Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar
Şekersiz diyette pirinç oluyor mu? Bilmediğim için soruyorum.

Bugünkü menüm
Sabah 9.45
Peynir, 7 adet zeytin, bir dilim ekmek, acı biber ve yeşil çay
Öğlen 13.00
Bir kase mercimek çorbası
Ara 15.30 şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir adet et köfte, 2 küçük parça kabak mücver
3 lt su
11.000 adım

Iyi geceler kizlarrr

Sabah kahvaltisi 10.00
Bi dilim ekmek
Kk beyaz peynir
2 top peynir
2 zeytin
1 salatalik
1 fincan cay

Arada 14.20
8 9 adet çiğ kestane

Aksam yemegi 17.10
1 dilim ekmek
6 tane tavada balik (mezgit)

Sekersiz turk kahvem 2 fincan
Su 6 bardak su
Kopegimizle 15 dakika oynamaca koşmaca
4000 adim

23/09/2019
Kahvaltı 9:30
1yumurta , 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 salatalik, yarim domates
Öğle
Yağsız haşlanmış küçük kase makarna, yoğurt, 4 adet köfte
Ara
Bir bardak yarım yağlı süt + 4,5 adet ceviz
Akşam 19:00
Somon balığı, avokadolu marul salatası, fırında az yağlı pişirilmiş karışık sebze
20:45
Yesil cay
Spor:
25 dk egzersiz (kalça,karın, bacak)
Su:
2,5lt

Herkese günaydın.Regl oldum bu sabah ve sancım vaaaar :/ Sabah yine de 10 dk kadar ısınma ve stretching yaptım.bu arada karnım çok sertti ama tartılınca 55.9 u gördüm (ayy hadi inşallah)

24/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,bir salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle
yayla çorba,birkaç kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
Mürdüm eriği,armut
Akşam 18:00
sek quark (dün gece yemedim)
Spor:
yok (olursa akşam güncellerim)
Su:
2,5-3 lt

Aksami nasil bu kadar hafif geçirebiliyorsunuz bir de sabah balli sirkeli suyu neden iciyorsunuz

Aksami nasil bu kadar hafif geçirebiliyorsunuz bir de sabah balli sirkeli suyu neden iciyorsunuz
akşamı hafif geçirmenin iki nedeni var.İşten sonra ev işi ve spor derken saat 8 i buluyor. Açıkcası o saatten sonra yemek istemiyorum.Bir de sigara bırakma sürecinde o saatlerde yemek yersem hep sigara istiyordum. O yüzden salata,haşlanmış sebze,yoğurt yulaf karışımı,belki çorba gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.Bir süre sonra zaten istemiyorsunuz.Benim ana öğünüm kahvaltı.Onu iyi yaparsam günü rahat geçiriyorum.

Ballı sirkeli su kilo vermeye yardımcı oluyor DESEM DE İNANMAYIN:) ballı sirkeli su veya sabah limonlu su içmek vücudu alkali kılar.Vücudumuzda asidik ortam arttığında metabolizma yavaşlar (çok et yiyen insanların vücudu asidiktir mesela). İşte bunu kırmak için,yani metabolizmayı yükseltmek,daha alkali bir ortam sağlamak ve tuvalete daha rahat çıkmak için ,ayrıca bağırsaktaki kötü huylu mikroorganizmalar için 1 ay kadar ballı sirkeli su içiyorum.Her sabah aç karnına,kaynatılan suya 1 yk elma sirkesi ve 1 çk bal ile 1 adet karanfil atarak içiyorum.Sadece 1 ay boyunca yapmaya çalışacağım çünkü sürekli içmek potasyum seviyelerinin düşmesine neden olabilir (kemik erimesi başlangıcı bulunanlar sürekli içmesin yani)

NOT: Eğer sürekli ilaç kullanan biriyseniz (kolestrol ve şeker için mesela) mutlaka doktora danışmak gerekir.Çünkü ilaç etkileşiminde bulunabilir.

Hoş geldin canım aramıza. Hiçbir sorun teşkil etmez menünü geç yazman. Biz okuruz herhangi bir yanlış olursa da sonra düzeltirsin zaten. Takımımızın ilk sayfasındaki formu doldurdun mu?

Biraz geriden geliyorum ama kusura bakma lütfen. Öyle güzel bir mücadele verdi ki eminim mutludur şuan

Gece 1de çok feci bi yeme isteği geldi 1 tane incir yedim. Eşime mutfağı kilitle ve anahtarı al dedim eskiden olsa 3 tabak makarna yerdim o saatte

İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 9.00
Bir dilim ekmek, 7 adet zeytin, domates, salatalık, bir parça peynir
Öğlen 13.00
Bir parça et, bir kase salata
Akşam 19.00
Balık
2 lt su
5000 adım
Harika bir menü olmuş. Balık nasıl pişmişti? Adım sayın biraz az ama olsun hiç hareket etmemekten iyidir.
Ekmek beyaz ekmek miydi? Çorba ne çorbasıydı? Su ve adım sayısı çok az. Filtre kahveyi günde iki keze indirip kalan kısmı su ile tamamlarsan senin için daha iyi olur.
Gayet güzel bir menü ama ben hala şu sek quark konusunda emin değilim. Onun yerine normal yoğurt yemeyi denedin mi hiç?
Merhabalar
Geç gelebildim kusura bakmayın. Tüm hafta sonumu geçmeyen bir baş ağrısı ile geçirdim. Hala devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Cuma 69.5
Bugün 70.0
Kötü bir hafta sonu olmuş anlaşılan. Umarım ödemdir. Çünkü bu hafta seni listeye almayı istiyorum. Geçmiş olsun bu arada. Son iki gündür bende de bir baş ağrısı var. Sanırım mevsimden dolayı.

Gece 1de çok feci bi yeme isteği geldi 1 tane incir yedim. Eşime mutfağı kilitle ve anahtarı al dedim eskiden olsa 3 tabak makarna yerdim o saatte

Çok iyi yapmışsın

Biraz böyle dayanırsan eğer o istek kısa zamanda kendiliğinden yok olacaktır. Akşam yatmadan kendini oruç tutuyormuşsun gibi motive etsen nasıl olur?

Bazen işler yoğunlaşıyor kızlar o zamanlar yazamıyorum size

Bugday ekmegi tuketiyorum genelde..
Corbada mercimek çorbası icerim hep..
Su icmeyi cok seven biri deilim malesef zorlayarak içiyorum
Memlekette oldugum için cok egzersiz yürüyüş etme sansim olmuyo malesef ama devamli hareket halindeyim :)
Umarim verebilirim :S

Balığı fırında pişiriyorum. Ayrıca bu sabah tartıldım cuma günkü kiloma dönmüşüm. Sanırım regl olmamdan kaynaklı bir şişkinlik vardı.

Çok iyi yapmışsın

Biraz böyle dayanırsan eğer o istek kısa zamanda kendiliğinden yok olacaktır. Akşam yatmadan kendini oruç tutuyormuşsun gibi motive etsen nasıl olur?
Emzirme donemlerinden kalma gece yeme alışkanlığım var malesef emmeyi yeni bıraktı artik bi ceki duzen vermek istiyorum. Gunduz kontrol edebiliyorum ama gece cok zorlaniyorum.
Bir de sekersiz 5.gundeyim baş ağrısı yapar mi acaba? Hani vücudun alıştığı birseyi vermiyorum diye

Kızlar iyi akşamlar
Sabah 10.00
1haslanmis yumurtadan dereotlu maydanozlu marullu piyaz
1dilim peynir
2zeytin
1dilim tb ekmek

13.00
Şekersiz türk kahvesi

16.00 yesilcay

18.00 Akşam
1dilim tb ekmek
2kasik bulgur pilavı
2kasik et sote
Salata

3lt su
1mile leslie açılmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…