Günaydın kızlaarrrr
Günaydın ortimuu, sen yine enercik turta moduna bağlamışın moree..
Hadi bakalım hayırlı olsun yeni işin inşallah.. Havalimanının ordaki merkezde mi başlicaksın eğitimden sonra?
Ayrıca çorabın kaçarsa da boşver diğer bacağını falan da sen kaçır bilerek yaptın sansınlar
Tebrik ederim canım, bu kadar 4 gözle beklediğiniz bi haberin öyle bi dönemin ardından gelmiş olması iyi olmuş..
Ankara yeni bi sayfa olur bi daha öyle tatsız durumlar yaşamazsınız innnşşşaallah
protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yawwbaşka önerisi olan varmıı kızlarr
sabahtan beride 2.5 lt su içtim akşama kadar kaç olcak acabaaa
sana kolay gelsin canım benim asla yapamyağım bir diyet karbonhidratsız aslayapamam
su olayı süper ya ben bugün içemedim kolum kalkmıyor offffffff
yumurta tok tutar balık da tersin ama sıcakta nasıl olur bilmem
bide ben tavuk ğösünü baharatlayıp kekik filançöp şişe dizip teflon tavada pişiriyorum lezzetli oluyor dene istersen
iyiyiz tatlım kız yemek yee düşüp kalcan bi yerdeee :) senin vücut sıkı zaten dediğin gibiyse 89 gördün mü oooooooooooooo beraberr göbecik atarızzz bende bi 60 görebilsem hedefimi 58hatta 55 e taşıyayım diyorum boy kısa zatiiikızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo
şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde
sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...
ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..
sizler napiyosunuz kimler var?
hoşgeldin rabişşşşşşşşşşşş nasılsın ablacım öptümmmmm çokselamlar kızlar,
sabah gittim, sporumu yaptım geldim. çok kalabalık bu aralar, sanırım haftaya gitmiycem. evde leslie ile idare edeyim diyorum, bilmiyorum düzenli olur mu?
haftasonundan birikmiş geçmiş var :) ancak okurum. oğluşa da yemek falan yedireceğim. ara ara görüşürüz artık
sabahtan beride 2.5 lt su içtim akşama kadar kaç olcak acabaaa
selamlar kızlar,
sabah gittim, sporumu yaptım geldim. çok kalabalık bu aralar, sanırım haftaya gitmiycem. evde leslie ile idare edeyim diyorum, bilmiyorum düzenli olur mu?
haftasonundan birikmiş geçmiş var :) ancak okurum. oğluşa da yemek falan yedireceğim. ara ara görüşürüz artık
iyiyiz tatlım kız yemek yee düşüp kalcan bi yerdeee :) senin vücut sıkı zaten dediğin gibiyse 89 gördün mü oooooooooooooo beraberr göbecik atarızzz bende bi 60 görebilsem hedefimi 58hatta 55 e taşıyayım diyorum boy kısa zatiiievde misss gibi olmuşturr iyi günlerde kirlettt
hoşgeldin rabişşşşşşşşşşşş nasılsın ablacım öptümmmmm çok
bugün nedense kendimi çok aç hissediyorum, ama yok yapmicam kaçamak, su çay meyve ile geçiştiriyorum.
sabah yeşil çay içip 1 saat yürüyüş yaptım.
sonra kahvaltım klasik işte : domates salatalık azcık beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay
bu gidişle akşam olmadan yine yemeğe başlayacam yaaa. yok yok bol su içmeliyim
tşk ederim canım bencede bana kolay gelsin yumurtaaa delisiyimm ben sen bilmiyon kızsabah 2 haşlanmışş yımırtayı hüplettimmm bi ara civciv çıkcaktı içimden o derece yiyodumm vee efsane yumurtaaa geri döndüü teflon tavada mıı:44:yağ koymadan kendi suyunda mı pişiriyon kızzz yeni bi tarifff denemek lazımm
sabah hoşgeldin demiştim ama tekrar diyeyim, hoşgeldin.selam kizlar bende araniza katildim ins hepimiz kilolarimizdan kurtuluruz.
benim hamilelik ve dogumdan kalan 13 kiloyu vermem lazim..
ama cok azimliyim ozelliklede bugun yaklasik 5 ay once dogum yapmis arkadasimi zayiflamis ustelikte 20 kg kadar hamilelik kilosunu vermis gorunce iyice hirs yaptim..
ins diet ve sporla kisa zamanda bende eski zayif halime donmek istiyorum..
ama bugun yediklerimiz hic yazmayimsu an bu dakikadan itibaren bende paylasimlarimla aranizdayim
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.hazır kahve dediğim evet Nescafe gibi markaların pazarladığı toz kahve, granül kahve gibi ürünler. suda eriyen kahve işte.
bildiğim kadarıyla şöyle üretiliyor;
filtre kahve demleniyor, sonra o filtre kahvenin suda çözünmeyen kahve kısmı atılıyor, demlenmiş kahveden oluşan sıvının içindeki su buharlaştırılıyor ya da yoğunlaştırılarak ve çeşitli kimyasallarla katı hale getiriliyor. işte ortaya çıkan, içinde aslında kahve içermeyen toz da bize Nescafe adıyla, oldukça da pahalıya satılıyor.
basur ve hemoroid gibi barsak hastalıklarına yol açtığı biliniyor çünkü sindirilemeyen kristal toz parçacıkları dokulara zarar veriyor.
filtr kahve ise, öğütülmüş hali suda çözünmeden demlendiğinden içindeki aromasını suya veriyor ve hiçbir zararı dokunmuyor. içinde karbonhidrat veya yağ da bulunmadığından kilo da aldırmıyor. kahve aromalı suya süt eklendiğinde de, hele ki yağsız sütse, o sütün kalorisini düşünmeye gerek bile yok.
türk kahvesi mantığı aslında filtre kahve de... türk kahvesi de suda çözünmez, telve olarak kalır fincanın dibinde. filtre kahveyi de süzmezseniz dibinde kalacaktır. sadece farklı cins kahveler ikisi.
biliyorsunuz nescafe'ler paketi açıldıktan sonra uzun süre dayanıyor. bu da içinde koruyucu maddeler bulunduğunun bir kanıtı.
ama filtre kahveyi mesela starbucks'dan aldığınızda çekirdek hali öğütüldükten sonra 7 günde tüketin diyor. çünkü içinde katkı maddesi yok ve dayanma süresi kısa. gerçi ben daha uzun süre kullanıyorum yani bir haftada 250gr kahve içemem elbette ama biliyorum ki içinde yabancı madde yok.
ilk başta filtresiydi veya makinasıydı biraz teferruatlı gibi geliyor herkese filtre kahve olayı ama bir kere çok keyifli, özellikle kahve seven için.
farklı menşeili kahveler deneme imkanı oluyor falan.
biraz uzattım ama böylece kendi kahve kültürümü de biraz gözden geçirmiş oldum, iyi oldu
sütünün gitmesine üzüldüm ama sağlık olsun. 3 ay süt verebilmiş olman bile çok çok önemli. zaten bir 3 ay sonra inşallah ek gıdasına başlayacak bebişin. zaman çabuk akıyor.hosbuldum ins canim cok istiyorum hayatim boyunca sadece hamileliklerimde aldim.
genelde hep kilomu korumak icin dikkat etmisimdir.
bebisim henuz 3 aylik emizrdigim icin diet yapamamistim..
artik sutumde yok malesef
yemek icin bir mazeretim kalmadi gitsin artik kilolar...
eda'nın kilo alma macerası da böyleymiş demek ki..ama hepsi geçmişte kaldı canım, burda zayıflama hikayeni okuyacağız hep beraber.Benim de hayatım boyunca en şişman olduğum zaman 66 kilo oldugum zamandı..
Sonra ise, önce sigarayı bıraktım, sonra gecesi gündüzü düzensiz olan bi işe girdim gece çalıştıgım zamankı yemekler kilo aldırdı, sonra işten ayrıldım evde oturmaya alışkın olmadığım için kilo almaya başladım.. 80 kilo olmuştum... ve bir süre sonra "bu kilolar hayatta gitmez ömrümü böyle geçiricem artık" gibi depresif bi hale büründüm ve iyice saldım.. Sonuç,97 kiloyla hamile kaldım.. Doğuma gittiğimde 113 kiloydum.. 1 ay sonra 100 kiloya indim.. ama 2 aydır 100de takılmıştım.. 2 haftadır burdayım ve şuan hamile kaldığım kiloya düştüm,, gerisi de gidicek inşallah... Kızım 3 aylık benim de, emziriyorum.. Az yemeye başladığımdan beri milupa ve humananın çaylarına dadandım, prenatal vitaminlerimi ve demir hapımı hala alıyorum, sütüm iyi çok şükür şimdilik.. Benim kızım pek izin vermediği için evde yürüyüş bandım olmasına rağmen gündüzleri yürüyemiyorum, ancak akşamları eşim gelince, o da 30 dk falan..
Eğer bebişin izin veriyosa edebildiğin kadar hareket et, hiçbişey yapamıyosan bile belden aşağın sabit kalacak şekilde kendini sağa sola çevir, yanlarına eğil falan, o tarz hareketleri yap.. Ben de gündüzleri ancak onu yapabiliyorum
Ama ne olursa olsun umutsuz olma.. İnşallah başarıcaz.. Benim de daha çooook yolum var, ilk hedef 75 ama bi 75 oliyim 60a kadar yolu var
idare ederiz canım, o sorun değil. ancak keşke bizi sıkacağını düşünmeseydin. kafanı biraz olsun dağıtmana faydamız dokunabilirdi.iyi geceler kızlar... moralim hala çok bozuk doktorla konuşmadan da rahatlamam zor gibi gözüküyor... geçmişi okumaya çalışıyorum onu bile yapamıyorum... beni bir kaç gün idare ederseniz sevinirim... rabiacım hoşgeldin inş sizin bebiş de iyi olur... ben rahatlayana kadar sizide sıkmak istemiyorum... kendinize iyi bakın ara ara gelirim yine gruptan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum ama biraz sakinleşmeye ihtiyacım var... her okuduğum yazı beni korkutuyo... gülşah ameliyat yeniliyo filan demiş bende henüz öyle bişiy yok şükür ama yine de korktum... kısacası biraz kendimi toparlıyım aranıza dönücem...bu arada sıkıntıdan bişiyde yiyemiyorum midem flan bulanıyo... kusuruma bakmayın....belki çok abartmışımdır ama bilgisizlik ve sürekli değişik senaryolar insanı korkutuyor...iyi geceler tekrardan...
hadi bakalım:97:ah canim ya bende 8 yil once sigarayi biraktim yerini sporla doldurdugum ve abur cubur yerine bol su ictigim icin sigara sonrasi kilo almadigim gibi vermistimde..
yeniden azimle spor yapayim diyorum bir kac gun yapim birakiyorum istikrarli devam etsem sorun kalmiycak vericem kiloyu ama o kadar yoruluyorumki spora enerjim kalmiyor.... sutum sebebsiz cekildi birden stres, hastalik, vs gibi bir etken olmadan bende anlamadim kismet 3 ay icebildi kuzum...
ins herkes verir istedigi vucuda sahip olur ins bende kilomu verince yani burdan mezun olurken :) oncesi ve sonrasi resimlerimi paylasmak istiyorum hem kendime hem sizlere motive olsun....
hoşgeldin canım.herkese merhababen de aranıza bugün katıldım :) 20 yasindayim, boyum 163 kilom 56.6.. 48 ya da 49 olmak istiyorum.. ama aşırı dereede miskin bi insanım ve spor yapmaktan nefret ediyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıcam tabii.. fazla yemek yiyen bi insan değilim ama abur cuburla aram çok iyidir maalesef.. ama bugün aranıza katılarak onlara da veda ediyorumm... inşallah burada hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız :)
sabahki menüm;
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
şimdi de gidip bir çay bardağı yarım yağlı süte tarçın ekleyip içicem canım tatlı çekti çünkü
ayyy hiç sormaaa bi müşteri geliyo ben çabuk gitsin diye bakıyorummmaşallah maşallah nazar değmez inşallah
ya ben 2,5 litre içince malum yeri çok ziyaret etmem gerekiyohatta diyorum notlarımı laptop u oraya mı taşısam,5 dk da bir git gel. gerçi spor oluyo bir yerde dimi
aç olursun tabiiii cnm ne yemişin kiii :) ya hep derler acıktıkça su için ama ben içiyom sonra sıkışıyom wcye gidiyom eee mide yine açççbugün nedense kendimi çok aç hissediyorum, ama yok yapmicam kaçamak, su çay meyve ile geçiştiriyorum.
sabah yeşil çay içip 1 saat yürüyüş yaptım.
sonra kahvaltım klasik işte : domates salatalık azcık beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay
bu gidişle akşam olmadan yine yemeğe başlayacam yaaa. yok yok bol su içmeliyim
hoşgeldin cnm... nasılsın? bebek nasıl oldu
yok cnm çok şükür tansiyonum falan herbişeyim yerindeinş hepbirlikte görürüz
bence biraz daha bekle su ile geçiştir..
aynı ben, her öğün olsa yerim yani o derece. ama sınırladım kendimi hergün 1 tane yiyorum. ama dukan diyeti yaparken 2 tane yiyordum bende. yulaf kepeği ni hala kullanıyorum yoğurtta. alışkanlık yaptı. tabi bir de yumurta ve yulaf kepeği ile tarifler deniyordum. eğlenceli oluyodu
eline sağlık canım.eski_bir_masal:24
elmaliturta: 17
chika: 17
hamutran :8
neyneyse:8
neslivicdan: 6
kedican 6
roseking35: 4
dryrgp: 3
_ferdici_: 2
ozlemmtekinn: 2
sezinonur : 0
masal canım eline sağlık
ama msj eksik alıyorsun galiba
mesala neynaysenin çok mesajı var ama birçok alıntıyla yazmış
alıntıların hepsini tek tek mesaj olarak sayıyoruz
Ciddi misin?
Ben mesaj sayısı sayıyoruz zannediyordum.:S
Bir dahakine buna dikkat ederim .
yok ben hiç öyle saymadım alıntıları hep tek mesaj diye saydım benim bildigim tek mesaj sayılıyorr :44::44:
canım çoklu alıntılarıda mı tek mesj sayıyorsunuz
tek tek yazmakla ne farkı var ki sonuçta tek tek cevap yazılmış oluyor
yinede bilmiyorum kaptana soralım
bencede en iyisi kaptana sormak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?