Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aferin..işte takım ruhu..

listeye bu kiloyla gireydin ya..uykucu..

eline sağlık sen çözdün bu işi..:13:

Valla tebrik ettim cidden bu ruhu.
Ben o çikolatayı nasıl bıraktım şaşkınım.

Günlerdir çok geç yatıyorum.
Uykusuzum.
Onun üstüne 12 saat huzurlu bir uyku çekmişim valla ohh ..
Kilomda çok gözüküversin.

Kızlar bugün yediklerimi yazayım.
Sabah:
- metabolizma hızlandırıcı macunum
- sek nescafe

Öğle gibi:
- 2 yumurtadan omlet
- yarım domates
- 1 dilim ekmek.

Kaçamak: dün gözüme takılan geç olduğu için yiyemedim çikolatadan gerçekten çok küçük bir parça.

Ara: nescafe

Akşam:
-karpuz
-erik
-kiraz

Bundan sonrada su nescafe tüketirim.
Bugün su tüketimim de az olmuş sanırım.

yok tatlım neden elenesin gitme durr:)
sen deneme süresindesin haftaya listeye girersin sanırım tmm mı canım

Kız dur nereye gidiyorsun haftaya da sen girersin hem girmesen bile işe yaramıyor mu aşk olsun takım?

ay ne güldüm ya..
kız gitme bi yere gitmeee haftaya da sen girersin inşallah

hee tamam o zaman ne biliyim bilmiyorum ki napcam şimdi aynen devam di mi?

aynen devam :)
Normalde bilmiyorum yer mi olması gerekiyor kaç kişilik takımlar falan ama mesela ben haftaya yokum 3 hafta izinliyim.
Eee yer boşalmış olacak.
Sanırım böyle olması gerekiyor ama tam bilemedim.
Sen gitme sakin bir yere ..

Selamm ben geldim listede yokum neyse haftaya girerim insallah ama ask olsun size de hic soylemiyosunuz "deneme surecindesin" diye bana 13. Takima bekleriz denildiginde direkt alindim sanmistim neyse haftaya daha da fazla kilo veririm oyle girerim listeye insallah, gerci denemeyi gectim mi onu da bilmiyorum neyse bugunku menumu yazayim hemen

sabah
1 dilim kepek ekmegi uzerine 1 tk kahvaltilik salcali sos surdum..
1 salatalik

ogle
1 seftali

ara
2 grissini

aksam
1 porsiyon eristeli mercimek corbasi

Bakin artik kacamak yok.. Uslu duruyorum alin beni de takima, denemeyin artik

tekrar mrb kızlar geçmişe bakamadım.. evde değildim epey kaynatmışsınız.
yan komşumun kızının doğum günüydü oraya gittim..

korkmayın sadece bir fincan kahve içtim :) ne pasta ne börek ne kola bişi yemedim

sabah kahvaltım:
biberiye suyum..
20 dkk sonra

* 6 yeşil zeytin
* yağsız peynir
* çavdar ekmeği
* şekersiz çay..

öğlen ve aralar yok..

bir fincan kahve var.

akşam 7:30 da anca eve gelebildim.

* 2 dilim karpuz
* 4 tane köfte
* 2 dilim ekmek

su 3 litre.. spor yok. şimdi yürüyüşe gidicem 1 saat sürer sanırım.

çıkıyorum şimdi.. öptüm hepinizi görüşürüz

Selamlar kizlar,eve geldim AMA evden iceri girebilnis degilim. Uni den bir arkadugunundeyim. Milletle irtibati kopardigim icin gayet sikici vakit geciriyorum. Bi eve gidebilsem cok iyi olucak.

Güzel güzel, doğum gününde bile yapmadıysan kaçamak sen bu işi halledersin.
Tebrik ettim.

Selamlar kizlar,eve geldim AMA evden iceri girebilnis degilim. Uni den bir arkadugunundeyim. Milletle irtibati kopardigim icin gayet sikici vakit geciriyorum. Bi eve gidebilsem cok iyi olucak.

ben de düğünleri hiç sevmem neyneysecim.
Biter biter olmadı az durup kalkın .

Gunaydin kizlar.. 56.1'im.. 400 gr verebilmisim:/ biri bana yorum yapsin lutfen 5 gunde 400 gr cok mu az, acilen spora mi baslamaliyim, yoksa regl oldugum icin mi boyle? Motivasyonumu kaybediceemm

canım regl oldugun için büyük ihtimalle öyledir. reglden sonra çıkar asıl kilon ortaya merak etme

tebrik ederim canımm çok iyi vermişsin bu hafta

sen beni çok güldürüosun deli kızzzz tebrik ederim kilo neyin vermişsin

saol bacum yaptık işte bişilerr

ne kanseri annen canım bende babamı kanserden kaybettim annemde geçen sene akciger kanserinden tek cigeri alındı. durumunu çok iyi anlıyorum insanın elinden birşey gelmemesi kdr kötü bişey yok ama yapcak birşey de yok malesef hayatın kuralı bu önemli olan acı çekmemesi. herhalde bugünlerde hayata en çok küfreden benimdir neden güzel birşeyler verirken bir yandan da elindeki güzelleri alır senden

Yaa kardesim gozumun onunde jelibon yiyo su an, jelibonun serrinden size sigindim kizlar

benimde bugun kü menüm şöyle kızlarr

sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta ile peynirli omlet

ara : nescafe 3 ü 1 arada

öğlen : 2 kaşık pilav + (tabldot tabaklarını bilirsiniz küçüktür onlar) yarım tabak tavuk döner + çorba

ara : 1 tane yağsız süt + 1 erik

akşam : 1 kase müsli + 1 bardak nescafe (bunlar yarım yağlı sütle) bir de incecik bir dilim sucuk anama yaparken canım çekti

spor olarak da pek bişi yapamadım bugun anca geldim eve zaten sabah ve akşam minder hareketleri + sopa + mekik + dumbell yapabildim tam pisikletime binecedum yagmur başladı

Ohh ne güzel menüler çıkarıyorsun sen öyle ya.
benimkiler çok düzensiz olduğundan mı bilmem ama çok sağlıklı gözüküyor gözüme ..

saol cnm dukan diyetim iyi gidiyo 5 günlük atak evresinden sonra yarın seyir evresine geçiyorumm:) 5 günde 2.6 kg verdimmm
afiyet olsun canım gayet iyi suya devammm
aynn devam cnm :9
deneme süresinde olan arkadaşlardan sadece hamutranı ekledim tatlım bunun nedeni sadece onun başlangıç tarihini bilmemdi :) haftaya sizlerde girersiniz inşş katılımlara devamm
1 saat de yuruyus yaptim onu yazmayi unutmusum:)
çokk güzell
vovvv bir fincanla kurtarabildiysenn mikemmelsinnnnn cnmm
tşk ederim cnm başın sağolsun cnm annelerinize de rabbim şifalar versinn
Yaa kardesim gozumun onunde jelibon yiyo su an, jelibonun serrinden size sigindim kizlar
görmezden gelll
afiyet olsunn aynn cnm yağmur başladıı ama çok güzel yaaaa ama menüü güzelllll
Ben uzaklassam da o bilerek gozumun onunde yiyo.. Vardir ya diyet yapanlari yildirmya calisanlar.. Gicik iste.. Ama ilgilenmiyorum, bakmiyorum ona

elisya cnm ben diyete ilk başladığımda abimde markete gider abur cubur alırdı banada alırdı ben yemezdim zayıflicamm bennn derdim ona hıh der dalga geçerdiiii şimdi ödülünüü alıyorum sabret guzummmm

bugünkü menü
sabah 2 yumurta 1kk peynir
ara 2 bardak ayran
öğlen tavuk haşlama
ara 1 ayran daha
akşam 2 yk tavuk
sonra eve gelince 1 yumurta ve peynirden omlet yağsız

4lt su boğazlarım ağrıdığı için spora gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…