Hosbuldum.cok tesekkur ederim.Aslina bajarsiniz ne sekilde bir beslenme sekli izleyip kilo verebilirim tam da bilemiyorum.ilk kez katılıyorum boyle bir takima da.ilk sayfadak formu doldurdum gecen gun ama sorulariniz olursa bana cevaplarim.sizlerin menulerinizden belki yararlanma firsatim olur.arada bana küçük tüyolar verirseniz seviniri.tekrar cok tesekkur ediyorumHoş geldin canım aramıza. Hiçbir sorun teşkil etmez menünü geç yazman. Biz okuruz herhangi bir yanlış olursa da sonra düzeltirsin zaten. Takımımızın ilk sayfasındaki formu doldurdun mu?
Kolay gelsin canımm
Nasıl geldi mi yeni üyelerim ben gördükçe yönlendirmeye çalıştım ama inşallah faydası olur
Hadiii toparlanında yarışalım ayriyeten
Hoşgeldin canımBir tanesi benim ben geldim
Vayy harikaSporumu yaptim az once ben de kizlar.45 dk cardio stretching herbirsey vardi. Spor merkezine derse girdim.cok iyi geldi.bu tembelligime bir son vericem .bir de yediklerime dikkat edersem sizinle birlikte kilo vericem inaniyorum kendime
Bu liste olayini tam bilmiyorum ama ogrenicem umarim.tamam gelirim tabiki 3.takima da selam vermeyeHoşgeldin canım
İnşallah hedefine ulaşırsın kısa zamanda
Kurallara uy ve listeye gir
Arada bizede selam vermeye gel 3. Takıma
Cnm suan 9 takım varBu liste olayini tam bilmiyorum ama ogrenicem umarim.tamam gelirim tabiki 3.takima da selam vermeye
Regl ilk günüm olmasına rağmen 13300 adım atıldı.Tam 1,5 sa yürüyüş yapıldı.Pilates fazla geleceği için kendime izin verdim.Yarın sabah daha iyi olurum sanırımHerkese günaydın.Regl oldum bu sabah ve sancım vaaaar :/ Sabah yine de 10 dk kadar ısınma ve stretching yaptım.bu arada karnım çok sertti ama tartılınca 55.9 u gördüm(ayy hadi inşallah)
24/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,bir salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle
yayla çorba,birkaç kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
Mürdüm eriği,armut
Akşam 18:00
sek quark (dün gece yemedim)
Spor:
yok (olursa akşam güncellerim)
Su:
2,5-3 lt
Tamam cnm cok saol anladim gibi birazCnm suan 9 takım var
Her cuma kilomuzu bildiriyoruz kilona oranla yüzdesi hesaplanıp listede yazlıyor
Toplam yüzde kişi sayısına bölünüyo
Genel paylaşım alanımız var kaptanınız oraya tasıyor listeyi tabi diğer takımlarda
Sonra en yüksek yüzdeli 3 takım derece alıyor
Ve kişisel en çok kilo veren ilk 3 de seçiliyor
Zamanla öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?