Canım bunlar cushing sendromuyla olduKötü olmuş canım yaaaa ama dert etme sakın zayıflama işin bittikten sonra toparlamaya çalışırsın. Sanırım bu durum vücutla alakalı bir durum. Bende hiç sarkma olmadı. Doğum yırtığım bile yok şükür. Ama son aldığım kilolardan sonra kollarımda ve iç bacağımda hafif çatlaklar var. Onlarında zayıflayınca gideceğine inanıyorum. İnşallah sende toparlarsın. Ama önce kilonun gitmesine bakmamız lazım.
Valla bazen çalışanlar abartıyor evet bazen de hastalar insanın sabrını zorluyor gerçekten...Bugün hastanın biriyle kavga ettimOndan sonra başım ağrımaya başladı geçmedi hala. Hiç sevmiyorum hastalarla tartışmayı, kimseyi üzmeyi, kırmayı hiç istemiyorum ama bazıları var resmen insanın sabrıyla dalga geçiyorlar.Yeşil çay yaptım şimdi kendime belki yarına faydası olur biraz Hem regl, hem geçmeyen hastalık, bir de baş ağrısı
Bunlar normal çatlak gibi değil ama ... Hastalık kaynaklıEfsun64 saglik olsun da, catlak da nazarlığı olsun. Benim de hamilelikten kalma cok fazla catlagim var. Ustelik fazla kilom da yok canımız sagolsun napalim.
Uyku düzensizliği de kilo vermenin önünde engel
Bunlar normal çatlak gibi değil ama ... Hastalık kaynaklıEfsun64 saglik olsun da, catlak da nazarlığı olsun. Benim de hamilelikten kalma cok fazla catlagim var. Ustelik fazla kilom da yok canımız sagolsun napalim.
Ha bir de bu hastalık da uyku düzensizliği yapıyorEfsun64 saglik olsun da, catlak da nazarlığı olsun. Benim de hamilelikten kalma cok fazla catlagim var. Ustelik fazla kilom da yok canımız sagolsun napalim.
Hoşgeldin :)Kullanıcı Adı : xiamipekx
İsim (İsteğe Bağlı ): İpek
Mesleginiz: Tekniker
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Çocukluktan yaşadığım olaylardan dolayı hep mutsuzdum. Bu yüzden hep tatlı yedim ve mutlu oldum. En sonunda 70 kiloya çıktım ve şimdi de düşmeye devam ediyorum eşim sayesinde:)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım için istiyorum. Güzel gözükmek ve eşime yakışmak temel hedeflerim:)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır, katılmadım
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. - yes, yes, yeeees
Kuymağı biraz fazla yemişsin ama akşama kadar iyi gitmişsinYine epey dengesiz bir gün oldu
Sabah limonlu su
11.00 kuymak, ölçü nasil verilir bilmiyorum 1 su bardagi kadar diyebilirim sanırım
16.00 3 kuru kayısıyı kaynar suda beklettim, suyunu ictim ve kayısıları yedim
20.00 2 yumurtadan menemen, 2 cay kaşığı bal kaymak, yarim dilim ekmek
Su 3 litre
Derin ev temizliği yaptim cok yorgun hissediyorum. Yarin kayinvalidemler gelecek, haftasonu kalacaklar. Ipin ucu kacmaz umarim
HoşgeldinKullanıcı Adı : xiamipekx
Kilo alma hikayeniz : Çocukluktan yaşadığım olaylardan dolayı hep mutsuzdum. Bu yüzden hep tatlı yedim ve mutlu oldum. En sonunda 70 kiloya çıktım ve şimdi de düşmeye devam ediyorum eşim sayesinde:)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım için istiyorum. Güzel gözükmek ve eşime yakışmak temel hedeflerim:)
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : xiamipekx
Hoşbuldumm canım:)Hoşgeldin :)
Hoşbuldum kuzum teşekkür ederim:)Hoşgeldin canım
Hoşgeldin aramıza canımKullanıcı Adı : xiamipekx
Hoşbuldum canımm çok teşekkürler:)Hoşgeldin aramıza canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?