Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne günüydü yarın Melekcim ?
O tarz yiyeceklere ağırlık verebilirsin, imkanın yoksa da az yiyebilirsin.
ne varsa.

Ya patates ve yumurta günü yaptım.
Yarın et yiyeyim diyordum,yada meyve.. ama artık sebze yicem gibi geliyor...
Yarın gitmeden bol bol sebze salata falan yiyiym ..ordada artık salatadan sebze türü yemeklerden yerim ne yapayım.. :44:
senin gibi düşündüm bende...

Şimdi desem ben diyet yapıyorum, bi sürü laf olacak en iyisi caktırmadan az yemek

Aynen öyle yap Melekcim.
Sebze ye ssen bol bol, Derya bir ara tam uygulayamamasına rağmen 2-3 kg vermişti.

ayyyyyyyyyy bende istiyorum aşkkkkkkk uleeeeeeen Allah mutlulugunuzu daim etsin canım öylemi denir bilemedim pek anlamam bu tür konusmalardan ama iyi dileklerim sizin içüün

tebrikler canim off sevgilimizden ayrilsak bi dert, ayrilmayip evlensek bi dert cunku evlenince de kilo alniyomus, hele ki coluga cocuga karissak yandik

ben de onu düşünüyorum ya bu kadar cabala kilo ver git hamile kal vallaha en az bir beş sene cocuk istemiyorm hoş sanki kocam varda istemiyorum bekara karı bosamak kolay derler ya

geçmiş olsun canımcımmmm

sabah yedigin içüün bir sorun olmaz canım yaa bütün gün dengeleyebilirsin daha az yersin yakarsın vs vs

evet arada bir beyni de doyurmak lazım hepten kısıtlarsan sonunda kıtlıktan çıkmış gibi saldırırsın yemeklereeeee

:60 zaten türk kahvesi icip fal baktıra baktıra bana da geldiler her falımda çıkıyor sevdicegimm ama nerdee haniiiiii bileydim onlara kek götürdügüm gün içeri falan girerdim bişiler yapardım işte laaayn mustakbel kaynanamla kanka oldum nerdeyse adamla tık yok

ayyyyyyyyyy bende istiyorum aşkkkkkkk uleeeeeeen Allah mutlulugunuzu daim etsin canım öylemi denir bilemedim pek anlamam bu tür konusmalardan ama iyi dileklerim sizin içüün

Saol canım, pek yaşayamıyoruz aşkı uzaktan ama

Çok güldüm 5 yıl bebek düşünmüyor musun kız
Dur bakem önce evlenelim sonra çocuk.
Biz de geçen konuştuk olmayan çocuğu kıskandı.

Aaa cidden mi giriyor musun artık içeri?
Nasıl aranız? Oğlundan bahsediyor mu?

bundan da bu mesajı çıkardın ya seni polyannanın tr versiyon ilan ediyorum

hoşgelmişssin canummmm bizde her türlü muhabbet vardırr takıll kafana göre

ah ahhhh ne kaaa güzel olurduuuuu valla tşk ederim cnm bu arada

Dürüm mü ?
O neydi ?
Nasıl bir şeydi ?
Yok biz bilmiyoruz ..

hakkten ya o neydi kii ama en kısa zamanda hatırayalım o zaman yiyelim dermişim ahahaa ıyy igrenctii esprimm o degilde ben pizza özlemiyle yanıp tutusuyorum şöyleeeeeee pizza hutdan limitsiz olacadukiiiiiiiiiii

Yok kız öyle pizzaymış dürümmüş.
Ama bana da bir şey oluyor canım çok istiyorr :18::18:

Testi ben de yaptim, dukan'a gore ideal kilomdaymisim Tesekkur ederim dukan'cim ama sen benim kalin bacaklarimi, basenlerimi gormuyorsun tabiii

hakkaten yanii dukkkkannn amca adam ol adamı hasta etme

menün güzelmiş canım eskiye oranla yemek yer gördüm seni bu tarçınlı sütlü turk kahvesinide cok merak ettimdi

hakkaten yanii dukkkkannn amca adam ol adamı hasta etme

menün güzelmiş canım eskiye oranla yemek yer gördüm seni bu tarçınlı sütlü turk kahvesinide cok merak ettimdi

Artık yemek yapıyorum çünküü ..
Üşengeçlik yok ..
Ben de yeni öğrendim tatlı isteğini alıyor.
1 bardak süt, 1 çay kaşığı türk kahvesi, çay kaşığının ucuyla tarçın.
Sonra pişiriyorsun.
ımm harika ..

düzelmeyen demir eksikliği anemisi için hoş omu oda belli değilde akdeniz anemisi olma ihtimalide yüksek tabiii

bende kan ilacı kullanıyorumm yaaaa ayhh sabah sabah bir kilo demir yemiş gibi oluyorum

canımm o mayonez ne kız sabah sabahh

bugun yediklerim

sabah 1 poğça 1 şekerli çay
öğlen azıcık erişte tavuk snitzel
akşam azıcık makarna çok kavun

hic olmamis canım ya :2::2: biraz dikkat etmezsen bu gidisle bence üste kilo alırsın co fazla karboo var

iyi geceler kızlar:79:

hoşgeldinnnn ex kaptisim napıyorsun ne var ne yok

evet bunu bende duymustum süt olayını

Evett ..
Bu sefer bana kızabilirsiniz.
Bu saatte badem ve ayran tükettim.
Ayran problem değil de badem :26:

bende hurma yedim hurmalı tatlı tarifi vermissin canımı istettin

ben bu gidisle zaten anca 5 sene sonra evlenirim hos istemiyorum zati evlenmek falan simdilik

Aaa cidden mi giriyor musun artık içeri?
Nasıl aranız? Oğlundan bahsediyor mu?

yok canım ya annesiyle hep sitede karsılasıyoruz kardesiylede öyle konusuyoruzz. ilk tasındıgımızda bize kek getirmisti bende tabagı geri götürmüstüm kek koyup vs maziden bahsediyordum ama o zaman tabi 75 kiloydum beni öylede gördü bu cocuk fena mı iste bütün errörlerimle sevsin beni

Yok kız öyle pizzaymış dürümmüş.
Ama bana da bir şey oluyor canım çok istiyorr :18::18:

aynen bende yaaaaa

en kısa zamanda denicem

bu arada kızlar ya kilo alıp vermekten goguslerim iice sarktı ya spor hocam sporla biraz toparlarız dedi ama toparlancak gibi degil estetik şart dikleştirmek yani silikon mlikon olaylarıyla hic isim olmazzzz ama tırsıyorumda hee

ayy gene kimse kalmadı bende yatayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocam hadi herkese ii gecelerrrrr

olmayan cocugu mu kiskandi senin isin zor valla masal gerci sen de cocuk istemiyodun sanki

ayy gene kimse kalmadı bende yatayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocam hadi herkese ii gecelerrrrr

iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz
ayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocam hadi herkese ii gecelerrrrr [/QUOTE]

iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz

iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz[/QUOTE]

Ayy sorma ya
Neler dedi kıskançlıktan
Tamamen vazgeçtim artık çocuktan.
Ben de hiç uyuyamıyorum gece 5-6-7 sabah 9-10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…