-600gr harika canim ya hemde 3gunde.Günün ilk tartısı benden gelsin
Cuma 75.9
Bugün 75.3
Hosgeldin canim.ilk sayfada katilim formu var onu kopyalayıp dolduruyosun.Seni taniyoruzMerhaba arkadaslar ben de araniza katilabilirmiyim
Aslında cuma daha az bekliyordum şişkinlik vardı şimdi normali galiba bu:)-600gr harika canim ya hemde 3gunde.
Hosbuldum.Tamam canim doldurup gondericem.Hosgeldin canim.ilk sayfada katilim formu var onu kopyalayıp dolduruyosun.Seni taniyoruz
Hafta arasi tarti verebiliyor muyuz :)Günün ilk tartısı benden gelsin
Cuma 75.9
Bugün 75.3
Süpersin canım tebrik ederim ilk günler baya hızlı gidiyor alışkanlıkları değiştirince. Ve evet pazartesi cuma günleri tartı veriyoruz hafta sonu kacamaklarini önlemek adına. Bu düşüş devam eder umarım cuma da sabah aç karnına verirsin yineHafta arasi tarti verebiliyor muyuz :)
cuma 67.0
Pazartesi 65.3
Tabii yeni basladigim icin bu kadar hızlı oldu sanırım. 4.gun sekersiz devam ediyorum
Sadece cuma sanıyordum. Haftasonu kacamaksiz olmuyor malesefSüpersin canım tebrik ederim ilk günler baya hızlı gidiyor alışkanlıkları değiştirince. Ve evet pazartesi cuma günleri tartı veriyoruz hafta sonu kacamaklarini önlemek adına. Bu düşüş devam eder umarım cuma da sabah aç karnına verirsin yine
benim menülere bakarsan fikir verebilir.Başına tarih koyarak yazarsan sorun olmaz.Cuma günü tartısını da bize göre bir gün sonradan yazmış olursun.Yeter ki günlük olarak giriş yapmaya çalış.Iyi aksamlar kizlar size.simdi size birsey sormak istiyorum ben aranixa katildim ama benim saat farkindan dolayi.bugun ku menumu siz uyurken yazabilmis olacam ancak.sorun teskil edermi bu durum? suan saat sabah 10:41 mesela burda.kahvaltimi yaptim.Ama digerlerini yazamam.
Kahvaltim:
saat 9:30
Bir dilim ekmek, iki dilim peynir, bir salatalik yarım domates bir haslanmış yumurta
Cok tesekkur ederim.bakicam menulere.cuma gunu tartisini sizde cuma aksamustuyken yazabilirim.10 saat geriden geliyorum kizlar sizden.ama kasimin ortasinda turkiyeye geliyorum.uzun sure kalicam gibi.o zaman sizlere ayak uydurabilicembenim menülere bakarsan fikir verebilir.Başına tarih koyarak yazarsan sorun olmaz.Cuma günü tartısını da bize göre bir gün sonradan yazmış olursun.Yeter ki günlük olarak giriş yapmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?