kızlar 63 kilo halimin fotosunu çektim sayfaya nasıl ekleyebilirim
albüme ekledim ama buraya ekleyemedim
cnm onu yapamassan burdada farklı yollarını anlatıyo sanırsam...
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
dizinle ilgili hayırlısı olur inşallah canım. hareket olarak oldukça rahatladın gibi duruyor, nazar değmesin.evet cnm çok şükür dizimin sesi kesildi. MR çektiricem önümüzdeki günlerde.. çok korkuyorum ameliyat olur diye... ama bu ara akşam dışarda yürüyüş yapıyorum ve dediğin gibi kaç gündür hiç durmadım. sürekli hareket halindeyim ÇOK ŞÜKÜRşimdi bi evde yarım saat yüriyim diyorum birde akşam yemeğinden sonra dışarda yürürüm yine bi 45 dkk.. kilo vermem yine hızlandı ilk başlardaki gibi. inş böyle devam eder ve önümüzdeki haftalarda artık 8'li rakamları da görürüm.. gün geçtikçe tartıda rakamlar eksildikçe öyle çok heyecanlanıyorum ki anlatamam.. sanki gün geçtikçe yeni bir ben doğuyor kendime olan güvenim kat kat artıyo.. bilmiyorum sizlerde böyle oluyormu..
hamilelikten önce 70 kilo iken aldığım bir montum vardı çok beğenerek almıştım ama doğumdan sonra hiç giyemedim.. ve kaç yıldır saklıyordum ve her hafta deniyorum.. kollarım incelmiş çünkü kolları beni hiç sıkmadı.. nasıl mutlu oluyorum. Allah'ım sağlık ve zayıflık gibisi yok..
istediğin kalori aralığında yemek seçebiliyorsunKızlar bu arada ingilizce bilenler yada google'ın çevirilerinden bişey anlayabilenler;
Healthy Recipes and Recipe Calculator From SparkRecipes.com
Burada çok güzel tarifler var, bütün tariflerin kalorisi yağ oranı vs yazıyo içinde.. İsteyen bi bakabilir..
yüksekova zor olsa gerek, hep tv'den duyuyoruz.Evet doğu hizmetini yapıyor.
Yüksekova yakınlarında
2 yıldı ama 1 yılı bitti geriye kaldı 1 yıl bakalım.
Sonrası da şimdilik belli değil bakalım baya da var belli olmasına ama nereleri yazacağına da karar veremedi.
tamam canım, bu hafta da bildirim yap. sonra izinlisin. yalnız dönüşte bomba gibi beklerim ona göre.Kızlar günaydın herkese ..
Bugün pek mutlu uyandım.
Her zamankinden erkenciyim.
Birazdan da kahvaltımı yapacağım..
Regl oldum o yüzden muhtemelen bu hafta çok bir fark göremeyeceğim tartı da ama bu dönemi kendi lehime çevirip
Haftaya daha güzel şeyler olsun istiyorum.
Ve erkek arkadaşımın geleceği tarih belli oldu çok mutluyumm .
Önümüzdeki hafta burada, hatta tatile gitme düşüncemiz var ama bakalım.
Neyneysecim bir de ben sakıncası yoksa 3 hafta izin isteyeceğim bu haftadan sonra şimdiden söyleyeyim dedim.
O zaman da dikkat ederim ama o gidince bomba gibi geleceğim sözz.
eline sağlık canım.27 haziran 28 haziran arası mesaj sayımları:
eski_bir_masal: 22
neyneyse: 15
_ferdici_: 15
elmaliturta: 13
dryrgp: 11
neslivicdan: 11
hamutran: 9
serena-: 8
roseking35: 7
sakaleynmaster: 4
chika: 4
kedican: 3
Elisya: 3
maviyesil1999: 3
ozlemmtekinn: 2
sezinonur: 1
senin de kandilin mübarek olsun canım.Herkese merhaba, kandiliniz mubarek olsunn:) ben de regl oldum ama odem icin kiraz sapi kaynatip icicem cunku cuma zayiflamadigimi gorursem motivasyonum kaybolur kendimi yemeye verebilirimbugun yediklerimi yazayim hemen..
kahvalti;
1 kase yogurt
yarim grissini
ogle;
yarim kasarli tost
yeşil çay ödem attırıyor.Öff bu kiraz sapi cayi iggreeenncccok aci, döktüm lavaboya valla.. Ödem attirici baska seyler arastiricam artik:/
anam o tombik ne öyle, ısırırım ben o tombik yanaklardan. maşallah.Eki Görüntüle 216425 Eki Görüntüle 216426 Eki Görüntüle 216427 Eki Görüntüle 216428
bunlarda canlarım tombik yiğenim
çitoz oğluşum
Eki Görüntüle 216425 Eki Görüntüle 216426 Eki Görüntüle 216427 Eki Görüntüle 216428
çitoz oğluşum
dizinle ilgili hayırlısı olur inşallah canım. hareket olarak oldukça rahatladın gibi duruyor, nazar değmesin.
ne güzel kilo vermenin hızlandığı bir döneme girdin demek ki. inşallah en kısa zamanda 8'li rakamlara inersin canım.
kesinlikle sağlık ve fit olmak gibisi yok.
istediğin kalori aralığında yemek seçebiliyorsun
güzel siteymiş canım.
yüksekova zor olsa gerek, hep tv'den duyuyoruz.
Allah yardımcınız olsun canım.
mecburi hizmet bitince evlenirsiniz belkio zaman senin tayin durumlarında olur, karışık sanırım bu konular:44:
tamam canım, bu hafta da bildirim yap. sonra izinlisin. yalnız dönüşte bomba gibi beklerim ona göre.
bu arada epey sevinmişsindir, gözün aydın.
eline sağlık canım.
bir de deneme süresindeki arkadaşlardan 5 mesajı yakalayamamış isimler görüyorum, listeye girmenizde bu kuralı uygulamanız önemli bir etkendir arkadaşlar. benden uyarması.
senin de kandilin mübarek olsun canım.
beslenmen güzel.
yalnız seni daha çok aramızda görmemiz lazım. topiğe uğrayıp cee deyip kaçmak olmuyor
yeşil çay ödem attırıyor.
oyyyy yirim onları ben yaaaa ne şekerlerr maşallahhh:) senin fotolarıda gördüm ne kaaaa güzelll ya kız insan profilden alır cadııııEki Görüntüle 216425 Eki Görüntüle 216426 Eki Görüntüle 216427 Eki Görüntüle 216428
çitoz oğluşum
Yok ki pek bir fazlalık ben göremiyorum.
Göbek de yok maşallah ..
Doğumdan sonra kalmamış gibi birşey.
aa bu dogum yapmıs halımı?? ne guzel sız benı gorsenız korkarsınız heheh
kızlar kandiliniz mübarek olsun....
Ama küçük değil sizinki kadar ..
Daha tecrübeli anne ..
geçmiş olsun..1-2 aya normale dönecek olması çok daha sevindirci.git eğlen at stresini..bebek vakti geldmi gelri canım hayırlısı olsun ..slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zatenallahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...
canım cevabı yukarda verdim galiba...
geçmiş olsun cnm acil şifalar herkese... deryacım seninde dizin inş iyi olur...
bu arada bende regl dönemindeyim bu hafta onuda atlatmış olucam... haftaya düzenli sporuma dönerim sanırım
tok tutmak adınada birde lif oarnı çok yüksek diyete baya faydaı var..orjinali rossman mağazalrında var..sen nerdeydin .yoksa nette gurme net sanırım biryer daha vardı öğrenince yazarım..oradakilr orjinal dukan yulaf kepeği..bazıları sahet satıyormuş ..tşk ederim cnm dün ilk günümdü güzeldi su 4 lt ve spor vardı 5gün yapmayı düşünüyorum cumaya kadar yani aktara yulaf kepeğini sordum yulaf unu var dedi yok dedim yulaf kepeği olcak tok tutması için mi dedi evet dedim ondan aldım ama emin deilim ya olur mu olmaz mı diye sence olur mu ?
yeşilçay içç canım en basiti
bişeyin kalmamış ..kızlar 63 kilo halimin fotosunu çektim sayfaya nasıl ekleyebilirim
albüme ekledim ama buraya ekleyemedim
oy maşalah tombik yiğene ..nanaklar ısırmalık..senin paşada adam olmuş iyice..Eki Görüntüle 216425 Eki Görüntüle 216426 Eki Görüntüle 216427 Eki Görüntüle 216428
çitoz oğluşum
görevi ney canım..merak ettim..Hangimize daha zor bilmiyorum ki .
Allahtan sürekli haber veriyor en ufak birşeyi de rahatlatıyor içimi.
Onun görevi bitince benim okulum bitmemiş olacak.
Sonra düşünüyorum ama benim atamam için belli bir süre çalışmam gerekiyor yani her türlü sorun.
Ama şimdi düşünmüyorum cidden çok mutlu oldum.
Gelsin yeterki bir şuraya.
Sonrasını sonra düşünürüz.
Ben de geldikten sonra söz çok güzel devam edeceğim.
hoş geldin kilo cetveline bakıyorum bmler az diyorum bu bizle dalgamı geçiyoraa bu dogum yapmıs halımı?? ne guzel sız benı gorsenız korkarsınız heheh
Herkesin kandili mübarek olsunn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?