Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?
hakikaten 8 km ve hatta daha fazlası. normalde sen 8 km dışarda yürüsen bu kadının harcattığı kalori kadar yakamıyorsun. gerçekten güzel kalori harcatan bir program. yalnız düzenli yapın. haftada 1 gün yapıp rafa kaldırmayın. her gün 5 mil yapamıyorsanız, 3 yapın. hatta 1 mil dahi yapsanız faydanıza.

ya nolcak bea semanta en kötü ihtimalle ne almışsındır ne vermişsindir :) oh afiyet olsun en azından gözün kalmamış oldu unut olmamış gibi davran boşver zaten oynamışsın yakmışsın :)
ne demek ne olacak??
o zaman diyet yapmanın ne anlamı var, hepimiz yiyelim gitsin.

mezun olduktan sonra 6 ay canım. yani sen mesela 60 kilo olunca mezun olacaksın. mezuniyet durumun bildirilince 6 ay tekrar girmiyorsun listeye. ama kilo koruma programı kapsamında aramızda olabilirsin. o mesele değil.
70 olunca mezun olacaksan, 70 yazalım. yok ara hedefim o diyorsan 60 kalsın.

ayakkabıların hayırlı olsun deryacım.
güzel bir telaşen var. hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
yatarken ballı limonlu suyun bir zararı olmaz bence, belki bal miktarını yarım tatlı kaşığı yapman faydana olur.

tamam canım, düğün işlerinden sonra hemen burdasın yalnız. tamam mı?

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
40bin kere maşallah size
bababa gece bakıyormuş kimse yokmuş
bir selam versen belki birileri olur.

hayatına müdahale etme hakkımız yok tabi ama bu yazdıklarını okuyunca nasıl kilo aldığını da daha iyi anladım. geç yatış geç kalkış. öğün atlanması vs.
bence sana biraz fedakarlık ettireceğiz. zamanla tabi.

günaydın kızlaaaaaarrr
günaydın melikecim

1 paket diyet çubuk kraker mi? canım sen o diyet ürünler yerine kuru hurma, incir, kayısı kurusu falan yesen daha iyi değil mi?

kızlar klasik kahwaltımı yaptım smdi yesil cayımı iciorum kuaföre gidicem bugün kas flan işlerm war kendme bi spor programı hazırlıorum smdi en cok kilomun oldugu bölgelere daha cok yönelicem aratırcam plates hareketlernden flan her yermi düzgün bi sekle sokucam yaz geldi artık ama ben umutsuzluga kapılmıorum bi gün gec ya da erken sonuc yine aynı olucak

günaydin..

mudahale edeceksiniz tabi..onun icin burdayim... biraz zor-um sanirim ama sizinle basaracagima inaniyorum

gece 3 te yatmama ragmen bugun erken kalktim.. erken kalkicam artik.. 8 bucukta uyandim,kalmam 9 u buldu tabi
simdi balli sirkeli suyumu iciyorum,sporumu yapip yesil cay icicem..ekmegi tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan.. aksam yine durumu bildiririm,tam olarak yazarim yiyip,ictikerimi..
görüsürük :82:

1 paket diyet çubuk kraker mi? canım sen o diyet ürünler yerine kuru hurma, incir, kayısı kurusu falan yesen daha iyi değil mi?

diyet çubuk bile değil canım bildiğin tuzlu çubuk kraker dayanamadım evde yedim:18: sonra pişman oldum ama iş işten geçmiişti bugün gün kurusu alıcam ondan yerim inş . ama ne yalan söyli,yeyim birazda midemin suyunu çeksin istiyorum ondan biskv. türü şeyler yiyiyorum midemin suyunu çeksin ne yememi önerirsiniz kızlar?

afiyet olsun kahvaltın, canım.
bakıma giriyorsun demek:115:
spor fikrin de güzel, umutsuzluk tabiki de yok.

günaydın ebrucum.
bugün erken kalkman çok çok güzel bir haber. demek ki bazı şeyleri yavaş yavaş değiştirebileceğiz.
ekmeği kahvaltında tüketmeye devam etmelisin. ancak akşam saatlerinde ekmekten kaçınabilirsen iyi olur canım.
sana güzel bir gün diliyorum.

canım midenin suyunu çekme diye bir şey yok ki. tokluk vermesini istiyorsan lifli gıdalar tüketmelisin. bol lifli meyveler olabilir. günkurusu, hurma olaabilir. küçük bir avuç beyaz nohut olur.

40bin kere maşallah size
hoşgeldinn ablacımm ben hariç herkes veriyo kız bende kendimi dengelemeye çalışıyorumm sen nasılsın gece kuşumm benim

ayyy rabiş hiç sorma aldıkları adam bugün işe bile gelmedi kaldılarmı yine bana dedim sizin eleman yok ortalıkta ilk günden kaytarıyoo eee ne anladım bu işten ben dedim bakalım neler olucak bfit konusundada abim sanırım kıskandığından göndermiyo zayıflicam diyeee bakalım iknaa ederim inşşşallahhhh

sizlerr nasılsınızzz şekerlerimmmmmm

ay korktum bak şimdi kaptan napıon kız kaçırana:)

40bin kere maşallah size

ya sorma dün ben yediklerimi yazsam varya roman olur ben bile vermişim:)

of kilolar of:)

of kilolar of:)

dünki menüm sabah bi elma bir dilim kepek ekmeği
10 da bir elma
öğlen tablotta kurufasulye pilav ezogelin çorbası birer kepçe
akşam beşte ev arkadaşım gözleme yapmış bana diyet yapmış ıspanaklı az yağlı ve ince açmış
iki tane ondan yedim
6 da iki tatlı kaşığı dondurma anlıcanız fil gibi yemek yedim ve 2 litre su
bunun yanında öğlen arası 45 dakikalık yürüyüş
akşam bir saatlik yürüyüş yürüyüşten sonra bahçede yarım saat yada 45 dakika voleybol ve evde yarım saat yer hareketleri yaptım ve ilk zaferim sabah kalktımda 400 gram vermiştim o yemeye rağmen vermişim helel olsun bana:)

bence tatlım ne vermişsindir nede almışsındır ben şu iskenderle tavuk pilav olayından sonra tartıya çıktığımda ne aldım ne verdim o günlerdede senin kadar hareket etmişliğim vardı yani üzülme canım kırk yılın başı şurda nolcaak

iyi eğlenceler canım:79:

40bin kere maşallah size

bu aralar bende senin gibiyim canım gecem gündüzüm birbirine girdi dün yine hiç uykum yoktu yatmadan önce nette çok sıkıcı bir film aradım uzandım yatağa film sıkıcı ya uyku çöktü uyumuşum kendimce yöntem buldum

ya canım bende öyle kuş kadar yiyorum yok veremiyorum neden böyle oldu anlamıyorum acaba diyorum 1 haftalık şok diyet falan uygulasak metobolizmamızı hızlandırabilirmiyiz

tebrikler canım cumaya kadar 1 kiloya tamamlarsın inşallah yedikçe eriyesin

kızlar ben şimdi çıkıcam yine dışarı bankaydı oydu buydu işlerim var ordanda markete gidicem evde bişicik kalmadı gelmem akşamı bulur herhalde menümü akşam yazayım toptan bugün yine düzensiz olucak sanırım dışarıda olucağım için ara öğün falan yapamam akşam görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın:79:

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .

midenin suyunu çekmesi mi? bence miden su toplamıyor vücudun su topluyor onu da atmak için tuzsuz yemek spor yapmak gbi şeylerle atarsın. ama ilk defa duydum bu tabiri
bence boşwer diyet de olsa bisküvilri. meyve ye sebze ye. salatalık ye mesela.

ayyy kıskandım ne güzel bir anneler günü programı olmuş öle. keske bizde de olsaydı da oynasaydık.
görmedik sanma o eklerleri çok kızdık çok. tatlım hepimize kriz geliyor zaman zaman amaaaaaaaaaaaaa 1 tane ye 2 tane ye 10 tane

40bin kere maşallah size

midenin suyunu çekmesi mi? bence miden su toplamıyor vücudun su topluyor onu da atmak için tuzsuz yemek spor yapmak gbi şeylerle atarsın. ama ilk defa duydum bu tabiri
bence boşwer diyet de olsa bisküvilri. meyve ye sebze ye. salatalık ye mesela.

ayyy kıskandım ne güzel bir anneler günü programı olmuş öle. keske bizde de olsaydı da oynasaydık.
görmedik sanma o eklerleri çok kızdık çok. tatlım hepimize kriz geliyor zaman zaman amaaaaaaaaaaaaa 1 tane ye 2 tane ye 10 tane

40bin kere maşallah size
tatlım hamişlik topiklerine takılıyon mu birlikte takılalım

o hissi hepimiz cumaya doğru yaşadık burda. merak etme veriyorsundur. sporla destekle

ikna et arkadaşım. duygu sömürüsü yap.

vay ev arkadaşına bak diyet gözleme de yaparmış . ohh ne güzel. 400 gramını da tebrik ederim. cumaya 1000 gr olur o inşallah.

sabah 7.30 1 bardak ılık süt
3 N**** (Siyahi) bisküvi (hep eşim yüzünden dün almış koymuş dolaba)

kahvaltı 9.40
5 zeytin 1 kk peynir ezine
domates salatalık biber
1 kepek emeği

ara yok

öğle yok

az sonra doktora gitcez eşimle ve canım hiç bişi yemek istemiyor. aslında açım.
kaptanım benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim. inşallah senin bize yol göstermen sonucunda beslenmemizi de daha sağlıklı hale getircez tüm arkadaşlarla. sana layık olmaya çalışıyoruz.

valla bu devirde çalışacak adam bulmak zor. patronlarına ders olsun. işe aldıkları adam 1 günde kaçmış.
abin sana o bir kasa elmayı aldıysa eninde sonunda b-fit'e de razı olur seminecim. ısrar kampanyanı sürdür

ay korktum bak şimdi kaptan napıon kız kaçırana:)
kaçır ve gör

of falan yok, gidecek o kilolar. yedik işte şimdiye kadar yiyeceklerimizi. bize ancak kilo olarak döndüler. bundan sonra irademizi kullanacağız.

şimdi canım biraz kaçırmışsın evet ama sen güzel de spor yapmışsın. benim söylediğim şey de bu zaten. kaçamak yapınca sizi pencereden atacak halimiz yok, gidin iyi bir spor yapın eritin. ancaak şunu unutmayın yaptığınız bunca sporu bir de güzel diyetle desteklerseniz daha fazla kilo verirsiniz. sen belki 400 gr değil de daha fazla verecektin ama kaçamaklarından dolayı daha iyi rakamı göremedin. bunu da düşün:97:

Allah kolaylık versin dışarı işlerinde canım.
çok az yemek ve ara öğün yapmamak kilo vermeyi durdurabilir. senden düzenli menüler bekliyorum:97:

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
en sağlıklı gördüğün ne varsa ondan ye canım. az kaldı ayın 15'ine.

ay canım bana layık olmak da ne demek:96: estağfirullah:97:
inşallah doktor kontrolün güzel geçer.
bugün gerçekten iştahın kesilmiş senin. kontrolden sonra bir şeyler yersin umarım.

ya arkadaşlar farkındayım herşeyin.kaptanım çok kızmışsın banavalla ne desen haklısın.birdaha söz yemiyeceğim tatlı falan.çok üzüldüm çokkkk.takımımı hayal kırıklığına uğratmak dahada yıktı benisöz bundan sonra çok dikkatli olacağım sözzzzzz nolur affedin beni.:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…