Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar katılımlara bakıyorum genel olarak.
Bu hafta Lale'yi izinli yazacağım.
Önümüzdeki haftalarda duruma göre bakarız.
Yine katılım durumuna göre bir süre izinli göstereceğimiz arkadaşlar olabilir.

ya ben takıldım 63 de veremiyorum aksine bugun daha fazla cıktım kii yememe icmeme kesinlikle dikkat ediyorum ve sporda yapıyorum ya acaba kaslandıgımdan olabilir mi :S:S

Kaslanmanın kilo vermemeye etkisi olabilir.
Yağlar, kasa dönüştüğü için ama yine de belli bir süre sonra harekete geçmeli diye düşünüyorum ben.
Belki bir hafta farklı bir beslenme deneyebilirsin.
Saf protein gibi.

evet artık öyle yapıcam yani kesinlikle bir ay oldu ama farkedilir bir incelme var yan simitlerim ve bacaklarımda ama kilomda tık yok artık vücut iice alıssın farklı bir seyelr deneyecegim bir spor hocam vardı kadının boyu 1 68 di en fazla kilosuda 68 di ama incecilti yani ben de aynı kilodaydım ama kadının iki katıydım normalde seni görmeyen birine sölesen bu rakamı ayy kilo vermen lazım der ama kadın incecik kilosu 68 demek ki sporla kasla vs alakası var :44::44:

Çok alakası var.
1 kg demir mi 1 kg pamuk mu daha çok yer kaplar olayı ..

benim gözlerrr gidiyorrr yarın işş var ben kaçıyorumm herkese iyi gecelerr kızlarr sabah görüşürüüüüüüüz inş. herkes çok iyi neticeler alır tartıdaa

selam kızlar!

sabah uyanamam belki, kilomu yazıyorum. akşam tartılmıştım yemekten önce, 79.7kg çıkmıştı. allahım nolur almiyim geri nolur!

Mutedeyyinden de alinti yapmistim ama olmamis.. Haklisiniz, ugrasmicam, ne halleri varsa gorsunler umrumda degil.. Ama aslinda umrumda iste... Seytan nasil dürtüyor, nasil dürtüyor anlatamam kiza git soyle diyor.. Of yaa of of offf... Bu arada sabah uyanamam belki diye simdiden kilomu soyleyeyim bu sabahki kilom 52.1di, simdi tartildim 52.3 diyor.. Ama gece iste, sabahki daha dogrudur diye dusunuyorum insallah yarin uyanirim da tam sonucu soylerim ama uyanamazsam 52.1 mi esas alinir 52.3 mü? Kaca kadar bildirim yapabilirim yarin? Ayy insallah 51lerde cikarim sabah yaa, tartilana kadar su bile icmicem

Son düzenleme:
Off bu telefon beni rezil etti rezill okumayin yukardakini o cok karismis

"Mutedeyyinden de alinti yapmistim ama olmamis.. Haklisiniz, ugrasmicam, ne halleri varsa gorsunler umrumda degil.. Ama aslinda umrumda iste... Seytan nasil dürtüyor, nasil dürtüyor anlatamam kiza git soyle diyor.. Of yaa of of offf... Bu arada sabah uyanamam belki diye simdiden kilomu soyleyeyim bu sabahki kilom 52.1di, simdi tartildim 52.3 diyor.. Ama gece iste, sabahki daha dogrudur diye dusunuyorum insallah yarin uyanirim da tam sonucu soylerim ama uyanamazsam 52.1 mi esas alinir 52.3 mü? Kaca kadar bildirim yapabilirim yarin? Ayy insallah 51lerde cikarim sabah yaa, tartilana kadar su bile icmicem "

bunu demek istemistim yani, bu kadar be telefoncummm

Sabahki kilonu baz alırız Elisyacım.
Doğru olan sabahki kilolardır her zaman.
Eğer kalkabilirsen yarınki kilonu yazarız.
Saat 11.30 a kadar bildirim yapabilirsin.
Olmazsa 52.1 alırız.
Tebrik ediyorum bu arada.

noldu kovuldum mu?

Yok canım ne kovulması ama biliyorsun paylaşım sayılarını baz alıyoruz.
Bu hafta izinli yazalım haftaya paylaşımın güzel olursa listede olursun, olmazsa yoğunluğun azaldığı zaman listede olursun.

Anlıyorum ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…