Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dene ama daha az yorucu olan bir günde dene bence.

evet öyle yapıcam artık =)

13 benim ugurlu syaımdır hayatımda hep 13 rakamı vardır okul numaram oda numaram üniye giriş sıram vs vs hep 13 tü

bul bul fazla mal göz çıkarmaz

Son düzenleme:

ah şimdi anladım türk kahvesini filtre kahve gibi pişirebilir miyiz... olabilir neden olmasın tabi. ama espresso yapan makinalar biraz daha profesyonel olanları.

türk kahvesini sütlü yaptıklarını biliyorum, kahve dünyası'nda içmiştim.

bu sırada Starbucks'ın servis ettiği filtre kahveyi seviyor musunuz? ben hiç sevmiyorum çok acı geliyor ve en küçük boyunu bile bitiremiyorum!

öğle

bir dolu kase ayran aşı çorbası çok tok tutuyor tavsiye edrim

su ve yeşil çayı her zaman yazmıyorunm genelde çok tüketirim zaten
yürüyüşümü de yaptım

evet bayılıyorum bende

evet kızlar kılo cızelgemıde yapmış bulunuom:)
öğlen yemegım:

1 kaase ezo gelın corba
4-5 sarma
yarım kase yogurt

heyt bee

hadi hayırlısıııııııı

ohh 1 2 ay neki hemencicik geçiyor zaten

öyle çok bir kilon yok bacummmmmmm

hakketen heeee sonra kaldırırdın gene

kızlar kandiliniz mübarek olsun....

Herkesin kandili mübarek olsunn ..

sizindeeee

hiç içmedim filtre kahvesini ama Frappucinosuna bayılıyorum

kızlaaaaaar benim digital tartım gene bozuldu ama baska yolunu buldum kargoları tartıgımız tartıda tartılcam bende cuma günü gramı gramına

canım eline sağlık!
bişey sorcam, sanki dün bütün alıntıları tek tek sayıyoruz demişlerdi öyle değil miymiş?

ay yok ahahahah ben en başta 420 yazmışım yanlışlıkla onu okumuşsundur sonradan düzelttim

Ben de kendime güldüm yahu ..

kızlaaaaaar benim digital tartım gene bozuldu ama baska yolunu buldum kargoları tartıgımız tartıda tartılcam bende cuma günü gramı gramına

İyi güldürdün sen beni bu akşam, Allah da seni güldürsün.

canım eline sağlık!
bişey sorcam, sanki dün bütün alıntıları tek tek sayıyoruz demişlerdi öyle değil miymiş?

Yok kaptana sorduk değilmiş.

çok geçmiş olsun bak ağladığına değmiş mi!

araya haftasonu girmişti sanırım senin doktor randevun için. böyle durumlarda haftasonlarından nefret ediyorum! çok acil bir cevaba ihtiyacın olur ama sen 2 gün hiçbirşey yapmadan beklemek zorunda kalırsın, kendini yer bitirirsin...
o sıkıntı için bir kat daha geçmiş olsun canım!

inşallah tam da istediğin zamanda bebişlerinin haberini de paylaşırız, beraber seviniriz ama önce tiroidinin güzel haberini alalım!
kaç yaşındasın bu sırada?

nerdeydin cnm sen merak ettim?

canım benimde midem hiç bişiy istemiyo ya... ya sıcaklardan yada senle biz stresliyiz bu aralar ondan çözemedim ben...

oyyyyy bebeğim benim üzme kendini rahat ol.. herzaman korktuğumuz başımıza gelir ilaçlarını kullan dikkat et yine kendine inşallah en kısa zamanda düzelip sağlığına kavuşucaksın..

öldüm öldüm
canım eline sağlık!

yok cnm dün kaptan söyledi ama tek tek sayılıyor mesajlar çoklu alıntılar bir mesaj yerine geçiyor..

eline sağlık canım.
bir de deneme süresindeki arkadaşlardan 5 mesajı yakalayamamış isimler görüyorum, listeye girmenizde bu kuralı uygulamanız önemli bir etkendir arkadaşlar. benden uyarması.

ben alıntıların her biri ayrı ayrı sayılıyor diye bir not okuduğum için toptan yazmıştım mesaj yığmamak için sayfaya, o şekilde geçiyor 5i. ama madem tek mesaj sayılıyor öyle napalım... şimdi geçicem ama, çok çalışıyorum! böyle birsürü mesaj üst üste olucak sanırım ama kusura bakmazsınız umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…