Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese merhaba,
dünkü kahve bombardımanından sonra kalkmak zor oldu, ama 30 derece sıcakta da uyunmuyo ki. dün akşam yürüyemedim, çalışmaya daldım, sabah kalkınca dün yürümedim diye kızdım kendime sonra tartılayım dedim, bi baktım 63.1. artık 62 ye göz diktim sonra tabi tekrar motive oldum. yeşil çay içtim ve 1 saat yürüyüş yaptım.
kahvaltı : domates, salatalık peynir zeytin marul yumurta ve şekersiz çaydan oluşuyo . oluşuyo diyorum çünkü hala tabakta duruyolar, iştahım kapandı sanki. sıcaktan sanırım. bunları yiyebilirsem şayet, öğle salata, akşamda meyve düşünüyorum.
bi de tabi 1 saat akşam yürüyüşü yapacam, kaytarmak yok bu sefer
havalar saolsun bol su tüketiyorum
bu arada kandilinizi de kutlarım canlarımmmmmm

dizinle ilgili hayırlısı olur inşallah canım. hareket olarak oldukça rahatladın gibi duruyor, nazar değmesin.
ne güzel kilo vermenin hızlandığı bir döneme girdin demek ki. inşallah en kısa zamanda 8'li rakamlara inersin canım.
kesinlikle sağlık ve fit olmak gibisi yok.

istediğin kalori aralığında yemek seçebiliyorsun
güzel siteymiş canım.

yüksekova zor olsa gerek, hep tv'den duyuyoruz.
Allah yardımcınız olsun canım.
mecburi hizmet bitince evlenirsiniz belki o zaman senin tayin durumlarında olur, karışık sanırım bu konular:44:

tamam canım, bu hafta da bildirim yap. sonra izinlisin. yalnız dönüşte bomba gibi beklerim ona göre.
bu arada epey sevinmişsindir, gözün aydın.

eline sağlık canım.
bir de deneme süresindeki arkadaşlardan 5 mesajı yakalayamamış isimler görüyorum, listeye girmenizde bu kuralı uygulamanız önemli bir etkendir arkadaşlar. benden uyarması.

senin de kandilin mübarek olsun canım.
beslenmen güzel.
yalnız seni daha çok aramızda görmemiz lazım. topiğe uğrayıp cee deyip kaçmak olmuyor

Öff bu kiraz sapi cayi iggreeenncc cok aci, döktüm lavaboya valla.. Ödem attirici baska seyler arastiricam artik:/
yeşil çay ödem attırıyor.

Hangimize daha zor bilmiyorum ki .
Allahtan sürekli haber veriyor en ufak birşeyi de rahatlatıyor içimi.
Onun görevi bitince benim okulum bitmemiş olacak.
Sonra düşünüyorum ama benim atamam için belli bir süre çalışmam gerekiyor yani her türlü sorun.

Ama şimdi düşünmüyorum cidden çok mutlu oldum.
Gelsin yeterki bir şuraya.
Sonrasını sonra düşünürüz.
Ben de geldikten sonra söz çok güzel devam edeceğim.

geçmiş olsun..1-2 aya normale dönecek olması çok daha sevindirci.git eğlen at stresini..bebek vakti geldmi gelri canım hayırlısı olsun ..
tok tutmak adınada birde lif oarnı çok yüksek diyete baya faydaı var..orjinali rossman mağazalrında var..sen nerdeydin .yoksa nette gurme net sanırım biryer daha vardı öğrenince yazarım..oradakilr orjinal dukan yulaf kepeği..bazıları sahet satıyormuş ..
kızlar 63 kilo halimin fotosunu çektim sayfaya nasıl ekleyebilirim
albüme ekledim ama buraya ekleyemedim
bişeyin kalmamış ..

oy maşalah tombik yiğene ..nanaklar ısırmalık..senin paşada adam olmuş iyice..iki kuzuyada maşallah
görevi ney canım..merak ettim..
aa bu dogum yapmıs halımı?? ne guzel sız benı gorsenız korkarsınız heheh
hoş geldin kilo cetveline bakıyorum bmler az diyorum bu bizle dalgamı geçiyor sonra kilo yazan yere baktım durumu anladım..
Herkesin kandili mübarek olsunn ..

seninde kandilin mübarek olsun..

iyi aksamlar kizlar..
burasi cok sicak bugun dayanilacak gibi degil
tek iyiligi cok su icebildim bugun
bu arada herkesin kandili kutlu duasi kabul olsun ins..

Son düzenleme:
bugun butun gun yediklerim..
sabah :haslanmis yumurta,salatalik,domates,vs..
yesil cay
ara ogun :2 adet kayisi bir kucuk kase yogurt..
oglen :4 y.k cornflases...
aksam :salata,haslanmis tavuk 2 adet sarma
bu arada bol su ve 1 saat yuruyus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…