- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Allah kolaylık versin inşallah canımBen iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Süper olmuş ah ahh bende o kiloya bi ulaşabilsemBugün kahvaltı da yumurta peynir bir dilim ekmek yedim 8.40
Öğlen menemen ekmek 14.40
Az önce kek yedim çayla
Spor yok yarim litre su var
Ama klasik çalışan bir kadın olarak pazar koşturmayası vardı.
Bir ara tartıldım 64.80 gördüm :)))
Naçizane fikrimi söylesem haddimi aşmam sanırımMenümü yazayım da boğazım kapansın artık
11.00. 2 dilim patatesli börek, 8 yeşil zeytin, çay
15.00. 1 tabak tarhana çorbası, 1 elma
19.00. 1 dilim kıymalı pide arasına bol maydanoz, dereotu
2.5 litre su, 25 dakika kadar yürüyüş= 40 puan
Zor zamanlar canım Allah yardımcın olsun çocuğun içşn ayakta durman lazım onun içinde yemek yemelisin kendini zorlamalısın her şey geçer geride kalır önemli olan sağlığın sen iyi olacaksın ki çocuğunda iyi olsunBen iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Insallah hep beraber olacakSüper olmuş ah ahh bende o kiloya bi ulaşabilsem
Çok üzgünüm umarım skrunlar kısa sürede geride kalır ve düzelir her şey...Ben iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Estağfurullah tabiki fikirlerinizi paylaşmak için menü yazıyoruz zaten.. evet aslında akşamda çorba içecektim ama çocuklar yerken dayanamadım , yoksa planım bu değildi..sonuna kadar haklısın..Naçizane fikrimi söylesem haddimi aşmam sanırımöğle akşam yemeklerini yer değiştirsen daha iyi olur akşam hafif sabah serbest öğlen orta karar yesen kolay kg verebilirsin
Güncel kilon kaçtı canım özel başlık kısmına bizim gibi bilgilerini yazarsan bizim için hatırlatıcı olur :)Bugün kahvaltı da yumurta peynir bir dilim ekmek yedim 8.40
Öğlen menemen ekmek 14.40
Az önce kek yedim çayla
Spor yok yarim litre su var
Ama klasik çalışan bir kadın olarak pazar koşturmayası vardı.
Bir ara tartıldım 64.80 gördüm :)))
Canm benm sorum gözünden mi kaçtı ?Estağfurullah tabiki fikirlerinizi paylaşmak için menü yazıyoruz zaten.. evet aslında akşamda çorba içecektim ama çocuklar yerken dayanamadım , yoksa planım bu değildi..sonuna kadar haklısın..
SağolYarıyor cnm ben arada degistirdm listemi hep ayinseyler rutin oluyor kuru incir ara ogunde seker krizini onlemek icinyedim bazen de kuru uzum yedim inciryemedim
Sarma hakikaten çok olmuş inşallah bulgurludur :)Ben bu akşam abarttım hanımlar annem söylemesi ayıp yaprak sarması yaptı onun pişmesini beklerken yemeğim geç saate kaldı vicdanım rahat değil
23.02.2020
07.30 limonlu ılık su
08.00 domates salatalık bir parça tulum peyniri 4 zeytin 1.5 dilim tb ekmeği çay
12.30 yarım elma yarım portakal yarım armut
14.15 1 tabak nohut 1 kase yoğurt
20.00 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık nohut yarım tabak sarma
Spor 4500 adım=45 dk açık havada yürüyüş
1 kıymalı pide = 4 dilim.1 dilim derken ne kadar anlayamadıö benim dilim anlayışımın içine sığacak bol yeşillikle doyulmaz 1 öğün için yetmez de
Yok canım, kaçmadı, benim kız bağırdı yarım kalmıştı yazarken
Canm benm sorum gözünden mi kaçtı ?
Hım burda da 1 parmak kalınlığında kesiyorlar pideleri pna 1 dilim diyorum şaşırdım azlığına o yüzden :)))1 kıymalı pide = 4 dilim.
Ben bir dilim yedim. Yani bi pidenin dörtte biri..1 lahmacundan bile küçük oluyo bir dilim pide..
Evet doyuracak kadar değil, sırf midemi bastırsın diye bol yeşillikle yedim.
Yok canım kaçmadı, benim kız ağlayınca ara verdim yazmayaCanm benm sorum gözünden mi kaçtı ?
Canım azda olsa mutlaka ye, hiç bişey senin canından sağlığından önemli değil, sıkıntın sorunların en kısa zamanda düzelir inş..Ben iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Hmm burda okadar küçük değil, mesela bi dilim kıymalı pide, 1 el basımı kadar yaklaşık..yani seni dediğinin 2-3 katı kadar galiba..Hım burda da 1 parmak kalınlığında kesiyorlar pideleri pna 1 dilim diyorum şaşırdım azlığına o yüzden :)))
Seninkisi benm bildiğim dilimden büyükmüş idare eder şekilde doyurur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?