kızlar iyi geceler bildirimimi yapıp kaçayım
geçen hafaki kilom:80
bu hafta:78.9
hırs yaptık oldu! en çıtırı biz olucazzz!!!
ayy evet ayakkabı yani ondan bana bak hiç böyle düşünmemiştim ayy gece gece moralimi düzelttinnnnn yaaaama hakkaten olabilir yani inş. oluuuur hilalimm
kızlar iyi geceler bildirimimi yapıp kaçayım
geçen hafaki kilom:80
bu hafta:78.9
hırs yaptık oldu! en çıtırı biz olucazzz!!!
Rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış Turtam.
Bence böyle yorumlayalım.
Bu hafta herkesten çok güzel rakamlar gelecekmiş gibi hissediyorum.
Umarım haklı çıkarım.
tebrikkkk ederim canımmdurmak yok yola devam
ya ben takıldım 63 de veremiyorum aksine bugun daha fazla cıktım kii yememe icmeme kesinlikle dikkat ediyorum ve sporda yapıyorum ya acaba kaslandıgımdan olabilir mi :S:S
Kaslanmanın kilo vermemeye etkisi olabilir.
Yağlar, kasa dönüştüğü için ama yine de belli bir süre sonra harekete geçmeli diye düşünüyorum ben.
Belki bir hafta farklı bir beslenme deneyebilirsin.
Saf protein gibi.
evet artık öyle yapıcam yani kesinlikle bir ay oldu ama farkedilir bir incelme var yan simitlerim ve bacaklarımda ama kilomda tık yok artık vücut iice alıssın farklı bir seyelr deneyecegim bir spor hocam vardı kadının boyu 1 68 di en fazla kilosuda 68 di ama inceciltiyani ben de aynı kilodaydım ama kadının iki katıydım normalde seni görmeyen birine sölesen bu rakamı ayy kilo vermen lazım der ama kadın incecik kilosu 68 demek ki sporla kasla vs alakası var :44::44:
benim gözlerrr gidiyorrr yarın işş var ben kaçıyorumm herkese iyi gecelerr kızlarr sabah görüşürüüüüüüüz inş. herkes çok iyi neticeler alır tartıdaa
selam kızlar!
sabah uyanamam belki, kilomu yazıyorum. akşam tartılmıştım yemekten önce, 79.7kg çıkmıştı. allahım nolur almiyim geri nolur!
bence hiç seviyelerinee düsme canımm bırak ne hali varsa görsün su erkekler ne salak ya benide 2 sene önce ben askından ölürken beni terkeden adam 2 sene sonra aramaya sormaya arkadaslarımla haber yollamaya seni özledim vs demeye basladı hicc tınlamadım bende daha cok koydu sanırım salak masus yaptıgımı düsünüyor halbuki gercetn umrumda degil artıkbirde kendilerini vazgecilmez sanıyorlar ya pooopomla gülüyorum yaniii
Lalecim seni bu hafta da izinli yazalım, haftaya katılımına, yoğunluğuna göre bakalım duruma olur mu ?
Mutedeyyinden de alinti yapmistim ama olmamis.. Haklisiniz, ugrasmicam, ne halleri varsa gorsunler umrumda degil.. Ama aslinda umrumda iste... Seytan nasil dürtüyor, nasil dürtüyor anlatamamkiza git soyle diyor.. Of yaa of of offf... Bu arada sabah uyanamam belki diye simdiden kilomu soyleyeyim bu sabahki kilom 52.1di, simdi tartildim 52.3 diyor.. Ama gece iste, sabahki daha dogrudur diye dusunuyorum insallah yarin uyanirim da tam sonucu soylerim ama uyanamazsam 52.1 mi esas alinir 52.3 mü? Kaca kadar bildirim yapabilirim yarin? Ayy insallah 51lerde cikarim sabah yaa, tartilana kadar su bile icmicem
noldu kovuldum mu?
Off bu telefon beni rezil etti rezillokumayin yukardakini o cok karismis
"Mutedeyyinden de alinti yapmistim ama olmamis.. Haklisiniz, ugrasmicam, ne halleri varsa gorsunler umrumda degil.. Ama aslinda umrumda iste... Seytan nasil dürtüyor, nasil dürtüyor anlatamamkiza git soyle diyor.. Of yaa of of offf... Bu arada sabah uyanamam belki diye simdiden kilomu soyleyeyim bu sabahki kilom 52.1di, simdi tartildim 52.3 diyor.. Ama gece iste, sabahki daha dogrudur diye dusunuyorum insallah yarin uyanirim da tam sonucu soylerim ama uyanamazsam 52.1 mi esas alinir 52.3 mü? Kaca kadar bildirim yapabilirim yarin? Ayy insallah 51lerde cikarim sabah yaa, tartilana kadar su bile icmicem "
bunu demek istemistim yani, bu kadar be telefoncummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?