Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kuzucuklar kahvaltımı yaptım

yeni gelen takım arkadaşlarım hoş geldiniz sizlerde

kahvaltım:
biberiye suyum

20 dkk sonra

* 1 yeşil zeytin
* 1 kk yağsız beyaz peynir
* 2 bardak şekersiz çay
* 1 dilim çavdar ekmeği
* 1-2 çatal yumurta (az yağlı)
* 1-2 çay kaşığı çiko

yarım litre su içtim şimdiye kadar... temizliğe başlıyorum.. aralarda uğrarım hoşçakalın

amin cnaım çok saol..inşallah birdaha yaşanmasın..

Herkese gunaydinn.. Gerci oglen oldu ama neyse:)

kahvaltim;
kasarli tost
2 bardak sekersiz cay

arada yogurt, aksam da sadece bol salata yemeyi dusunuyorum.. Yuruyus icin sabah uyanamadim onu yine yarina erteliyorum

Son düzenleme:
protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yawwbaşka önerisi olan varmıı kızlarr

protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yawwbaşka önerisi olan varmıı kızlarr

sabahtan beride 2.5 lt su içtim akşama kadar kaç olcak acabaaa

sana kolay gelsin canım benim asla yapamyağım bir diyet karbonhidratsız asla yapamam
su olayı süper ya ben bugün içemedim kolum kalkmıyor offffffff

yumurta tok tutar balık da tersin ama sıcakta nasıl olur bilmem
bide ben tavuk ğösünü baharatlayıp kekik filançöp şişe dizip teflon tavada pişiriyorum lezzetli oluyor dene istersen

tşk ederim canım bencede bana kolay gelsin yumurtaaa delisiyimm ben sen bilmiyon kızsabah 2 haşlanmışş yımırtayı hüplettimmm bi ara civciv çıkcaktı içimden o derece yiyodummvee efsane yumurtaaa geri döndüüteflon tavada mıı:44:yağ koymadan kendi suyunda mı pişiriyon kızzzyeni bi tarifff denemek lazımm

kızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo

şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde

sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...

ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..

sizler napiyosunuz kimler var?

selamlar kızlar,
sabah gittim, sporumu yaptım geldim. çok kalabalık bu aralar, sanırım haftaya gitmiycem. evde leslie ile idare edeyim diyorum, bilmiyorum düzenli olur mu?
haftasonundan birikmiş geçmiş var :) ancak okurum. oğluşa da yemek falan yedireceğim. ara ara görüşürüz artık

iyiyiz tatlım kız yemek yee düşüp kalcan bi yerdeee :) senin vücut sıkı zaten dediğin gibiyse 89 gördün mü oooooooooooooo beraberr göbecik atarızzz bende bi 60 görebilsem hedefimi 58hatta 55 e taşıyayım diyorum boy kısa zatiiievde misss gibi olmuşturr iyi günlerde kirlettt
hoşgeldin rabişşşşşşşşşşşş nasılsın ablacım öptümmmmm çok

bugün nedense kendimi çok aç hissediyorum, ama yok yapmicam kaçamak, su çay meyve ile geçiştiriyorum.
sabah yeşil çay içip 1 saat yürüyüş yaptım.
sonra kahvaltım klasik işte : domates salatalık azcık beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay
bu gidişle akşam olmadan yine yemeğe başlayacam yaaa. yok yok bol su içmeliyim

hoşgeldin cnm... nasılsın? bebek nasıl oldu?

yok cnm çok şükür tansiyonum falan herbişeyim yerinde inş hepbirlikte görürüz

bence biraz daha bekle su ile geçiştir..

aynı ben, her öğün olsa yerim yani o derece. ama sınırladım kendimi hergün 1 tane yiyorum. ama dukan diyeti yaparken 2 tane yiyordum bende. yulaf kepeği ni hala kullanıyorum yoğurtta. alışkanlık yaptı. tabi bir de yumurta ve yulaf kepeği ile tarifler deniyordum. eğlenceli oluyodu

sabah hoşgeldin demiştim ama tekrar diyeyim, hoşgeldin.
haftasonlarım yoğun oluyor, ancak pazartesiden itibaren faal olabililiyorum
13 kg vermem gerek demişsin, inşallah verirsin canım. hedeflediğin kilo nedir? boyun kaçtı ayrıca? bir de şu an kaç kilosun? notlarıma eklemem lazım da.:97:

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.
bu yazdıklarını daha önce bilseydim en son aldığım neskafeyi almazdım. kahvenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben ama tabii ki gerçek olan kahve faydalıdır. neskafe biraz çakma kahve anladığım kadarıyla.
dışarı çıktığımızda starbucks filte kahve içiyoruz zaten ama o kahveyi evde makinesiz nasıl tüketiyorsun canım? bir de orada onlar sana çekirdek kahveyi öğütüyor mu?
çok soru sordum ama bu kahve konusunda zaten merak ettiklerim vardı, tam zamanında geldin

sütünün gitmesine üzüldüm ama sağlık olsun. 3 ay süt verebilmiş olman bile çok çok önemli. zaten bir 3 ay sonra inşallah ek gıdasına başlayacak bebişin. zaman çabuk akıyor.

eda'nın kilo alma macerası da böyleymiş demek ki..ama hepsi geçmişte kaldı canım, burda zayıflama hikayeni okuyacağız hep beraber.

idare ederiz canım, o sorun değil. ancak keşke bizi sıkacağını düşünmeseydin. kafanı biraz olsun dağıtmana faydamız dokunabilirdi.
inşallah doktordan için rahatlamış dönersin.
Allah yardımcın olsun.

hadi bakalım:97:

hoşgeldin canım.
kuralları eklememişiz sana, ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

maşallah maşallah nazar değmez inşallah
ya ben 2,5 litre içince malum yeri çok ziyaret etmem gerekiyo hatta diyorum notlarımı laptop u oraya mı taşısam,5 dk da bir git gel. gerçi spor oluyo bir yerde dimi
ayyy hiç sormaaa bi müşteri geliyo ben çabuk gitsin diye bakıyorumm3 lt oldu dahada içcem amaa :)))
aç olursun tabiiii cnm ne yemişin kiii :) ya hep derler acıktıkça su için ama ben içiyom sonra sıkışıyom wcye gidiyom eee mide yine aççç külliyen yalann yaw
hoşgeldin cnm... nasılsın? bebek nasıl oldu
yok cnm çok şükür tansiyonum falan herbişeyim yerinde inş hepbirlikte görürüz

bence biraz daha bekle su ile geçiştir..

inş cnm inşşşşşş hep beraber bakalımmm

hımmm sende dukan diyeti yaptın sanırım bende bugün başladım nasıl yapcamı da bilmiyorum ama bugün yulaf kepeğini sorcam aktara inş vardır sen kaç kilo verdin dukan diyetiyle bakalım
ya bide bişi sorcam kaç gün deevam ediyo bu diyet 4 aşamadan oluşuyo atak evresi kaç gün yani 3gün 5 gün 7 gün diyo kiloya göre ya diyelim 7günde 3kiloyu verdin diğer evreleri bitirdikten sonra geri mi başlıyon sar baştan diye
bide diyet sonrası kilo aldın mı
ayy çok şey sordum amaaa

eski_bir_masal:24
elmaliturta: 17
chika: 17
hamutran :8
neyneyse:8
neslivicdan: 6
kedican 6
roseking35: 4
dryrgp: 3
_ferdici_: 2
ozlemmtekinn: 2
sezinonur : 0
eline sağlık canım.
haftasonu olunca sayılar düşük tabi ama normal diyorum ben.

masal canım eline sağlık
ama msj eksik alıyorsun galiba
mesala neynaysenin çok mesajı var ama birçok alıntıyla yazmış
alıntıların hepsini tek tek mesaj olarak sayıyoruz

Ciddi misin?
Ben mesaj sayısı sayıyoruz zannediyordum.:S
Bir dahakine buna dikkat ederim .

yok ben hiç öyle saymadım alıntıları hep tek mesaj diye saydım benim bildigim tek mesaj sayılıyorr :44::44:

canım çoklu alıntılarıda mı tek mesj sayıyorsunuz
tek tek yazmakla ne farkı var ki sonuçta tek tek cevap yazılmış oluyor
yinede bilmiyorum kaptana soralım

bencede en iyisi kaptana sormak :44:

çoklu alıntıları tek mesaj sayıyoruz kızlar.
tek tek yazmakla çok farkı yok bence de. ancak sayma işini çetrefilli hale getirebilir diye ben tek mesaj olarak geçmek taraftarı olmuştum. yalnız, her zaman söylüyorum, alıntıları tek mesaj saymayalım derseniz kural değişikliği tabii ki yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…