Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım

Sağol ortimuuuu, şuan gördüm msjı ama çok uykum varr, yoruldum bugün, malum kociş evdeydi, gezdik biraz..
yarın bakıcam artık mecbur, çokkk sağol canuumm

gunaydin canim kimse yok bizden baska..
uyanırlar birazdan:97:
hoşgeldin canım
sana kuralları ekleyim ben, sanırım eklenmemiştir.

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

okudum anladim kabul ediyorum

Gunaydiiiiin canlarumm ay telefonum bir saattir olaganustu bir kapaste ile siteye girmeye calisiyor servisteyim egitim subesine gidiyorukk kayisi yiyorum bende ahahha ara ogunumu kacirmamam lazim hic umrumda degil servismis mervismiss babetlerimde ayagimii feci vurdui yara bandim yok ins corabim kacmaz ayy ne bahtsiz bedeviyim yaaaa gecmise artik bakiiyorum sizii xoxo dedikoducu girll joptuum gorusurukkk i

karne tatili sonrası çok sıkıntılı hafta geçirdim..AMA RABBİM OKADAR SIKINTININ ARDINDAN SEVİNDİRDİ..
3 yıldır eşim ankaraya tayin bekliyordu çok yere başvurdk çok bekledk ve en son tartışmamızn ertesi günü tayin haberimiz geldi..EŞİM ARTIK ANKARDA...ilk başta sevinemedik ((peşepeşe sorun yaşayınca inanırmısınız daha yeni yeni idrak ediyoruz..bir sorun olmazsa yine aranızdayım..:26:
bu sabah ki kilom 61.5 dünya kaçamkla ..kusura bakmayın birden ayrıldım ama o günlerde herşey çok saçma ve anlamsız geldi ..helek,i kilo veme işi çok gerilerde kalmıştı benim için..
fırsat buldukça eskisi gibi katılım yapmaya çalışacağım..

günaydın kızlar.. malumunuz kaç gündür evden erken çıkıp geç geliyorum.. evim hayli çorbaya döndü.. bugün sağlam bi derleme toplama ve temizleme işlemi gerçekleştirmem gerekiyor

henüz kahv6 yapmadım aralarda girer konuşmalara dahil olmaya çalışırım çok öptüm

okudum anladim kabul ediyorum
hoşgeldin canım
günaydın canım afiyet olsun:) babetlere dikkattt ohohooho bencede inş kaçmaz çoraPP YOKSAAAAAA durum vahim:)))) görüşürükkk şekerr

aksiliklern geçmesine sevindim cnm tekrardan hoşgeldin geçmiş geçmişte kaldııı ileriye bakalımm hayde bismillahhh

HERKESEEE TEKRARDAN GÜNAYDIN KIZLARRRR BUGÜN İTİBARİYLE 1HAFTA PROTEİN DİYETİ YAPIYORUMMMM YETERR ARTIK HIZLANMAK LAZIMMM HAYDİ BİSMİLLAH YA ALLAHH
SABAH İŞE GELMİCEKTİM PATRON ZORLA ÇAĞARDI NİYE GELMİYON DEDİ AYY YİNE Mİ AYNI MEVZULAR YA DEDİM BIRAKTIM YA İŞİ DEDİM NEYSE GELDİK BAKALIM ZAM KAÇ PARA YAPCAK 700DEN 800 YAPTI 850DEDİ VARMI ARTTIRAN Bakalımmmmm

günaaaaydıııın! günaydııııın sizeeeee şiriiiineeeleeeeer!
(şirinleri çok severdim kücücükken)

günaydınn kızlar

günaydın size deee! ben geldim ama siz yoksunuz sanki...

artık tartıda 8 li rakamları görmek istiyorum... böle dal gibi olmak istiyorum

çok az kalmış ha gayret!

yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler..

hoşbulduk canım, sen de geri dönmüşsün, sen de hoşgeldin...
Ankara tayininiz hayırlı olsun, bütün sorunlarınızın geride kalmasına sevindim inşallah Ankara yepyeni bir sayfa olur hayatınızda!

Selam 13. takımın nadide üyeleri.

Dediğim gibi evde internetim olmadığı için sizi ancak işe gelince takip edebiliyorum ve paylaşımda bulunuyorum.Sabah hevesle yazılarınızı okumaya başlarken bölümde toplantı yaptık ve herkesin yıllık iznini bir an önce kullanması söylendi , bu da demektir ki benim buraya bildirimde bulunmam imkansız hale gelecek , oysaki ne de hevesli başmalıştım buraya yazmaya , yazdıklarınızı severek okuyordum.

Demek o ki ,daha deneme haftasında sınıfta kaldım ve gruba dahil olamayacağım.Önümüzdeki haftalarda imkan olursa ve takımda yer olursa tekrar başvuruda bulunacağım ve elbette bu süre içinde yazdıklarınızı fırsat bulursam okumaya çalışacağım.Şevklenmek için.

Hepinize sevgiler şimdilik.

acim ac kalktim simdi bir salatalik yedim ama nafile acim

aynen ben de ac ac yaticam simdi, karnimin guruldamasindan uyuyabilir miyim bilmiyorum ama hepinize iyi gecelerr

aslında kızlar sebzayle yoğuttla sütlee dolu bir menü olduğunda hiç açıkmıyorsun ama çok azcalri alındığında bid karbonhidtar oldumu bu sefer kaçamaklar başlıyor

hoşgeldin canım
seni görmek çok güzel 500 gr almışın nedirki tekrar verilir
tayininizde hayırlı olsun

günaydın arkadaşlar
bugün çok geç uyandım off çokta işim var ama canım istemiyor
kahvaltıda ne yesem kızlar değişiklik şistiyorum fikir verirmisiniz

günaydınn kızlar

günaydın..rabia nasılsın canım..bebeğiniz ne durumda rabbim acil şifa versin..

Günaydın kızlaarrrr

Günaydın ortimuu, sen yine enercik turta moduna bağlamışın moree..
Hadi bakalım hayırlı olsun yeni işin inşallah.. Havalimanının ordaki merkezde mi başlicaksın eğitimden sonra?
Ayrıca çorabın kaçarsa da boşver diğer bacağını falan da sen kaçır bilerek yaptın sansınlar

Tebrik ederim canım, bu kadar 4 gözle beklediğiniz bi haberin öyle bi dönemin ardından gelmiş olması iyi olmuş..
Ankara yeni bi sayfa olur bi daha öyle tatsız durumlar yaşamazsınız innnşşşaallah

günaydın arkadaşlar
bugün çok geç uyandım off çokta işim var ama canım istemiyor
kahvaltıda ne yesem kızlar değişiklik şistiyorum fikir verirmisiniz

Günaydın canım..
Ben de geç kalktım bugün ya, birsürü çamaşır ve ütü var, ama kolumu kaldırcak halim yok.. yapıcam bi şekilde artık..
Bu sabah bende cornfleakes yiyorum bi de muz..
Öğlen de ortaya karışık, bi meyve tabağı yaparım artık, tatlı istiyo canım bugün çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…