Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu sefer kesin gidiyorum.Sabah arkadaşım, kahvalştıya gelevek saat 8.30 da. Yatayım şimdi...
Yarın görüşürüz...

günaydın ben geldim akşam gelemedim yaa kusura bakmayınnn eve geldim yattım o yatışş hasta olucam sanırım

Herkese günaydiiiiinnn guzel bi gun gecirin tamam mii?

bu ilacin yan etkisi daha fazla ama canim.. Karacigere zararli, dudaklari cok fazla kurutup catlatiyormus.. Daha da bir suru yan etkisi var aslinda.. Bakicaz gorucez artik kahvaltidan sonra alicam ilk ilacimi, iyi olur insallah benim icin, yan etkilerle fazla ugrasmam

eline saglik canim..

herkeseee günaydın hayırlı sabahlarrrr

sanada günaydın balım

niyeyse aşk deyince aklıma artık asansör geliyor neden acabaa bana aşkı anlat deseler asansör derim
ilahi kız sende haaa
iste istee isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci bacım
gözdem emeğine sağlık canımm
bu arada hava amma soğumuşşş yaaa

aynen yaa sabah bi kalktım buz gibi olmuşum anneme dedim akşama yorganımı hazırla mümkünse üstünde battaniyede olsunnn sonra bi dokundu bana elleri sıcacık benimki buz gibiiii :18:anne senin kanın kaynıyo anlamazsın tabi beni dedimm bana bi güldüüü yaşlanan kim acaba diyee

hahahaha biz anlaştık senle melek bak unutmak yok cuma bakalımm kaç çıkcazz
ya geçenlerde kremlerimin içine bakarken netten prospektüslerine bakıyodum bitanesinin hücreleri yenileyici yara izlerinin kesik izlerinin gitmesine yardımcı olduğu yazıyodu düşündüm doktor bana ne için verdi diye ama hatırlamıyorumm ayrıca senin boyun kaç canım?beslenmeve spor gayet iyiiii simiti saymazsakk
Kızlar ben spor yapıp yatıcam.. görüşürüz yarın..

Gece gece oğlum beni güldürdü.Neti kapatırken söylediği şey " anne sbolu yapcan mı"

çocuk bile alıştı benim spora

ayyy yirim onu ben yaaaaaaaa hahahha çocuk şimdiden alışsın sporaaa zinde olurrrr

Hemen dünkü menümü yazayım

Sabah bir dilim ekmek şekersiz çay domates peynir yumurta salata

Öğlen menü

Şehriyeli domates çorba-tavuk -patates kızartma-bulgur pilavı-irmik helvası-patlıcanlı yoğurt

Ben

Az çorba-tavuk-az pilav-az patlıcanlı yoğurt

Akşam

Zeytinyağlı pırasa

Gün içinde şekersiz kahve / çay hemen hemen 3 lt su

Fakat son 3 gündür spor yapamıyorumm

Günaydın kızlar,

Akşam epe bir kaynatmışsınız anlaşılan .

Tabii ben burdayken kimse girmiyo ben yokken geliyosunuz küstüm sizeeeeee
günaydınnn canım hoşgeldinnn bak ben geldim işte:))

bak bakkkk patatesss kızartmalar mı dersinnn pilavlar mı helvalar mııı kız görende zayıflama yarışması değil kilo alma yarışması sancakkkkyapma bacımmm bak zati sporda yokkbenimde cnm istemiyooo

İyi yapmışsın bir önceki yazında bir küçük beden etek alayım gaza geleyim diyordun bir saat sonra dürümden bahsediyorsun melekkkk olmazzzzzzz

Melekçim biraz karbonhidrat yoğun olmuşşşşşşş

nihayet aldım ayakkabılarımı ahanda bunlar deıchmann dan aldım hem uygun hem güzel modeller var. Eki Görüntüle 264803 Eki Görüntüle 264804

Güle güle giyy ne güzel giyebiliyorsun ben giyemiyorum

Aminnnnnnnnnnnn

Günaydın hoşgeldinnnn,

Yok kız o işyerindeki menüüüüü alttada ben ne yiyiyrum onu yazıyorum hani reddetttiklerimide gösteriyorum size babında

Zaten o menüler yüzünden kilo aldım ya ben yoksa inceciktimmm

ayy ben kızartmalarııı helvaları görünceee ben yazsını görmemişimmm nevrim dönmüşşşanaaammm onlar nasıl menü bacım öyleeee insanı kilo almayaaaaa zorluyolar resmennn kilo almak isteyenler topiğindekilerrr sizin oraya bi gelsinlerrr

hahahaha biz anlaştık senle melek bak unutmak yok cuma bakalımm kaç çıkcazz

ayyy yirim onu ben yaaaaaaaa hahahha çocuk şimdiden alışsın sporaaa zinde olurrrr

tamam yarın ki, bildirimde hsaplasırız

Günaydın kızlar,

Akşam epe bir kaynatmışsınız anlaşılan .

Tabii ben burdayken kimse girmiyo ben yokken geliyosunuz küstüm sizeeeeee

Denk gelmiyor be güzelim... Nasib kısmet...

Ya kzılar acayip moralim bozuk...

Bu hafta geçen haftaya göre iyi gitmeme rağmen tartı yükselişte...

Ben ne yapam, nirelere gidem...

Çok sinirlerim bozuldu ya, ben hiçbişi yemeyeyim mi artık

İlk defa böyle birşey başıma geliyor ya... Ne yapacagımı bilemiyorum

Wcye de cıkamadım dogru düzgün, onun etkisi mi var ki acep? Tamam gecen hafta, kaçamkalarım oldu ama bu hafta vermem lazımdı

Bugün hiçbişi yemeyeyim mi ben şimdi ya

tamam yarın ki, bildirimde hsaplasırız

Denk gelmiyor be güzelim... Nasib kısmet...

oy oyyyy dur bacım yaaa bak yarın bizim günümüzzz moral bozmak yok neyse oooooo yavaş gitcek bak napcazz ben ne zamandır menü paylaşımı yapmıyorum geçenlerde neler yediğime baktım aslında yediklerimde bişi yoktu dışardan bakıldığında ama kalori toplamında 1600 çıktı bu kadarcık şeymiiii ya dedimmm oyüzden biz dikkat etsektee bazen öle sanıp ne yediğimizin farkında değilikkkk bacımcuma itibariyleee menü paylaşımlarını sıkılaştırıpppppp düzgün menülerr kaçamaksız menüler ve tartıda - eksilerrr görmek istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

doğru mudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalımmmmmmmm

Yok zaten ben kalori hesabı yapıyorum hep 1000 en fazla 1100 olsun...
ona rağmen böyle oldu.Çok moralim bozuk

ya kızlar bugün ne işim varr varya nette uzun zamandır ilanları güncellemiyodum zamanları geçmiş onları güncellicem
inşaatın yeni resimlerini nete atıcam sonraaa sonraaa kendime yeni bi imaj yapıcammmm bu arada sizleree sorular sorucammmmmmmm şu şöle olurmu bu böyle olsa nasıl olurrr

sonra dolapçıyı aricam yemek yapamıyorum işyerinde aslında işime geliyo amaaa dışardan yemek yiyince pek sağlıklı olmuyoo

niyeyse aşk deyince aklıma artık asansör geliyor neden acabaa bana aşkı anlat deseler asansör derim

Yok zaten ben kalori hesabı yapıyorum hep 1000 en fazla 1100 olsun...
ona rağmen böyle oldu.Çok moralim bozuk

alalala neden öyle ki.... bende tartılmaya korkuyorum bu hafta eşimin d. günü mahvetti beni... pastayı attım ama çok ıspanaklı börek kaldı yedim bende..... masal gelince beni listeden çıkarabilirsin sözümü tutamadım....belkide biraz izne çıkmalıyım.... ben bu işi yapamıcam galiba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…