evet kızlar evden çıkmadan bende tartılmıştım ama yazmayı unutmuşum...
geçen cuma kilom: 92 kg.
bu hafta cuma kilom: 90.3 kg
ohh beeeee
Kızlar niye kimse yooookkkk
Kızlar niye kimse yooookkkk
ben burdayııımmkilo vermişsin tebriklerr, ben de 100 gr aldım
ben geldiim. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ya çok ayakta durmaktan sanırım.deryabaya güzel vermişsin. kalori sayımı yapıyorsun demi.kaç kalori alıyosun genelde?
iyi yaptın elisyaa o 100 gram 1000 gramda olabilrdi :)) ama çok dikkat ettin sen takip ediyodum nmenülerini..
cnm ben kalori sayımı yapıyorum genelde.. sahurda yediğim bir kase special k light süt ile 153 Kal.. bir bardak şekersiz çay ve bir milföy yiyiodum bi kaç gündür 100 cal de o.. 253 cal falan oluyor.. iftardada dik9kat etmeye çalışıyorum 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ve çok hareketli olmaya özen gösteriyorum.. fazla vermemin nedenide ben 89.5 ile ramazana girdim.. ilk hafta kilo aldım ama wc sorunum vardı ciddi derecede 9 gün falan çıkamadım.. sonra o olayı çözünce şişkinliğim gitti.. e biraz da dikkat edince gitti aldıklarım.. çiko ve kahveyide 2 yada 3 gün tükketim sanırım kararında.. ama uyumadam bi kaç ufak egzersiz yapıyordum.. böyle yani..
9 günn müüü?.bnde de geçenlerde 2-3 gün oluyodu dukana ilk başladığımda.yulaf kepeği çok iyi geliyo kabızlığa yoğurda 1 kaşık ktınca süper. kepek bağırsakalrda diğer şeylere tutunup hep birlikte gidermiş.tam anlatamadım ama öle işte.ben çok faydasını gördüm.bide light dondurma yediğim günler
dere otlu ayran mı?merak ettim bende deneyceemm. menün çok güzel. proteini karbonhidratı yerinde.
sporda yapılmışş. ben bugün spor yapamadım maalesef ama belki birazdan yarım saat eliptik bisiklet yaparım.3 mil ne kadar sürüyor kaç dk.?
sabah tartılıp yazarım kilomu kızlar
belli bir saati var mı sınır olarak
oğluşumdan dolayı çokerken yazamayabilirm en geç öğlen yazarım inş.
ok?öpüldünüzzz
iyi geceler kızlarr . ben sporumu yapıp yatayımm. sabah inşallah güzel haberlerle gelirimm.500 gr dan fazla verirsem 1 tane baklava ödül yiyebilir miyiimm??
Bildirim için gecikebilirim.Kilomu söyleyeyim şimdiden
Eki Görüntüle 243545
Bildirimi resimle yaptım, çünkü bazı arkadaşlarım inanmıyorlardı bu kiloda olduğuma.. Kesin zaten takip ediyorlardır. Kanıtlamak istedim sadece...
Mutedeyyin : ( 77.4 / 76.7 / 0.7 / % 0.90 )
Başlangıç: 85.6
Geçen hafta: 77.4
Bu hafta: 76.7
Bu hafta giden: 0.7
Toplam giden: 8.9 kg:87:
Bu hafta hiç dikkat etmedim2 gündür dikkat ediyordum sadece.Haftanın başında 78 leri görmüştüm.Önümüzdeki hafta daha iyi olacagını düşünüyorum.Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?