Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İy akşamlar kızlar iki gündür kahvaltılarda güne güzel bir başlangıç yapıyorum ama devamını getiremiyorum iki gündür misafir agirliyorum hamurisleri yedim bir sürü çok pişmanım çok kaptanım beni bir azarla da kendime geleyim yarından itibaren düzgün beslenecegim

Hoş geldin canım aramıza. Hiçbir sorun teşkil etmez menünü geç yazman. Biz okuruz herhangi bir yanlış olursa da sonra düzeltirsin zaten. Takımımızın ilk sayfasındaki formu doldurdun mu?
Hosbuldum.cok tesekkur ederim.Aslina bajarsiniz ne sekilde bir beslenme sekli izleyip kilo verebilirim tam da bilemiyorum.ilk kez katılıyorum boyle bir takima da.ilk sayfadak formu doldurdum gecen gun ama sorulariniz olursa bana cevaplarim.sizlerin menulerinizden belki yararlanma firsatim olur.arada bana küçük tüyolar verirseniz seviniri.tekrar cok tesekkur ediyorum

Sporumu yaptim az once ben de kizlar.45 dk cardio stretching herbirsey vardi. Spor merkezine derse girdim.cok iyi geldi.bu tembelligime bir son vericem .bir de yediklerime dikkat edersem sizinle birlikte kilo vericem inaniyorum kendime
Vayy harika
Sporla herzaman 1-0 öndesin canım
Aynen devammm

Bu liste olayini tam bilmiyorum ama ogrenicem umarim.tamam gelirim tabiki 3.takima da selam vermeye
Cnm suan 9 takım var
Her cuma kilomuzu bildiriyoruz kilona oranla yüzdesi hesaplanıp listede yazlıyor
Toplam yüzde kişi sayısına bölünüyo
Genel paylaşım alanımız var kaptanınız oraya tasıyor listeyi tabi diğer takımlarda
Sonra en yüksek yüzdeli 3 takım derece alıyor
Ve kişisel en çok kilo veren ilk 3 de seçiliyor
Zamanla öğrenirsin

Regl ilk günüm olmasına rağmen 13300 adım atıldı.Tam 1,5 sa yürüyüş yapıldı.Pilates fazla geleceği için kendime izin verdim.Yarın sabah daha iyi olurum sanırım

Sabah limonlu su

10.30 sucuklu kaşarlı yumurta, 5 yesil zeytin, 3 siyah zeytin, ıhlamur

14.30 2 kk peynir, 2 kk kadar kavurma, üzüm

17.00 yesil çay

19.00 2 kabak dolmasi, 1 su bardağı yoğurt, kucuk bir dilim tam bugday ekmegi, yarim taze ceviz

22.00 yesil cay

Yatarken de yogurt limon pulbiber yiyeceğim

İyi akşamlar bugünkü menüm
Kahvaltı yapamadan evden çıkmak zorunda kaldım maalesef.
Öğlen 12.00
İki tane peynirli sigara böreği ve salata
Akşam 18.00
Bir yemek kaşığı pirinç pilavı iki yemek kaşığı et sote
3 lt su
8000 adım ve akşam bir saat dans

Kullanıcı Adı : Saadet0178
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımıyım
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Adana
Boyunuz : 1.56
Kilonuz: 69
Hedef kilonuz : ilk hedefim 65
Kilo alma hikayeniz : Doğumlarımdan sonra kilo aldim. İşi birakip evde oturmak 2 cocugun pesinde kosarken ne yedigime bakmadan sagliksiz beslenmek

Tamam cnm cok saol anladim gibi biraz

24/09/2019 menusu

Kahvaltı 8:30
1ekmek, 3 dilim peynir, 1 salatalik, domates, 5 adet zeytin, 1 fincan sekersiz cay

Öğle 14:00 (spordan dolayi biraz gec yedim)
Tavuklu sandvic (iki dilim kepekli ekmek arasina)

Ara
Bir bardak ayran, bir elma

Akşam 20:00
salata, yogurt, 7,8 yemek kasigi kadar sebze yemegi

Ara
Limonlu nane cayi

Spor:
45 dk cardio, 50dk bollywood ( hint müziği fitness) dansı

Su:
2.5lt den biraz fazla

Günaydın Kizlar

Bendeki haberler kotu. Gece 23 gibi 1 kase yayla çorbası içtim pirinc degil bulgurlu.

Gece 3 gibi de 2 erik, 1 incir, az üzüm yedim

Benim gece yeme işi psikolojik galiba. Oglum sabaha kadar kustu, yatak yorgan yastik anlatmama gerek yok. Moral bozuldukca yemekte arıyorum teselliyi galiba

24/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi. Bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum.Gece nedense hiç uyuyamadım.Akşam programı aksarsa yine güncellerim.
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,bir salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle
kuru fasülye (sadece tanelerinden 5 kaşık kadar),yoğurt,salata,küçük bir dilim karpuz
Kaçamak:)
yok
Ara
soda, yeşil elma
Akşam 18:00
ton balıklı salata
Spor:
1 sa pilates, +10000 adım
Su:
2,5-3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…