Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 263849 Eki Görüntüle 263849 Eki Görüntüle 263849

26 eYLüL 2011 TaRiHLi MeSaJ SaYıMı:

Mutedeyyin: 7

Elmaliturta: 6

İrras_ 6

Bugüngunlerdenaralik: 6

Ferdici_: 5 :13: :81:

Triptofan: 5 :13: :81:

Balkaymak: 4 :26:

Hulk: 4 :26:

Elisya: 1

Mcrgozde: 0 :18:

Kedican: 2 (izinde)

Maviyesil199: 0 (izinde)

Drygp: 0 (izinde)

Eskibirmasal: 0 (izinde)

İnş. bu sefer bi hatam yoktur

günaydın yazmayı unutmuşum be yaw....
herkese günaydınlar....

günaydın canım...

nerde bakalımmm bu kızlarrr

bugün bende baya yoğunum ya altın fiyatları dün 93 ken şimdi 100 olduuu offf bi sabit durmuyo

kız ne altını? bizimde altın borcumuz var, aldıgımzda 10 liraydı şimdi oldu 25 milyar borç :44:
karışık işer, bu altına akıl sır ermez

inş. taaa dibi görürsün altın

Himencecik öğle yemeğimi yzayım.

Profiterol-Mercimek çorba-karnıyarık-pilav-cacık

Profiterolu sabah yedim işe gelince

Cacık ve karnıyarık yedim sadece

keşke yemeseydin profiterolü... ne kadar yedin bişlmiyorum ama bir porsiyonu 390 kalori...
karnıyarığıda bir patlıcan yediyse idare eder 270 kalori,, profiterol işi bozmuş.. onun yerine tam bi kahvaltı yapsaydın daha doyurucu olurdu sanki :26:

Profitrol dediğim bir top üstü muhallebi adı öyle muhallebi olarak bakarmısın kalorisine hakiki profiterol değil.

Ama çok canım çektiiii

Patlıcanı tam yemedim öyle gagaladım üstünden üstünden

Son düzenleme:
Kimsecikler yok

Altın mı alacaksın?

Alltın dedinde rüyamda altın gördüm bakalım neymiş
yok tatlım altın almicam ben kuyumcuda çalışıyorum da ondan
emeğine sağlık canımm

inşşşş taaaa dibi görürrr kafasına göre sanki bi düşüyo bi çıkıyooo

selam kızlar dün internet aşırı yavaştı giremedim siteye nasılsınız?

dün neler yedim size anlatamam çok pişman oldum bir gün ayrı kalınca burdan kaçamak yapmaya başlıyorum

selam kızlar dün internet aşırı yavaştı giremedim siteye nasılsınız?

dün neler yedim size anlatamam çok pişman oldum bir gün ayrı kalınca burdan kaçamak yapmaya başlıyorum

Hoşgeldin

Kimse yok bugün benimde canım sıkılıyor.

Olsun ama b,r daha yapma bir faydası oldu mu sana yediklerinin hayır sadece o an mutlu etti sonrası yok onun için boşver onları

Hoşgeldin

Kimse yok bugün benimde canım sıkılıyor.

Olsun ama b,r daha yapma bir faydası oldu mu sana yediklerinin hayır sadece o an mutlu etti sonrası yok onun için boşver onları

hoşbulduk canım hilal nerde o da izinli yazıyor

evet canım çok haklısın bir anda gözüm karardı o mükemmel kokuya karşı koyamadım o an mutlu etti ama sonrasında çok pişman oldum

hoşbulduk canım hilal nerde o da izinli yazıyor

evet canım çok haklısın bir anda gözüm karardı o mükemmel kokuya karşı koyamadım o an mutlu etti ama sonrasında çok pişman oldum

Hilal ailesinin yanında ondan yok.

Hepimizin yaptğı hata ama şöyle düşün. İstediğin kiloya inince haftada bir o kaçamağı yapsan birşey olmaz. Etkilemez seni

Şu aşamada da arasıra yapılan kaçamak çok etkielemez ama bizim amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenerek kilo vermek.Biz onu oturrtuk mu zaten kilolar korksun bizden.

Birde şöyle düşün anlık mutluluk için değermi kilo almaya

bu aradaa yumurta yemeyi özlediğimi farkettim perşembe ve cuma güzel bir kahwaltı çekicem kendimee saatlerce kalkmıcam çay domates yumurta peynir ...
pazartesi salı çarşamba aç kalmamak için yiyiyorum resmen

selam kızlar naberrr? şu saate kadar ayakkabı baktım ama bulamadım taa cepalara gittim ama istediğim gibi yoktu.eee sizde ne var ne yokk? osman başlayana kadar gelinde muahbbet edelim yahuuu

evet canım çok doğru söylüyorsun çok sağol

menüm

kahvaltı:
yarım domates
5 6 zeytin
çay
2 dilim kepek ekmek

öğle:
yeşil çay
light bisküvi

akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tavuk butu
bol salata

üff sıkıldım yahu nerdesiniz

geldim canım. nevar kız sıkılacak. sıkılıyosan ben sana bissürü iş vereyim veli toplantı tutanakları rehberlik ve klüp raporları dosyaları vsss.. hala sıkılıyom dersen o zmana görüşürüz. canım sen anasınıfı öğretmeni miydin. sizdede var mı bunlar. ben nefret ediyorum bu formalitelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…