Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende eşimin yanında yapmıyorum o yüzden.. dlga gecmesin diye

hadi senden 1 kg daha bekliyoruz

26 eYLüL 2011 TaRiHLi MeSaJ SaYıMı:

Mutedeyyin: 7

Elmaliturta: 6

İrras_ 6

Bugüngunlerdenaralik: 6

Ferdici_: 5 :13: :81:

Triptofan: 5 :13: :81:

Hulk: 4 :26:

Elisya: 1

Mcrgozde: 0 :18:

Kedican: 2 (izinde)

Maviyesil199: 0 (izinde)

Drygp: 0 (izinde)

Eskibirmasal: 0 (izinde)

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum..Kahvaltı yapayım, sonra spor yaparım, ev temizliği,yeme falan derken uğrarım yine

bende eşimin yanında yapmıyorum o yüzden.. dlga gecmesin diye

hadi senden 1 kg daha bekliyoruz

yok annem alışkın benim dans etmeme bıktı zaten kadın yaaa ya bisiklet çeviriyom ya dans ediyom ya karateeee tae-bo yaparken yanımdan geçiyo anne bak kazayla çarpcammm çık diyom koştur koştur kaçıyoo

yok annem alışkın benim dans etmeme bıktı zaten kadın yaaa ya bisiklet çeviriyom ya dans ediyom ya karateeee tae-bo yaparken yanımdan geçiyo anne bak kazayla çarpcammm çık diyom koştur koştur kaçıyoo

tae boyu sevemedim ben nedense.. zumba daha güzel

Benimde kardeşlerim öyle.. bize geldiklerinde bak cıkın surdan carpcam göreceksiniz, altımda pestiliniz cıkacak diyorum

Günaydın kızlar;

Akşam 1,5 kase mercimek çorbası bir dilim kadar da ekmek

sabah ta bir dilim ekmek peynir yumurta domates yedim.

Akşam çok yorgundum bisiklet çeviremedim

1,5 saat ütü yaptım. (Spor sayılırsa)

Gunaydin kizlarr.. Sabahki menum 1 dilim recelli ekmekle 1 bardak sekersiz cay.. Bugun misafir gelecek yemege anneme yardim falan ederim, geceye kadar olmam yani, bi de birazcik fazla yersem beni affedin saka saka dkkat edicem yine, irademe sahip cikicam

Hadi Allah kavuştursun tekrardan canım...

Hımm iyi göndermişsin ne güzel artık dinlenirsi umarım birşey çıkmaz...
canım bugünde annemi doktora götürcem... inş yarın sakin bir gün olacak...

canım beni saymadın mı ????

Ayyyyyyyyyyyyyy

Bıktımmm ay adamlar yönetim kuruluna değil güne geldiler sanki çay kahve çay kahve deli oldummm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…