ne ballısın kuzum...kızlaaaar atlas jete basvurcam deyüyodum ya bugun birşey dürttü beni aradım dedimki beni bu sabah sınav için aradılar (tabi yok öle bisey) ama saat kaçtaydı hatırlayamadım onun için aramıstım dedim kadında demezmi 11 deki sınavdır onu kacırdınız ama saat 2dekine gelin bende isyerinden apar topar izin aldım cıktım gittim sınava tabi listede ismim yok ahahah kadına dedim aaaa benide aradınız ismim yok listede neden acaba oda bu sabahmı aradık dedi evet dedim ismimi yazdı yanımda cv yok bu seferde dedim isyerindeydim apar topar cıktım ondan alamadım dedi tamam form doldurun neyse girdim sınava sınav biraz kötü gecti toefl tarzıydı resmen neyse o cokda önemli değilmiş zaten sözlü mülakat önemliymiş artık o kadar sıkıldım ki sınavdan ingilizce ikinci dünya savasında hava ucaklarının savasından vs bahsetmis yok boslukalrı doldurun yuh dedim dalgamı geciyosunuz sonra boy kiloya aldılar sorun cıkmadı sonrada persembe mülakata cagırdılar hersey mulakatıma baglı anlayacağınız ay benim için dua edin :18::18::18::18::18: cebimdede son 50 liram var topuklu ayakkabı almam lazım yarın müdürden banka kartımı kaybettim diye para isticem yoksa ayakkabı falan alamam valla offffff hersey üst üste geldi ya vardır bunda da bir hayır inş. bu sefer olur kızlar ya cok istiyorum gecen sefer kilodan dolayı elendim sırf bu is icin bu kadar kilo verdim ben eger bu sefer de olmazsa vallaha kendimi intihar edicem
selam kızlar ben geldim gün boyuu hastane yollarındaydım sonuçlarımı aldım herşey temiz çıktı demir oranım birazcık düşük doktor 2 ay daha kullan dedii bende daha ne kadar kullancam dedim tabi bu benim herzaman gittiğim doktor değildi hikayemii hastane yollarındaki serüvenimi bilmiyodu6 ay dedi ama dedim 1,5 yıldır kullanıyorum dedim ozaman sadece adet zamanlarında günde 1 tane al dedi ohhh çok şükür şekr kolestrol falan hepsi iyii allaha şükürr:86: ancak girebildim bide işe geç kaldım diye fırçayı yedimm :84: bende dayanamadım bu sefer siz akşam 8 de gönderirken bişi olmuyo ben bi yere gidincemi oluyo dedim sinirlendim sesimi baya yükselttim şimdi kedi gibi patron hiçbişi demiyoo
bu arada bugün yediklerimi yazayım unutmadan.
kıymalı yumurta
öğlen 2 bardak süt
akşam ızgara tavuk
tatlandırıcılı ve muz aromalı sıcak süt içicem şimdi. azcık da dinlenecem çok yoruldum ayakta durmaktan bugün.birazda üşütmüşüm banyoda su birden soğudu kombi nedense çalışmadı bend köpüklü kalmayım diye soğulk suyla banyo yaptıydım sanırım o yüzden hasta oldum. bide gece üstümü örtmüyorum hiç ya. herifim burdayken kıza kıza örterdi üstümü çocuk gibiyim ya.bide iş yok gibi yarınki veli toplantıma hazırlık yapıcam evrak vs. üff...
mutecim benimde ekimde güzel planlarım var. ,inaşallah destekleşerek başarırırz.
kız dürüm almadıın iyi olmuş tebrikler.bu arada aşk dolu mesajın ne güzeldi öyle.
BALKAYMAK canım pastayı atmışsın benim aklıma hemen kolayı evyeye dökmem geldi. o hafta kilo evrmiştim yanlış hatırlamıyosdam kolayı dökmenin ödülüydü snede ödülünü alırsın inşallah.
TURTİİİİİ medeni cesarteinden dolayı tebrik ediyorum. süpersin yaa. hayallerin için çılgınlık yapmaycanda napacan. inşallah alınırsın işe hostes mi olacan o zman. ay hostesler çok güzel oluyooorr.
oy oyyy turtamm maşallah canım yaptıklarına bakılırsaaa çılgın bi hostes olur sendennnkızlaaaar atlas jete basvurcam deyüyodum ya bugun birşey dürttü beni aradım dedimki beni bu sabah sınav için aradılar (tabi yok öle bisey) ama saat kaçtaydı hatırlayamadım onun için aramıstım dedim kadında demezmi 11 deki sınavdır onu kacırdınız ama saat 2dekine gelin bende isyerinden apar topar izin aldım cıktım gittim sınava tabi listede ismim yok ahahah kadına dedim aaaa benide aradınız ismim yok listede neden acaba oda bu sabahmı aradık dedi evet dedim ismimi yazdı yanımda cv yok bu seferde dedim isyerindeydim apar topar cıktım ondan alamadım dedi tamam form doldurun neyse girdim sınava sınav biraz kötü gecti toefl tarzıydı resmen neyse o cokda önemli değilmiş zaten sözlü mülakat önemliymiş artık o kadar sıkıldım ki sınavdan ingilizce ikinci dünya savasında hava ucaklarının savasından vs bahsetmis yok boslukalrı doldurun yuh dedim dalgamı geciyosunuz sonra boy kiloya aldılar sorun cıkmadı sonrada persembe mülakata cagırdılar hersey mulakatıma baglı anlayacağınız ay benim için dua edin :18::18::18::18::18: cebimdede son 50 liram var topuklu ayakkabı almam lazım yarın müdürden banka kartımı kaybettim diye para isticem yoksa ayakkabı falan alamam valla offffff hersey üst üste geldi ya vardır bunda da bir hayır inş. bu sefer olur kızlar ya cok istiyorum gecen sefer kilodan dolayı elendim sırf bu is icin bu kadar kilo verdim ben eger bu sefer de olmazsa vallaha kendimi intihar edicem
allah hayra çevirsin cnm şu çocuğa açıl gari bacım yaaa dünya tersine mi dönüyo neeayy birde benim asansör askımın annesini gördüm rüyamda bana böyle gülümsüyordu yavru köpek veriyordu cok sirindi köpek :44::44: rüyadan anlayan var mı ya gecen sefer benimki bana tertemiz masmavi bir cift ayakkabı veriyordu simdi de anası yavru köpek veriyoröyle iste canlarum olaysız bir günüm gecmiyor bu aralar yaa bende anlamadım gitti dualarınııııııııızaaa ihtiyacım varr !
emeğine sağlık cnmEki Görüntüle 264751 Eki Görüntüle 264751 Eki Görüntüle 264751
27 eYLüL 2011 MeSaJ SaYıM SoNuÇLaRı
Bugüngunlerdenaralik: 12:81:
Balkaymak: 10:13:
Mutedeyyin: 9:79:
Triptofan: 9:79:
Ferdici_: 8:92:
Mcrgozde: 7 :13::87:
İrras_: 6:80:
Hulk: 4 :26: :18:
Elisya: 2:95:
Elmaliturta: 0
Eskibirmasal: 0 (izinde)
Kedican: 0 (izinde)
Maviyesil1999: 0 (izinde)
Drygp: 0 (izinde)
yoğun bigünnn ama bitti artıkkkBende dün annemlere gittim.Annem yok biliyorsunuz, kardeşimin doğumu sebebiyle onun yanına gitti.
Bende pazarımı yaptım, sonra annemlere gittim.Onlara yemek yaptım,bulaşık falan derken orada kaldım.
Sabahda annemlerin evini temizledim,sildim süpürdüm, tuvaleti banyoyu yıkadım, yemek yaptım,cıktım.Cıktıgımda saat 15.30 idi. Oğlumu berbere götürdüm, traş ettirdim,banyosunu yaptırdım,oda uyudu.
Ancak şimdi oturdum pc başınaCok acayip yorgunum ama spor yapmam lazım
Ya birde akşam yemeği yemedim, ne yesem ki :44:
Aklıma kötü kötü şeyler egliyordürüm,pide gibi şeyler ama yapmamalıyım
Eşimde köye gitti,annesinin babasının yanına... Ben bu gece tekim evde kafa dinlicem azıcık
Oğlumu uyuttuktan sonra rahatlarım :))
yok bacım bence sen hiç boşuna etek alma çünkü gerçekten istesen daha fazlasını bile verirsin ben inanıyorummYa kızlar, kendi adıma şöyle bi karar aldım..
Şimdi ben beden olarak 48 giyiyorum ama biraz bol oluyor,46 ise dar oluyor...
Diyorum ki, ben gidip kendime 46 beden etek alsam ve bayrama kadar bunun içine girmeye çalışsam nasıl olur?
Anca böyle gaza gelirim
Kendi kendime " boşuna mı para verdin şu eteğe , giymelisin onu " diye söylenip dururum...
Daha motive olurum diye düşünüyorum ama bilmem siz ne dersiniz?
Benimde çok hoşuma gitti...
Ve içimden bişi kopmuş gibi oldu
AŞK AŞK AŞK !!!
en iyisini yapmışsın cnmmÇok cebelleştim kendimle..
Hatta ısmalayacagım dürümle,pideyi bile seçtim..
Sonra KK'da kiloyla ilgili bi yer okuyordum, vazgeçtim hemen gittim çorbayla yemeği ısıttım
Böylesi daha iyi sanırım ...
afiyet olsun canımmenümm
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 domates yarım salatalık
2 dilim kepek ekmek
çay
öğlen:
yarım kase mercikmek çorbası
2 ızgara köfte
yarım domates
akşam:
yarım kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasülye
azıcıkk pilav
nihayet aldım ayakkabılarımı ahanda bunlar deıchmann dan aldım hem uygun hem güzel modeller var. Eki Görüntüle 264803 Eki Görüntüle 264804
Ay kızlar beni çok gaza getirdiniz sağolun
O zaman ben etek almim da hedef belirleyeyim...
Şu an kaçım tam bilmiyorum 2 gündür tartılmadım.
Ama hedefim 4 kasım cuma gününe kadar 68 inş..........
Ya Rabbim kabul et duamı
Selam kizlaaarrr.. Aksam menum
1 simit
biraz beyaz peynir
domates
salatalik
4 5 zeytin
kahvalti gibi oldu yani.. Spor da 40 dakika bisiklet, 20 mekik, 20 sinav, 100+100 ip atlama..
Ve de bugun cilt doktoruna gittim kizlar aylardir israr etmeme dayanamayan doktor sonunda roaccutane yazdi.. Su karacigeri yoran ilac, dudajlari catlatan falan.. Ve 52nin ugursuzlugu yine kendini gosterdi(masal kulaklarin cinlasin ) erkek arkadasimla kavga ettim cok agir seyler soyledi, Kilom yokmus ama zayiflamaya calisiyomusum, cildimdeki bi kac sivilce icin kendimi tehlikeye atiyomusum.. Guzellik takintisi varmis bende.. Tum sorunlarim psikolojikmis.. Bilmiyorum belki haklidir, baska bi kiza tercih edilmek cidden ozguveni yerle bir ediyor ama tombisim ve sivilceliyim isteee neyse bi kac gun naz yapip sonra barisicam.. Ya da belki yarin bu aralar da ben ne zaman gelsem kimse olmuyo, kendi kendime konusup cikiyorum, hayirlisi
hmm ben hic anlamam ruyadan ama hayrolsun (ayy bunu deyince de aklima ruyaniz hayrolsun teyze geliyo)tamam sana da ederiz dua.. Atlasjete ne olarak basvurdun, boy kilo falan hosteslik mi? Ayy ben de cocukken hostes olmayi cok istiyodum ya, sonra haber spikeri olmak istedim yillarca bu aralar haber spikerligini yine dusunuyorum ama, okul bittikten sonra spikerlik kursuna gitmeyi falan, hayirlisii
İnşallah olur turtam
Bizim bir arkidişin arkidişi de girdi dün o sınava.
D
su cocuga acılda, sende kurtul bizde
.
selam kızlar ben geldim gün boyuu hastane yollarındaydım sonuçlarımı aldım herşey temiz çıktı demir oranım birazcık düşük doktor 2 ay daha kullan dedii bende daha ne kadar kullancam dedim tabi bu benim herzaman gittiğim doktor değildi hikayemii hastane yollarındaki serüvenimi bilmiyodu6 ay dedi ama dedim 1,5 yıldır kullanıyorum dedim ozaman sadece adet zamanlarında günde 1 tane al dedi ohhh çok şükür şekr kolestrol falan hepsi iyii allaha şükürr:86: ancak girebildim bide işe geç kaldım diye fırçayı yedimm :84: bende dayanamadım bu sefer siz akşam 8 de gönderirken bişi olmuyo ben bi yere gidincemi oluyo dedim sinirlendim sesimi baya yükselttim şimdi kedi gibi patron hiçbişi demiyoo
geçmişi eve gidince okicam canlarım turtam sana özelliklee yazcamm
Ya kızlar, kendi adıma şöyle bi karar aldım..
Şimdi ben beden olarak 48 giyiyorum ama biraz bol oluyor,46 ise dar oluyor...
Diyorum ki, ben gidip kendime 46 beden etek alsam ve bayrama kadar bunun içine girmeye çalışsam nasıl olur?
Anca böyle gaza gelirim
Kendi kendime " boşuna mı para verdin şu eteğe , giymelisin onu " diye söylenip dururum...
Daha motive olurum diye düşünüyorum ama bilmem siz ne dersiniz?
Benimde çok hoşuma gitti...
Ve içimden bişi kopmuş gibi oldu
AŞK AŞK AŞK !!!
Çok cebelleştim kendimle..
Hatta ısmalayacagım dürümle,pideyi bile seçtim..
Sonra KK'da kiloyla ilgili bi yer okuyordum, vazgeçtim hemen gittim çorbayla yemeği ısıttım
Böylesi daha iyi sanırım ...
nihayet aldım ayakkabılarımı ahanda bunlar deıchmann dan aldım hem uygun hem güzel modeller var. Eki Görüntüle 264803 Eki Görüntüle 264804
ne ballısın kuzum...inş iyi geçer mülakatın da.... iyi cesaret etmişsin yalnız....
sevindm cnm iyi çıkmasına.... Nazar
oy oyyy turtamm maşallah canım yaptıklarına bakılırsaaa çılgın bi hostes olur sendennninşşş olur canım hakkında hayırlısı olsunnn balım ya
allah hayra çevirsin cnm şu çocuğa açıl gari bacım yaaa dünya tersine mi dönüyo nee
emeğine sağlık cnm
bu seferde reddedilirsem benden cekeniz olur sölimm :60 :
evet bende bunu hep yapardımgercekten motive edici olur al bir beden kucuk belirlikli aralıklarla dene degisimi gör bakalım
niyeyse aşk deyince aklıma artık asansör geliyor neden acabaabana aşkı anlat deseler asansör derim
yeme 46 beden etegi düsüüüün
mutedeyyin: 20
bugungunlerdenaralik: 8
mcrgozde:
elmaliturta: 5
triptofan: 5
Elisya: 4
balkaymak: 4
_ferdici_: 4
irras_: 0
Hulk: 0
eskibirmasal: 0 (izinde)
kedican: 0 (izinde)
dryrgp: 0 (izinde)
maviyesil1999: 0 (izinde)
smileyları abarmışım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?