Geçen cuma 64.7
Bu cuma 64.7
Sabit ( ilk 64.5 gibi cıktı ama yeniden tartılınca 64.7 cikti)
Dün yediğim irmik tatlisi ve agir kahvaltı sonucu bu oldu, niye öyle yaptım bilmiyorum manyagim galiba, bütün hafta dikkat edip tartiya son 1,2 gün kala batırıyorum
Bu sıkıntı tabi, kaptanım bana bir ceza verelim, gözünü seveyim yoksa yerimde sayacağım.
Günaydın kızlar moralim bozuk geçen hafta 72.1 iken bu hafta 72.5 olmuşumpazartesi günü inşallah evime dönücem annemin yanındayken diyet yapamiyorum
Günaydın 66.0 dan 65.05 çıktım
Sen tam sopalıksın zaten.
Kızlar dün gece bugun giremem diye bildirim yapmıştım ama bugun sırf buraya girebilmek için internet ayarladım kendime 3 saatliğine..sürem dolmadan kilomu güncelliyorum:
Geçen cuma. 81.9
Bugün. 80.6
Fark:. - 1300 Gr.
Kaptanım bende de maalesef günlük tartılma var ve eksi görünce garip bir şekilde nasil olsa verebiliyorum mantığıyla eksiden sonra salma durumu oluyor, bence bu hafta cuma hariç hiç tartılmayalım.Bende bildirimimi yapayım. Dün söylediğim gibi 73.5 görmüştüm tartıda. Bugün daha az göreceğimi beklerken 73.8 gösterdi tartı beni ama yüzüklerimi takamadım sabah ödemden. Akşam eve gidince tekrar tartılacağım. Büyük ihtimal eksi çıkmasam bile sabah çıktığım kilodan daha az çıkacağıma eminim.
İlk öz eleştiriyi ben yapayım. Neden yaptım bilmiyorum ama geçen hafta dünkü mesajımdan da bildiğiniz gibi çok fazla saçmaladım. Duygusal açlık mı yoksa başka bir sebebi mi var inanın bilmiyorum ama kendimi iradesiz hissediyorum. Eskiden çok daha iradeliydim. 6 ay boyunca tek bir lokma halka tatlı kaçamağından başka kaçamağı olmayan bir insanım. Bir de Kırıkkale'ye taşındıktan sonra hayatım çok hareketsizleşti. Masa başı çalışıyorum ve maalesef sürekli oturuyorum. Çok fazla yürüyeceğim mesafe yok çünkü çocuklardan dolayı araba kullanmak zorundayım. Birde dün söylediğim gibi nasılsa verebiliyorumun rahatlığı var. Günlük tartılmak da beni biraz etkiliyor. Eğer tartıda iyi bir rakam gördüysem şımarıyorum
Ayy inşallah canım yaa.. çok istiyorum biliyorsun 62 kiloyla evlenmiştim o kilolara dönmek hayal gibi geliyor..hedefimi 75 yazmıştım yarışmaya girerken, inşallah ulaşınca devam etmek istiyorum..Maşallah sana 41 kereeeeeeeeeŞunu aklından çıkartma sakın çok değil bu yaz seni süper bir kiloyla mezun edeceğiz Sende kendimi görüyorum. Ama ben senden daha iradeliydim çünkü başladıktan sonra hiç bozmadım. Eğer böyle devam edersen Haziranda sana 60 kilo olacaksın diyorum. Unutma sakın bu söylediğimi
Günlük tartılmak ya şımarıp fazla yememize, yada moralimizi bozup yine fazla yememize sebep oluyor tecrübe ile sabit..Bende bildirimimi yapayım. Dün söylediğim gibi 73.5 görmüştüm tartıda. Bugün daha az göreceğimi beklerken 73.8 gösterdi tartı beni ama yüzüklerimi takamadım sabah ödemden. Akşam eve gidince tekrar tartılacağım. Büyük ihtimal eksi çıkmasam bile sabah çıktığım kilodan daha az çıkacağıma eminim.
İlk öz eleştiriyi ben yapayım. Neden yaptım bilmiyorum ama geçen hafta dünkü mesajımdan da bildiğiniz gibi çok fazla saçmaladım. Duygusal açlık mı yoksa başka bir sebebi mi var inanın bilmiyorum ama kendimi iradesiz hissediyorum. Eskiden çok daha iradeliydim. 6 ay boyunca tek bir lokma halka tatlı kaçamağından başka kaçamağı olmayan bir insanım. Birde Kırıkkale'ye taşındıktan sonra hayatım çok hareketsizleşti. Masa başı çalışıyorum ve maalesef sürekli oturuyorum. Çok fazla yürüyeceğim mesafe yok çünkü çocuklardan dolayı araba kullanmak zorundayım. Birde dün söylediğim gibi nasılsa verebiliyorumun rahatlığı var. Günlük tartılmak da beni biraz etkiliyor. Eğer tartıda iyi bir rakam gördüysem şımarıyorum
Kaptanım bende de maalesef günlük tartılma var ve eksi görünce garip bir şekilde nasil olsa verebiliyorum mantığıyla eksiden sonra salma durumu oluyor, bence bu hafta cuma hariç hiç tartılmayalım.
Bir de diyelimki o gün abarttık, ertesi gün tartıldık kilo almamışız, seviniyoruz vs. Aslında onun etkisi bir ertesi gün çıkabiliyor yani tartılsam yarın 65 çıkabilirim özellikle bugün çok dikkat etmezsem. O da insanin hepten moralini bozuyor, en iyisi dediğim gibi 1 hafta tartılmamak.
Bende sasirdim cnm ama mutluda oldum ekmek makarna pilav hamur işi hic bisey yemedim ivir zivir atistirmalik hic yapmadim cikolata dahi yemedim tatli krizlerimi kuru meyveler ve normal meyve ile bastırdım hep azim edince basari oluyor cnm
Sen ne yaptın bacım ya tebrik ediyorum seni süpersin
5 yok ama 19 litre var onu deneyimO zaman harika bir sonuç. Birde eğer evde 5 lt lik su şişen varsa doldurup bi tart bakalım. Çok merak ettim tartı doğru mu
5 yok ama 19 litre var onu deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?