- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
ya bende de sivilce var, ve izler var hafiften.. sen kullan iyi gelirse bende kullanırım.
Banada doktor bi ilaç karışımı verdi ama yüzüm çok kurudu, burnumun etrafı dudaklarım falan cok acıdı, bıraktım
mutedeyyin: 20
bugungunlerdenaralik: 8
mcrgozde:
elmaliturta: 5
triptofan: 5
Elisya: 4
balkaymak: 4
_ferdici_: 4
irras_: 0
Hulk: 0
eskibirmasal: 0 (izinde)
kedican: 0 (izinde)
dryrgp: 0 (izinde)
maviyesil1999: 0 (izinde)
smileyları abarmışım galiba
Herkese günaydiiiiinnnguzel bi gun gecirin tamam mii?
bu ilacin yan etkisi daha fazla ama canim.. Karacigere zararli, dudaklari cok fazla kurutup catlatiyormus.. Daha da bir suru yan etkisi var aslinda.. Bakicaz gorucez artik kahvaltidan sonra alicam ilk ilacimi, iyi olur insallah benim icin, yan etkilerle fazla ugrasmam
eline saglik canim..
niyeyse aşk deyince aklıma artık asansör geliyor neden acabaabana aşkı anlat deseler asansör derim
iste istee isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci bacımyeme 46 beden etegi düsüüüün
güle güle kullan canımm
aşkta ve savasta her yol mübahtorr balum gaymagumm napimm
ayy bir olabilsem cılgınlık mılgınlık olmasada olur kızımmmmm vermeyin gazı vallaha gidip anasından isticem simdi
gözdem emeğine sağlık canımmmutedeyyin: 20:
bugungunlerdenaralik: 8
mcrgozde:
elmaliturta: 5
triptofan: 5
Elisya: 4
balkaymak: 4
_ferdici_: 4
irras_: 0
Hulk: 0
eskibirmasal: 0 (izinde)
kedican: 0 (izinde)
dryrgp: 0 (izinde)
maviyesil1999: 0 (izinde)
smileyları abarmışım galiba
bu arada hava amma soğumuşşş yaaa
hahahaha biz anlaştık senle melek bak unutmak yok cuma bakalımm kaç çıkcazzAy kızlar beni çok gaza getirdiniz sağolun
O zaman ben etek almim da hedef belirleyeyim...
Şu an kaçım tam bilmiyorum 2 gündür tartılmadım.
Ama hedefim 4 kasım cuma gününe kadar 68 inş..........
Ya Rabbim kabul et duamı
ya geçenlerde kremlerimin içine bakarken netten prospektüslerine bakıyodum bitanesinin hücreleri yenileyici yara izlerinin kesik izlerinin gitmesine yardımcı olduğu yazıyodu düşündüm doktor bana ne için verdi diye ama hatırlamıyorumm ayrıca senin boyun kaç canım?beslenmeve spor gayet iyiiii simiti saymazsakkSelam kizlaaarrr.. Aksam menumsıkı bi diyet ve spor yapmam lazımmm
1 simit
biraz beyaz peynir
domates
salatalik
4 5 zeytin
kahvalti gibi oldu yani.. Spor da 40 dakika bisiklet, 20 mekik, 20 sinav, 100+100 ip atlama..
Ve de bugun cilt doktoruna gittim kizlar aylardir israr etmeme dayanamayan doktor sonunda roaccutane yazdi.. Su karacigeri yoran ilac, dudajlari catlatan falan.. Ve 52nin ugursuzlugu yine kendini gosterdi(masal kulaklarin cinlasin ) erkek arkadasimla kavga ettim cok agir seyler soyledi, Kilom yokmus ama zayiflamaya calisiyomusum, cildimdeki bi kac sivilce icin kendimi tehlikeye atiyomusum.. Guzellik takintisi varmis bende.. Tum sorunlarim psikolojikmis.. Bilmiyorum belki haklidir, baska bi kiza tercih edilmek cidden ozguveni yerle bir ediyor ama tombisim ve sivilceliyim isteee neyse bi kac gun naz yapip sonra barisicam.. Ya da belki yarin bu aralar da ben ne zaman gelsem kimse olmuyo, kendi kendime konusup cikiyorum, hayirlisi
Kızlar ben spor yapıp yatıcam.. görüşürüz yarın..
Gece gece oğlum beni güldürdü.Neti kapatırken söylediği şey " anne sbolu yapcan mı"
çocuk bile alıştı benim spora
günaydınnn canım hoşgeldinnn bak ben geldim işte:))Günaydın kızlar,
Akşam epe bir kaynatmışsınız anlaşılan .
Tabii ben burdayken kimse girmiyo ben yokken geliyosunuz küstüm sizeeeeee
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah bir dilim ekmek şekersiz çay domates peynir yumurta salata
Öğlen menü
Şehriyeli domates çorba-tavuk -patates kızartma-bulgur pilavı-irmik helvası-patlıcanlı yoğurt
Ben
Az çorba-tavuk-az pilav-az patlıcanlı yoğurt
Akşam
Zeytinyağlı pırasa
Gün içinde şekersiz kahve / çay hemen hemen 3 lt su
Fakat son 3 gündür spor yapamıyorumm
Çok cebelleştim kendimle..
Hatta ısmalayacagım dürümle,pideyi bile seçtim..
Sonra KK'da kiloyla ilgili bi yer okuyordum, vazgeçtim hemen gittim çorbayla yemeği ısıttım
Böylesi daha iyi sanırım ...
Eki Görüntüle 264793
Bugünkü Menüm:
Sabah:
1 dilim sucuklu tost
2 haşlanmış yumurta
2 şekerli 1 çay
Öğle:
1 porsiyon çoban salata
100 gr. haşlanmış makarna
1 haşlanmış mısır
Akşam:
1 tabak kabak yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 sivri biber
2 lt. su
30 dk. zumba + 30 dk. kemer
nihayet aldım ayakkabılarımı ahanda bunlar deıchmann dan aldım hem uygun hem güzel modeller var. Eki Görüntüle 264803 Eki Görüntüle 264804
Ay kızlar beni çok gaza getirdiniz sağolun
O zaman ben etek almim da hedef belirleyeyim...
Şu an kaçım tam bilmiyorum 2 gündür tartılmadım.
Ama hedefim 4 kasım cuma gününe kadar 68 inş..........
Ya Rabbim kabul et duamı
günaydınnn canım hoşgeldinnn bak ben geldim işte:))
bak bakkkk patatesss kızartmalar mı dersinnn pilavlar mı helvalar mııı kız görende zayıflama yarışması değil kilo alma yarışması sancakkkk yapma bacımmm bak zati sporda yokk benimde cnm istemiyooo
Günaydın hoşgeldinnnn,
Yok kız o işyerindeki menüüüüü alttada ben ne yiyiyrum onu yazıyorum hani reddetttiklerimide gösteriyorum size babında
Zaten o menüler yüzünden kilo aldım ya ben yoksa inceciktimmm
hahahaha biz anlaştık senle melek bak unutmak yok cuma bakalımm kaç çıkcazz
ayyy yirim onu ben yaaaaaaaa hahahha çocuk şimdiden alışsın sporaaa zinde olurrrr
Günaydın kızlar,
Akşam epe bir kaynatmışsınız anlaşılan .
Tabii ben burdayken kimse girmiyo ben yokken geliyosunuz küstüm sizeeeeee
tamam yarın ki, bildirimde hsaplasırız
Denk gelmiyor be güzelim... Nasib kısmet...
Ya kzılar acayip moralim bozuk...
Bu hafta geçen haftaya göre iyi gitmeme rağmen tartı yükselişte...
Ben ne yapam, nirelere gidem...
Çok sinirlerim bozuldu ya, ben hiçbişi yemeyeyim mi artık
İlk defa böyle birşey başıma geliyor ya... Ne yapacagımı bilemiyorum
Wcye de cıkamadım dogru düzgün, onun etkisi mi var ki acep? Tamam gecen hafta, kaçamkalarım oldu ama bu hafta vermem lazımdı
Bugün hiçbişi yemeyeyim mi ben şimdi ya
oy oyyyy dur bacım yaaa bak yarın bizim günümüzzz moral bozmak yok neyse oooooo yavaş gitcek bak napcazz ben ne zamandır menü paylaşımı yapmıyorum geçenlerde neler yediğime baktım aslında yediklerimde bişi yoktu dışardan bakıldığında ama kalori toplamında 1600 çıktı bu kadarcık şeymiiii ya dedimmm oyüzden biz dikkat etsektee bazen öle sanıp ne yediğimizin farkında değilikkkk bacımcuma itibariyleee menü paylaşımlarını sıkılaştırıpppppp düzgün menülerr kaçamaksız menüler ve tartıda - eksilerrr görmek istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
doğru mudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalımmmmmmmm
niyeyse aşk deyince aklıma artık asansör geliyor neden acabaabana aşkı anlat deseler asansör derim
Yok zaten ben kalori hesabı yapıyorum hep 1000 en fazla 1100 olsun...
ona rağmen böyle oldu.Çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?