İyi akşamlarHerkese iyi akşamlar
Sabah su
9.30 üzüm, 2 kk peynir, 5 zeytin
12.00 kıymalı bir yumurta, yeşil çay
17.00 yarım şeftali, bir kase tarçınlı yoğurt
Saat 19 oldu ama eşim hala gelmedi. Aksam yemeği geç saate kalmış oluyor malesef.
Ekmeksiz ve şekersiz bir gün oldu şükür.
2 kabak dolması ve yoğurt yiyeceğim ama saati belli değilakşam yemeği geç saate kalınca nasil bir onlem alıyorsunuz
Aksami nasil bu kadar hafif geçirebiliyorsunuzHerkese günaydın.Regl oldum bu sabah ve sancım vaaaar :/ Sabah yine de 10 dk kadar ısınma ve stretching yaptım.bu arada karnım çok sertti ama tartılınca 55.9 u gördüm(ayy hadi inşallah)
24/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,bir salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle
yayla çorba,birkaç kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
Mürdüm eriği,armut
Akşam 18:00
sek quark (dün gece yemedim)
Spor:
yok (olursa akşam güncellerim)
Su:
2,5-3 lt
akşamı hafif geçirmenin iki nedeni var.İşten sonra ev işi ve spor derken saat 8 i buluyor. Açıkcası o saatten sonra yemek istemiyorum.Bir de sigara bırakma sürecinde o saatlerde yemek yersem hep sigara istiyordum. O yüzden salata,haşlanmış sebze,yoğurt yulaf karışımı,belki çorba gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.Bir süre sonra zaten istemiyorsunuz.Benim ana öğünüm kahvaltı.Onu iyi yaparsam günü rahat geçiriyorum.Aksami nasil bu kadar hafif geçirebiliyorsunuzbir de sabah balli sirkeli suyu neden iciyorsunuz
Iyi aksamlar kizlar size.simdi size birsey sormak istiyorum ben aranixa katildim ama benim saat farkindan dolayi.bugun ku menumu siz uyurken yazabilmis olacam ancak.sorun teskil edermi bu durum? suan saat sabah 10:41 mesela burda.kahvaltimi yaptim.Ama digerlerini yazamam.
Kahvaltim:
saat 9:30
Bir dilim ekmek, iki dilim peynir, bir salatalik yarım domates bir haslanmış yumurta
Bu gece Neslican Tay uzun süren kanser savaşına yenik düştü. Saçınızı sevin,kilonuzu sevin,benim yerime sol bacağınızı sevin diyordu. Gerçekten de en doğrusu bu hanımlar. İlk önce kendimizi sevmek. Kilo vermeyi bazen incecik ve fit GÖZÜKMEK için yaptığımı fark ettiğim oluyor. İşte bu çok yanlış.Sağlıklı olmanın en büyük nimet olduğunu unutmamak adına bu gece sizlerden birer fatiha istiyorum bu gencecik hanım için.Mekanı cennet olsun.Diğer tüm kanserle savaşanlara Allah yardım etsin
Allah yattığı yerde utandırmasın.Mekanı cennet olsunBiraz geriden geliyorum ama kusura bakma lütfen. Öyle güzel bir mücadele verdi ki eminim mutludur şuan
Harika bir menü olmuş. Balık nasıl pişmişti? Adım sayın biraz az ama olsun hiç hareket etmemekten iyidir.İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 9.00
Bir dilim ekmek, 7 adet zeytin, domates, salatalık, bir parça peynir
Öğlen 13.00
Bir parça et, bir kase salata
Akşam 19.00
Balık
2 lt su
5000 adım
Ekmek beyaz ekmek miydi? Çorba ne çorbasıydı? Su ve adım sayısı çok az. Filtre kahveyi günde iki keze indirip kalan kısmı su ile tamamlarsan senin için daha iyi olur.Merhaba kızlar
Pazar herkes kendini dinlenmeye yada gezmeye vurdu galiba ses soluk yoktu hic
Dunde hic yazamadim neslicanin cenazesindeydik akrabalarina taziyeye gittik
Sabah kahvaltisi 9.35
Kk kadar suzme peynir
2 tane zeytin
Domates salatalik
2 fincan çay
Öğlen yemegi 13.50
2 tane köfte
Bi dilim ekmek
Aksam yemegi 19.30
Bi kase çorba
Aralarda
4 5 fincan filtre kahve
6 bardak su
3500 adim
Dun bu kadar anca
Gayet güzel bir menü ama ben hala şu sek quark konusunda emin değilim. Onun yerine normal yoğurt yemeyi denedin mi hiç?23/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,, limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle
birkaç dilim haşlanmış derisiz tavuk,mercimek çorba,yoğurt,mor lahana salatası,4 kaşık kısır
Kaçamak:)
yok
Akşam 18:00
sek quark
Spor:
10000 adım+45dk pilates (kalça+karın+iç bacak)
Su:
2,5-3 lt
Kötü bir hafta sonu olmuş anlaşılan. Umarım ödemdir. Çünkü bu hafta seni listeye almayı istiyorum. Geçmiş olsun bu arada. Son iki gündür bende de bir baş ağrısı var. Sanırım mevsimden dolayı.Merhabalar
Geç gelebildim kusura bakmayın. Tüm hafta sonumu geçmeyen bir baş ağrısı ile geçirdim. Hala devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Cuma 69.5
Bugün 70.0
Gece 1de çok feci bi yeme isteği geldi1 tane incir yedim. Eşime mutfağı kilitle ve anahtarı al dedim eskiden olsa 3 tabak makarna yerdim o saatte
Kolay gelsin canımmBazen işler yoğunlaşıyor kızlar o zamanlar yazamıyorum size
Balığı fırında pişiriyorum. Ayrıca bu sabah tartıldım cuma günkü kiloma dönmüşüm. Sanırım regl olmamdan kaynaklı bir şişkinlik vardı.Harika bir menü olmuş. Balık nasıl pişmişti? Adım sayın biraz az ama olsun hiç hareket etmemekten iyidir.
Ekmek beyaz ekmek miydi? Çorba ne çorbasıydı? Su ve adım sayısı çok az. Filtre kahveyi günde iki keze indirip kalan kısmı su ile tamamlarsan senin için daha iyi olur.
Gayet güzel bir menü ama ben hala şu sek quark konusunda emin değilim. Onun yerine normal yoğurt yemeyi denedin mi hiç?
Kötü bir hafta sonu olmuş anlaşılan. Umarım ödemdir. Çünkü bu hafta seni listeye almayı istiyorum. Geçmiş olsun bu arada. Son iki gündür bende de bir baş ağrısı var. Sanırım mevsimden dolayı.
Emzirme donemlerinden kalma gece yeme alışkanlığım var malesefÇok iyi yapmışsın
Biraz böyle dayanırsan eğer o istek kısa zamanda kendiliğinden yok olacaktır. Akşam yatmadan kendini oruç tutuyormuşsun gibi motive etsen nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?