Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bezelyenin glisemik indeksi yüksek canım. Çok tüketmemek lazım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler ki bunun arasında pirinç ve patateste var. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler vücuda alındıktan sonra vücut ani şekilde insülin salgılıyor ve bu da kan şekerinin düşmesine neden oluyor. O yüzden vücudun şeker düzeyi ani iniş çıkış yaşadığı için çabuk acıkmamıza neden oluyor. Bu nedenle uzak durmamız gereken yiyeceklerden oluyor kendisi.

Günaydın kızlar
ben sabahları yazabiliyorum.
gelelim dünkü menüye
saat 07:30
1 yağda yumurta
1 dilim ekmek
peynir zeytin
3 fincan çay
saat 12:00
1 kase çorba
1 tabak etli patates yemeği
ayran
az süpangile
sade kahve
2 fincan çay
saat 19:00
4 parça tavuk
küçük 1 dilim pizza
çocuklar pizza istedi ben diyete başladım falan desem de evdeki yemekleri canları istemedi.
Su 2 lt
3600 adım ekstra yürüyüş yok ne yazık ki

Müthiş değişim tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canım İnşallah yakın zamanda yine öncesi sonrası yapacağım Sizlerinde böyle başarılarını görmek isterim
Günaydın kızlar, kaptanım maşallah süper bi değişim şuan kaç kilosunda son resimlerde baya incesin zayıflamaya ihtiyacın yok gibi☺
Şu an cuma günü 73.1 kiloydum. Hafta sonu kaçırdım biraz maalesef bu sabah 73.8 çıktım. İnşallah cumaya kadar fazlalıktan kurtulur eksiye geçerim O fotoğraflar ilk takıma katıldığım fotoğraflar. 6 ay gibi bir sürede 85,5 kilodan 61 kiloya kadar indim. Sonrasında hamile kalıp yeniden kilo aldım. O fotoğraflardaki zayıf halim 59 a kadar iniyor. Boyum 170. Bu yaz yine inşallah hedefim 59 u görmek

Ekmek normal ekmek mi? Patates yemeği, supangle ve pizza haricinde güzell menü olmuş. Su güzel ama adım sayısı çok az maalesef. Biraz daha hareket etmek lazım

Ayda 1 yenir yahu buzluktan da tüketmemiz lazım yoksa bütçeyi açarım iyice bu ay bütçemi zorlayıp 1 dilim somon almak istiyorum kgsu 99,90 dı baktım ( dilimi ortalama kaç gr geliyor acaba ... 1 dilim somon ortalama kaç tl eder bilgisi olan var mı ?

Ye canım buzluktan sorun değil ama diyette mümkünse uzak durmak en iyisi

1 orta boy dilim somon, 200 grammış ve 358 kaloriymiş, 1 ince dilim somon da 258 kalori yazıyo diyetkolik te..

bugünden itibaren paylaşacagım canım menüleri mi

nice güzel yaşları olsun kızının

bende mutlaka haftada bir barbunya yiyorum... gerçekten çok tok tutuyor

Bu arada burası bana baya iyi geldi, 10.30 gibi çok acıktım gözüm bisküvilere gitti geldi, dedim şimdi yersem akşam hangi yüzle yazcam gruba kendimi burayla motive ettim portakal yedim
benimde tatli krizim 15.00 da başlıyor akşam 17.00 a kadar onu atlatınca herşey yoluna giriyor hiç değişmiyor hergün düzenli bu saatlerde acayip canım tatlı istiyor

şok oldum ne kadar farketmişsiniz
tebrik ederim
kaç kilodan kaç kiloya düştünüz acaba
birde ne kadar sürede verdiniz

Çok teşekkür ederim 6 ayda verdim canım. 13. Takıma ilk başladığım zamanlar 85,5 kiloydum. Listeye 82 li kilolarımda girdim. 61.8 ile mezun oldum. Sonra hamile kaldım yine 82 kiloya kadar çıktım. İkinci kez yine takımla birlikte 59 kiloya kadar indim. Şimdi 73.8 kiloyum (bu sabahki kilom). Kilo almamın sebeplerini bir ara anlatırım

tebrik ederüm.bu süreci sporla destekledinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…