kızlarr bu arada yarın ilk işim günüm daha dogrusu 20 gün egitim olcak ama sonuçta yeni bir ortam vs vs ayy benim için dua edin nolurr güzel olsun herşeyy bilmiyorum insanlar ortam nasıl olcak umarım herşey güzel olur da devam ederim bu işe :18:çok sıkıldım evde oturmaktan evdeki para muhabbetide cabasıı ondan bir dikiş tutturmam lazım artık
tşk ederimaslında minibüse binecektim bakırköyden benim evim zeytinburnuyla bakırköy ortası bir yerde dedim ne minibüse binicem sahilden bas yürüü öylede bahaneyle 40 dk falan yürüdüm iyi oldu
bencede en iyisi kaptana sormak :44:
kızlarr bu arada yarın ilk işim günüm daha dogrusu 20 gün egitim olcak ama sonuçta yeni bir ortam vs vs ayy benim için dua edin nolurr güzel olsun herşeyy bilmiyorum insanlar ortam nasıl olcak umarım herşey güzel olur da devam ederim bu işe :18:çok sıkıldım evde oturmaktan evdeki para muhabbetide cabasıı ondan bir dikiş tutturmam lazım artık
kızlar yine yoktummm sabah köye gittik
sabah kahvaltım:
1 tereyağlı yumurta (yağ bi gıdım)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
öğlen yok
bol su..
akşam da yemedğim..
eve geldiğimde yani saat 8 de 2 dilim karpuz ve bir dilim peynir (yağsız) yedim..
ekmek yok.
içtiğim su miktarı 4 lt.. spor yürüyüş var.. akşama kadar ayaktaydım zaten..
köyde bir bayan beyin kanaması geçirmiş ve vefat etmiş. (akrabamız ama yakinen tanımıyorum)
taziye evinden misafirleri getirip herkes bi kaç kişiye yemek verir.. taziye evi kalabalık olduğu için..
anneme gittik kayınvalidemlerle.. annem malum rahatsız olduğu için geleni gideni olur diye.. yemek falan yaptım.. gelenlere yemek çay derken akşam oldu.. 7.30 da eve geldim.. 8 de de karpuz yedim peynir ile.. hepsi bu canlarım
sizler napiosunuz nasılsınız?
ederim canım inşallah
ben diyete başlamadan önce benim beslenme düzenim hep kırıntı üzerine olduğu için kilo aldım
oturduğum zaman 5 dilim pasta yada yarım kilo dondurma yerdim lütfen ohhaaaa demeyin doğumumdada sadece 11 kilo aldım
benim metabolizmam çok hızlıdır normalde yediklerime göre yinede çok fazla kilo almadım başksı olsa 90 ı görmüştü
aslında ben arada böyle beslenerek kilo vermek istiyorum kendimi çok kısarsam biliyorumki vazgeçerim
Birşey yememişsin ama afiyet olsun.
Akşam da o saaten sonra yememen iyi olmuş ..
pazartesi itibariyle kendime bişiler yapmalıyım spor yapıyorum vücutta sıkılaşma var eskiye oranla ama kilo verme yavaşladı dukan diyeti mi yapsam diyorum onun için kitap almam lazım aslında almasamda yapabilirim belkiiçatal hesabı derkenn dolu muydu aceppp
hayırlı olsun yeni işin!
inşallah çok memnun kalırsın, çok para kazanırsın, çok mutlu olursun!
darısı başımıza
bu sırada ne iş yapıyorsun?
Ohh ne güzel sahilde yürüyüş.
Özendim valla.
İnşallah çok güzel olur.
Herşey dilediğince olur.
Ortam da iş de maddi konularda ..
Birşey yememişsin ama afiyet olsun.
Akşam da o saaten sonra yememen iyi olmuş ..
çok teşekkür ederiiiiiimben aslında reklamcıyım ama malesef bu işssizlikte umduguma degil bulduguma razı oldum bir kargo şirketinde işe başlıyorum gelecek ne gösterir bilinmez tabi
Ya ben diyet moduna geçince yiyemiyorum istesem de.
Psikolojik olarak sanırım.
Bir de şu 1 hafta 10 günde kilo vereyim istiyorum.
8 aydır erkek arkadaşımı görmüyorum şimdi gelecek biraz kilo vermiş olayım diye.
Spora da az da olsa başladımmm ..
wayyyyyyyyyyyyyy, ben de en son nişanımda görmüştüm
SORU : diyet yaparken kilo vermenizi hızlandıran faktörler nelerdir ?
a) 8 aydır görüşmediğim erkek arkadaşımla yakında görüşecek olmak
b) 3 ay sonra gelinlik giyeceğim
c) doğumdan sonra herkes kilo verdi bir ben kaldım
d) deniz tatilime az kaldı
e) hepsi
ben de günümü özetleyeyim bari,
gündüz pek yazamıyorum, 3 gün sonra bir ödev teslimim var.ona uğraşıyorum.bi bitse yaa
menüm şöyle : kalkınca yeşil çay, 1 saat yürüyüş
kahvaltı : 1 domates,1 salatalık, 1 yumurta, 3 zeytin, azcık peynir ve bol şekersiz çay
ara :şekersiz kahve
öğle : tavuklu salata
ara: şekersiz kahve
1 saat yürüyüş
akşam: 2 bardak light süt ve şeftali ; gün içinde 2,5 litre Su
kahveyi abarttım galiba ama çalışırken en iyi giden şey napim :44:
akşamları süt ve yoğurt çok tok tutuyo. diyette tek geçerim
bu arada bugün tartıda 63 ü de gördüm nihayet
artık tartıda 8 li rakamları görmek istiyorum... böle dal gibi olmak istiyorum
görürsün canım merak etme, azimle devam edelim, pes etmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?