malzemeler bunlarda napıyoz kız bunlarıııhepsini birbirine kat karıştırrr eee sonra :44:
pazartesi itibariyle kendime bişiler yapmalıyım spor yapıyorum vücutta sıkılaşma var eskiye oranla ama kilo verme yavaşladı dukan diyeti mi yapsam diyorum onun için kitap almam lazım aslında almasamda yapabilirim belkiiçatal hesabı derkenn dolu muydu aceppp
nasılsınız 13. takımın çıtırları bende uzun zamandır uğramadım kimler kaldı eski masalı görüyorum rabia,asuman varmısınız pek okuyamadım gecmişi herkes iyidir inş bende gruptan ayrıldıktan sonra ne aldım ne verdim 61kiloyumm tayinimiz cıktı kıbrısa 24 ağustosta gideceğim 21 temmuzdada eşyayı memlekete götüyorum ben full eşya toplama telaşıylayım sıcaktan fazla bişey yemiyorum ama cok acıkıyorum sık ve az yiyerek geçiyor günlerim öpt bol bol kilo vermeniz dileğiyle
Rabia var canım ama Asuman yok.
Kolay gelsin şimdi zor oluyordur Elayla toplanmak ama hamarat hatun halleder.
Ben de yeni başladım tekrar çok kilo almıştım.
Bekleriz seni de tekrar.
anladım bende bakamadım geziyom bol bol eşyada topluyorum elayla zor olmuyo o uyurken yapmaya calışıyorum zamanda olunca acele etmedim cok eloşun doğum gününü bekledim yaptık sonra başlandım işte yokssa şimdiye bitiiydi
kilo almışın nasıl başardın bakayımm o kadar almaya cnm sen hızlı veriyosun cok az yiyerek sonra vücut katlanamıyo isyan ediyo ve geri alıyosun az zamana yay bence 1 haftada 10kilo ne demek günde kaç kilo vercen allah senii sakın öyle bişey yapma 1 haftada en fazla 2 yada 3 kilo ver yoksa geri gelir kalıcı değil onlar inanma
Nasıl doğum günü fıstığın?
Büyümüştür iyice.
Ayne dediğin gibi oldu, moralim iyi değildi kendimi tamamen abur cubura cipse verdim.
Yok canım haftada 10 kg tabiki mümkün değil öyle de istemiyorum ama eylüle kadar yayılmış hali.
Ama şu 1 hafta 10 günde 2-3 kg versem iyi olur diyorum.
ben artık 6dan sonra yemeği kestim arada yok dilediğim kadar yiyorum 2 öğün yada 3 öğün ama 6dan sonra yemiyorum 3günde 500 gram vermişim
verirsin ama yememezlik yapma neden kapadın face eloşun doğumgünü fotoları facede var cnm bakarsın girersen bende ekli
İstek üstüne kapatıldı Eminecim. :2::2:
Biliyorsun eski erkek arkadaşımla ayrılmıştık ben aşık aşık geziyordum.
Zor oldu o akdar zaman ama sonunda düzeldi herşey.
Biraz da kıskançlık var.
O yüzden kapattım gitti ben de huzursuzluk olmasın diye.
anladım ama iyi değil o kadarda kıskançlık bilemiyorum yanii neysee... buğün bunu diyen yarın ne demez benden sana abla tavsiyesi kendin ol başkalarının düşüncelerine göre hayatına yön verme sakın cnm
benim eşimde kıskanctırda yerine göre oda hoş ama fazlası rahatsız ediyo himayesi altına almasına imkan verme
herkese merhababen de aranıza bugün katıldım :) 20 yasindayim, boyum 163 kilom 56.6.. 48 ya da 49 olmak istiyorum.. ama aşırı dereede miskin bi insanım ve spor yapmaktan nefret ediyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıcam tabii.. fazla yemek yiyen bi insan değilim ama abur cuburla aram çok iyidir maalesef.. ama bugün aranıza katılarak onlara da veda ediyorumm... inşallah burada hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız :)
sabahki menüm;
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
şimdi de gidip bir çay bardağı yarım yağlı süte tarçın ekleyip içicem canım tatlı çekti çünkü
eski_bir_masal:24
elmaliturta: 17
chika: 17
hamutran :8
neyneyse:8
neslivicdan: 6
kedican 6
roseking35: 4
dryrgp: 3
_ferdici_: 2
ozlemmtekinn: 2
sezinonur : 0
hoşgeldin canım neyseki yaşın genç ve fazla kilon yok kısa sürede kurtulacağını düşünüyorumm
herkese iyi haftasonları
masal canım eline sağlık
ama msj eksik alıyorsun galiba
mesala neynaysenin çok mesajı var ama birçok alıntıyla yazmış
alıntıların hepsini tek tek mesaj olarak sayıyoruz
Çok güzel başlamışsın maşallah.
İşte burası da o yüzden var.
Bak bir kaçamk yapbu yüz ifadesiyle karşılaşırsın
bendee iyiyim rabişimmm allah iyilik versin hepimizee
turtammm tşk ederizzzzz
canım ya senin şu metabolizma hızlandırıcı macun nasıl oluyo işe yarıyosa bende deniyeyimm
benim de bugün kü menüm şöyle bugün dışardaydım biraz acaip bir menü oldu
sabah : 1,5 dilim ekmek + omlet 1 yumurta ile + salatalık + peynir
Ara : karpuz + 1 bardak yeşil çay
öğlen : yarım bardak cafe latte
Akşam : sandviç ekmeğine tavuk döner
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe
spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
40 dk. yürüyüş
sopa + mekik + dumbell
sanada canımmmmmm
yok ben hiç öyle saymadım alıntıları hep tek mesaj diye saydım benim bildigim tek mesaj sayılıyorr :44::44:
rica ederim canım
aslında aktara sormak lazımmm ben yarın bi sorayımmHmm bunlar karışıktı aldığım da ben sadece yiyorum
aktarda falan hani içinde bunlar olan macunu bulursun gibisinden söylemiştim.
Bir öğünde acaba kaçamak mı yapsan şöyle normalde yasak olan birşey, kilo verme durduğunda denenen birşeymiş ..
İstek üstüne kapatıldı Eminecim. :2::2:
Biliyorsun eski erkek arkadaşımla ayrılmıştık ben aşık aşık geziyordum.
Zor oldu o akdar zaman ama sonunda düzeldi herşey.
Biraz da kıskançlık var.
O yüzden kapattım gitti ben de huzursuzluk olmasın diye.
aslında aktara sormak lazımmm ben yarın bi sorayımm
vovvv kıskançç aşıkkkklarr siziii
Bence bu spora bu menüde göze çarpacak hiçbirşey yok.
Bayıldım sporuna harika.
canım çoklu alıntılarıda mı tek mesj sayıyorsunuz
tek tek yazmakla ne farkı var ki sonuçta tek tek cevap yazılmış oluyor
yinede bilmiyorum kaptana soralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?