Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahahahahahaha korkunun ecele faydası yok dedim ve tartıldım.... tok karnına bile 200 gr vermiş çıktım.... vazgeçtim izin istemiyorum ben.....

ya neden cıkarsın ki? saçmalama...
Ben buradan cıkarsam iyice zıvanadan cıkarım...

moral bozmak yokkkkk bak sana 1 hafta deneme süresiiii her yediğiniii bana yazz ben sana söylimmm bak moralin nasıl düzelcekkk

günaydın canım hoşgeldin nasılsınnnnnn

off öyle yaparız artık semine...
İnanki ruh halim kötü ya... nasıl oalbilir böyle birşey aklım almıyor...

boyum 163 canim ama simit vat tabii, selulit vaarr, catlak bile var ama catlak derin mevzu tabii bu ara kahvaltim;
3 kuru kayisi
3 badem
4-5 findik..

Annem yok bugun evde, 1 saate kardesim okuldan gelecek ona domates corbasi yapicam ben de icerim ogle menum de o olur yani.. Spor da yuruyus yapmayi dusunuyorum, insallahh

heyyy noluyo bakayım kızlarrrrmasal yok diyeee böle söyleyin bi görseeee böle yazdıklarınızııı
imkansız diye bişiiiiiiiiii yoktur sadece zaman alırrr ona bakarsanızzz ben tam 1 yıldır diyetteyim eeee normal bi insan bu zamana kadar 45 kilo olurdu ben ayda 1-1,5 verdim zaten 2 aydır 63-62-64 arasında gidip geliyorum ben napim gidim atim miii kendimiii köprüdenn onumu istiyosunuzzzzzzzzzbide size bakınnnn daha yolun başındasınızzzzzz sabırrrrrr kızlarrrr olacakkkkkk

ay çokmu kötü konuştum neee kendimiziiii salmak yokkk saldığımız zaman daha bi kilo alıyoruzzz haberinizzzz varmıı kilo alıp kötü çirkinnnn kendine güveni olmayan bakımsızzz bayanlarrrr olmak isteyen varsaaa buyursunnn seçim sizinnn

moral bozmak yokkkkk bak sana 1 hafta deneme süresiiii her yediğiniii bana yazz ben sana söylimmm bak moralin nasıl düzelcekkk

günaydın canım hoşgeldin nasılsınnnnnn
iyiyim cnm napıyım hiç bi işim yok ama ben devamlı koşuşturuyorum... nedenini anlamaya çalışıyorum bende....
ya neden cıkarsın ki? saçmalama...
Ben buradan cıkarsam iyice zıvanadan cıkarım...

:[/B]

biz masalla öyle bi anlaşma yapmıştık 790 kilo olana kadar pasta hariç kaçamak yoktu ama ben börekte yedim..... ama kilo almamışım bu sevindirici oldu belki acır bana kaptişim....

asla olmak istemiyorum..... sen ne güzel yolun çoğunu katetmişsin.... azıcık bişiy kalmış....

canım tartıda her gördüğüne inanma sen hain onlarrr azcık tuzlu yesek azcık turşu yesek tartıda hemen fazla gösterir çünkü vücut su tutar seninde öyle olmuş olabilirrrrrrrrr mantıken mantıklııı
ay çatlakları sorma yaaa boyun güzel kilonda güzelll ama tabi kendini nasıl görmek istediğine sen karar verirsinnn kız bu kahvaltı neee nasıl bişiii buu hadi bakallımmm kolay gelsin şimdiden:)
geçen geçtiiiiiiiiii tatlımm napalımmm oturup ağlayalım diyosan olurrrrr ama dahada moralimiz bozulurrr sonra yemek yemeğe başlarız sonra kilo alırız sonra kilo aldık diye kendimizii salarızzz daha fazla felaket seneryoları kurayım mııı sana
asla olmak istemiyorum..... sen ne güzel yolun çoğunu katetmişsin.... azıcık bişiy kalmış....
yok kız 60 değil benim hedefim masalla değiştirdik biz onu 57 falan ama kalanlar zor gidiyoo ya
kızlar ben bi pazara gidip geliyim....

tmm canım

Kabızlık varsa en az 1 kg etkiler bozma moralini çok su iç

pes etmek yookk bozma moralini

Yürü be ferdici kim tutar bizi ne gaz vermişsin

Selam kızlar,

Nasılsınız umarım herkes iyidir...

Beni sormayın berbatım moralmen bittim artık nefes alamıyorum sinirden stresten iş yerinde bilgisayarlar çöktü virüsden kaynaklanan bir sıkıntı muahsebe programlarımıza zarar verdi 1 yıllık verileri tekradan giriyoruz yedeklemeler kurtarılamadı.

Dünden beri ilk kez açıldı pc sonunda formatlandı filan dün eve 10 'da gittim çok yorgnum ya bittim gerçekten bu evrkları nasıl girerim bilmiyorum ama girerim yne kib

İçin rahat rahat yedin mi pastanı
Ben de yedim valla .. :18:
Neler neler yaptım bir bilsen.
Kesin kilo aldım.

Hoşgeldin

Nihayet geldin

Sensiz buraların tadı tuzu yoktu

Hoşbuldumm ..
Hissedildi mi yokluğum ?
Nasılsın? Nasıl gidiyor kilo verme durumları.

sağolun canlarımm

Kesinlikle badem ..
Favorim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…