Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tesekkur ederiimmm.. Uyanirim insallah ya, saati kurcam

tamam napalım
biliyosun doktora yapıyorum ve bu dönem acayip yoğun derslerim. umarım toparlayabilirim kendimi.
takımdan ayrılmak da istemiyorum çünkü sonra kendimi çok salıyorum gene geri almaktan korkuyorum o pis kiloları...

tesekkur ederiimmm.. Uyanirim insallah ya, saati kurcam

Kur kur da 52yi görelim sabah.

Biliyorum çok yoğundur doktora çalışmaları ama sakın izinli yazılıyorum diye uğramamazlık yapma.
Her zaman uğraki bırakma kendini.
Ben de buradan kopunca çok kaçamak yapıyorum.

Biliyorum çok yoğundur doktora çalışmaları ama sakın izinli yazılıyorum diye uğramamazlık yapma.
Her zaman uğraki bırakma kendini.
Ben de buradan kopunca çok kaçamak yapıyorum.

kaçamak yok! yok kaçamak!
şimdi uyuycam mesela çok uykum var öpüyorum hepiciinizi. yarın da başarılar diliyorum herkese!

günaydın kızlarr. özledim sizi fakat malum pazara kadar gelemeycem sanırım. kilomda 74.2 900 gram gitti. öpüyorum herkeşi

bu arada 9 30 idosuna binicem birazdan kalkıp çantamı fln hazırlıcam ...
bugun giremem artık yarın sabaha kısmetse
kilomda 87

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Özledim sizi ama dün bütün gün bilgisayarlar arızalıydı, virüs taraması yapmamıza rağmen kendine gelmedi bilgisayarlarımız,
İnternetim çok yavaş,
Akşam da kuzenim geldi giremedim kalkıp gelemedim dün o yüzden,

Kilom :tam 75
Valla dukanı tam uygulayamadım ben ama protein ağırlıklı beslendim ufak tefek şeyler kaçırdım ama vermişim 1 kilo,

İyi geceler Özlemcim.
Bu arada annenler kendi tartın arasındaki farka baktın değil mi?
baktım cnm bakmam mı annemlerin tartı 200 gr eksik tartıyor yani kiloma 200 gr koymamız lazım... tartıda da 75.2 çıktım koy 200 75. 4 yazcaz......

dün bende bunları okudum kitapta öyle bindim bisiklete gerçekten 2 saat koşmuş gibi oldum...

Hemen akşamki menümü de yazayım

Yarım kase tarhana çorbası ve ızgara balık

35 dakika=80 kalori bisiklet

Sabah

1 dilim kepek ekmek ve tarhana çorbası

Son düzenleme:

Edersin Melekcim haftaya dikkat.
Belirli zamanlarla böyle aksamalar olabilir, normal.
Önemli olan genel olarak katılımlarımız.

Ya normalde pek evden cıkmıyorum ama bu hafta dersim olmasına ragmen yerimde duramayacagım tuttu
Bu hafta daha sakin geçer diye umuyorum :))

vaay bu sözü çok begendimmmm bende baslatmak istiyorummmm kendi tarihimin en büyük ayaklanmasınıda öyle işte

başlat başlat

bende turta gibi yarım yağlı içiyorum

ayyyyyyyy benimde üstüm gitti kemi,klerim sayılıyor ama altım hala 40 42 deli oluyorum uleeeen o kadarda spor yapıyorum arkadasssss

ya kilona ne takılıyorsun, incecik olacaksın inş.
Sen benim idolümsün

benimde kardeşim var 16 yasında.O da her gece sütünü içer yatar.
Bende ona " tamam kızım daha ne kadar büyücen,içip durma sunu" diyorum
Yararını biliyorum ama kıllık değilmi işte

hayyyyyyy telefonumu vodafone ve bankalardan baska arayan soran mesaj atan yokk

sen bana ver noyu ben seni bol bol ararım

merhaba kızlar...
tatıldı dönustü bebek hasta oldu.sonrasında annanemı kaybettım..çok keyıfsızım
bırde kılo almışım
65.5

Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun...

Kilom: 76.7 :44:

Niye böyle oldu anlamadım.Bu hafta cok düzenli gittim.Sadece birgün kahvaltıyı cok az abarttım ama akşama kadarda sebze yedim hep :44: Bu hafta spor yapamadım ondanmı acaba? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…