Afiyet olsun :)İyi geceler kızlar dünkü menümü yazayım
11.00 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
14.30 1 kase pırasa ve yoğurt
16.30 1 elma
19.00 çay küçük bir avuç fındık
ilerleyen saatlerde birkaç dilim portakal ve elma
En son salep
2 lt su içtim
Spor yarışmasına ben katılmıycam.Çünkü bir gün yaparım bir gün yapmam.Ben kendimi biliyorum.
Afiyet olsun ben şu içmeyi içiyorum dün 1.5 lt ancak içmişimdirİyi geceler, önce sporu yazayım unutmadan,
65 dakika hızlı yürüyüş=8150 adım=125 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam 145 puan..
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 2 kase arabaşı çorbası
15.00. 1 kase komposto
17.30. 1 dilim kıymalı pide, bol maydanoz- dereotu- 1 mandalina
20.30. 2 çatal kek, 3 bardak çay
22.00. Çeyrek elma
2.5 litre su
Dün çok abarttığım için bugun dengelemeye çalıştım.
Akşama misafirim vardı, gelirken kek yapıp getirmiş, tatmasam ayıp olacaktı..
GünaydınGünaydın kızlar.
Ben de ilk zamanlar unutuyordum, su hatırlatıcı yada hesaplayıcı programlar var, diyetkolik mesela, ilk zamanlar onları kullandım, şimdi alıştım.. tavsiye ederim..Afiyet olsun ben şu içmeyi içiyorum dün 1.5 lt ancak içmişimdir
Bence olur. Nohut Çok abartmazsan sağlıklı bir yiyecek.Kızlar yardim istiyorum sabah 08.30dan beri dışardayım ve 8 de yaptığım kahvaltı ile duruyorum nohut yemeğim vardı dünden şimdi eve geldim yoğurt ile onu yesem olur mu
Vaaav süpersinMerhaba yeni uyandım omzum çok kötü ağrısına uyandım kolumu nereye koysam bilemedim delircek gibi oldum... eşim krem sürdü şimdi inşallah işe yarar.
Bu acıya rağmen kalktım tartıldım veee müjdeee
Bugün 74lü rakamlara düştüüüüüm
Geçmiş olsun canım, inşallah işe yarar da geçer bi an önceMerhaba yeni uyandım omzum çok kötü ağrısına uyandım kolumu nereye koysam bilemedim delircek gibi oldum... eşim krem sürdü şimdi inşallah işe yarar.
Maşallah canım senin hedef nedirBu arada kızlar, kayınvalidem bizdeydi, kahvaltıda bana " ne güzel zayıflamışsın, incecik olmuşsun, nasıl zayıfladın" vs...dedi, çok mutlu oldum.
Bu kadar yeter, iyi olmuşsun, başka zayıflama dedi ama ben devam edeceğimi söyledim
Olabilir ekleyim bi programBen de ilk zamanlar unutuyordum, su hatırlatıcı yada hesaplayıcı programlar var, diyetkolik mesela, ilk zamanlar onları kullandım, şimdi alıştım.. tavsiye ederim..
Geçmiş olsun canım kas gevşetici alsaydın keşke ağrı kesici...Merhaba yeni uyandım omzum çok kötü ağrısına uyandım kolumu nereye koysam bilemedim delircek gibi oldum... eşim krem sürdü şimdi inşallah işe yarar.
79 u görebilmem için 1 hafta var sanırım ama seninde az kaldı eminim canımVaaav süpersin
Bende bu hafta 79 lu rakamları görmek için sabırsızlanıyorum
Hedefim 75 ama devam da edebilirim.. başlığımda hedefim boyum başlama kilom ve şimdiki kilom yazıyo..Herkes bilgilerini başlığına yazsa, birbirimizin durumunu hatırlama açısından daha iyi olur. Bana da efsun tavsiye etmişti.Maşallah canım senin hedef nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?