Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada kızlar size ayıp oluyo biliyorum ama ben hala rejim yapamıyorum... kilo alıcam biliyorum bu gidişle... ama zaten bu hafta bir haftalık izne çıkıcam ve döndüğümde rejime bomba gibi tekrardan başlıycm....

canim o kilo degil serumdan sonra odem olmustur ondandir sakin bozma moralini
en sevdiğim ayak ağrısı tipi...
benimdevalla canim havalar guzel evde dursam can SIKINTISINDAN buzdolabiyla dost oluyorumen azindan disrada zaman daha cabuk geciyor hemde hareket etmis oluyorum
:90: sabah sabah güldürdün beni... rejim yaparken bi gıdaklamadığımız kalıyo zaten....:86:
heheheh oyle ama canim bugun dusundum sabahtan bu yana :26:haslanmis yumurtaya alternatif ne bulabilirimbuldumton baligi aksam yemeginde ton balikli salata yemeyi dusunuyorum

olmadi bak sakin erteleme bence bugun su saatten itibaren dikkat et kendine sen o bir haftalik izne 1kg eksik cikabilirsin inaniyorum ben sana

su saat oldu bir sey yemedim..
canimda istemiyor SIKILDIM hergun ayni seyi yemekten
off birde regl oldum yarin tartita kac cikicam kimbilir:26:

Son düzenleme:
aynı anda aynı şeyi yazmışız kalbimiz bir mi ne

iyi geceler cnm..
ahh bacım benimmm
ne kaaaaa yürümüşsünnn cnm yaa
herkeslere günaydınlar.......
günaydınnnnn
eline sağlık cnmm vallla rabişş biziiiii öpecekkk gelinceee yandık yandıkk
günaydın kuzucuklarım

daha kahvaltı yapmadım demin uyandım çok yorgunum.. ayaklarım kırılcak gibi ayrıntılı anlatırım ama bi kendime gelim gelirim
günaydınnn balllım gülüm
:90: sabah sabah güldürdün beni... rejim yaparken bi gıdaklamadığımız kalıyo zaten....:86:

haha all bendende okadar bıraktım proteini şuan çünkü sanırım alerjii yaptı :44: bu hafta kilo alam sanırım çünkü karnımmm çok şişş bide adetimm :84: dokunamıyorum göbüşümee

cnm beni gaza getirdin vallahi.... deme tatile bi kilo eksik gidersem orda rahat rahat yiyebilirim... şu dk başlıyorum ama ne kadar veirrim bilmem yarında cuma... yarına mümkünatı yok bişiy değiştiremem... ama olsun genede şu dk dikkat etmeye başladım.... saolasın bacım ya.... buna ihtiyacım varmış...
su saat oldu bir sey yemedim..
canimda istemiyor SIKILDIM hergun ayni seyi yemekten
off birde regl oldum yarin tartita kac cikicam kimbilir:26:

cnm alternatif yap ızgara balık v.s gibi gerçi oda protein ama... veya güzel kıtırlı bi domates çorbası yanında cacık .... bol sarımsaklı.....

kızlar bizim burda bi hatay pazarı var... perpa deriz biz ona... perşembe pazarının kısaltması.... deli giysi olur orda... çakma markalar fln, bazende gerçek markaların ihraç fazlaları, aynısını zaradan 5 katı fiyata satarlar ama her zaman denk gelmez... gideyim bi dolanayım bakıyım ne zamandır gitmiyom... bişyiler bulacm mı???
gelince görüşürüz fıstıklar öpüldünüz....

tam yaz sezonu yaa kesin bulursunn canımm

proteinin fazlasi kotu alerji yapar:26:be tavuk ve yumurtasindan biktimbir kac gun ton baligiyiyecegim. ondanda bikincayine tavuga donus yaparim
himmmmm guzel bir alternatif deniycem canim tsk ettim

bak ben ne zaman carsiya ciksam kendime bir cift kupede alsam acaip moralim duzelir iyi hissederim kendimi cik azcik ciciler al kendini simart canim

aynenn canımm alerji oldum ama proteinden mi yoksa kullandıım ilaçlardan mı bilmiyorumm

aynenn canımm alerji oldum ama proteinden mi yoksa kullandıım ilaçlardan mı bilmiyorumm

canim protein ozellikle yumurta fazla yendigi taktirde alerjiye sebeb oluyornerdenmi biliyorum
gecen ay daha oglusumu emzirirken yumurta yemistim ve findik :26:hangisi yaptim bilmem hem ben hem oglusum alerji olmustuk

Son düzenleme:
gunaydin canim
hahaha benimde ayaklarim agriyor ama benimki gezmekten canim
bugun bol bol dinlen canim

benimkide yürümekten
nişanlı olan kaynımın kayınpederine araba çarpmış adam minyon tipli zaten neyse hast. götürmüşler bişeyi yok ama polikliniğe yine gelsin demiş acil. adam gece rahatsızlanmış nefesi falan kesilmiş hemen hast. kaldırmışlar. meğersem kaburgaları zedelenmiş ve ciğerdeki baloncukları patlatmış oda nefes almasına engel olmuş acil ameliyata aldılar. köyden geldik (halamdan) hemen üstümü değiştim (is kokmuştum mangalı bana yaptırdılar :]) yürüyerek hastaneye gittik eşimle. (35 dkk falan) ordan 5.kata çıktık yürüyerek yine :)) sonra dayımın kızının kayınpederi vefat etmişti taziyesine gidelim dedik. ordanda bi 15 dkk yürüdük onların eve ama çocuklarını hastaneye götürmüş yoktu evde. ordan yürüyerek eve geldik 40 dkk falan sürdü.. köy yorgunluluğunun üstüne yürüme eklenince sabah ayaklarım tutmuyodu çok mu uzattım gı

günaydın datlımmm gıymatlım

deminde bi kötü hbr daha aldm. halamın oğlu dut ağacından düşmüş. beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda. eşim işten gelince hastaneye gidicez yine çok moralim bozuldu inş. daha kötüsü olmaz

sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su.

* 6 siyah zeytin.
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 dilim ekmek
* 1 yumurta

2 lt su içtim şimdiye kadar.. biraz evi toplıyım.. sonra ütü yapıcam (bu sıcakta ütü )

yok canim okurkenboyle oldumsen bendende cok gezmisin
o kadar gezmeye ayaklar nasil dayansin tutmaz tabii
bu arada bende kacgundur abartmistim evdekilerisyan etmeden bugun evde durayim dedim

aaaaa cok uzuldum canim gecmis olsun..:2:
desene sana bugunde hastane yollari gozuktu

canim protein ozellikle yumurta fazla yendigi taktirde alerjiye sebeb oluyornerdenmi biliyorum
gecen ay daha oglusumu emzirirken yumurta yemistim ve findik :26:hangisi yaptim bilmem hem ben hem oglusum alerji olmustuk
oy oyyyyy ozaman kesin yımırtaaa yaptııı

deryamaaa nelerrr olmuşşş spora bak heleee....yürü bacım yürüüü çokk geçmiş olsunnn amcayadaa....mangalıda sana yaptırmışlarrr
bizim bacıda hükümet gibiii mübarek her bi şeye yetişiyooo maşallahhhhh

aynen cnm.. beni böle çok amaçlı bişi olarak görüolar özellikle kayınpederim..
sen yapmazsan yemem dedi.

görümcem ve yeni eltim yapamaz zaten
diğerleride yaşını başını almış popolarını yerden kaldırmıyolar

ne olsa derya yapsın der... tamirat işi olsa bile beni çağırır bişi alınca bana sorar off valla hem hoşuma gidio bazen hemde çok sıkıcı gelio ne bilim her eve benden lazım

canlarım ben işlerime dönüyorum.. arada uğrarım.. kaçamaksız bi gün diliyorum.. iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…