yazarsan sorun olmaz.Cuma günü tartısını da bize göre bir gün sonradan yazmış olursun.Yeter ki günlük olarak giriş yapmaya çalış.

sporumu yaptım ,şekersiz kahvemi içiyorum ve kesin yarın yaa diğer gün regl olacağım.Bacaklarımda hissediyorum. Bugün ebru şallı nın pilates ersini denedim bana bayağı kolay geldi yada ben alıştım bilemiyorum.Ama youtube da izledim kadının yaptırdığı hareketler baya zorlayıcı.Sizlere de link bırakıyorum.İsteyen bir baksın

benim menülere bakarsan fikir verebilir.Başına tarih koyarak yazarsan sorun olmaz.Cuma günü tartısını da bize göre bir gün sonradan yazmış olursun.Yeter ki günlük olarak giriş yapmaya çalış.
Cok tesekkur ederim.bakicam menulere.cuma gunu tartisini sizde cuma aksamustuyken yazabilirim.10 saat geriden geliyorum kizlar sizden.ama kasimin ortasinda turkiyeye geliyorum.uzun sure kalicam gibi.o zaman sizlere ayak uydurabilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…