Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ba ba ba rio'ya gidecekmiş:)
samba rüzgarı esiyor sanki, sambacı turta

doğu hizmetini mi yapıyor erkek arkadaşın? kaç yıl sürüyor canım?
sonra nereye geleceği belli mi?
şimdi sana çocuk istemiyorsun gibi gelir ama merak etme, evlendikten sonra ilk isteyeceğin şey olur

tsk ederim..
wok cin yemegi canim tel gibi makarna benzeri bir sey tavuk ve sebzeyle birlikte..
su cok fazla icemedim malesefama 3 fincan yesil cayimi ictim
wok makarnası o muymuş? noodle tarzı bir şey herhalde. bizdeki eriştenin incesi.
yeşil çayın çok güzel, suya da bugün asılalım canım.

türk kahvesi espresso gibi olabilir mi diye düşünmüştüm canım. hani zaten türk kahvesi için hazır çekilmiş kahve satılıyor. filtre kahveden çektirmek çok şart olmayabilir gerçi.
ben türk kahvesi içeceksem küçük fincana yapmıyorum. sütlü olarak büyük fincana pişiriyorum. güzel oluyor.

iyiki 13. takimdayim
super bir takim ruhu olustu burada ins hepimiz kilolari verir cibik kraker gibi oluruz
bu arada 13 takimin bayanlari hepinize gelsin
sana da gelsin canım
takımımızın ortamı güzeldir, nazar değmesin.

İnşallah kaptanım faysalımm :118:

çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. istersen izine ayırabilirim?
bu arada halana da üzüldüm. hem oğlu var hem de yanında kalmasını istemiyor mu?

kızlar ne dicem ya bu babetler icin sey duymustum gece buzluga atınca poşetle ertesi güb o sertlik gidiyormuş falan siz duydunuz mu öyle birşey ya
ben de bunu bütün ayakkabılar için duymuştum. ancak hiç denemedim.

o kadar kahveden sonra uyumuşsundur inşallah.
bu arada sen de epey geç saate kadar oturuyorsun sanırım. yani çalışıyorsun.

günaydın 13 .takım fıstıkları

hıımmm herkes uyuyor galiba

3 gün yoğurt ağırlıklı diyet yapmaya kara verdim ne olacak bakalım
günaydın canım
yoğurt ağırlıklı gitmek faydalı olabilir.
ben de marankinin bir kiraz detoksu varmış, onu mu denesem?

günaydın canım.
güne çok hafif başlamışsın, gerisi de böyle olsun inşallah.:97:

günaydın 13.takımın fıstıkları

henüz kahvaltı etmedim.. ama bugün bi dayanamadım tartıldım..
cumadan bugüne 1 kilo vermem normal mi? ayy cumaya kadar inş korurum.. çok mutlu oldum

kizlar az once diyet ve basari oykulerini okudum acaip motive oldum 40 kg verenler var. ben 10-15 kilo haydi haydi veririm ins..

verirsin canım niye vermeyesin başaracağız inşallah hep beraber:13::13:

bak kaptanımız 20 kilo vermiş

buraya girip motive olmasAM çoktan bozmuştum ben yemek yemeyi ve yapmayı çok severim

bizim ailede var benim annemin ev yemekleri pasta ve börek dükkanı var

cumadan bugüne 1 kilo vermem normal mi? ayy cumaya kadar inş korurum.. çok mutlu oldum

günaydın canım normal niye normal olmasın

evet sabah kahvaltımı baharatladığım 2 kaşık yoğurtla yaptım
bir kepekli grisinle çok tok tutar yoğurt beni öğlende ayran aşı çorbası nohutla dövmemi haşladım bile

ayyy çok sıkıcı bigün kızlar yaa zaman geçmek bilmiyoo markete gideyim kendime yoğurt alayım işyerine alışveriş yapıp yemeğime başlayayım hareket olsun
ya bişi sölicem dün aktardan yulaf kepeği sordum yulaf unu var dedi bende onu aldım :18lurmu ki acaba

canım sne protein diyetimi yapoıyorsun..yulaf unu da yulaf kepeiği yokluğund akullanılıyor..ama yulaf kepeği kulanman gerek onuda gurme netten alablirsin..yada fitiz market netten yani.bi bak istersen..

bol hareketle mümkün canım, gördüğüm kadarıyla da 2 dk oturmuyorsun zaten
inşallah korursun.

bizim ailede var benim annemin ev yemekleri pasta ve börek dükkanı var
oh oh maşallah:)
bana da takım iyi geliyor. ben de hamur işi yapmayı çok severim. yapınca da mis kokular, sıcak sıcak derken irade sıfırlanıyor.

evet sabah kahvaltımı baharatladığım 2 kaşık yoğurtla yaptım
bir kepekli grisinle çok tok tutar yoğurt beni öğlende ayran aşı çorbası nohutla dövmemi haşladım bile
afiyet olsun canım.
ayran aşına bayılırımm

kiraz detoksu nasılmış kirazıda çok severim
bir ara takımda bir arkadaş yazmıştı ama kim hatırlamıyorum. marankinin hicri takvime göre 3 aşamalı bir detoks tarifi var. ben ilk aşamayı kaçırdım ama 2 ve 3. aşamayı yapabilirim sanırım. sadece kiraz yiyorsun canım. sitesinde vardı, ekleyim:
AHMET MARANK : Maranki Kiraz Detoksu ile Yaza Salkl Girin!

etinin yulaf ezmesi var, bütün marketlerde bulursun canım. yulaf kepeği bulamıyorsan o da olur diye okumuştum ben.

günaydın kandiliniz mübarek olsun..
senin de kandilin mübarek olsun deryacım.

bol hareketle mümkün canım, gördüğüm kadarıyla da 2 dk oturmuyorsun zaten
inşallah korursun.

evet cnm çok şükür dizimin sesi kesildi. MR çektiricem önümüzdeki günlerde.. çok korkuyorum ameliyat olur diye... ama bu ara akşam dışarda yürüyüş yapıyorum ve dediğin gibi kaç gündür hiç durmadım. sürekli hareket halindeyim ÇOK ŞÜKÜR şimdi bi evde yarım saat yüriyim diyorum birde akşam yemeğinden sonra dışarda yürürüm yine bi 45 dkk.. kilo vermem yine hızlandı ilk başlardaki gibi. inş böyle devam eder ve önümüzdeki haftalarda artık 8'li rakamları da görürüm.. gün geçtikçe tartıda rakamlar eksildikçe öyle çok heyecanlanıyorum ki anlatamam.. sanki gün geçtikçe yeni bir ben doğuyor kendime olan güvenim kat kat artıyo.. bilmiyorum sizlerde böyle oluyormu..
hamilelikten önce 70 kilo iken aldığım bir montum vardı çok beğenerek almıştım ama doğumdan sonra hiç giyemedim.. ve kaç yıldır saklıyordum ve her hafta deniyorum.. kollarım incelmiş çünkü kolları beni hiç sıkmadı.. nasıl mutlu oluyorum. Allah'ım sağlık ve zayıflık gibisi yok..

Son düzenleme:

Sen de bu saatlere kadar ödev hazırladın galiba.
Az kaldı ama, o kadar kahveden sonra midenin aklına başka yiyecekler olduğu gelmemiştir zaten
günaydın 13 .takım fıstıkları

hıımmm herkes uyuyor galiba

3 gün yoğurt ağırlıklı diyet yapmaya kara verdim ne olacak bakalım

Biz azıcık uykucuyuz galiba, daha yeni kalktım diyebilirim 1 saat falan da telefon faaslı vardı desek ..

Evet doğu hizmetini yapıyor.
Yüksekova yakınlarında
2 yıldı ama 1 yılı bitti geriye kaldı 1 yıl bakalım.
Sonrası da şimdilik belli değil bakalım baya da var belli olmasına ama nereleri yazacağına da karar veremedi.

Normal tabi o kadar koşuşturmaca, menülerin de hafifti ..

Yulaf unundan kendin mi yapacaksın birşeyler.
Olur heralde ya.
bizim bir diyetisyen tanıdığımız vardı eşi gelenlere yulaf unuyla çok güzel şeyletr yapardı tabi diğer malzemelere de dikkat ederek.

Kızlar günaydın herkese ..
Bugün pek mutlu uyandım.
Her zamankinden erkenciyim.
Birazdan da kahvaltımı yapacağım..
Regl oldum o yüzden muhtemelen bu hafta çok bir fark göremeyeceğim tartı da ama bu dönemi kendi lehime çevirip
Haftaya daha güzel şeyler olsun istiyorum.
Ve erkek arkadaşımın geleceği tarih belli oldu çok mutluyumm .
Önümüzdeki hafta burada, hatta tatile gitme düşüncemiz var ama bakalım.
Neyneysecim bir de ben sakıncası yoksa 3 hafta izin isteyeceğim bu haftadan sonra şimdiden söyleyeyim dedim.
O zaman da dikkat ederim ama o gidince bomba gibi geleceğim sözz.

27 haziran 28 haziran arası mesaj sayımları:

eski_bir_masal: 22
neyneyse: 15
_ferdici_: 15

elmaliturta: 13
dryrgp: 11
neslivicdan: 11

hamutran: 9
serena-: 8
roseking35: 7

sakaleynmaster: 4
chika: 4

kedican: 3
Elisya: 3
maviyesil1999: 3
ozlemmtekinn: 2
sezinonur: 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…