gunaydın meleklerımmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrr
23.9.11 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 43
elisya: 20
mutedeyyin: 12
mcrgozde: 9
bugungunlerdenaralık: 9
balkaymak: 8
irras: 6
kedican: 5
maviyesil 5
hulk: 3 :44:
elmaliturta: 3:44:
ferdici: 2:44:
triptofan: 1 (izinli)
dryrgp: 0 (mazereti vardi)
yanlislik varsa söyleyin düzeltelim kizlar:44:
hmm nerde otuyor ki annen?
ben seni hic tanimiyorum ya, hic konusmadik seninle
ilk geldiginde hosgeldin demistim sanki, bi o var gibi aklimda
ay kizlar ders secimimi yaptim, 3 kredim bosta kaldi diye seviniyorumcünkü alttan 4 dersim var da ahh ahh hep eski sevgilimin yüzünden, kilo alisim onun yüzünden, bu 4 ders onun yüzünden neyse halledicem insallah hepsinden gecicem.. inaniyorum kendime, cok calisicam
günaydın kızlar...:79:
kızlar yarın beni izinli sayabilir misiniz? sabah hastaneye gidicem ordan da karşıya falan geçicez gece gelebilirim ancak telefonumdan da giremediğim için yarın mesaj atamıcam büyük ihtimalle
23.9.11 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 43
elisya: 20
mutedeyyin: 12
mcrgozde: 9
bugungunlerdenaralık: 9
balkaymak: 8
irras: 6
kedican: 5
maviyesil 5
hulk: 3 :44:
elmaliturta: 3:44:
ferdici: 2:44:
triptofan: 1 (izinli)
dryrgp: 0 (mazereti vardi)
yanlislik varsa söyleyin düzeltelim kizlar:44:
emeğine sağlık canım
ferdici 2 miiiidaha fazla sanıyodumm bennnnnn ayyy kendime geleyim yaaa ne bu böyleee
dün akşam 45 dk bisiklet bindim kızlar
sonra ip atladım biraz sonra mekik çektim sonra dambıllarla hareket yaptım birazda tae-bo yaptım toplam 1,30 saattv izlerken güzelll oluyodu sonra duşşş ve sonra biraz ders çalıştım baktım uykucuk gelmişşşşş 11gibi yattımmm 1 haftadır spor yapmadımmmm:84:bu hafta daha dikkatli olucammmm inşşşallahhh
Sporun etkisi çok oluyor, bu arada kullandığın ilaçta sanırım sporla beraber etkili bir ilaç.
Yağ yakımını hızlandırma konusunda.
ayyy çok sıkıcı bigün yaaaa niye cumartesi bana tatil yokkk kiiiiiiiiiiiiama bende istiyommmm
kızlar bu arada aktardan saç dökülmesi için sarımsak şampuanı almıştım kullanmaya başladım eskisi kadar dökülmüyo sankiiidökülme dursa bileee gidenler nasıl geri gelcek çok seyrekleştiii yaa offffff :84:
cla 500 mü
Bende yemek yapıyorum.Akşama babmlar gelecek...
Offf gerçekten çok sıkıcı bi gün...
Sabahtandır ot gibi dolaşıyorum ortalıkta
sarımsağın şampuanını deniyorum yağını denemiştim ama pek fayda etmemiştiii direk kendisini mi kullansam ne ezip kafama süreyim millette benden kaçcak delik arasınn
Çam terebenti veya sarımsak yağı deneyebilirsin.
Çok etkili oluyor.
Evet ama yanlış mı hatırlıyorum ?
Bende yemek yapıyorum.Akşama babmlar gelecek...
Offf gerçekten çok sıkıcı bi gün...
Sabahtandır ot gibi dolaşıyorum ortalıkta
Canım yüzümün belli yerlerinde lekeler var,Günaydın bacımm ..
Günaydın Sinemcim.
Ehliyetin hayırlı olsun.
Sivilce için falan mı ?
Malum karaciğeri yoran ilacı kullanmıyor musun değil mi ?
Beslenmeni düzeltince sivilcelerin de gittiğini gördüm de son günlerde.
Genel olarak eritmişsindir diyeceğim ama pastayı eritmenin mümkün olduğunu pek düşünmüyorum.
Herp sen mi gezeceksin kız ?
Kız nerede senin pozitifliğin hani bakayım ?
Çıkar ortaya kendisini ..
sarımsağın şampuanını deniyorum yağını denemiştim ama pek fayda etmemiştiii direk kendisini mi kullansam ne ezip kafama süreyim millette benden kaçcak delik arasınn
evet cnm doğru hatırlıyosun yağ yakımını hızlandırıcııı sporla yapılınca etkiliii ama ben 1 haftadır yapmadımmmm
benim kilolarım çocukluğumdan beri olduğu için artık oturmuş yağlarr oyüzden kolay kolay gitmiyooo yavaş gidiyooo aman gitsindeeeerazıyım bennn
ayyy hiç sormaaaa ama yılmak yokkkkkkkkkgünü kendi lehimize çevirelimmmmmmmm bol hareketttt gencizzz güzelizzz zayıfızzz zayıfsınnn zayıflarrr
Canım yüzümün belli yerlerinde lekeler var,
Sivilce değil bildiğin iz yani,
Şimdilik krem ve antibiyotikler kullandım,
Toparlandı ama yeterli görülmedi,
O karaciğeri yoran bir ilaç varmış onu kullanmayacakmışım dr öyle söyledi bakalım bende bilmiyorum...
Bu arada teşekkür ederim ehliyet için gel ıslatalım
Sen nereye gidiyosun eve mi ??
Halledersin sen halledersin merak etme ..
Nasılsın Özlemcim ?
Heyecanlı mısın ?
Pazar günleri sayım yapmıyoruz zaten Gözdecim.
Canım yüzümün belli yerlerinde lekeler var,
Sivilce değil bildiğin iz yani,
Şimdilik krem ve antibiyotikler kullandım,
Toparlandı ama yeterli görülmedi,
O karaciğeri yoran bir ilaç varmış onu kullanmayacakmışım dr öyle söyledi bakalım bende bilmiyorum...
Bu arada teşekkür ederim ehliyet için gel ıslatalım
Sen nereye gidiyosun eve mi ??
Kız nerede senin pozitifliğin hani bakayım ?
Çıkar ortaya kendisini ..
evet cnm doğru hatırlıyosun yağ yakımını hızlandırıcııı sporla yapılınca etkiliii ama ben 1 haftadır yapmadımmmm
benim kilolarım çocukluğumdan beri olduğu için artık oturmuş yağlarr oyüzden kolay kolay gitmiyooo yavaş gidiyooo aman gitsindeeeerazıyım bennn
ayyy hiç sormaaaa ama yılmak yokkkkkkkkkgünü kendi lehimize çevirelimmmmmmmm bol hareketttt gencizzz güzelizzz zayıfızzz zayıfsınnn zayıflarrr
Bence de yani git
Sarımsakla zeytinyağını bir süre bekletip sürmek de işe yararmış.
kk'da çok etkili yöntemler var, ben bir dönem denemiştim, kuaför şaşırmıştı aaa bir sürü saç çıkıyor diye.
Acelesi yok yeterki gitsinler.
Birden gelmediler sonuçta değil mi ?
Anladım Sinemcim.
Aman ya cilt sorunlarına ben de çok sinir oluyorum.
Regl dönemi sivilceleri yok mu bir de
ayy ne güzel tadını çıkar valla, kaptın ehliyetini de
evet eve gidiyorum ben de 3-4 gün bari gideyim dedim.
gel gelll ıslatalım canımmm
Bence de yani git
Ay ben öyle makyaja bilmem neye düşkün değilim ama cildime çok dikkat ederim,saç,cilt, koku, kıl tüy deli eder
çok takıldım geçsinler yaa
hadiii
ben de aynen öyle.
Makyaj hiç yapmam ama cildim saçım düzgün olsun, kıl tüy olaylarına da sinir olurum azıcık çıksınlar deli ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?