Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hmm 61de kalmazsan da hafifletici sebebin var bu arada ben de sisim aslinda, hala regl olamiyorum yaa isyandayiimm

Valla artık kilosu falan umrumda değil de şu oldum olacağım zamanında psikolojiden nefret ediyorum resmen.
Nasıl gerginim anlatamam.
Bu arada isviçrede regl döneminde cinayet işleyince bile hafifletici neden sayılıyormuş.

Menümü yazayım:

Sabah:

- 2 yumurtadan kıymalı, kaşarlı yumurta
- 1 bardak ayran

Akşam:

- Tavuk döner
- 2 bardak ayran

Sıvı:

- 2 litre su
- 2 bardak yeşil çay

Spor:

- 40 dakika yürüyüş

Son düzenleme:

yok artiikk
bi arkadasima sevgilisi birgün kizmis "ne oluyor ki regl olunca.. bi asabiyet, afra, tafra.. ne saniyosunuz ki kendinizi regl oldunuz diye" ne gülmüstüm

afiyet olsun canim.. sporun da güzel ama bi leslie de gider hani gec vakitlerde

kadınlar ne konuşurki işte kilo regl vs. madem bahsettik o kaadar bende sölim dün oldum nihayet. ve dediğim gibi geçen hafta 2 günde nasıl aldıysam 1 kilo. regl oluncada aynen gitti. iyiki aman aldım dikkat etsemde demeyip dikkat ettim. bakalım cumaya kadar nolcek. bu arada benden mutlusu yok enişteniz geliyoorr bu sabah burda olur inşallah...bakalım toplantısı var ankarada. inşallah toplantıda burdasınız artık istanbul yok derler. dua edin nolurrr istanbula gitmek istemiyorum zatende en az ağustosa kaar gidemem öyle olursa.

hadi gözün aydin.. tamam sana da dua ederiz, istanbul yook

temmuzdan beri uygulayamasamda dukan hakkında bi fikrim oldu. kitabı da okudum ve kaç kere adam işi biliyor dedim hatırlamıyorum. mesela demiş regl olmadan artar kilonuuz regl oldunuz 2. gün suyu atarsınız geri. aynen öyle oldu yani gerçekten biliyor.ben güveniyorum devam devammm inşallah. koşu bandımı tamire gelecvekelrdi bugün ben işteyken geldikleri için olmadı haftasıonuna kaldı maalesef. koşu bandıma kavuşmka için sabırsızlanıyorum..

yok artiikk
bi arkadasima sevgilisi birgün kizmis "ne oluyor ki regl olunca.. bi asabiyet, afra, tafra.. ne saniyosunuz ki kendinizi regl oldunuz diye" ne gülmüstüm

Benimki de sen olma ben olayım diyor.
Neler yapıyor da burnundan getiriyorum ama geçen ay kendimi kontrol ettim.

afiyet olsun canim.. sporun da güzel ama bi leslie de gider hani gec vakitlerde

Aslında çok güzel olur da pek bir halsizim, yine de deneyeceğim hatta slim in 6 daha da iyi olur.

Gülçincim mesajını alıntılayamadım bir türlü, inşallah gelir yanına.
Dua edeceğim senin için kuzu.
Ne güzel olur geliverse.
Ne kadar kalacak bu geldiğinde ya da kalacak mı?
Kilonun gitmesi de çok güzel olmuş.
Karnım resmen hamile gibi oldu ya, deli oalacağım nasıl şiştim ben böyle :18:

2. günü mü atıyormuşuz suyu ?
Ayy merak ediyordum ben de ne zaman tamamen gider diye.

Ne güzel ya hafta içi eşin de yanında beraber gidiyorsunuz her yere ..
İnşallah bir şey olmaz, şu doğu görevi de biter bir an önce ..
olmaz cnm geçer bugünlerde, neler geçmiyor ki...hoş bütün gece ağlamış biri olarak bunları söyemem ne kadar inandırıcı bilemedim ama terzi kendi söküğünü dikemiyo işte... yada kelin ilcı olsa kendi başına....

oh oh çok sevindim cnm... inş ayrılmassınız artık...

GÜNCELLEME :

21-22 Eylül : dryrgp
23-24 Eylül : Elisya
26-27 Eylül : Mutedeyyin
28-29 Eylül : mcrgozde
30 Eylül- 1 Ekim : Triptofan
3- 4 Ekim : :Hulk
5-6 Ekim : bugunlerdenaralik
7-8 Ekim : Elmaliturta
10-11 Ekim : ferdici_
12-13 Ekim :maviyesil1999
14-15 Ekim : kedican

Bazen sabrım hiç kalmıyor Özlemcim.
O kadar gergin ve sinirliyim ki.
Şu an önümde bir sürü abur cuburla oturup incir reçelini izleyip ağlayabilirim.
Öyle bir psikolojideyim.

eee anlatın kızlar ne var ne yok. bende bol bol sancı var.her ay küfrede ede geçiyo 5 günüm. benim giib kibar bi hatunun küfründen ne olur. salak ,manyak,öküz, dolmuş şoförüne,,marketteki kasiyere vs vs. sinir oluyorum bazen. hele karşıdan karşıya geçmek için beklerken yavaşlayan arabalara bide geçemediğim için binmem gereken dolmuş gözümün içine baka baka gidiyorsa... al işte salak,manyak öküz demede ne de. gerginim vesselam..bugünde öğrencilerimden birinin ağzını bantladım napim çok konuşuyodu ya dayak yiyecekti tabi oda olmaz. ama nasıl zoruna gitti utandı sessiz sessiz ağladı dövsem bu kadar üzülmezdi sanırım.bende üzüldüm ama napim konuşmasaydı oda. ben en iyisi regl vakitleri yaramaz çocukların annelerine diyimde göndermesinler okula. ya kocam gelecek ya çenem nasıl açıldı.masal kız ben bugün 15 mesaj yazsamda 3 gün izinli sayılsam olmamı? herif kk ya girdiğimi görünce delleniyo taa nerelerden geldim senin yaptığına bak mesajı viriyo bakışlarıylan.

Ben de aynen öyleyim.
Kızıyorum ancak aptal salak gerizekalı.
Erkek arkadaşıma derim bazen benim yerime küfür etsene şuna diye.
O da pek edemiyor ama benim yanımdadır sadece, askerlere ediyordur.
Ayy kıyamam o çocuğa ağladı mı bir de?
Yavrum ya nasıl üzüldüm.
Gülçincim eşin gelince buraya mı bakacaksın şekerim tadını çıkarın.
Gidince gelirsin.

masalcımmm geçmişe bakacak vaktim yok ama çokta merak ediyorum. özet istiyorum yahuu. keşke bi program olsa sesli dinlesem mesajları. gün neden 24 saat yetmiyor bana. 6 gün olsa gün 28 saat filan süper olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…