Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese ,
Geçen hafta. 64.00
Bu hafta : 64.100
Gelen :100
Çünkü dün regli oldum çok gecikti reglim... LAydLiNe canım beni kendi isteğiyle ayrıldı yazabilirmisin.. artık 6 ay sonra görüşürüz hiç vaktim olmuyor maalesef...❤❤

Pazartesi aynı tartıyla mı tartılmıştın?

Günaydın arkadaşlar
Bu hafta moralim çok bozuk tartıda eksi beklerken artı gördüm
Geçen cuma. 75.7 kg
Bu cuma 75.8 kg
Fark 100 gr fazla

Moral bozmak yok canım. Arada böyle olur. Bu hafta daha çok dikkat edersin. Sence neden böyle olmuş olabilir?

Canım tebrikler, maşallah güzel vermişsin
Kendini çok sıkarak zorlayarak gitme bence,hem sağlık durumundan dolayı diyorum hem de çok zorlayınca bıkkınlık gelebiliyor. Hedefine ulaşmışsın ne güzel.. Çok istiyorsan ayda 2 kilo yerine 2,5- 3 kilo vermeyi deneyebilirsin kendini kasmadan..bi iki hafta dene, olmazsa da 2 kilo vermen bile güzel bence..

Gunaydinlar, dun menum ic acici degildi hic, uyumusum oğlumla yazmayı unuttum.
Sabah 10 a doğru
Sucuklu yumurta, 2 kk peynir domates salatalık, 1 dilim tost ekmeğine bal tereyağ
Ikındı gibi 14.30
1 tabak cevizli peynirli salata
Akşam 18.00
1 kepçe etli nohut, 1 kase cacık
19 gibi
Bir dilim irmik tatlisi( oğlumla eşime yapmıştım ama ben de yedim)
Su 2 lt kadar
Spor 6000 adım

Geçen cuma 64.7
Bu cuma 64.7
Sabit ( ilk 64.5 gibi cıktı ama yeniden tartılınca 64.7 cikti)
Dün yediğim irmik tatlisi ve agir kahvaltı sonucu bu oldu, niye öyle yaptım bilmiyorum manyagim galiba, bütün hafta dikkat edip tartiya son 1,2 gün kala batırıyorum
Bu sıkıntı tabi, kaptanım bana bir ceza verelim, gözünü seveyim yoksa yerimde sayacağım.

Evet cnm ayni tarti sabah ac karnina ayni sekilde tartildim
Maşallah tebrik ederim
Bende 96 ile diyete ilk başladığım hafta 3 kilo birden vererek, 7 günde 93 e düşmüştüm.. diyetin ilk bi kaç haftası bu şekilde kilolar fazla gidip çok mutlu ediyor..Ama 6 kiloya bende çok şaşırdım doğrusu . Demekki bünyeden bünyeye değişiyor.

Aynen cunku odem oluyor ondan hizli gidiyor yeni dogum yaptigim icin hala odemim var ben bayagi sis kalmistim dogumdan sonra karnım hic gitmedi sanki dogum yapmamasim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…