Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

off hilal olmayınca ne kadar sakin burası

öyle ya dimi hilal topiğin canı ciğeri ya.. ters gibi bende yoğundum bu aralar. kızlar ya kimse olmasada yazın gelen olunca cevap verir. ulen irras sana sölüyom mesajların ben geldim ve kimse yokmu dan ibaret. menünü yaz bakim sen onların yerine. sporunu yaz bakeym.neler yedin bugün mesela onu yaz. sıkılmışmış kalk spor yap bakem sen sıkıntı kalacak mı?döverim kız seni üstüne oturur ezerim haaa.. sıkıldım demek yok bak biz öğretmen insanız boş zaman yok bize.sıkılmak yookkk.spor var kitap okumak var etkinlik araştırmak,yarına hazırlanmak var tembellik yokk...bende sıkıldım demk isterdim ya zaman yetmiyor banada hep diyorum yine diyeyim gün 6 saat 28 olsa olmamıııı?perşembe veli toplantısı yapicimm bakalım nasıl geçecek.

uleee karolin gelmişl ya bu bölümde. merak ediyom neler olacak bakalım.çay demledim kızlar gelin beraber içek ya tek tadı çıkmıyoorrr..

neler yedim yazayım hemencik. sabah 2 bardak süt muzlu

öğlen yeşil fasulye
puding

akşam tavuk döner
ve ayran

şincikde çay.
yarın dukanımın saf pro günü

ne yapsam ya düşün düün aklıma bişe gelmiyo. tavuktanda tiksinecem yakında o yüzden bi süre tavuk yemek stemiyorumn.

neyse kızlar ben çıktım iyi akşamlar herkese

iyiy akşamlar canım . bende gizemin menülerini görüp öyle çıkacam gizemi bekliyom. çayımı içeyimde spor yapacam yarım saat. gerçi çok yürüdüm alışveriş sırasında ama yinede kavuşmuşken bandıma yürüycem biraz.

neyse gizem çıkmışsın sen gelince yazarsın menülerini. bende çıkıyorum görüşürüz kızlar yatmadan gelirim yine.

Şimdi oldu. Ne güzel bir sürü takının içinde çalışıyorsun çok severim altın takıyı ama takmam
bende çok seviyorum künyeler falan bi ilgimi çekiyo ki sormaaaa bileklikler yüzüklerrr ...zaten küpe bilezik falan sevmiyorum ben

oy oyyy öğretmenimm allah kolalık versin balımmm karoline gelince ay sinir oluyorum ay bide mustafayı istediiiii bi çakcam ağzınaaa

küpe sevilmemi yaa. bilezik yakışmıyo kollarım kıllı olduğu için ama küpesiz çıkmam abii.bugün çok güzel küpeler beğendim fekat zayıflayınca gardrobumu yenileyeceğim için şurda 2-3 ay içinde inşallah. o yüzden yeni kıyafet ve takı alımını durdurdum..

selam kızlar nasılsınız...
sakin bi gün geçiremez oldum ben ya...:95: yarın işim yok diye sevinirken yeğenime bakma durumum çıktı... Allahtan öğlene kadar öğleden sonrası benim.... inş bişiy çıkmaz artık...
siz neler yaptınız bakıyım hemen...

ayyy ücretli günlerim geldi aklıma toplantıda beni yazman seçmişlerdi... nasıl berbat birşey o yazmanlık....:26: yine de özlüyorum.....

masal olmayınca topik sahipsiz, kimsesiz, öksüz, yetimmmmmmmm...... kalmış....

bide menü veriyim o zman ama şu d. günü işi beni biras bozu baştan diyim...

sabah
1 dlm börek siyah çay ( az yağlı ev böreğidir)

öğlen
6 mercimek köftesi
1 çatal pasta ( kalanı çöpe attım yememk için..)

akşam
yarım tabak makarna
1 tabak erik
aralarda 2 türk kahvesi 1 nescafe var çok az şekerli...

çok saçma bi menü oldu farkındayım... cumaya kadar toparlıycm inş...

Son düzenleme:
Herkese melabaaa bugun misafirimiz vardi azicik kacirdim yemekleri ama yarin sporla telafi ediciimm yediklerimi yazmiym caniniz cekmesin, nitekim hepimiz diyetteyizz yaa "bir cocuk sevdim" dizisini izliyorum bu gece ilk kez, cok guzelmis.. Kiza cok uzuldum, cok masum

benim de oyle canim, bosver.. Sporu artiririz artik cumaya kadar, oyle telafi ederiz biz de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…