Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydın meleklerımmmmmmmmmmmmmm

Tünaydınnn ..

günaydın kızlarrrr

Tünaydın Gözdecimm ..

Eline sağlık canım.

Halledersin sen halledersin merak etme ..
günaydın kızlar...:79:

Nasılsın Özlemcim ?
Heyecanlı mısın ?

kızlar yarın beni izinli sayabilir misiniz? sabah hastaneye gidicem ordan da karşıya falan geçicez gece gelebilirim ancak telefonumdan da giremediğim için yarın mesaj atamıcam büyük ihtimalle

Pazar günleri sayım yapmıyoruz zaten Gözdecim.

emeğine sağlık canım

ferdici 2 miiiidaha fazla sanıyodumm bennnnnn ayyy kendime geleyim yaaa ne bu böyleee

dün akşam 45 dk bisiklet bindim kızlar
sonra ip atladım biraz sonra mekik çektim sonra dambıllarla hareket yaptım birazda tae-bo yaptım toplam 1,30 saat tv izlerken güzelll oluyodu sonra duşşş ve sonra biraz ders çalıştım baktım uykucuk gelmişşşşş 11gibi yattımmm1 haftadır spor yapmadımmmm:84:bu hafta daha dikkatli olucammmm inşşşallahhh

Sporun etkisi çok oluyor, bu arada kullandığın ilaçta sanırım sporla beraber etkili bir ilaç.
Yağ yakımını hızlandırma konusunda.

ayyy çok sıkıcı bigün yaaaa niye cumartesi bana tatil yokkk kiiiiiiiiiiiiama bende istiyommmm

kızlar bu arada aktardan saç dökülmesi için sarımsak şampuanı almıştım kullanmaya başladım eskisi kadar dökülmüyo sankiiidökülme dursa bileee gidenler nasıl geri gelcek çok seyrekleştiii yaa offffff:84:

Çam terebenti veya sarımsak yağı deneyebilirsin.
Çok etkili oluyor.

Evet ama yanlış mı hatırlıyorum ?

Bende yemek yapıyorum.Akşama babmlar gelecek...
Offf gerçekten çok sıkıcı bi gün...
Sabahtandır ot gibi dolaşıyorum ortalıkta

Çam terebenti veya sarımsak yağı deneyebilirsin.
Çok etkili oluyor.

Evet ama yanlış mı hatırlıyorum ?
sarımsağın şampuanını deniyorum yağını denemiştim ama pek fayda etmemiştiii direk kendisini mi kullansam ne ezip kafama süreyim millette benden kaçcak delik arasınn

evet cnm doğru hatırlıyosun yağ yakımını hızlandırıcııı sporla yapılınca etkiliii ama ben 1 haftadır yapmadımmmm
benim kilolarım çocukluğumdan beri olduğu için artık oturmuş yağlarr oyüzden kolay kolay gitmiyooo yavaş gidiyooo aman gitsindeeee razıyım bennn
Bende yemek yapıyorum.Akşama babmlar gelecek...
Offf gerçekten çok sıkıcı bi gün...
Sabahtandır ot gibi dolaşıyorum ortalıkta

ayyy hiç sormaaaa ama yılmak yokkkkkkkkk günü kendi lehimize çevirelimmmmmmmm bol harekettttgencizzz güzelizzz zayıfızzz zayıfsınnn zayıflarrr

Canım yüzümün belli yerlerinde lekeler var,
Sivilce değil bildiğin iz yani,
Şimdilik krem ve antibiyotikler kullandım,
Toparlandı ama yeterli görülmedi,
O karaciğeri yoran bir ilaç varmış onu kullanmayacakmışım dr öyle söyledi bakalım bende bilmiyorum...
Bu arada teşekkür ederim ehliyet için gel ıslatalım

Kız nerede senin pozitifliğin hani bakayım ?
Çıkar ortaya kendisini ..

Sen nereye gidiyosun eve mi ??

Sarımsakla zeytinyağını bir süre bekletip sürmek de işe yararmış.
kk'da çok etkili yöntemler var, ben bir dönem denemiştim, kuaför şaşırmıştı aaa bir sürü saç çıkıyor diye.
Acelesi yok yeterki gitsinler.
Birden gelmediler sonuçta değil mi ?

Anladım Sinemcim.
Aman ya cilt sorunlarına ben de çok sinir oluyorum.
Regl dönemi sivilceleri yok mu bir de

ayy ne güzel tadını çıkar valla, kaptın ehliyetini de
evet eve gidiyorum ben de 3-4 gün bari gideyim dedim.

Son düzenleme:

gel gelll ıslatalım canımmm

Kız nerede senin pozitifliğin hani bakayım ?
Çıkar ortaya kendisini ..

Yok ya pozitifim hala...
Bak mesela canım hiçbirşey yapmak istemiyor diye, babamları yemeğe cagırdım.Spor ve ders yapsaydım cagırmayacaktım
Bu sebeple onlarıda görmüş oldum.. Dimi yani

git kız, sen zayıfsın ben değilim...
Görmedin sanki

Bence de yani git
Ay ben öyle makyaja bilmem neye düşkün değilim ama cildime çok dikkat ederim,saç,cilt, koku, kıl tüy deli eder
çok takıldım geçsinler yaa

gel gelll ıslatalım canımmm
hadiii

Bence de yani git
Ay ben öyle makyaja bilmem neye düşkün değilim ama cildime çok dikkat ederim,saç,cilt, koku, kıl tüy deli eder
çok takıldım geçsinler yaa

hadiii

ben de aynen öyle.
Makyaj hiç yapmam ama cildim saçım düzgün olsun, kıl tüy olaylarına da sinir olurum azıcık çıksınlar deli ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…