Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Allah kolaylık versin inşallah canım

Ben bu akşam abarttım hanımlar annem söylemesi ayıp yaprak sarması yaptı onun pişmesini beklerken yemeğim geç saate kaldı vicdanım rahat değil
23.02.2020
07.30 limonlu ılık su
08.00 domates salatalık bir parça tulum peyniri 4 zeytin 1.5 dilim tb ekmeği çay
12.30 yarım elma yarım portakal yarım armut
14.15 1 tabak nohut 1 kase yoğurt
20.00 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık nohut yarım tabak sarma
Spor 4500 adım=45 dk açık havada yürüyüş

Süper olmuş ah ahh bende o kiloya bi ulaşabilsem

Naçizane fikrimi söylesem haddimi aşmam sanırım öğle akşam yemeklerini yer değiştirsen daha iyi olur akşam hafif sabah serbest öğlen orta karar yesen kolay kg verebilirsin

Ben iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Zor zamanlar canım Allah yardımcın olsun çocuğun içşn ayakta durman lazım onun içinde yemek yemelisin kendini zorlamalısın her şey geçer geride kalır önemli olan sağlığın sen iyi olacaksın ki çocuğunda iyi olsun

Cumadan beri spor yapıyorum ya merak ettim kas yağ oranımı baya hızlı bir değişim olmuş çok sevindim işte sporun diyette ne kadar tamamlayıcı hızlandırıcı olduğunu bir kez daha gördüm.

21.02.20 YAĞ: 48,3
23.02.20 YAĞ: 46,9

Tutuluyorum evet çok zorlanıyorum evet ama en azından bu hafta spor yapmak istiyorum.

Çok üzgünüm umarım skrunlar kısa sürede geride kalır ve düzelir her şey... (

Naçizane fikrimi söylesem haddimi aşmam sanırım öğle akşam yemeklerini yer değiştirsen daha iyi olur akşam hafif sabah serbest öğlen orta karar yesen kolay kg verebilirsin
Estağfurullah tabiki fikirlerinizi paylaşmak için menü yazıyoruz zaten.. evet aslında akşamda çorba içecektim ama çocuklar yerken dayanamadım , yoksa planım bu değildi..sonuna kadar haklısın..

Güncel kilon kaçtı canım özel başlık kısmına bizim gibi bilgilerini yazarsan bizim için hatırlatıcı olur :)

Sarma hakikaten çok olmuş inşallah bulgurludur :)
Afiyet olsun.

1 dilim derken ne kadar anlayamadıö benim dilim anlayışımın içine sığacak bol yeşillikle doyulmaz 1 öğün için yetmez de
1 kıymalı pide = 4 dilim.
Ben bir dilim yedim. Yani bi pidenin dörtte biri..1 lahmacundan bile küçük oluyo bir dilim pide..
Evet doyuracak kadar değil, sırf midemi bastırsın diye bol yeşillikle yedim.

1 kıymalı pide = 4 dilim.
Ben bir dilim yedim. Yani bi pidenin dörtte biri..1 lahmacundan bile küçük oluyo bir dilim pide..
Evet doyuracak kadar değil, sırf midemi bastırsın diye bol yeşillikle yedim.
Hım burda da 1 parmak kalınlığında kesiyorlar pideleri pna 1 dilim diyorum şaşırdım azlığına o yüzden :)))
Seninkisi benm bildiğim dilimden büyükmüş idare eder şekilde doyurur sanırım

Canım azda olsa mutlaka ye, hiç bişey senin canından sağlığından önemli değil, sıkıntın sorunların en kısa zamanda düzelir inş..

Hım burda da 1 parmak kalınlığında kesiyorlar pideleri pna 1 dilim diyorum şaşırdım azlığına o yüzden :)))
Seninkisi benm bildiğim dilimden büyükmüş idare eder şekilde doyurur sanırım
Hmm burda okadar küçük değil, mesela bi dilim kıymalı pide, 1 el basımı kadar yaklaşık..yani seni dediğinin 2-3 katı kadar galiba..
Normalde en az 3-4 dilimle doyup kalkarım sofradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…