aferin..işte takım ruhu..
listeye bu kiloyla gireydin ya..uykucu..
eline sağlık sen çözdün bu işi..:13:
bugünlerde katılımım yine düştü..yaz geldi gelenim gidenim maşallah eksik olmuyor....:))
yok tatlım neden elenesin gitme durr:)
sen deneme süresindesin haftaya listeye girersin sanırım tmm mı canım
Kız dur nereye gidiyorsun haftaya da sen girersin hem girmesen bile işe yaramıyor mu aşk olsun takım?
ay ne güldüm ya..
kız gitme bi yere gitmeee haftaya da sen girersin inşallah
hee tamam o zaman ne biliyim bilmiyorum ki napcam şimdi aynen devam di mi?
tekrar mrb kızlar geçmişe bakamadım.. evde değildim epey kaynatmışsınız.
yan komşumun kızının doğum günüydü oraya gittim..
korkmayın sadece bir fincan kahve içtim :) ne pasta ne börek ne kola bişi yemedim
sabah kahvaltım:
biberiye suyum..
20 dkk sonra
* 6 yeşil zeytin
* yağsız peynir
* çavdar ekmeği
* şekersiz çay..
öğlen ve aralar yok..
bir fincan kahve var.
akşam 7:30 da anca eve gelebildim.
* 2 dilim karpuz
* 4 tane köfte
* 2 dilim ekmek
su 3 litre.. spor yok. şimdi yürüyüşe gidicem 1 saat sürer sanırım.
çıkıyorum şimdi.. öptüm hepinizi görüşürüz
Selamlar kizlar,eve geldim AMA evden iceri girebilnis degilim. Uni den bir arkadugunundeyim. Milletle irtibati kopardigim icin gayet sikici vakit geciriyorum. Bi eve gidebilsem cok iyi olucak.
Gunaydin kizlar.. 56.1'im.. 400 gr verebilmisim:/ biri bana yorum yapsin lutfen 5 gunde 400 gr cok mu az, acilen spora mi baslamaliyim, yoksa regl oldugum icin mi boyle? Motivasyonumu kaybediceemm
** 13 .TAKIM 213. ETAP **
neyneyse (60.1 /60.1 / 0.0/0.0%)
_ferdici_ (66.4 /63.8 /2.6 /3.91 %)
roseking35 ( 66.6/66.8 /-0.2 /-0.3 %)
ozlemmtekinn (72.9 /73.2 /-0.3 /-0.41 %)
elmaliturta (69.1 /68.0/1.1/1.59 %)
neslivicdan (63.2 /63.1 / 0.1/0.15 %)
chika (97.2 /96.9 /0.3 /0.31%)
dryrgp(94.6/93.8/0.8/0.85%)
eski_bir_masal ( 65.3 /64.5/0.8/1.22% )
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 655.4/650.2 /5.2 /0.79% )
şimdilikböyle gözüküyo kızlar yeni arkadaşlar eklencek mi bi fikrim yok skalaynmaster kız seni nasıl eklicezzz takımdaki rekoruuu ben kırdım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen beni çok güldürüosun deli kızzzztebrik ederim kilo neyin vermişsin
selam kızlar nasılsınızz
dunden berı baya moralım bozuktu.gecede uyumadım zaten.bebekte uyutmadı..cok gec uyuduk..kızımı bıle kursa yollayamamısım .her neyse kızlar kılomu tartamadım cunku benım tartıyı komsuma vermıstım tartılsın dıye ama onda kalmıs vede o da koyune gıtmıs 2gun sonra geelecek.
yazdıklarınızı okudum..kutlarım kızlar bırıncı olmussunuz bende kılo verdım bılıorm ama ne kdr oldugunu kesın bılmedıgım ıcın yazmak ıstemedım.yuzde etkılenmesın dıye..her
neyse kızlar keyfım cok bozuk annem kanser hastası ve gun gectıkce kotuye gıdıyor ve elımden bırsey gelmıor
Kızlar herkese merhaba.
dün kendime güvenemeyip dünkü kilomu eklemiştim.
Bugün bir tartıldım 63.700
Neyse uykuculuğun cezası tabi yazamadım listeye de neyse ..
Listede bir problem yok anladığım kadarıyla.
Umarım herkes de iyidir.
Yaa kardesim gozumun onunde jelibon yiyo su an, jelibonun serrinden size sigindim kizlar
cıss o cıss ..
Bakma görme, o yiyene bitirene kadar uzaklaş oradannn
benimde bugun kü menüm şöyle kızlarr
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta ile peynirli omlet
ara : nescafe 3 ü 1 arada
öğlen : 2 kaşık pilav + (tabldot tabaklarını bilirsiniz küçüktür onlar) yarım tabak tavuk döner + çorba
ara : 1 tane yağsız süt + 1 erik
akşam : 1 kase müsli + 1 bardak nescafe (bunlar yarım yağlı sütle) bir de incecik bir dilim sucuk anama yaparken canım çekti
spor olarak da pek bişi yapamadım bugun anca geldim eve zaten sabah ve akşam minder hareketleri + sopa + mekik + dumbell yapabildim tam pisikletime binecedum yagmur başladı
saol cnm dukan diyetim iyi gidiyo 5 günlük atak evresinden sonra yarın seyir evresine geçiyorumm:) 5 günde 2.6 kg verdimmmferdici dukan nasıl gidiyor..ne yiyorsun ne yapıyorsun az paylaş..bu arda dukan için yemek tarifleri var yemek bölümü diyete özel menü....oraya bakmanı tavsiye ederim..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html işte burda..
afiyet olsun canım gayet iyi suya devammmKızlar bugün yediklerimi yazayım.
Sabah:
- metabolizma hızlandırıcı macunum
- sek nescafe
Öğle gibi:
- 2 yumurtadan omlet
- yarım domates
- 1 dilim ekmek.
Kaçamak: dün gözüme takılan geç olduğu için yiyemedim çikolatadan gerçekten çok küçük bir parça.
Ara: nescafe
Akşam:
-karpuz
-erik
-kiraz
Bundan sonrada su nescafe tüketirim.
Bugün su tüketimim de az olmuş sanırım.
aynn devam cnm :9hee tamam o zaman ne biliyim bilmiyorum ki napcam şimdi aynen devam di mi?
deneme süresinde olan arkadaşlardan sadece hamutranı ekledim tatlım bunun nedeni sadece onun başlangıç tarihini bilmemdi :) haftaya sizlerde girersiniz inşş katılımlara devammSelamm ben geldimlistede yokum neyse haftaya girerim insallah ama ask olsun size de hic soylemiyosunuz "deneme surecindesin" diye bana 13. Takima bekleriz denildiginde direkt alindim sanmistim neyse haftaya daha da fazla kilo veririm oyle girerim listeye insallah, gerci denemeyi gectim mi onu da bilmiyorum neyse bugunku menumu yazayim hemen
sabah
1 dilim kepek ekmegi uzerine 1 tk kahvaltilik salcali sos surdum..
1 salatalik
ogle
1 seftali
ara
2 grissini
aksam
1 porsiyon eristeli mercimek corbasi
Bakin artik kacamak yok.. Uslu duruyorum alin beni de takima, denemeyin artik
çokk güzell1 saat de yuruyus yaptim onu yazmayi unutmusum:)
vovvv bir fincanla kurtarabildiysenn mikemmelsinnnnn cnmmtekrar mrb kızlar geçmişe bakamadım.. evde değildim epey kaynatmışsınız.
yan komşumun kızının doğum günüydü oraya gittim..
korkmayın sadece bir fincan kahve içtim :) ne pasta ne börek ne kola bişi yemedim
sabah kahvaltım:
biberiye suyum..
20 dkk sonra
* 6 yeşil zeytin
* yağsız peynir
* çavdar ekmeği
* şekersiz çay..
öğlen ve aralar yok..
bir fincan kahve var.
akşam 7:30 da anca eve gelebildim.
* 2 dilim karpuz
* 4 tane köfte
* 2 dilim ekmek
su 3 litre.. spor yok. şimdi yürüyüşe gidicem 1 saat sürer sanırım.
çıkıyorum şimdi.. öptüm hepinizi görüşürüz
tşk ederim cnm başın sağolsun cnm annelerinize de rabbim şifalar versinncanım regl oldugun için büyük ihtimalle öyledir. reglden sonra çıkar asıl kilon ortaya merak etme
tebrik ederim canımm çok iyi vermişsin bu hafta
saol bacum yaptık işte bişilerr
ne kanseri annen canım bende babamı kanserden kaybettim annemde geçen sene akciger kanserinden tek cigeri alındı. durumunu çok iyi anlıyorum insanın elinden birşey gelmemesi kdr kötü bişey yok ama yapcak birşey de yok malesef hayatın kuralı buönemli olan acı çekmemesi. herhalde bugünlerde hayata en çok küfreden benimdir neden güzel birşeyler verirken bir yandan da elindeki güzelleri alır senden
görmezden gelllYaa kardesim gozumun onunde jelibon yiyo su an, jelibonun serrinden size sigindim kizlar
afiyet olsunn aynn cnm yağmur başladıı ama çok güzel yaaaa ama menüü güzelllllbenimde bugun kü menüm şöyle kızlarr
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta ile peynirli omlet
ara : nescafe 3 ü 1 arada
öğlen : 2 kaşık pilav + (tabldot tabaklarını bilirsiniz küçüktür onlar) yarım tabak tavuk döner + çorba
ara : 1 tane yağsız süt + 1 erik
akşam : 1 kase müsli + 1 bardak nescafe (bunlar yarım yağlı sütle) bir de incecik bir dilim sucuk anama yaparken canım çekti
spor olarak da pek bişi yapamadım bugun anca geldim eve zaten sabah ve akşam minder hareketleri + sopa + mekik + dumbell yapabildim tam pisikletime binecedum yagmur başladı
Ben uzaklassam da o bilerek gozumun onunde yiyo.. Vardir ya diyet yapanlari yildirmya calisanlar.. Gicik iste.. Ama ilgilenmiyorum, bakmiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?