Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
dün menüm :
Sabah : 1 türk kahvesi az şeker
Öğlen : domatesli ıspanak (yağ yok çok az tuz var)
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : tavuklu göbek salata

tekrar günaydın hepinize..
canım yağmurcini sabah kahvaltısını normal yaptım..
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1adet domates
3 zeytin..
1 adet greyfurt..
1 litre suyumu içtim bile..
sonrası yazdığım gibi devam edicek..
hastalıktan canım birşey yemek istemiyoır kahvaltıyı zor yaptım..oğlumda öyle iştahı hala yok ne versem bulanıyor..
kızımın tadı ağzına gelmiş sabah immuzinc şurup içriyorum aa tadı varmış diyor yazık 1 haftadır içiyor daha yeni tadını aldı..benimde tadım gitmiş......tadszı tuzsuz bir hafta bitsin şu hastalıkta sporumada başlayayım..çok fena oldu 2 haftadır sallanıyoruz..:84:

yamurcini,yürüyüş yapıyorum evde koşu bandında.
başladım kellogsa inşallah dayanırım 14 gün.

günaydın kızlar
dün menüm :

hoş geldin,nerelerdesin ya.geçen listeye baktım ilk hedefim sen oldun.çizelgedeki kızımla sana doğru koşuyoruz.

11/04/2011 menüm

ılık limonlu su
kahvaltı
domates salatalık roka
3 lokma yumurta
1 dlm ekmek
yarım kk peynir

ara 1 bardak yy süt
ara yarım elma

öğle 1 kase yeşil mercimek

ara yarım elma

akşam
1dlm ekmek yarım kase çorba
salata
az brokoli salatası
2 yk biber domates sote​

menü konusundaki önerilere tşkürler,artık esmer şekerde yok.yarışmaya katılmak istediğimi yazdım.
Tamam canım, ben de seni davet ettim.
Kurallar şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

dün çok yorulmuştum bu sabah uyandığımda hala gözümü açamıyordum. o nedenle kahvaltı için hazırlkık yapmadım ve bu gün okulda poğaça yemeyi göze alarak gittim.

bi arkadaş da diyete başlamış ve bugün de o koca birçanta ile gelmiş. hergünkü diyet kahvaltımı yaptım arkadaşım sağolsun. Rabbim gönlüme göre veriyor.

ılık limonlu su içtim sabah. bi de kahvaltı yapamayacağım diye 1 orta boy elma yemiştim 7.30da. sonra çıktım evden. 8.45 de kahvaltı yaptım

1 bardak yeşil çay 1 dlm tam tahıl ekmek domates 3 zeytin 2 dilim peynir

geçmişi okicam şimdi görüşürüz fıstıklar.

tamam bitanem kurallarıda okudum,şimdi liseteye girmek için gayret etmek

Canım, sen diyet yapmayı bıraktığın için hamuru atmaman makul olabilir. Ancak yeni başlayan veya devam eden arkadaşlar için iyi örnek değil, ben yeri gelince kilo alıp mideyi yormaktansa hamuru atmayı tercih ederim. Mideye eziyet edip kiloları almak da doğru değil bence. Bu benim fikrim tabi.
Elimden geldiğince herkesin menüsünü yorumluyorum. Gözümden kaçan, bol kalorili olduğunu düşündüğün menüleri de sen uyarıver canım

gine uykusuz bir gece son zamanlarda hep böyle,iki gün uyurum,üçün gün uykusuzum ne yapsam uyuyamıyorum.
Uykusuzluk da kilo vermeyi etkiliyor canım. Niye uyuyamıyorsun aklına bir şey mi takılıyor?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi uyanınnnnnnnnnn
Günaydın canım.

günaydın..
oğlumun gözü açıldı sonunda çok şükür bugün iyi..ama ben hastayım..((az geçmişe bakayım ..
Hadi gözün aydın deryacım. Sen de tez zamanda iyi olursun inşallah.

senin iyi bir uykuya ihtiyacın varmış ve hala da var bence. Azar azar yorgunluğu atarsın üzerinden.
Detoks çorbası iyi fikir. Bugün Salı zaten, cumaya çok bir şey kalmadı. Arada toparlanmanı sağlar.

günaydın canım.
O kadar saat nerde kaldın internette
Ütümü ben akşam hallettim çok şükür. Evi toparlamam lazım.

günaydın fıstıklar
kahvaltı.1bardak ılık su 1kase kellggos
spor yapmaya gidiyorum.
afiyet olsun. Kellogs’a başlamışsın, hayırlı olsun.

Buhar kazanlı ütü ben de istiyorum. Ütünün markası nedir canım?
Bence kahvaltıda ev yapımı kurabiye sakıncalı değil. Özellikle de margarin kullanılmadığını ve az şekerli olduğunu biliyorsan.
Sporun da güzel olmuş. Hafif acıması kasların çalıştığına işarettir. Dün basketbol noldu, gidemediniz sanırım?

günaydın kızlar
dün menüm :
Hoş geldin plastic. Dün yoktun hiç?
Menü de yine çok net ve sade:)

kellogsu yemek güzelde ama süt,içindekileri yiyorum bi bakıyom süt kalmış.sütüde pek sevmem.

kaç dk hangi hızda yürüyorsun..
daha yeni başladınsa..20 dk 4.5 ilk hafta yeterli..amaç kendini hırpalamak değil sağlıklı bir şekilde incelmek ve spor yapmak olsun..

günaydın kızlar
dün menüm :

plastic selam. h.sonu ne yaptın sen bize onu yaz. hepimiz merak ediyoruz. bu arada kahvaltı için kahve yeterli mi? sen çok sıkı diyete girmişsin be canım.

günaydınlar kızlar

günaydın kaptanım. akşam spor yapmadık. benim hassas olduğumu bildiklerinden arayıp sordular. yok yapmayalım dedim bende eşimin içi rahat etmemiş. evde beraber yapalım dedi. göbeği için mekik çekecekti ama uyuya kaldı. bende bir sürü ev işi yaptım popomu sıka sıka

inşallah dayanırsın. bana pek doğru gelmiyor sadece kellogs. belki sadece akşamları yemelisin. herşeyden az yesen daha iyi bence.

ay ben ona kıyamam. yeni almış tadını. hepimiz sna duacıyız. kahvaltın çok güzel.

emwacım süper gidiyorsun. spor var, diyet var. çok övünüyorum seninle. arkadaşların sendeki değişimi beğenmiş olmalılar. ne güzel onlarda başlamış.

2.5 litre su ve 1 saat yürüyüşü de unutmayalım kızlar dünkü yaptıklarım arasında
Menü gayet güzel. Spor gayet güzel. Su gayet güzel.

Poğaça yemeyi göze aldım kısmını okuyunca bir an üzüldüm ama arakadaşının diyet çantası sayesinde kurtulmana çok sevindim. Ne iyi bir zamanda denk gelmiş. Geçen hafta güzel kilo verdin, şu anda poğaçanın falan sırası değil. Gerekirse ekmek kemir ama o hazır poğaçalara pas verme.

tamam bitanem kurallarıda okudum,şimdi liseteye girmek için gayret etmek
kuralları da okuduğuna göre şimdi senden bir takım bilgiler alayım. boyun kaç? başlangıç kilonu 87 olarak belirtmişsin, ben de öyle not alıcam. sorun yok değil mi? çünkü 1 kez de 90 yazmışsın:44: yaşın 29. hedef kilon nedir?
ayrıca ufaktan biraz kendin hakkında yazsan güzel olur, eğer mahsuru yoksa. sanırım evlisin?

ben rabia. 28 yaşındayım. evliyim. 1 tane oğluşum var. ankarada yaşıyorum.

günaydın..saol canım zaten uykumu alamdığım için vücudm şiş..hissediyorum..3 litre su içiyorum ama tuvalet çıkamsayısı uymadığım gün çok az fark ettim..atamıyorum ynai..spor yapınca süper oluyor ama şu an oda mümküğn değil.iyi bir uykuya hasretim..dinlenip kendime gelmem gerek ama nerde ne zaman..
evet detoks çorbasını onun için seçtim..sonuçta bir yarış vede takım içindeyim ve aman hastayım yada vırvrı bahane uydurup kilo veremedim demek istemiyorum.(bunu kendi adıma yazdım kendim için düşündüğümü yani..kimse üstüne almasın ).en azından almayayım değilmi..çabalarımız boşa çıkamasın.

aklıma takılan o kadar şey varki elimden geldikçe düşünmemeye çalışıyorum.Artık sadece kendimi düşünmek istiyorum.Bakımlı,ince bir bayan olmak istiyorum, söz veriyorum ilk önce kendime,sonra anneme(en çok o mutlu olacak)ve sizlere yılmak yok.

kellogsu yemek güzelde ama süt,içindekileri yiyorum bi bakıyom süt kalmış.sütüde pek sevmem.
eveet, ben de aynen böyleyim işte. kellogs kısmında sorun olmuyor ama sütü hiç sevmiyorum. ben kellogsu değil ama k flakes'i yoğurtla karıştırıyorum, güzel oluyor. tabi kahvaltı için bu fikrim pek hoş olmayabilir

ne güzel seni düşünmüşler. havanın güzel olduğu bir gün telafi edersiniz canım.
seninki mekik çekmiş olsaydı epey şaşıracaktım ama en azından niyet etmiş:)
sana da kocaman bir maşallah.

kız 2de bişi mii 3yumurta yediğim günleriii unutamıyomm ama ne güzelde tok tutuyoduumüşteri allahtan bayandı aklıma geldikçe bende gülüyom zatii
bence iyi görünüyoo hamur börek tostt onları saymazsak tabiii
yapıyorum rabişim bakalımm cuma nolcak tam uymuyom ama yinede iyi gidiyomm
ohh maşallahhhişteee budurr örnek alalımm senii fıstıkk
detoks çorbası iyi fikirr gülüm arada bi yapmak lazımmm
günaydınnn dosbamm
günaydın fıstıklar
kahvaltı.1bardak ılık su 1kase kellggos
spor yapmaya gidiyorum.
günaydınnnnnnn
ayyy kalça egzersizlerini hatırladım yineeekolay gelsin cnm sanadaaa senin bu ahçı diyeti bozmaya çalışıyooodikkatt ett kız
günaydın kızlar
dün menüm :
menün azmı olmş ne cnm merakk ettim senii ya nerelerdesin sennn
günaydınlar kızlar
günaydınnn rabişimmm
iyiii gidiyon şekerrr

bak ne güzelll herşey yoluna giriyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…