Su çok az olmuş canım..en az 2 litre içmeye çalışsan çok iyi olur..Kahvaltı çay omlet
Öğle döner salata
Akşam menemen
1 lt su
1 saat spor
Öğünlerin saatlerinide bildirirsen canm cok iyi olurKahvaltı çay omlet
Öğle döner salata
Akşam menemen
1 lt su
1 saat spor
İF diyeti ne demek ?
Alışık olmayınca 7-8 den sonra bişey yememeye, ilk günler zor oluyo, çok halsiz oluyosun, bi anda zorlanabilirsin, alıştırarak devam et.
Geçen akşam 17.30 dan sonra yemedim tok hissettim, gece 10 gibi acıktım ama çok geç diye yemedim, inan uyumakta bile zorlandım, tam dalıyorum, bi titreme, sıçrama ile uyanıyorumama inat ettim yemedim..
Sabahları erken yiyorum eşimle yapıyorum ilk kahvaltıyı 8de arada bir kızımı bekliyorum 9.30 gibi işte birde bunu deneyelim bakalım işe yarayacak miValla If işte senin yaptığınyarıyorsa sana devam o zaman.
Canım akşamı bana da uyuyor açıkçası ama işte sabah geç yaparsam kahvaltıyı yaramıyor bana mesela. Seninki de aşağı yukarı if işte. Yani akşam 7 de bitiriyorsan sabah 11 de ilk ogun olmali diyor ama esnetilebilir bence yani 10 saat ogun, 14 saat oruc gibi. Ben de deneyecegim bu hafta saat 10 ilk ogun 18 son ogun gibi.
O konuda bilgim yok maalesef canım. Sen nasıl oldun daha iyi misinKızlar activanın probiyotik shotu var minik şişe onun hakkında ne düşünüyosunuz ara öğün olarak içebilirim demi sadesini içeriğine baktım zararlı bişey yok
Merhaba, iyi geçiyor şükür, bugun orucum, acıkmadım ama çoook susadımHerkese merhabalar hanımlar, nasil geçiyor gününüz?
Yoğunluk iş güç canım sen nasılsın?Herkese merhabalar hanımlar, nasil geçiyor gününüz?
Pek iyi değilim cnm ya boğazım biraz daha iyi ama burnum tıkalı zor nefes alıyorum fısfısım var normalde onuda evde unutmuşum akşam olsada eve gitsem diye bekliyorumO konuda bilgim yok maalesef canım. Sen nasıl oldun daha iyi misin
Geçmiş olsun canım benimde burnum çok tıkanır, çok zor oluyo, inşallah atlatırsın tez zamandaPek iyi değilim cnm ya boğazım biraz daha iyi ama burnum tıkalı zor nefes alıyorum fısfısım var normalde onuda evde unutmuşum akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum
Saol cnm bende bide alerjik astım var hepsi bir araya gelince tam çile oluyo yılın yarısında burnum tıkalıGeçmiş olsun canım benimde burnum çok tıkanır, çok zor oluyo, inşallah atlatırsın tez zamanda
Allah kabul etsin canım, insan orucken acıkmıyor pek zaten zihin sartlaniyor. Benim de aynı oğlumu okula bıraktım ev işi yaptım geri aldim uyuttum şimdi.Merhaba, iyi geçiyor şükür, bugun orucum, acıkmadım ama çoook susadım
Sen nasılsın?
Aynı ıs güç, oğlanı kresten aldim okul arkadaşı ve annesi uğradı, allahtan sabah evi toparlamıştım, anı misafir zor oluyor bazen.Yoğunluk iş güç canım sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım bu sene çok çekiyoruz biz de üst solunum yolları harap. Bende de alerjik bünye, sinuzit, astım bronşit var, bu ruzgarli bahar havaları mahvediyor, bir de okulda çalışırken farenjit olurdum. Limonlu ballı ılık su, ballı zencefil zerdecalli ılık süt fln çok iyi gelir. Burnuna da kaya tuzlu solüsyon ya da okyanus suyu damlası fln.Pek iyi değilim cnm ya boğazım biraz daha iyi ama burnum tıkalı zor nefes alıyorum fısfısım var normalde onuda evde unutmuşum akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum
Alerji çok zor cnm ya sanada geçmiş olsun, bide griple birleşince mafediyo insanı aşerji,içiyorum dünden beri bi sürü şey cnm, yarında bi fırsatını bulursam dr. Gitcem ilaçsız geçmicek gibiAllah kabul etsin canım, insan orucken acıkmıyor pek zaten zihin sartlaniyor. Benim de aynı oğlumu okula bıraktım ev işi yaptım geri aldim uyuttum şimdi.
Aynı ıs güç, oğlanı kresten aldim okul arkadaşı ve annesi uğradı, allahtan sabah evi toparlamıştım, anı misafir zor oluyor bazen.
Geçmiş olsun canım bu sene çok çekiyoruz biz de üst solunum yolları harap. Bende de alerjik bünye, sinuzit, astım bronşit var, bu ruzgarli bahar havaları mahvediyor, bir de okulda çalışırken farenjit olurdum. Limonlu ballı ılık su, ballı zencefil zerdecalli ılık süt fln çok iyi gelir. Burnuna da kaya tuzlu solüsyon ya da okyanus suyu damlası fln.
Evet doktora git canım tam da alerji mevsimi zaten, ilaçlar biraz ağırlık yapar ama sonra rahatlatır.Alerji çok zor cnm ya sanada geçmiş olsun, bide griple birleşince mafediyo insanı aşerji,içiyorum dünden beri bi sürü şey cnm, yarında bi fırsatını bulursam dr. Gitcem ilaçsız geçmicek gibi
Alerjik astım için düzenli ilaç kullanıyorum zaten cnm dediğin gibi sersemletiyo yatmadan önce içiyorum o yüzden, bide evde kedim var bebekken alıştırdık bizle yatmaya şimdide kıyamadığım için koynumda yatıyo oda tetikliyo alerjiyi tabiEvet doktora git canım tam da alerji mevsimi zaten, ilaçlar biraz ağırlık yapar ama sonra rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?