Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnnnn
geç kalktım bugün yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
hala çay içiyorum
senin günaydınlı mesajını ancak akşam cevaplıyabiliyorum:) iyi akşamlar diyim bari:)
kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun.
sen menüleri toplu yazsan iyi olmaz mı? unutuyor musun akşamları?

5.4.2011

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
maydonoz,tere,roka
yeşil biber
1 çay kaşığı bal
divam bugün geç gelmiş:) bizi fashion tv ile aldatmışsın, okudum
kahvaltın çok güzel, afiyet olur inş.

esma hanım, noluyor yaw? silkin at üstünden bu ataleti. bahar gelince kanların kaynaması lazım
paylaşımı da biraz artır canım. geçen haftalarda daha iyiydin.:97:

derya durdu durdu kaçamağı gözünden vurdu
dosbamın sana verdiği cezayı çok beğendim. 1 hafta süreyle tatlı namına hiçbir şey olmasın menünde. reçel, bal, helva, çayına şeker atıyorsan şeker. hepsi gitti. şekerli sebzeler de yok. havuç, bezelye..
o kocişin de kaçamağın en büyüğü zaten:)

sabah kalktım bir yeşil çay
ardından bir kase kelloggs..
ve 2 mile yürüdüm
maşallah canım. sen de güzel gidiyorsun.

bugün ara menüsü olarak yarım mu yarım paket diyet bisküwi we 5 i 1 yerde cayı ictim
afiyet olsun.

kızlar ben simdi yemek yapıcam ögle yemeklerimi size de söleim hemen sehriye corbası , közde patlıcan , pul biberli yogurt
ay közlenmiş patlıcanı çok severim:) afiyet olsun.

Ya kızlar ben hiç zorlanmıyorum.Sanki kilo veremicekmişim gibime gelio.Hiç acıkmıyorum.Ya veremezseemm:18::18::18::18::18:

menüler güzel. uygulamayı bekliyoruz:97:

kızlar bugün kermes varrrrrrrrrrrrr:18:

az önce tenefüste 3 bardak su içtim. yemek yemeyeyim diye bir de öğlen için yine tavuk pilav ayran aldım. cuma kermes işkencesi bitecek inşallah.
bence kermesteki en masum şeyi almışsın. öğle yemeğinde de çok sakıncalı değil. akşamı hafif geçirirsin zaten.
cuma günü kermesin bitecek olmasına da kesinlikle çok sevindim.

bugün aşçımız bezelye, çorba, pilav yapmış galiba. hadi yiyek yaaa :97:
menü güzelmiş

tabi emvacım tabihayaller güzel gerçekten:))

genelde bakliyat türünü sevmiyorsun bu anlaşıldı. pirinç dışındakiler diyette olmaz değil. özellikle fasulye, nohut tüketilmeli.
hem abur cuburdan kilo alıyor olabilirsin hem de bir oturuşta çok yiyorsan ondan olur. bir de yemeği saat kaçta yediğin önemli. geç vakitte yenen yemek kilo yapıyor.

sizin yardımcının eli sopalı olması lazım, katılıyorum

greyfurt suyumu içtim
öğlene de patlıcan yemeği pişiriyorum yedikten sonra komşuya çaya gidebilirim
aç gidersem kesin bişiler atıştırıyorum bu hataya düşmeyeceğim
bu greyfurt suyunu çekici hale getirdiniz yaw. gidip katı meyve sıkacağı alacağız bu gidişle:)
neyse ben de sayenizde greyfurt yiyorum. yoksa hayatta aklıma gelmez.
çayda kaçırmazsın inşallah canım.

seyyahcığım,
seni izinli yazmak gerçekten zor gelecek bana. ne kadar aktiftin, seni örenk gösteriyordum. nacak anlıyorum seni, iş hayatı böyle. yoğun zamanların oluyor. aramıza ne zaman dönmek istersen seni bekliyoruz canım.:97:
hakkında herşeyin en hayırlısını diliyorum.

afiyet olsun.

iyi çalımalar canım.:80:

öğle yemeğim 6yk patlıcan yemeği 3yk yoğurt 2 dilim ekmek
afiyet olsun dosbam. çok güzel.

Ya kızlar ben hiç zorlanmıyorum.Sanki kilo veremicekmişim gibime gelio.Hiç acıkmıyorum.Ya veremezseemm:18::18::18::18::18:
Canım, senin listen diyetisyen listesi. diyetisyenden alınan listelerde haftada öyle dramatik rakamlar vermeyi bekleme. bu listeler yavaş ama kalıcı kilo verdirmeyi öngörüyor. bu listeyi beslenme alışkanlığı haline getirirsen kiloların gider ve işin iyi yanı kastan ziyade yağ dokundan gider. sen hiç moralini bozma. bu işler öncelikle güvenmekten geçer.

Bilmiyorum.Dediklerini düşünücem canım sağol.Kafamdaki tilkilerden kurtulayım bian önce

eşin kesinlikle çok hazır cevap:) yanında kolay kolay yaşlanmazsın canım sen:)
şişmanlar da napsın be canım. o sanki farkında değil mi vücudunun. ancak alımlı giyinirse dikkati dağıtabileceğini düşünüyor. bir de tabi ben kilomla mutluyum miti var. kimse de kilosuyla mutlu değil. en azından ben kilomla mutluyum sanırdım şimdi düşünüyorum kilomla kendime acı çektiriyormuşum. bir de mutlu olduğum yalanını söyleyerek.

kızlar elmamı yedim yeşil çayımı da içip ben kaçıyorum. uykum geliyor. :85:

eve 4te varıyorum ve arkadaşlar bana gelecek. bu gün hem yorgunum hem de hasta . konuşacak halim yok.
oh oh arkadaş toplantısı var. güzel vakit geçirirsin inş canım.

burcum merak etme pasta börek yok otururuz biraz. bi de akşam ıspanak siparişi verdim kayınvalideme. yarın gidiyor bana kim yemek yapacak
evde birinin olması ne büyük nimet değil mi?

oy oy bu hafta sonbahar gibi takım. birer birer yapraklar dökülüyor.
seni mezun edelim bence. çünkü izin desem hamilelik düşünüyosun.
yalnızz öyle gelmezsen, bizi unutursan vay haline

akşamdan yemek yapsanız daha rahat olmaz mı ?
sabah 120 gr yogurt 4 yk yulaf ezm
ara 1 portakal
öğle
4 yk kabak 1 dılım ek
3 kofte yogurt
ara 1elma
akşam
1 dılm ekm 4 yk kabak yogurt
çok güzel
dombili yeniden sahalarda.

çok doğru düşünüyorsunuz canım. yemek dediğin nedir ki işte bir şekilde düzene oturtmuşsunuz hallediyorsunuz. beraber geçirilen zamanlar önemli.:97:

sopa geliyor sopa

Başarı Hikayesi 5 – 1.5 senede 32 kilo | Hafif Tarifler *** Resimli Yemek Tarifleri
kızlar okuyun bakın isteyince oluyor.. uzun vadeli gibi görünse de bence çok sağlıklı
bu siteyi ben takip ediyorum zaten. güzel bir site.,paylaşım için teşekkürler canım.

cnm sözde musluman biri şeraitı savunuyor bu kişi facede azız nesının bı lafını yazmıs ona bı yazı hazırlıyordumda o sırada olay o :)
ha tamam şimdi anladım.

Bilmiyorum.Dediklerini düşünücem canım sağol.Kafamdaki tilkilerden kurtulayım bian önce
divacığım, diyette ara ara umutsuzluklar, hayal kırgınlıkları olur. sen daha yolun başındasın. tabiki kilo verdiğini görmeye ihtiyacın var. vereceksin de zaten. tek mesele kararlılık ve devamlılık.

divacığım, diyette ara ara umutsuzluklar, hayal kırgınlıkları olur. sen daha yolun başındasın. tabiki kilo verdiğini görmeye ihtiyacın var. vereceksin de zaten. tek mesele kararlılık ve devamlılık.

Ben herşekilde devam edicem de inşallah düzenli kilo veririmde mutlu mutlu devam ederim.:97:

kaptanım gelmiş hoşgelmiş.

bu akşam benimde sınavım var. kayınvalidelerdeyiz. bol kalorili yemekler vardır yine kesin. ama dönüş yok. diyetimi bozmayacağım. herkese kolaylık diliyorum. hoşçakalınnn. mucksss

kızlar az once dısardan geldım
asansorde
cubuk kraker gıbı hatun nasıl zarıf nasıl guzel gorunuyor ımrendım
yanımdakı bayana bebek 10 aylık dedı hatunun kızı degılde yegenı gıbı duruyordu masallalh dedım yani
ne kadar guzel gorunUyor
ayyyyy bende ole olabılsemmm

bende cok sewerim cok güzel oldu tesekkürleeeer
ben bugün cok acıktım bilio musn ortak canım hep biseler yemek istedi ama direndm yemedm kacamak yapmadım bana da weremicem gibi gelio ama wericez bak herkes wermis biz de yapabiliriz karamsarlık hic yakısmıo sanaa
kac ayda düstün bu kiloya neyneysecim
kendine gel bebisim

hoscakallll özletmeee burcuxx :92:

Ben herşekilde devam edicem de inşallah düzenli kilo veririmde mutlu mutlu devam ederim.:97:
inşallah canım. :81:

hoşbuldum canımyine denk gelememişiz ama sağlık olsun:)
sana bu akşamki sınavında başarılar diliyorum ve sana güveniyorum.:129:

dombilişim, olacaksın sen de incecik. sabır ve gayret canım.

bende cok sewerim cok güzel oldu tesekkürleeeer

kac ayda düstün bu kiloya neyneysecim
7 ay canım.

k.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
ara: 1 portakal, 1 hurma, 1 bisküvi
öğle: 1 tabak patatesli tavuk + salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 3-5 fındık
ara: 1 çaytabağı beyaz nohut
ara: 2 kupa adaçayı, 1.5 elma
akşam: 1 koca kase salata, üstünde haşlanmış tavuk göğsü.

su: 2 lt
spor: maalesef yok.

bugünkü menüm
sabah 1.5 dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1yk pekmez
ara yeşilçay
öğlen 4yk pilav 5 y3 yk yoğurtk patates tavuklu
arada yarım avuç dut kurusu
akşam 3 yk pilav 3 yk patates 2 yk yoğurt
ara yarım avuç dut kurusu
1 yeşilelma

öncelikle komşuda kısır yedim ama günü dengeledim
neysecim aslında menümü unutmuyorum ama tek tek yorumlamakta hoşuma gidiyo ve kaçamak azalıyor
şimdi menümü paylaşayım
sabah su ile güne başladım
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
ara greyfurt suyu
öğle 6yk patlıcan 3yk yoğurt 2 dilim ekmek
ara kısır ama çoook az yağlıydı bol ekşili
akşam 1.5 saat yürüdüm sonra 1 yk patlıcan 2yk semizotlu yoğurt ekmek yemedim
ara havuç+elma suyu
belki birazda çilek yerim

herzamanki gibi menü süper
aralarda ki miktarı azaltmışsın biraz
afiyet olsun

afiyet olsun canım
ekmek konusunu çözmüşsün tebrikler
ama akşam pilav yemesen daha ii olurmuş ama yinede menünü çok beğendim

Öğlen
2 yumurtayla menemen
bir dilim buğday ekmeği

2 kupa yeşil çay
bol su

2 saat aletli spor...

akşam ne yedin canım ??

yok balım ya gelmez olur muyum sen ,dombilim,sakalaynmaster,plastik,ferdici,seyyahım eski göz agrılarım şimdiki kızlarda çok iyi mesela yani bırakmam sizi hamilelik var mı yok mu bakıcaz gülüm aslında benimde tahmin ettiğin gibi şuan çok enerji depolamam gerekiyo bugün çikolatada yedim ne ayıp konuşuyom demi gı du bakalım .sizlerle listede olmadan devam edicem kilomu korumam lazım hamile kalırsam da çok almamam lazım demi ama .

kahvaltı yapmadın mı canım kız bu aralar ne öle aynı benim gibi hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…