Kızlar ben pztsiden beri 5 günde 5 kg diyeti yapıyorum.Ancak yarın görümcemlere gidecekmişiz :44:
Ne yapayım? Bana bir çıkış yolu gösterecek olan var mı
Ne günüydü yarın Melekcim ?
O tarz yiyeceklere ağırlık verebilirsin, imkanın yoksa da az yiyebilirsin.
ne varsa.
Ya patates ve yumurta günü yaptım.
Yarın et yiyeyim diyordum,yada meyve.. ama artık sebze yicem gibi geliyor...
Yarın gitmeden bol bol sebze salata falan yiyiym ..ordada artık salatadan sebze türü yemeklerden yerim ne yapayım.. :44:
senin gibi düşündüm bende...
Şimdi desem ben diyet yapıyorum, bi sürü laf olacaken iyisi caktırmadan az yemek
Bence de bence de.
zayıfla ki 52nin uğursuzluğu bulmasın.
En sevdiğim şey, onun yanında dünyaları yiyebiliyorum.
Normalde asla yiyemeyeceğim kadar, hele ellerinle yedirince
Ve çok da hareket etmeyiz genelde oturur film izleriz konuşuruz.
Ama yanında kilo bile verebiliyorum bu halimle.
Ne güzel bir şey ya.
tebrikler canimoff sevgilimizden ayrilsak bi dert, ayrilmayip evlensek bi dert cunku evlenince de kilo alniyomus, hele ki coluga cocuga karissak yandik
Günaydın canlarım... dün için kusura bakmayın geceden beri bir mide ağrısıyla cebelleşiyorum sormayın.. ne misafirimden ne yediğim içtiğimden bişey anladım.. onlar gidince direk uyudum.. sabah kalktım hala aynıyım. anlamadım neyin ağrısı bu :26:
eşimin dedesi Almanya'dan gelen teyzeyi öğlen yemeğine çağırmış (teyze yarın dönüyor) bizide çağırmış bugün o yüzden olamıycam.. eve kaçta gelirim bilemiyorum. kendinize çok iyi bakın.. midem ağrıyo
günaydınnnn kızlarrrr sabah sabahhh çok kötüüü bişi yaptımmmmm
1 simitt yedim oofffff
sabah spora kalkcaktım gece geç yattım sabah namaza kalktım 6da ama sonra koltukta bi uzanmışımm saat 8ayy geç kalmışımmm bi apar topar evden çıktımm sonrada simitttt yedimm hala canım bişiler yemek istiyoo özelliklede bol kaloriliiii biri beniiiiii durdursunnnnnnnnn yoksa cozurtabilirim heran:84:
Tırsma tırsma ama tekrarlama da .
Küçük bir kaçamakla kimse dünya kadar kilo almıyor.
Ee canımız da isteyecek zaman zaman normal.
Önemli olan miktarını abartmamak ve sürekli hale getirmemek.
Sende de öyle bir şey görmedim hiç.
Ya sorma deneyimsizim dedim sustum tepeme çıktılar,
Ama bu ay da geçsin konuşcam ya maaşıma zam yapın ya da birini alın diye,
Aldığım maaşda çok komik yaa gülüyorum halime ama napıyım daha iyi bir fırsat çıkmadı,
Ben de evde oturamam devam ediyorum ben de...
nedir kızım bizim bu işten çektigimizz ben de bu akşam saat 9du çıktım işten yaa ayy artık iice sinir stresde yapmaya basladım zaten cok stresli yogun bir isim var birde ben sinirleninceama yenisini bulmadan da cıkamam of offffffffffffffff
Boşuna mı bedevi turta diyoruz kız ..
Şaka bir yana sıkma canını.
Türk kahvesi yok mu ?
Anneciğinle barışmak kolay, kıyamaz.
Sevdiceğin içinde bir süre asansörde takılırsın tamam.
Amann sen bana sor çözüm bulayım.
ayyyyyyyyyy bende istiyorum aşkkkkkkk uleeeeeeenAllah mutlulugunuzu daim etsin canım öylemi denir bilemedim pek anlamam bu tür konusmalardan ama iyi dileklerim sizin içüün
:60 zaten türk kahvesi icip fal baktıra baktıra bana da geldiler her falımda çıkıyor sevdicegimm ama nerdee haniiiiii bileydim onlara kek götürdügüm gün içeri falan girerdim bişiler yapardım iştelaaayn mustakbel kaynanamla kanka oldum nerdeyse adamla tık yok
ne demek canım benim
gülçini tanımıyorum ama yardımzı olayım dedim
ama çok yoğun bi bölge ciddenn
hep dürüm aldığım dürümcünün karşısında olmuş
az önce dürümcüyüde gösterdiler
Allah bana artık dürüm yeme mi diyo ne
kızlar bu arada ben Elif
5.takımdan yani kardeş takımdan geliyorum beni kabul ederseniz
bizim takım skain oluyo genelde
yada özel konuları konuşmayalım
sadece diyet konuşalım diyorlar
bende sizin takıma gelip gevezelik edebilir miyim birkaç gün
Hahaha
Gel yapayım sana bir türk kahvesi getirir seni kendine,
Bu arada ben senin resimleri gördüm de yazamadım fıstıkk gibi olmuşsun tatlım valla,
Izgara tavuk var kız sordum ondan istiycem balık da dursun zor bir durum da yerim
Aaa iyi canım saol ya
Dürüm mü ?
O neydi ?
Nasıl bir şeydi ?
Yok biz bilmiyoruz ..
hoşgelmişssin canummmm bizde her türlü muhabbet vardırr takıll kafana göre
ah ahhhh ne kaaa güzel olurduuuuu valla tşk ederim cnm bu arada
hakkten ya o neydi kii ama en kısa zamanda hatırayalım o zaman yiyelim dermişim ahahaa ıyy igrenctii esprimm o degilde ben pizza özlemiyle yanıp tutusuyorum şöyleeeeeee pizza hutdan limitsiz olacadukiiiiiiiiiii
Testi ben de yaptim, dukan'a gore ideal kilomdaymisimTesekkur ederim dukan'cim ama sen benim kalin bacaklarimi, basenlerimi gormuyorsun tabiii
Menümü yazayım ..
1. Öğün :
- Kıymalı yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 bardak ayran
Ara:
- Tarçınlı sütlü türk kahvesi
2. Öğün :
- Fırında balık
Sıvı :
- 1.5 litre civarı su ( 2.5-3 olur uyuyana kadar.)
- 3 bardak yeşil çay
Spor:
- 20 dakika yürüyüş
- 20 dakika Tae- bo
hakkaten yanii dukkkkannn amca adam ol adamı hasta etme
menün güzelmiş canım eskiye oranla yemek yer gördüm senibu tarçınlı sütlü turk kahvesinide cok merak ettimdi
düzelmeyen demir eksikliği anemisi için hoş omu oda belli değilde akdeniz anemisi olma ihtimalide yüksek tabiii
Sabah:
2 kaynamış yumurta,
bir çay kaşığı kadar mayonez,
Azcık maydonozlu pul biberli,
Öğlen:
Tavuk göğsü ızgara,
Akşam:
6 kaşık patates salatasıolmadı hiç,
Ama aceleyle yedim napıyım
Zaten yarın başlıyorum dukan'a atağa diye valla,
30 dk leslie yaptımm
bugun yediklerim
sabah 1 poğça 1 şekerli çay
öğlen azıcık erişte tavuk snitzel
akşam azıcık makarna çok kavun
iyi geceler kızlar:79:
Yeni bir çalışmanın sonuçlarına göre ağırlık kaldırma egzersizi yaptıktan sonra süt içilmesi, soya veya karbonhidratlı içeceklere göre kas yapımını daha fazla artırırken, daha çok yağ yakılmasını da sağlıyor.
Araştırmacılar ağırlık kaldırma egzersizini tamamladıktan hemen sonra veya bir saat sonra birer bardak yağsız süt, soya proteini içeceği veya karbonhidratlı bir içecek tüketen üç ayrı grupta bu içeceklerin kas yapımı ve yağların yakılması üzerindeki etkilerini araştırmış. 12 hafta süreyle haftada beş gün ağırlık kaldırma egzersizi uygulayarak yapılan çalışmanın başlangıcında her katılımcının vücut bileşimi ölçülerek yağsız kütleleri ve yağ miktarları belirlenip, çalışmanın sonunda bu ölçümler tekrarlanmış. Kanada Ontario’da McMaster Üniversitesi fizyologları tarafından yapılan bu çalışma American Journal of Clinical Nutrition dergisinde yayımlandı.
Grupların üçünde de kas artışı olmuş, ama bu artış süt içenlerde en yüksek düzeyde saptanmış. Çalışmanın sonunda süt içen grubun, karbonhidrat grubuna göre yüzde 60 ve soya grubuna göre yüzde 40 daha fazla kas yaptığı görülmüş. Ayrıca süt içenler bazı egzersizlerde de diğer iki gruba göre daha yüksek performans göstermiş.
Evett ..
Bu sefer bana kızabilirsiniz.
Bu saatte badem ve ayran tükettim.
Ayran problem değil de badem :26:
Saol canım, pek yaşayamıyoruz aşkı uzaktan ama
Çok güldüm 5 yıl bebek düşünmüyor musun kız
Dur bakem önce evlenelim sonra çocuk.
Biz de geçen konuştuk olmayan çocuğu kıskandı.
Aaa cidden mi giriyor musun artık içeri?
Nasıl aranız? Oğlundan bahsediyor mu?
Yok kız öyle pizzaymış dürümmüş.
Ama bana da bir şey oluyor canım çok istiyorr :18::18:
Artık yemek yapıyorum çünküü ..
Üşengeçlik yok ..
Ben de yeni öğrendim tatlı isteğini alıyor.
1 bardak süt, 1 çay kaşığı türk kahvesi, çay kaşığının ucuyla tarçın.
Sonra pişiriyorsun.
ımm harika ..
Saol canım, pek yaşayamıyoruz aşkı uzaktan ama
Çok güldüm 5 yıl bebek düşünmüyor musun kız
Dur bakem önce evlenelim sonra çocuk.
Biz de geçen konuştuk olmayan çocuğu kıskandı.
ayy gene kimse kalmadı bende yatayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocamhadi herkese ii gecelerrrrr
olmayan cocugu mu kiskandisenin isin zor valla masal gerci sen de cocuk istemiyodun sanki
iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz
ayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocamhadi herkese ii gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?