Bir yere gelince kilitleniyor sabredip devam edersen birden gidiyor ben de takıldı kaldım. Gram oynamıyor ama pes etmiycem.Yaa cumadan beri tartım mı kafayı yedi bilmiyorum, 1 Gr oynamıyor, artık ben kafayı yicem, okadar yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, yok...hiç bi değişiklik yok..çok moral bozucu..gerçi haftasonu bikaç şeyi fazla yemiştim ama bu kadar da etkiler mi bilmiyorum..bu zamana kadar haftada 1 kilo ve fazlası verebilen ben...cinnet geçiyorum..bari yarım kilo gitseydi
Biliyorum aslında, ilk çocuktan sonraki 16 kilo verdiğim diyetimde de ayda bi hafta böyle kilom takılıyordu, Gr oynamıyordu, bi hafta sonra birden düşmeye başlıyordu, ama bu diyetimde hiç yaşamadım bu durumu, zoruma gidiyor bildiğim halde...bide hiç düşmezse diye korkuyorumBir yere gelince kilitleniyor sabredip devam edersen birden gidiyor ben de takıldı kaldım. Gram oynamıyor ama pes etmiycem.
Canım hiç üzülme bazen ödem olabiliyor bazende kilo kaybı duruyorne kadar dikkat etsende.Ama tabii karamsar olmamalı hemen pes etmemeli.Benim de geçen hafta öyleydi çok şükür düzeldi.Yaa cumadan beri tartım mı kafayı yedi bilmiyorum, 1 Gr oynamıyor, artık ben kafayı yicem, okadar yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, yok...hiç bi değişiklik yok..çok moral bozucu..gerçi haftasonu bikaç şeyi fazla yemiştim ama bu kadar da etkiler mi bilmiyorum..bu zamana kadar haftada 1 kilo ve fazlası verebilen ben...cinnet geçiyorum..bari yarım kilo gitseydi
Allah kabul etsin güzel bir menü olmuşHu hu kızlar nerdesiniz?
Menümü yazayım, bugun oruçtum
05.30. Yarım kase tarhana çorbası, 4 sıkım mercimek köftesi, bol marul, 2 kuru hurma
18.30. 1 tabak etli yeşil fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 sıkım mercimek köftesi- marul, 1 elma
Şimdide 3-4 bardak çay içeceğim. Su şuan 9 bardak oldu, yatana kadar 2.5 litreye tamamlarım
8000 adım yürüyüş= 120 puan
Duraksama dönemindesindir vücudunu şaşırt :))Yaa cumadan beri tartım mı kafayı yedi bilmiyorum, 1 Gr oynamıyor, artık ben kafayı yicem, okadar yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, yok...hiç bi değişiklik yok..çok moral bozucu..gerçi haftasonu bikaç şeyi fazla yemiştim ama bu kadar da etkiler mi bilmiyorum..bu zamana kadar haftada 1 kilo ve fazlası verebilen ben...cinnet geçiyorum..bari yarım kilo gitseydi
Mesela nasıl yapabilirim?Duraksama dönemindesindir vücudunu şaşırt :))
Evet, hatırlıyorum.. inşallah benimki de geçicidir..Canım hiç üzülme bazen ödem olabiliyor bazende kilo kaybı duruyorne kadar dikkat etsende.Ama tabii karamsar olmamalı hemen pes etmemeli.Benim de geçen hafta öyleydi çok şükür düzeldi.
1 gün ya da 1 öğün normalden fazla yiyebilirsinMesela nasıl yapabilirim?
Şimdi insta da gezinirken karşıma çıktı yene saatlerin hep aynıysa saatleri değiltirerek de şaşırtabiliyormuşsun :)Mesela nasıl yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?