Aman normalden fazla yemeyim, vücudumu şaşırtayım derken, kilo alıpta ben şaşımayayım sonra1 gün ya da 1 öğün normalden fazla yiyebilirsin
Ya da detoks yapabilirsin
Mesela ben 2 gündür çok yedim ve 74,7 görmüşken bugün 76 çıktım ve lahana çorbası yapıcam tüm gün onu içicem gece araştırdım lahanam da çok büyük inşallah kurtarırım
Sitede sorun var galiba bir ben mi yazamıyorum?
[/QUOTE
Yok canım, ben dün, bugun hep rahat yazdım, sorun olmadı..
Kaptanım yaa çok moralim bozuk, tartıda bu hafta 1 Gr veremedim kendimi çok şişmiş hissediyorum..Yediklerime de dikkat ediyorum, Kaç gündür yürüyüşümü aksatmadan fazlasıyla da yaptım ama olmuyor.. cuma günü dışında abartılı yediğimi düşünmüyorum. Ödem mi var, bu duraksama normal mi, yoksa artık kilo veremeyecek miyim..kafamda deli sorular..
Yukarıya cevapladım ama yanlış gitti sanırımSitede sorun var galiba bir ben mi yazamıyorum?
Bugun guzel bir menu planlamissin abla umarim gerceklesirGünaydın hanımlar
Dünkü menüm
Sabah 8.00 bir dilim börek yumurta domates salatalık
Öğlen 12.30 tost
Akşam 18.00 kefir meyve
Yatarken bir havuç
1 lt su
1 saat spor
Bugun menum
Sabah 7.30 yulaf yogurt ciya tohumu kuru üzüm
Arada 10 gibi çay içeceğim
12.10 ton balıklı salata
15.00 meyve
Akşam 18.00 yeşil fasulye yiyeceğim
1 saat spor var
Hedefim en az 2 lt su
Şu ana kadar sorunsuz ilerliyorum canim.Bugun guzel bir menu planlamissin abla umarim gerceklesir
aplikasyonun adı ne?Eki Görüntüle 2596695
Uygulamamın verdiği moral :)
Ya şu koca lahanayı nasl kesicem ben gücüm yetmiyor bileğim acıyor
Göleviz yemeği de ne ola ki? Çok merak ettimmerhaba buara çok hastane işim oldu.düzenli giremedim
dünkü menüm30
yarım dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 domates 1dilim peynir
ara:1 türk kahvesi
öğlen12:30
4 köfte biraz yoğurt
erişteli çorbanın sıvı tarafı
ara00
7 badem 1 portakal
Akşam:18:00
8kşık göleviz yemeği
1 bardak kadar yoğurt
ara:
2 bardak çay
Zannetmem, ben günde 4-5 çay bardağı içerim genelde ve bu haftaya kadar 2 ay boyunca düzenli olarak haftada 1 kilo, bazen fazlasını verdim.. bu hafta duraksadı kilom o ayrı mesele..Sizce siyah çay kilo verimine engel mi ?
Bi de çevremde siyah çayı çok seven ve çok içenlerin geneli zayıf..Sizce siyah çay kilo verimine engel mi ?
Canım kaç gündür aklımdasın, nasılsın, daha iyi misin, moralin düzeldi mi?Ben iki gundur menu yazmıyorum sebebi yemek yemiyorum esimle ailevisorunnlar yaşıyorum hic istahim yok sadece su ve rezene cayi kefir falan ictim moralim cok bozuk cocuklada uğraşıyorum uyku uyumuyorum nolcm bilmem artik
Göleviz yemeği de ne ola ki? Çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?