Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sahur
2 h yumurta
ton balığı iftardan kalan azdı
domates salatalık
peynir 1 küçük kare siyah helva
5 zeytin

iftar
mercimek çorbası 2 kase
kereviz salatası 3-4 yk kadar
1 saat sonra sütlaç 2 yk kadar

dün 1 lt su içtim bugün daha fazla dikkat edeceğim
spor yok

Kızlar rejime dikkat ediyorum ama bu aralar ruhen iyi değilim çok yorum yapmak istiyorum ama yazamıyorum öyle işte ....
Ben yokmuşum gibi ama gözüm kalbim sizde öle sadece bön bön bakıyorum.....

Kızlar rejime dikkat ediyorum ama bu aralar ruhen iyi değilim çok yorum yapmak istiyorum ama yazamıyorum öyle işte ....
Ben yokmuşum gibi ama gözüm kalbim sizde öle sadece bön bön bakıyorum.....
Bazen hepimizden oluyor geçecek inşallah

Kızlar günaydın

Dün akşam yada sahurda yediklerim dokundu galiba çok hastayım. Sabaha karşı 5 ' te maalesef orucum da bozuldu. Mide ağrısı, bulantı, kusma, ishal çok kötüydüm. Şimdi biraz daha geceye göre ağrılarım yok ama sanki her an yeniden ağrıyacakmış gibi bir his var. Umarım yediklerim dokunmuştur. Çünkü büyük kız da benimle aynı. Eşim de ve küçük kız da hiçbir şey yok.

Ay çok geçmiş olsun canım midenizi mi üşüttünüz acaba? Ya da farkında olmadan bozulmuş birşey yemiş olabilir misiniz? Nane limon yap canım mideni rahatlatır. Birde ayaklarının altına sıcak su torbası koy mideni o da rahatlatır

Geçmiş olsun kaptan Allah acil şifalar versin

Kaptanım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine.

Geçmiş olsun kaptanım dikkat edin kendinize

Tüh canım ya, geçmiş olsun..hem üşütmüş, hem de mideni bozmuş olabilirsin. İnşallah bugun toparlarsın, yediklerine ve dinlenmeye dikkat et..

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun acil şifalar cnm

Selam kızlar
Sahur 03.30
2 dilim ekmek
1 sucuklu yumurta
1 tk bal zeytin salatalık çay

Saat 12 de
1 avuç leblebi
2 fındık
1 ceviz

Saat 15 te
Küçük bir dilim ev ekmeği

Saat 20.10
2 kepçe suluköfte
2 kase cacık
3 hurma 1 kayısı

Çay ve 1 avuç antep fıstığı

Suyu 2 litreye tamamlıcam
100 ip atlama
15 dakika farklı sporlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…