Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merabalar bu hafta tatile çıkıyorum rabia internette giremem büyük ihtimalle haftaya pazartesiye kadar izin alabilirmiyim
bugünde hazırlıklarla uğraşırım bana da süpriz oldu tatil işi diyetime devam etmeye çalışacam ama zor bilirsiniz tatide

merhabalar kızlar:79:
evle uğraşıyorum bugün. dün yatılı misafirim vardı.
siz neler yaptınız?

hoşgeldin kaptişşşş

daha iyi olmuş en azından cnm

tartı değişikliklerinde fazla çıkma durumu olabiliyor, sende nasıl gelişti canım?

üzüldüm canım, inşallah şimdi biraz daha iyi hissediyorsundur.

yok fazla çıkmadım aksine normal tartıda bir hafta önce tartıldıgımda 69 u biraz geçiyordu cuma günü tam 68 çıktım digitalde henüz tartılamadım belkide 67 küsürümdür artık bu hafta bakıcam bu elektronik aletlerin benle derdi anlamıyorum vallahi

çok üzülüyorum hala ama yapcak bişi yok :S enjektörle besliyorum artık dişleri döküldüğünden hiçbişi yiyemiyor keşke bir şans olsada yaşatabilsem onu ama yok malesef doktor en fazla 2 hafta yaşar dedi ölmezse eger acı çekcegi için agrıları başlıcakmışş çünkü sonra uyutmak zorundayız dedi tek istedigim acı çekmesin uyuturken de yanında olayım yada ölürken her neyse amann bebem ya yatıyo yanı başımda onun bu halini görmek çok kötü

Kızlar merhaba nasılsınız?
Ankaraya geldim gece geç yattım sabah erken kalktım bir de yol bitmiş durumdayım yorgunluktan resmen.
Elmaliturta nasıl kızmış öyle ya bayıldım bayıldım.
Neyneysecim senin kadar korkuttu neredeyse.
Ama ben kaçamak yapmamıştımm
Şimdi eşyalarımı falan yerleştireyim.
Akşam yine uğrarım yarından sonra da malum 3 hafta izin ..

kızlaaaar amele yanıgına önerisi olan varmı bisiklet sürerken yarım kollu tshirt giymiştim ben sabah sabah günesin bu kdr yakcanı ne biliyim kollarımın üst kısmı yanmamıs ya solaryumamı girsem acaba yada haftaya yanan kısımlara güneş kremi sürerim yanmayana sürsmem açarım onlarıda yaklarım ayy ben ne bedevi turtayım ya

yapmayanlara da yapmasınlar diye yaptım öyle

tamam kaptann tesekkür ettm :13:

kizlar gunu tamamladim bugunku yediklerim
sabah :yarim etli pide:\sabah sabah pidemi yenir diyceksiniz ne yapayim dun yiyemedim cok canim cekmisti sabah yersem gun boyu
tolere edebilirim diye dusundum
ara ogun :5 adet kiraz 1 tane kayisi..
oglen :1 adet haslanmis yumurta domates,salatalik biber ile birlikte..
ara ogun : 3 kasik et yemegi..
aksamda ;az once bir tabak karpuz kucuk bir parca peynir...
olurda ilerleyen saatlerde acikirsam bir bardak sut icerim
bu arada bol su ve su saate kadar 4 fincan yesil cayimida ictim kizlar
erkendende yatmayi dusunuyorum hasta gibiyim bugun cok aktif olamadim enerji depolayim yarina ins
simdilik benden bu kadar yarina kadar iyi bakin kendinize..

afiyet olsunn, öğünlerin sabahtan akşama doğru hafifleyerek gitmiş, ne güzel. bu arada geçmiş olsun, kendine dikkat et

herkese merhaba diyecem ama pek kimse yok :44:
bugün çok sakin burası
menüm :
sabah form çayı, 1 saat yürüyüş-sonra su
kahvaltı: 1 yumurta, domates,salatalık, 3 tane zeytin, az peynir ve şekersiz çay
ara : 1 bardak süt
öğle: 3 tane balık kroket - salata
1 saat yürüyüş -sonra su
akşam: kiraz-süt
şimdilik benden bu kadar
tekrar gelirim

kizlar bana ne oldu cok halsizim hasta gibiyim daha hala kalkamadim yerimden cok feci basim donuyor

geçmiş olsun canım menüne baktım da çok fazla yeşil çay içmişsin yeşil çayın fazlası zararlı olöabiliyor sonucta bagırsakları çalıştıran vücuttan ödem atmaya yarayan bir çay çok da fazla içmemek lazım günde 2 bardak yeterli bence

Son düzenleme:
benim de bugün kü menüm şöyle canlarum

sabah : sabah dediğim karga bile kavvaltısını yapmamıştır pazar pazar o saatte sabahın 6 sı

yarım simit + peynir + salatalık
ara : yarım kase mercimek çorbası
öğlen : 1 tabak bulgur pilavı + az haydari
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + 5 dene mavi yeşil lightın çikolatalı kepekli püskevitlerinden
ara : 1 tane yeşil çay
akşam : eti form 1 tane mısır patlagı + çeyrek simit

spor olarak da : 2 saat pisiklet
sopa + dumbell + mekik

kızlaaaaaaaaaaar size bişey sorucam benim bu kaşlarımın ortasında mimik kırışıklığı denilen cinsten bir kırışıklık var kaşlarımı çok çatmaktan yaşlandıkçada artıyo ya ona ne yapabilirim krem maske yada herhangi birşey önerebilecek olan var mı????????

ben varım ben

sagol canim tsk ederim gecicek ins
ya iste ben boyleyim yedim tam yerim ictimmi tam icerim
saka bir tarafa bilmiyordum canim tsk ettim artik 2 bardagi gecirmem zaten zorla iciyordum

bende arada ugruyorum iste
menun gayet guzel..
seni cok takdir ediyorum dogrusu hergun sporunu hic ihmal etmiyorsun
ben hep erteliyorum biraz sonra yaparim biraz sonra yapayim aaa bir bakiyorum gun bitmis bu seferde yarin yaparimla devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…