menüm
kahvaltı:
yarım domates
5 6 zeytin
çay
2 dilim kepek ekmek
öğle:
yeşil çay
light bisküvi
akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tavuk butu
bol salata
maşallaahhhh....ok güzel menüü.tebrikler valla.
off hilal olmayınca ne kadar sakin burası
neyse kızlar ben çıktım iyi akşamlar herkese
bende çok seviyorum künyeler falan bi ilgimi çekiyo ki sormaaaa bileklikler yüzüklerrr ...zaten küpe bilezik falan sevmiyorum benŞimdi oldu. Ne güzel bir sürü takının içinde çalışıyorsun çok severim altın takıyı ama takmam
öyle ya dimi hilal topiğin canı ciğeri ya.. ters gibi bende yoğundum bu aralar. kızlar ya kimse olmasada yazın gelen olunca cevap verir. ulen irras sana sölüyom mesajların ben geldim ve kimse yokmu dan ibaret. menünü yaz bakim sen onların yerine. sporunu yaz bakeym .neler yedin bugün mesela onu yaz. sıkılmışmış kalk spor yap bakem sen sıkıntı kalacak mı?döverim kız seni üstüne oturur ezerim haaa.. sıkıldım demek yok bak biz öğretmen insanız boş zaman yok bize.sıkılmak yookkk.spor var kitap okumak var etkinlik araştırmak,yarına hazırlanmak var tembellik yokk...bende sıkıldım demk isterdim ya zaman yetmiyor banada hep diyorum yine diyeyim gün 6 saat 28 olsa olmamıııı?perşembe veli toplantısı yapicimm bakalım nasıl geçecek.
bende çok seviyorum künyeler falan bi ilgimi çekiyo ki sormaaaa bileklikler yüzüklerrr ...zaten küpe bilezik falan sevmiyorum ben
oy oyyy öğretmenimm allah kolalık versin balımmm karoline gelince ay sinir oluyorumay bide mustafayı istediiiii bi çakcam ağzınaaa
selam kızlar dün internet aşırı yavaştı giremedim siteye nasılsınız?
dün neler yedim size anlatamam çok pişman oldumbir gün ayrı kalınca burdan kaçamak yapmaya başlıyorum
menüm
kahvaltı:
yarım domates
5 6 zeytin
çay
2 dilim kepek ekmek
öğle:
yeşil çay
light bisküvi
akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tavuk butu
bol salata
geldim canım. nevar kız sıkılacak. sıkılıyosan ben sana bissürü iş vereyim veli toplantı tutanakları rehberlik ve klüp raporları dosyaları vsss.. hala sıkılıyom dersen o zmana görüşürüz. canım sen anasınıfı öğretmeni miydin. sizdede var mı bunlar. ben nefret ediyorum bu formalitelerden.
geldim canım. nevar kız sıkılacak. sıkılıyosan ben sana bissürü iş vereyim veli toplantı tutanakları rehberlik ve klüp raporları dosyaları vsss.. hala sıkılıyom dersen o zmana görüşürüz. canım sen anasınıfı öğretmeni miydin. sizdede var mı bunlar. ben nefret ediyorum bu formalitelerden.
bide menü veriyim o zman ama şu d. günü işi beni biras bozu baştan diyim...
sabah
1 dlm börek siyah çay ( az yağlı ev böreğidir)
öğlen
6 mercimek köftesi
1 çatal pasta ( kalanı çöpe attım yememk için..)
akşam
yarım tabak makarna
1 tabak erik
aralarda 2 türk kahvesi 1 nescafe var çok az şekerli...
çok saçma bi menü oldu farkındayım... cumaya kadar toparlıycm inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?