gunaydın
gunaydın
guzel hafıfı olmus afıyet olsun dun yagmurluydu
bugun gezmem var
sabah 4 yk yulaf ezmesı 1 cay bard sut
ııcıne 1 tatlu kasıgı uzum 1 hurma
1 kucuk ıncır dogradım
ara 1elma
öğle
salata yıyıp gezmeye gıdecegım kı saldırmayayım
gezmede tadacagım sadece
akşama 1 bardak ayran
salata
kavurma
yok cumaya var arasını malesef uzattım.çocuk perişan oluyor bana iyi oluyordu ama neyse..günaydın canım
menün güzel olmuş. baklavaları dengelemiştir bir nebze de olsa. bugün de var mı kavi?
Kızlar günaydın,
Dün kaynanama gidiyorum demiştim ya, gittim...
Akşam menüm pilav üstü kuru oldu :83: ama inanın yarım tabak yedim.. dedim ben iş yerinde çıkmadan elma yedim çok tokum... sonra çay yanına muhallebi ve kek vardı.. illa ısrar etti ye diye.. sadece kekten yarım dilim yedimyemessen darılıyor..
Şimdi de corn fleksimi yiyiyorum..Sabah yeşil çayımı içtim.. bu akşam da 40 dk yürüyüş yapacağım.. umarım dengeleyebilirim
ay sorma onlar yemeğe düşkünler baya, sanki beğenmiyormuşum da yemiyormuşum gibi algılıyorlar.. aslında ilk başlarda daha ısrarcıydılar ama şimdi alıştılaryok cumaya var arasını malesef uzattım.çocuk perişan oluyor bana iyi oluyordu ama neyse..
ya bu yemeyince küsmek neden ..yinede iyi kurtarmışsın..
ay benim kardeşim de 47 kilo, ay kilo aldım ay göbeğim çıktı.. çok fena çokev işine başlıyayım ardından yürüyüş kızı okula gönderince kuaföre gideceğim.kız kardeşim gelicek oda diyette dal gibi ama diyette..onun için ıvır zıvır yemeyiz..şimdilk hoşçakal görüşürz
buarada kıyafet almayacağım dedim dayanamadım dün bir gömlek beğendim 38 ve 42 beden kalmış.. normalde 42 giyiyorum.. 42 giydim kalıbından da olabilir baya bol durdu.. dedim 38 düğmeler kapanmaz hiç denemeyeyim.. kız ısrar etti denedim ve olduçok mutlu oldum uzun yıllar sonra 38 beden kıyafet aldım.. gerçi kalıbı büyük ama olsun farkı gördüm
Teşekkür ederim canım.. menün de güzel olmuş... salatayı bol tut derim.. posalı yiyecekleri de eksik etme menünden.. 2 kurabiye için yorumum ise, canın tatlı çekmiş anlaşılan, ondan önce de elma yemişsin... elmanı küp küp doğrayıp üzerine bir güzel tarçın serpiver.. bütün tatlı ihtiyacın gidecektir... denemeni tavsiye ederimiyi yapmışsın 38 alarak. bak ne güzel de olmuş üzerine. güle güle giy arkadaşım
05/04/2011 menüm
kahvaltı öncesi ılık limonlu su+1 brdk su
3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
maydanoz
1 çay kaşığı tahin pekmez
yarım dilim ekmek
ara yeşil çay
öğle 3 kaşık pilav
2 kaşık tavuk haşlanmış
yeşil çay
ara elma
ara 2 kurabiye minicik
2 bardak çay
akşam
yarım tabak salata
az haşlanmış tavuk
ara çay
kızlar Günaydın herkere....dün markette ne kadar sebze varsa aldım 1 haftalık salata malzememı aldım :) light ürün doluydu sepetim hehe mutlu oldum bol bol sebzemde var artık yazda gelıyor sebzelerın meyvelerın tadıda gelmeye başlıyor daha ne olsun
Dün den toparlıyım menumu
Sabah : 1 simit , 1 şeftali suyu
Öğlen : 2 kaşık çorba,3-4 kaşık cacık,hamburger köftesı 1 tane az patates büresi
Ara : 1 portakal
Akşam : köfte (kendım yaptım evde yağsız kıyma ile teflonda yağsız kızarttım),salata
Bugun : activia kahvaltılık olandan (yenı gördüm yenımı cıktı bılmıyorum uzerınde muslısı var karıştırıyorsun)
Ara : light elmalı bisk. 3 adet + yeşil çay
Öğlen : az çorba , yemekde ne varsa az alcam
Ara : 1 portakal
Akşam : Salata (belkı light ton balıklı yaparım)
Teşekkür ederim canım.. menün de güzel olmuş... salatayı bol tut derim.. posalı yiyecekleri de eksik etme menünden.. 2 kurabiye için yorumum ise, canın tatlı çekmiş anlaşılan, ondan önce de elma yemişsin... elmanı küp küp doğrayıp üzerine bir güzel tarçın serpiver.. bütün tatlı ihtiyacın gidecektir... denemeni tavsiye ederim
cumaya az kaldı. daha dün gibi yaaa bir hafta geçmiş neredeyse. bu sabah aynanın karşısında giyiniyordum ve kendimi çok güzel buldum vücut olarak. bazen zayıfladın diyorum kendime bazen de hiç kilo vermedin diyorum. karışığım yani.
bahar yorgunluğu deli ediyor beni. hergün uykum geliyor uyku saatlerim düzenli olmasına rağmen ve baş ağrısı çekiyorum
kayınvalidem sana nazar değiyor diyor:96:
neyime değsin anne diyorum olsun değer diyor. dün akşam bi de okudu sağolsun. ağzı yırtılacaktı esnemekten. sonuç nazar var. okuyun kızlar bana
sizlerden öğreneceğim çok şey var. tarcınlı elma, tarcınlı süt, pul biberli yoğurt...
deneyeceğim. dün öğle yemeği 12.30 ara 14.30 ikinci ara 17.00
benim öğle ile akşam arası biraz uzun oluyor da acıkıyorum.
kayınvalidemler 8 gibi akşam namazını kılınca yemek yiyorlar. erkekn yiyelim vicdanım sızlıyor diyorum olmaz namaz beklemez ama yemek bekler. geç olsun diyorlar. olay bu yani.
bu arada kayınvalidemler bu gün gidiyor:84:
2 haftadır o kadar rahat etmiştim kii anlatamam. saltanat sona erdi. şimdi yemek ev işi çocuk bakımı hepsi tekrar benim vazifem.
gelmelerinden önce nasıl geçecek diye telaşlanıyordum biraz ama bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum gidişlerine. çıkarcı mıyım ne
Allah kankimi nazarlardan, kem gözlerden korusun.gözleri çıksın şekerim.
tünaydın kızlarrrrrrrr
dün akşam ki sınavdan kendimce geçer not aldım. 2 pirzola (yağları ayıklanınca minnacık kaldılar) , 2 köfte (yağsız kıymadan yapılmış ve ızgarada pişirilmiş), 2 yk patates salatası , yeşil salata ve yarım duble rakı (yarısını eşim içti sağolsun) daha sonrada ince bir dilim pasta (tadını çok merak ettim, hem kendim yaptığım için şekeri yağını az koymuştum. yumuşak olsun diye üzerine bol süt dökmüştüm).
sabah evde 1 bardak süt, 1 dilim kepekli ekmek, biraz peynir yedim. sabah dışarda bir toplantımız vardı. patronla beraber 3 kişiydik. patron toplantıdan önce kahvaltı edelim dedi. içimden kahvaltı ettim ben bi çay içer geçiştiririm dedim. ben çay istiyorum dedim. çaylar geldi ardından kaşarlı tostlar geldi 3 tane. dedim patron 2 tane yiyecek galiba. baktım birini bana uzattılar. kendimi o kadar güdülemişim ki rejim olayına patrona ben rejimdeyim yiyemem dedim. adam garip garip suratıma baktı. yani kahvaltı yaptım ben tokum dedim. patron " burcu hanım, lütfen yiyin" deyince emir demiri kesti, yedim ya offffffffff :84:
öğlwn bunu telafi etmek için ne pilav ne ekmek yicem. yeşil mercimek çorbası ve tavuk göğüs sote yicem. akşamda çok hafif bişi yicem. (inşallah)
Tünaydın canım, ay güldürdün benii, ne iyi patronun var elleri ile besliyor seni maşallah
ama rejimdeyim demeseydin keşke, ben yeni yedim ya da çok tokum vs. diyince insanlar üstelemiyor... diyet, rejim dendimi üstüne çullanıyor ye allah ye
bi reklam geldi aklıma bu ara heryerde var midem bulanıo bakamıyorum hiçeklım resmı
abur cubur olacağı budur sloganı :)
Eki Görüntüle 172254
kızım zaten erkenden eve gidiyorsun yaparsın hemencecik. bak ben eve 7 de geliyorum. artık eskisi gibi yemekle uğraşmıyorum. eşimde kıyamıyor bana. ben salata yapıyorum. yada basitçe sebze yemeği. oda etli yemek yapıyor. 1 saat içinde yiyoruz kalkıyoruz. haftasonları canım uğraşmak istese hünerlerimi gösteriyorum. bence yemek düzenimiz 5 ay içinde oturdu. herkes memnun hayatından.
haftada bir tüketmeye çalışıyorum inşallah ama yeşil mercimek tercih ediyorum. kuru fasulye belki....mutfakta olunca pısmesını duyuyorsun kokusu acıktırıyor bıde erkekler saplata saplata yiyince ınsan tadına bakayım dıyrda tadında bırakamıyorum oturup hupletıyorum
tatlı sever mısın?
kuru fasulye nohut mercımek baklıyat turu çok faydalı hatada 1 tuketmek lazımmıs
bagırsak kanserı rıskını azaltıyormus dıyet ıcınde en ıyı lıf ıceren gıdalardan tok tutuuyor yemeye calıs derım
yemek çok vaktimizi alsın istemiyoruz. bütün gün birbirimizi görmüyoruz. yemek faslı bittikten sonra beraber vakit geçiriyoruz. bir iki gün akşamdan yaptım. eşim itiraz etti yanımda dur dedi. zaten yemek yedikten sonra bir daha yemekle uğraşmak içimden gelmiyor. çok şanslıyım ki eşim anlayışlı bende çalıştığım için yemek konusunda çok beklentisi yok. yemek yapmayı oda seviyor. bazen sen otur ben yaparım diyor. e bende bu işe Allah diyorum tabi.
'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?