ba ba ba rio'ya gidecekmiş:)gossip turtaa tşk ettim bu arada kaptişim
amannnnn al bacum eline bir gramer kitabı bul internetten iki ingiliz chat chat chat sonrada git sultanahmete pratige dök ben öyle öğrendim inat ettim ingilizceyi okulda pek bişi öğretmediler şimdi de brezilyalı buldum netten bir kaç tane portekizce ögreniyorum ocakta kısmetse gitmek istiyorum rioya
samba rüzgarı esiyor sanki, sambacı turta
doğu hizmetini mi yapıyor erkek arkadaşın? kaç yıl sürüyor canım?O zaman bir türlü netleşemedi gitti.
Valla artık iyice sıkıntılandım.
1 yıl daha böyle sorun olacak ama nasıl geçer bilmiyorum.
Sorunlar da öldürüyor bazen.
Ben hiç çocuk istemiyorum da genelde böyle oluyor diyorlar ondan merak ettim Neyneysecim.
sonra nereye geleceği belli mi?
şimdi sana çocuk istemiyorsun gibi gelir ama merak etme, evlendikten sonra ilk isteyeceğin şey olur
wok makarnası o muymuş? noodle tarzı bir şey herhalde. bizdeki eriştenin incesi.tsk ederim..
wok cin yemegi canim tel gibi makarna benzeri bir sey tavuk ve sebzeyle birlikte..
su cok fazla icemedim malesefama 3 fincan yesil cayimi ictim
yeşil çayın çok güzel, suya da bugün asılalım canım.
türk kahvesi espresso gibi olabilir mi diye düşünmüştüm canım. hani zaten türk kahvesi için hazır çekilmiş kahve satılıyor. filtre kahveden çektirmek çok şart olmayabilir gerçi.evet içiyorum şu an mmm
işine yaradıysa ne mutlu canım
türk kahvesi gibi derken? anlamadım filtre kahveyi türk kahvesi gibi kaynatarak pişirmek mi?
bilmiyorum ki denenebilir ama hiçbir fikrim yok şu an... hiç düşünmedim de.
ama birileri denemiştir kesin yani olsa bilirdik.
şöyle düşünüyorum, türk kahvesi çok ince çekilmiş oluyor, bütün filtrelerden sızar diye belki filtrelenmiyordur... bir tek bu geliyor aklıma...
araştıracağım ama bunu, bişey bulursam, neden aynı şekilde pişirilmediğine dair sana söylicem :126:
türk kahvesi de zararlı diye soruyorsan, öyle değil. yani onu da pişiriyorsun kahvesi telve olarak dibe çöüyor, yutmuyorsun sonuçta. suda çözünmüyor.
bence en sağlıklısı ve en güzel kokanı o aslında. ama bir yudumluk bişey hemen bitiyor =)
ben türk kahvesi içeceksem küçük fincana yapmıyorum. sütlü olarak büyük fincana pişiriyorum. güzel oluyor.
sana da gelsin canımiyiki 13. takimdayim
super bir takim ruhu olustu burada ins hepimiz kilolari verir cibik kraker gibi oluruz
bu arada 13 takimin bayanlari hepinize gelsin
takımımızın ortamı güzeldir, nazar değmesin.
avatarımız conan olmuşİnşallah kaptanım faysalımm :118:
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. istersen izine ayırabilirim?kızlar bir kaç gündür düzgün giremiyorum misafirimiz var dün yazmıştım gerçi halam geldi 4-5 yıldır görmüyorduk boşanmış eşindengelinide istemiyormuş kalcak kimseside yok çok zor bir durum gerçekten gel bizde kal dedik bugün gitti yine oğluna yarından sonra bizde kalmaya devam edicek bu arada bende ilaçlarımı kullanıyorum hastalığım hala devam ediyor bugün yine acile gittim miğde bulantısı ve 4 gündür kesilmeyen ishal şikayetiyle 2 tane hapım yan etki yapmış ağır gelmiş onları bıraktım . tabi düzenim bozuldu hepten yattığım kalktığım saat belli değil hiç düzelme çabası içerisindeyim 4 gün kadarda diyete ara verdim tabi ölçülü şekilde yiyorum herşeyden fazla kaçırmamaya özen gösteriyorum tartıda bir 400 gram fazlalık var cumadan beri ama napıyım gerçekten kendimi taşıyamaz duruma geldim çok bişi yediğim yokta yiyip yatıyorum yiyip yatıyorum hep spor falan yapamıyorum şu dönemi bir atlatabilsem toparlıcam kendimi
bu arada halana da üzüldüm. hem oğlu var hem de yanında kalmasını istemiyor mu?
ben de bunu bütün ayakkabılar için duymuştum. ancak hiç denemedim.kızlar ne dicem ya bu babetler icin sey duymustum gece buzluga atınca poşetle ertesi güb o sertlik gidiyormuş falansiz duydunuz mu öyle birşey ya
o kadar kahveden sonra uyumuşsundur inşallah.uuuu pek ıssızlaşmış yine burası :44: tüm akşam bol bol şekersiz kahve içtim, napim çalışırken tek ihtiyaç duyduğum şey, yemek aklıma bile gelmedi
umarım uyuyabilirim yaa
neyse hadi ben de kaçayım bari, iyi geceler 13. takımın form tutan güzel bayanlarıııııııııı
bu arada yurtta da 13 numarada kalıyorum, ne güzel tesadüf ama
13 kilo da versem tam süper olur
bu arada sen de epey geç saate kadar oturuyorsun sanırım. yani çalışıyorsun.
günaydın canımgünaydın 13 .takım fıstıkları
hıımmm herkes uyuyor galiba
3 gün yoğurt ağırlıklı diyet yapmaya kara verdim ne olacak bakalım
yoğurt ağırlıklı gitmek faydalı olabilir.
ben de marankinin bir kiraz detoksu varmış, onu mu denesem?
günaydın canım.gunaydin canimsenle benden baska kimsecik yok
bende gune bir bardak su ile basladim sonra kahvemi ictim
ins daha sonra bir yumurta salatalik,domates,maydonoz ve salatalikdan olusan sabah kahvaltimi yapip en az bir saat yuruyus yapmayi dusunuyorum..
azmettim gidecek bu kilolar
güne çok hafif başlamışsın, gerisi de böyle olsun inşallah.:97: