Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh ne güzel menüler çıkarıyorsun sen öyle ya.
benimkiler çok düzensiz olduğundan mı bilmem ama çok sağlıklı gözüküyor gözüme ..

saol cnmm bende bir tek öglenleri yiyebiliyorum yemek aksam cok gec eve geldigim için yiyemiyorum dolayısıyla hep hafif ara ögünlerle geçiştiriyorum 2 saatte bir erik yada kuru kayısı yiyorum süt içiyorum vs vs ondan sanırım saglıklı oluyor

Son düzenleme:
tşk ederim cnm başın sağolsun cnm annelerinize de rabbim şifalar versinn
afiyet olsunn aynn cnm yağmur başladıı ama çok güzel yaaaa ama menüü güzelllll

saol cnm Amin.
evet yagmuru çok severim bende çıkıp yürümek lazım deniz kenarında şimdi amma sahiller pek tekin değil malesef en azından istanbul içüün öyle

süpersin canım ya, tebrikler
ben de sayende bol bol su içiyorum

hımmmm su az mı olmuş hımmmmm
bu arada sek nescafe ne bayıldım. ben de denicem işteee
hafif ama sağlıklı bir menü olmuş, tebrikler
o çikolata yok mu o çikolata, nasıl rahatsız ediyor insanı değil mi, orda olduğunu bilmek ve yemek-yememek arasında kalmak.ne zor yaaa

sağlıklı ve bol iradeli bir gün geçirmişsin, tebrikler

Ama pazartesinden beri reglim ve yediğim ilk tatlı bence hiç fena sayılmaz
Nescafeyi hep öyle içiyorum bir ara 3ü bir arada içiyordum kolay gelip bıraktım tekrar.
Hem kahve tadını tam veriyor hem sıfır kalori :26:
Sabahları böyle başlamak güzel oluyor güne.

maşallah maşallah
hani şu hazır diyet listeleri gibi olmuş, bu menü çok hoşuma gitti, tebriklerrr

Gayet güzel bir menü tebrik ediyorumm
Önce sağlık tabiki, hasta olunca molaa..

herkesi tebrik ediyorum kızlarr ..

süpersin canım ya, tebrikler
ben de sayende bol bol su içiyorum

suya devamm ..
Bu arada ben de menümü yazdıktan sonra suyumu telafi ettim elimden düşmedi ohh be.
Bak yazarken kendimiz bile farkediyoruz eksiklerimizi.

başarılı bir atak menüsü, harikasın tebrikler 4lt de su ooo süpersin

geçmişi okudum, ve gelelim banaa
bugün eeee şey ben bugün nasıl desem :78:
öyle planladığım gibi bir gün geçiremedimmm.
arkadaşlar geldi ve öyle işteee
sabah kalkınca yapmam gereken yürüyüşü YAPAMADIM
içmem gereken form çayımı İÇEMEDİM
KAHVALTI :YOK
ÖĞLE : kfasülye-pilav salata azcık ekmek
ara YOK
AKŞAM : 4 tane hurma
bol su içiyorum.
akşam yürüyüşü de yok,sadece dışarda gezdik okadar, o da sayılmaz ama off ya böyle işte
ne sağlıksız bir gün geçirdim. ama yarın böyle olmayacak, kararlıyım.

çook kötü değil ama son zamanlarda senden çok daha iyisini gördüğümüzden beni pek tatmin etmedi tabii..
Peki suu ?

çook kötü değil ama son zamanlarda senden çok daha iyisini gördüğümüzden beni pek tatmin etmedi tabii..
Peki suu ?

ooo suyu ihmal edermiyim canım yoksa bana yaparsın
bugün ben de memnun olmadım, o kadar alışmışım ki düzenim bozulunca yediğimden de bişe anlamıyorum.hatta biran önce yarın olsa da spor yapsam

ooo suyu ihmal edermiyim canım yoksa bana yaparsın
bugün ben de memnun olmadım, o kadar alışmışım ki düzenim bozulunca yediğimden de bişe anlamıyorum.hatta biran önce yarın olsa da spor yapsam

Harika çok güzel etkilemişimm
Bak ben pazartesinden sonra falan olamayacağım ama geldiğim gibi kontroldeyimm .

vovvv bir fincanla kurtarabildiysenn mikemmelsinnnnn cnmm

Güzel güzel, doğum gününde bile yapmadıysan kaçamak sen bu işi halledersin.
Tebrik ettim.

sağlıklı ve bol iradeli bir gün geçirmişsin, tebrikler

ayy kızlar valla o pasta bana baktı ben ona :))) ama komşum diyette olduğumu bildiği için zorlamadı ee zorlamayınca bende görmezden geldim kolayca sonra oğlum uyandı pastayı ona yedirdim.. pastada rahatladı bende oğlumda mutlu oldu kaç saattir geziyoruz oğlumu parka götürdüm yemin ederim 50 dkk durmadan sallandı.. biyonik bu çocuk şimdi girdim eve üzerimi değiştim ii geceler diyim dedim size. sabah kahvaltı için yaylaya gidicez çok erken.. kaçta dönerim bilmiyorum. yarın akşama kadar girmeyebilirim. pazar günüde festival var belki gideriz.. sabahtan akşama kadar.. ama mutlaka uğrarım gelince.. hayırlı geceler dilerim hepinize hoşçakalın. Allah'a Emanetsiniz

iyi aksamlar kizlar..
bugun menu yapamadim ama her seyden azar azar yedimgune 2 bardak yesil cay basladim..
1 haslanmis yumurta, domates,salatalik,biber..
oglen 4 y.k musli 1 kase yogurt..
aksam 5 y.k makarna(yagsiz)
yaninda 2 kasik et yemegi..
az oncede cok acikmistim..
sadece marul yedim
bu arada ben neden takima alinmadim:2:
elimden geldigi kadarda aktif olmaya calismistim oysaki:2:

Tatlı krizindeyim birisi dur desin lütfen.

dur
dur
durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence bu kadar canın çekiyorsa önemli olan dur-mak değilde de çikolatayı/tatlıyı yerken nerde durman gerektiğini bilmek

hafif kalorisi düşük bişeyler bul canım, olmaz böyle yoksa aklın hep tatlıda kalırrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…