merhabalar kızlar:79:
evle uğraşıyorum bugün. dün yatılı misafirim vardı.
siz neler yaptınız?
haklısın cips kötü oldu
aslında zaten nefret ediyorum cipsten ama film izlerken falan gidiyor arada. söz bir daha yok, bu azardan sonra hiç yok!
öğlen köfte makarna aslında biraz değişik oldu şöyle ki biraz yedikten sonra bir arkadaşım aradı, yarım saatten fazla konuştuk, sonra tekrar döndüm yemeğin başına. birazcık ara öğün gibi oldu sanki... :26:
tartı değişikliklerinde fazla çıkma durumu olabiliyor, sende nasıl gelişti canım?
üzüldüm canım, inşallah şimdi biraz daha iyi hissediyorsundur.
Kızlar merhaba nasılsınız?
Ankaraya geldim gece geç yattım sabah erken kalktım bir de yol bitmiş durumdayım yorgunluktan resmen.
Elmaliturta nasıl kızmış öyle ya bayıldım bayıldım.
Neyneysecim senin kadar korkuttu neredeyse.
Ama ben kaçamak yapmamıştımm
Şimdi eşyalarımı falan yerleştireyim.
Akşam yine uğrarım yarından sonra da malum 3 hafta izin ..
yapmayanlara da yapmasınlar diye yaptım öyle
ben en çok starbucks filtre kahveyi seviyorum ama biz onu da sütlü tercih ediyoruz. o boy bir kahveyi sade içmem mümkün değil
canım merhabalar,
ben iyiym çok şükür.
son günlerde gezenti modundayım. listeyi de hazırlayamadım. sayı olarak kaç kişiyiz ona bakayım, bir de deneme süresindeki arkadaşlara göre sana cevap vereyim.
buralarda olursan yerimiz olur yalnız. çünkü haftaya tatile gidecek arkadaşlar var. sen ısınma turları olaraktan katılıma başla derim
kizlar gunu tamamladim bugunku yediklerim
sabah :yarim etli pide:\sabah sabah pidemi yenir diyceksiniz ne yapayim dun yiyemedim cok canim cekmisti sabah yersem gun boyu
tolere edebilirim diye dusundum
ara ogun :5 adet kiraz 1 tane kayisi..
oglen :1 adet haslanmis yumurta domates,salatalik biber ile birlikte..
ara ogun : 3 kasik et yemegi..
aksamda ;az once bir tabak karpuz kucuk bir parca peynir...
olurda ilerleyen saatlerde acikirsam bir bardak sut icerim
bu arada bol su ve su saate kadar 4 fincan yesil cayimida ictim kizlar
erkendende yatmayi dusunuyorum hasta gibiyim bugun cok aktif olamadim enerji depolayim yarina ins
simdilik benden bu kadar yarina kadar iyi bakin kendinize..
kizlar bana ne oldu cok halsizim hasta gibiyim daha hala kalkamadim yerimden cok feci basim donuyor
herkese merhaba diyecem ama pek kimse yok :44:
bugün çok sakin burası
menüm :
sabah form çayı, 1 saat yürüyüş-sonra su
kahvaltı: 1 yumurta, domates,salatalık, 3 tane zeytin, az peynir ve şekersiz çay
ara : 1 bardak süt
öğle: 3 tane balık kroket - salata
1 saat yürüyüş -sonra su
akşam: kiraz-süt
şimdilik benden bu kadar
tekrar gelirim
afiyet olsunn, öğünlerin sabahtan akşama doğru hafifleyerek gitmiş, ne güzel.bu arada geçmiş olsun, kendine dikkat et[/QUOT
evet sabah biraz karbonitrat agirlikli yedim diye aksami karpuzla gecistireyim dedim
sagol canim tsk ederim gecicek ins
geçmiş olsun canımmenüne baktım da çok fazla yeşil çay içmişsin yeşil çayın fazlası zararlı olöabiliyor sonucta bagırsakları çalıştıran vücuttan ödem atmaya yarayan bir çay çok da fazla içmemek lazım günde 2 bardak yeterli bence
herkese merhaba diyecem ama pek kimse yok :44:
bugün çok sakin burası
menüm :
sabah form çayı, 1 saat yürüyüş-sonra su
kahvaltı: 1 yumurta, domates,salatalık, 3 tane zeytin, az peynir ve şekersiz çay
ara : 1 bardak süt
öğle: 3 tane balık kroket - salata
1 saat yürüyüş -sonra su
akşam: kiraz-süt
şimdilik benden bu kadar
tekrar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?