Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr bu arada yarın ilk işim günüm daha dogrusu 20 gün egitim olcak ama sonuçta yeni bir ortam vs vs ayy benim için dua edin nolurr güzel olsun herşeyy bilmiyorum insanlar ortam nasıl olcak umarım herşey güzel olur da devam ederim bu işe :18: çok sıkıldım evde oturmaktan evdeki para muhabbetide cabasıı ondan bir dikiş tutturmam lazım artık

kızlar yine yoktummm sabah köye gittik

sabah kahvaltım:
1 tereyağlı yumurta (yağ bi gıdım)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay

öğlen yok

bol su..

akşam da yemedğim..

eve geldiğimde yani saat 8 de 2 dilim karpuz ve bir dilim peynir (yağsız) yedim..

ekmek yok.

içtiğim su miktarı 4 lt.. spor yürüyüş var.. akşama kadar ayaktaydım zaten..

köyde bir bayan beyin kanaması geçirmiş ve vefat etmiş. (akrabamız ama yakinen tanımıyorum)

taziye evinden misafirleri getirip herkes bi kaç kişiye yemek verir.. taziye evi kalabalık olduğu için..
anneme gittik kayınvalidemlerle.. annem malum rahatsız olduğu için geleni gideni olur diye.. yemek falan yaptım.. gelenlere yemek çay derken akşam oldu.. 7.30 da eve geldim.. 8 de de karpuz yedim peynir ile.. hepsi bu canlarım

sizler napiosunuz nasılsınız?

hayırlı olsun yeni işin!
inşallah çok memnun kalırsın, çok para kazanırsın, çok mutlu olursun!

darısı başımıza
bu sırada ne iş yapıyorsun?

Ohh ne güzel sahilde yürüyüş.
Özendim valla.

İnşallah çok güzel olur.
Herşey dilediğince olur.
Ortam da iş de maddi konularda ..

Birşey yememişsin ama afiyet olsun.
Akşam da o saaten sonra yememen iyi olmuş ..

arada böyle beslenmek gerekiyor gerçekten. çünkü vücut çok çabuk uyum sağlıyor. az yersen az yemeğe alışıyo, çok yersen de çok yemeğe.onun için aradavücudu şoka uğratmak lazım.ama tabi sürekli değil arada

ben de dukan diyeti ile başlamıştım. kitabı da aldım. gerçekten çok başarılı bir diyet. tabi sabır gerekiyo. ama dukan diyeti sayesinde yürüyüşe başladım ve alıştım. ayrıca proteinin önemini anladım. bol bol yoğurt süt tüketme alışkanlığım oldu. dukan sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim.

hayırlı olsun yeni işin!
inşallah çok memnun kalırsın, çok para kazanırsın, çok mutlu olursun!

darısı başımıza
bu sırada ne iş yapıyorsun?

çok teşekkür ederiiiiiim ben aslında reklamcıyım ama malesef bu işssizlikte umduguma degil bulduguma razı oldum bir kargo şirketinde işe başlıyorum gelecek ne gösterir bilinmez tabi

tşk ederimm iyi dileklerin için cnmm inş.

çok teşekkür ederiiiiiim ben aslında reklamcıyım ama malesef bu işssizlikte umduguma degil bulduguma razı oldum bir kargo şirketinde işe başlıyorum gelecek ne gösterir bilinmez tabi

iş işdir canım, çalışmak kadar keyiflisi yok!
evet zaman neler getiriyor neler götürüyor belli olmaz.
tekrar hayırlı olsun!

wayyyyyyyyyyyyyy, ben de en son nişanımda görmüştüm

SORU : diyet yaparken kilo vermenizi hızlandıran faktörler nelerdir ?

a) 8 aydır görüşmediğim erkek arkadaşımla yakında görüşecek olmak
b) 3 ay sonra gelinlik giyeceğim
c) doğumdan sonra herkes kilo verdi bir ben kaldım
d) deniz tatilime az kaldı
e) hepsi

işin hayırlı olsun canım. umarım herşey istediğin gibi gider...

e)hepsi

ben de günümü özetleyeyim bari,
gündüz pek yazamıyorum, 3 gün sonra bir ödev teslimim var.ona uğraşıyorum.bi bitse yaa
menüm şöyle : kalkınca yeşil çay, 1 saat yürüyüş
kahvaltı : 1 domates,1 salatalık, 1 yumurta, 3 zeytin, azcık peynir ve bol şekersiz çay
ara :şekersiz kahve
öğle : tavuklu salata
ara: şekersiz kahve
1 saat yürüyüş
akşam: 2 bardak light süt ve şeftali ; gün içinde 2,5 litre Su
kahveyi abarttım galiba ama çalışırken en iyi giden şey napim :44:
akşamları süt ve yoğurt çok tok tutuyo. diyette tek geçerim
bu arada bugün tartıda 63 ü de gördüm nihayet

menün ve sporun güzel canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…