Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mutecim benimde ekimde güzel planlarım var. ,inaşallah destekleşerek başarırırz.
kız dürüm almadıın iyi olmuş tebrikler.bu arada aşk dolu mesajın ne güzeldi öyle.

BALKAYMAK canım pastayı atmışsın benim aklıma hemen kolayı evyeye dökmem geldi. o hafta kilo evrmiştim yanlış hatırlamıyosdam kolayı dökmenin ödülüydü snede ödülünü alırsın inşallah.

TURTİİİİİ medeni cesarteinden dolayı tebrik ediyorum. süpersin yaa. hayallerin için çılgınlık yapmaycanda napacan. inşallah alınırsın işe hostes mi olacan o zman. ay hostesler çok güzel oluyooorr.

bu arada bugün yediklerimi yazayım unutmadan.

kıymalı yumurta

öğlen 2 bardak süt

akşam ızgara tavuk

tatlandırıcılı ve muz aromalı sıcak süt içicem şimdi. azcık da dinlenecem çok yoruldum ayakta durmaktan bugün.birazda üşütmüşüm banyoda su birden soğudu kombi nedense çalışmadı bend köpüklü kalmayım diye soğulk suyla banyo yaptıydım sanırım o yüzden hasta oldum. bide gece üstümü örtmüyorum hiç ya. herifim burdayken kıza kıza örterdi üstümü çocuk gibiyim ya.bide iş yok gibi yarınki veli toplantıma hazırlık yapıcam evrak vs. üff...

ne ballısın kuzum... inş iyi geçer mülakatın da.... iyi cesaret etmişsin yalnız....

sevindm cnm iyi çıkmasına.... Nazar

Kız üstünü neden örtmüyorsun? Çocuk musun sen?
Ben çok dikkat ederim böyle şeylere... ilerde hastalığa yakalanabilirsin.. demedi deme :))

inş canım.... ağzından bal damlıyor...

bende bugün saat 3 e kadar yeğenime baktım sonra eve gelip çekmecelere giriştim... misafir gelcek diye heryeri heryere tıkmıştım onları düzenledim... sonrada yemekfalan bu saati buldu işte...

oy oyyy turtamm maşallah canım yaptıklarına bakılırsaaa çılgın bi hostes olur sendennn inşşş olur canım hakkında hayırlısı olsunnn balım ya
allah hayra çevirsin cnm şu çocuğa açıl gari bacım yaaa dünya tersine mi dönüyo nee
emeğine sağlık cnm

yoğun bigünnn ama bitti artıkkk
yok bacım bence sen hiç boşuna etek alma çünkü gerçekten istesen daha fazlasını bile verirsin ben inanıyorumm
Benimde çok hoşuma gitti...
Ve içimden bişi kopmuş gibi oldu

AŞK AŞK AŞK !!!
sormaaaaa
en iyisini yapmışsın cnmm
afiyet olsun canım
nihayet aldım ayakkabılarımı ahanda bunlar deıchmann dan aldım hem uygun hem güzel modeller var. Eki Görüntüle 264803 Eki Görüntüle 264804

ay çok güzellerr yaa bende çok seviyorum topuklu ayakkabılarııı ama giyemiyorummmmm :84:

Ay kızlar beni çok gaza getirdiniz sağolun

O zaman ben etek almim da hedef belirleyeyim...

Şu an kaçım tam bilmiyorum 2 gündür tartılmadım.

Ama hedefim 4 kasım cuma gününe kadar 68 inş..........

Ya Rabbim kabul et duamı

Selam kizlaaarrr.. Aksam menum
1 simit
biraz beyaz peynir
domates
salatalik
4 5 zeytin
kahvalti gibi oldu yani.. Spor da 40 dakika bisiklet, 20 mekik, 20 sinav, 100+100 ip atlama..
Ve de bugun cilt doktoruna gittim kizlar aylardir israr etmeme dayanamayan doktor sonunda roaccutane yazdi.. Su karacigeri yoran ilac, dudajlari catlatan falan.. Ve 52nin ugursuzlugu yine kendini gosterdi (masal kulaklarin cinlasin ) erkek arkadasimla kavga ettim cok agir seyler soyledi, Kilom yokmus ama zayiflamaya calisiyomusum, cildimdeki bi kac sivilce icin kendimi tehlikeye atiyomusum.. Guzellik takintisi varmis bende.. Tum sorunlarim psikolojikmis.. Bilmiyorum belki haklidir, baska bi kiza tercih edilmek cidden ozguveni yerle bir ediyor ama tombisim ve sivilceliyim isteee neyse bi kac gun naz yapip sonra barisicam.. Ya da belki yarin bu aralar da ben ne zaman gelsem kimse olmuyo, kendi kendime konusup cikiyorum, hayirlisi

ay en son mesajımdan sonra gittim uyudum ya üfff şimdi napıcam gece boyu tekrar uyurum inşallah. yapılacak çok iş var ama önce hangisini yapacağımı bilmediğimden oyalanıyom.

ya bende de sivilce var, ve izler var hafiften.. sen kullan iyi gelirse bende kullanırım.
Banada doktor bi ilaç karışımı verdi ama yüzüm çok kurudu, burnumun etrafı dudaklarım falan cok acıdı, bıraktım

Kızlar ben spor yapıp yatıcam.. görüşürüz yarın..

Gece gece oğlum beni güldürdü.Neti kapatırken söylediği şey " anne sbolu yapcan mı"

çocuk bile alıştı benim spora

Son düzenleme:

evet canım hosteslik için bakalım yarın mulakat baya zorluyorlar bu seferkinde anladıgım kadarıyla ins olur yaa sende dene derim bırakma pesini tvde is var

İnşallah olur turtam

Bizim bir arkidişin arkidişi de girdi dün o sınava.

saol canımm

D

su cocuga acılda, sende kurtul bizde

.

bu seferde reddedilirsem benden cekeniz olur sölimm :60 :

sonucların temiz cıkmasına sevindim merankla gecmisi okumaya devam ediyorum

evet bende bunu hep yapardım gercekten motive edici olur al bir beden kucuk belirlikli aralıklarla dene degisimi gör bakalım

yeme 46 beden etegi düsüüüün

nihayet aldım ayakkabılarımı ahanda bunlar deıchmann dan aldım hem uygun hem güzel modeller var. Eki Görüntüle 264803 Eki Görüntüle 264804

güle güle kullan canımm

ne ballısın kuzum... inş iyi geçer mülakatın da.... iyi cesaret etmişsin yalnız....

sevindm cnm iyi çıkmasına.... Nazar

aşkta ve savasta her yol mübahtorr balum gaymagumm napimm

ayy bir olabilsem cılgınlık mılgınlık olmasada olur kızımmmmm vermeyin gazı vallaha gidip anasından isticem simdi

Son düzenleme:
mutedeyyin: 20

bugungunlerdenaralik: 8

mcrgozde:

elmaliturta: 5

triptofan: 5

Elisya: 4

balkaymak: 4

_ferdici_: 4

irras_: 0

Hulk: 0

eskibirmasal: 0 (izinde)

kedican: 0 (izinde)

dryrgp: 0 (izinde)

maviyesil1999: 0 (izinde)

smileyları abarmışım galiba

bu seferde reddedilirsem benden cekeniz olur sölimm :60 :

evet bende bunu hep yapardım gercekten motive edici olur al bir beden kucuk belirlikli aralıklarla dene degisimi gör bakalım

inş. reddedilmezsin

Evet alayım değilmi... öyle daha iyi olur

niyeyse aşk deyince aklıma artık asansör geliyor neden acabaa bana aşkı anlat deseler asansör derim

aşk = asansör

yeme 46 beden etegi düsüüüün

yok sevgili idolüm yemedim zaten , meraklanma :))

iyi bugünbiraz dahamı iyi sanki :44:
kendini yazmamıssın gözdecim

Smileyleri hiiç abartmamışsın.
Kızlar bu ne ya Azıcık topiğe ugrayın bi zahmet.. masal gitti diye iyice boşladınız.
Dövecem bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…