Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler kizlar girebildim sukur
Menümü yazayim
Sabah ılık limonlu su
Kahvalti 11.00
1 salatalık
2 catal yumurta
3 zeytin
Bol limonlu maydonoz
2 bardak şekersiz cay

Ogle aksam karisik oldu çarşıdaydım eve geldim yedim daha da yemedim
1 kase domates corba
3 kasik türlü yemegi
Limonlu salata
1 bardak gazoz ictim hararetim vardi canim cok istedi
Spor yapmaya zamanim olmadi
Su 2 litrede kaldim

intermittent fasting aralıklı oruç yani.
evet bende çok zorlandım uzun süre açlıkta

günaydınlar
dünkü menümü yazayım
sabah 07:30
yumurta
peynir zeytin salatalık
1 dilim ekmek
öğlene kadar 3 fincan çay
öğle 12:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak barbunya
ayran
akşama kadar 1 türk kahvesi, 3 fincan çay
akşam
1 kase yayla çorbası
yarım tabak pırasa
1 dilim ekmek
su yaklaşık 2 lt
spor
4800 adım gün boyu 70 puan
lessli yapamadım

Sabahları erken yiyorum eşimle yapıyorum ilk kahvaltıyı 8de arada bir kızımı bekliyorum 9.30 gibi işte birde bunu deneyelim bakalım işe yarayacak mi

Kızlar activanın probiyotik shotu var minik şişe onun hakkında ne düşünüyosunuz ara öğün olarak içebilirim demi sadesini içeriğine baktım zararlı bişey yok

Kızlar activanın probiyotik shotu var minik şişe onun hakkında ne düşünüyosunuz ara öğün olarak içebilirim demi sadesini içeriğine baktım zararlı bişey yok
O konuda bilgim yok maalesef canım. Sen nasıl oldun daha iyi misin

Pek iyi değilim cnm ya boğazım biraz daha iyi ama burnum tıkalı zor nefes alıyorum fısfısım var normalde onuda evde unutmuşum akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım benimde burnum çok tıkanır, çok zor oluyo, inşallah atlatırsın tez zamanda

Merhaba, iyi geçiyor şükür, bugun orucum, acıkmadım ama çoook susadım
Sen nasılsın?
Allah kabul etsin canım, insan orucken acıkmıyor pek zaten zihin sartlaniyor. Benim de aynı oğlumu okula bıraktım ev işi yaptım geri aldim uyuttum şimdi.
Yoğunluk iş güç canım sen nasılsın?
Aynı ıs güç, oğlanı kresten aldim okul arkadaşı ve annesi uğradı, allahtan sabah evi toparlamıştım, anı misafir zor oluyor bazen.
Pek iyi değilim cnm ya boğazım biraz daha iyi ama burnum tıkalı zor nefes alıyorum fısfısım var normalde onuda evde unutmuşum akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım bu sene çok çekiyoruz biz de üst solunum yolları harap. Bende de alerjik bünye, sinuzit, astım bronşit var, bu ruzgarli bahar havaları mahvediyor, bir de okulda çalışırken farenjit olurdum. Limonlu ballı ılık su, ballı zencefil zerdecalli ılık süt fln çok iyi gelir. Burnuna da kaya tuzlu solüsyon ya da okyanus suyu damlası fln.

Alerji çok zor cnm ya sanada geçmiş olsun, bide griple birleşince mafediyo insanı aşerji,içiyorum dünden beri bi sürü şey cnm, yarında bi fırsatını bulursam dr. Gitcem ilaçsız geçmicek gibi

Alerji çok zor cnm ya sanada geçmiş olsun, bide griple birleşince mafediyo insanı aşerji,içiyorum dünden beri bi sürü şey cnm, yarında bi fırsatını bulursam dr. Gitcem ilaçsız geçmicek gibi
Evet doktora git canım tam da alerji mevsimi zaten, ilaçlar biraz ağırlık yapar ama sonra rahatlatır.

Evet doktora git canım tam da alerji mevsimi zaten, ilaçlar biraz ağırlık yapar ama sonra rahatlatır.
Alerjik astım için düzenli ilaç kullanıyorum zaten cnm dediğin gibi sersemletiyo yatmadan önce içiyorum o yüzden, bide evde kedim var bebekken alıştırdık bizle yatmaya şimdide kıyamadığım için koynumda yatıyo oda tetikliyo alerjiyi tabi

Hu hu kızlar nerdesiniz?
Menümü yazayım, bugun oruçtum
05.30. Yarım kase tarhana çorbası, 4 sıkım mercimek köftesi, bol marul, 2 kuru hurma
18.30. 1 tabak etli yeşil fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 sıkım mercimek köftesi- marul, 1 elma

Şimdide 3-4 bardak çay içeceğim. Su şuan 9 bardak oldu, yatana kadar 2.5 litreye tamamlarım

8000 adım yürüyüş= 120 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…