hayır. çok merak ettim
Müthiş değişim tebrik ederim canımEbru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Yaaaa hiç fasülye sevmediğimden takip etmedim zaten çok nadir yiyorum
Bugğn yapsam mı demiştim ama vazgeçtim.
15 i sonrası aylık liste hazırladım yemek için.
Ayda 2 kere kurufasulye var menümde eğer listeye uyumlu kalabilirsem her şey gğzel olacak ama annem ya da kv yine dolmaları sarmaları hamurları dizelerse aralarda menülerde sapmalar olabilir :))
Bezelye nasıl o da fazla gösteriyor mu tartıda?LAydLiNe
Teşekkür ederim canımMüthiş değişim tebrik ederim canım
Şu an cuma günü 73.1 kiloydum. Hafta sonu kaçırdım biraz maalesef bu sabah 73.8 çıktım. İnşallah cumaya kadar fazlalıktan kurtulur eksiye geçerimGünaydın kızlar, kaptanım maşallah süper bi değişim şuan kaç kilosunda son resimlerde baya incesin zayıflamaya ihtiyacın yok gibi☺
Günaydın kızlar
ben sabahları yazabiliyorum.
gelelim dünkü menüye
saat 07:30
1 yağda yumurta
1 dilim ekmek
peynir zeytin
3 fincan çay
saat 12:00
1 kase çorba
1 tabak etli patates yemeği
ayran
az süpangile
sade kahve
2 fincan çay
saat 19:00
4 parça tavuk
küçük 1 dilim pizza
çocuklar pizza istedi ben diyete başladım falan desem de evdeki yemekleri canları istemedi.
Su 2 lt
3600 adım ekstra yürüyüş yok ne yazık ki
Ayda 1 yenir yahu buzluktan da tüketmemiz lazım yoksa bütçeyi açarım iyice bu ay bütçemi zorlayıp 1 dilim somon almak istiyorum kgsu 99,90 dı baktımBezelyenin glisemik indeksi yüksek canım. Çok tüketmemek lazım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler ki bunun arasında pirinç ve patateste var. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler vücuda alındıktan sonra vücut ani şekilde insülin salgılıyor ve bu da kan şekerinin düşmesine neden oluyor. O yüzden vücudun şeker düzeyi ani iniş çıkış yaşadığı için çabuk acıkmamıza neden oluyor. Bu nedenle uzak durmamız gereken yiyeceklerden oluyor kendisi.
Ayda 1 yenir yahu buzluktan da tüketmemiz lazım yoksa bütçeyi açarım iyice bu ay bütçemi zorlayıp 1 dilim somon almak istiyorum kgsu 99,90 dı baktım( dilimi ortalama kaç gr geliyor acaba ... 1 dilim somon ortalama kaç tl eder bilgisi olan var mı ?
1 orta boy dilim somon, 200 grammış ve 358 kaloriymiş, 1 ince dilim somon da 258 kalori yazıyo diyetkolik te..Ayda 1 yenir yahu buzluktan da tüketmemiz lazım yoksa bütçeyi açarım iyice bu ay bütçemi zorlayıp 1 dilim somon almak istiyorum kgsu 99,90 dı baktım( dilimi ortalama kaç gr geliyor acaba ... 1 dilim somon ortalama kaç tl eder bilgisi olan var mı ?
Keşke yazsaydın. Hatalarınla yüzleşmiş olurdun. Çünkü menüyü yazmadıkça düzeltemiyorsun. Kendimden biliyorum
Erişte haricinde çok güzel bir menü. Suyun güzel. Yürüyüşün artmaya başladı o da güzel. Bu hafta eğer güzel bir kilo verirsen listedesin inşallah. Daha sık gelmeye çalış olur mu?
Biraz farklı bir menü olmuş bugün. Günlük 3 porsiyon meyve fazla olmuş sanki emin olamadım. Mücver normal yapıldıysa çok olmuş. Lazanya olmamış. Su çok az olmuş maalesef.
Günaydın canım. Biraz az görünüyor göze ama gayet sağlıklı bir menü olmuş. Spor yok galiba?
nice güzel yaşları olsun kızınınİyi akşamlar
Menüm
10.00. 1 elma
13.00. 1 tabak mercimek çorbası, çeyreğin çeyreği ekmek( yani bi iki lokma kadar.)
18.00. 1 tabak kabaklı karnabahar yemeği
20.00. 2 çatal yaş pasta, 3 bardak çay
3 litre su, 1 saat yürüyüş
Bugun kızımın 1. Yaş günüydü.. pastadan yemiş olmak için 2 çatal aldım..
bende mutlaka haftada bir barbunya yiyorum... gerçekten çok tok tutuyorGünaydın kızlaaaaar :)
Bugünümün merakının cevabını sizlerle de paylaşayım :)
Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Canan Doğan kuru fasulye kilo verdirir mi, kuru fasulyenin kilo verme üzerinde etkileri nelerdir? Sorusunu şöyle cevaplıyor; 100 gr. yani 5-6 yemek kaşığı kuru fasulye 350 kaloridir. Kuru fasulye baklagillerden bir gıdadır, kişiyi tok tutar, acıkmayı önler. Kalorisi çok yüksek olmadığından diyet listeleri ve kilo koruma diyetleri için ideal besinlerdendir. 5-6 yemek kaşığı kuru fasulye diyet posası yani lif oranı en yüksek besinlerdendir. Lifli gıdalar tüketmek dışkılamayı artırarak bağırsakta oluşan kalıntıların hızla dışarı atılmasını sağlar. Dışkılamayı artırması sayesinde kabızlık ve divertiküler hastalıkları önler. 4 yemek kaşığı kuru fasulye protein açısından 1 köfte kadar ete eşdeğer protein vardır. Et, et ürünlerinin tüketilmediği günlerde kuru fasulye et yerine tüketilebilir. Kuru fasulye içerdiği besin öğeleri, yüksek lif oranı nedeniyle haftada en az 2-3 kez mutlaka sofralarda yer almalıdır.
benimde tatli krizim 15.00 da başlıyor akşam 17.00 a kadar onu atlatınca herşey yoluna giriyor hiç değişmiyor hergün düzenli bu saatlerde acayip canım tatlı istiyorBu arada burası bana baya iyi geldi, 10.30 gibi çok acıktım gözüm bisküvilere gitti geldi, dedim şimdi yersem akşam hangi yüzle yazcam grubakendimi burayla motive ettim portakal yedim
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
şok oldum ne kadar farketmişsiniz
tebrik ederim
kaç kilodan kaç kiloya düştünüz acaba
birde ne kadar sürede verdiniz
Çok teşekkür ederim6 ayda verdim canım. 13. Takıma ilk başladığım zamanlar 85,5 kiloydum. Listeye 82 li kilolarımda girdim. 61.8 ile mezun oldum. Sonra hamile kaldım yine 82 kiloya kadar çıktım. İkinci kez yine takımla birlikte 59 kiloya kadar indim. Şimdi 73.8 kiloyum (bu sabahki kilom). Kilo almamın sebeplerini bir ara anlatırım
Teşekkürler canım..Yaa cok guzel.Nice mutlu saglikli yaşlara canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?