Hoşbuldumm ..
Hissedildi mi yokluğum ?
Nasılsın? Nasıl gidiyor kilo verme durumları.
Bitirdim bütün geçmişi ..
Bana gelince yemek konusunda berbattım.
Doğum günü pastası yedim.
Bazı şeylere hayır diyemedim.
Kİlo almışımdır diye tahmin ediyorum ama yarın sabahı bekleyeceğim bakalım.
Söz haftaya telafisi olacak.
Yarın kaç çıkarsam çıkayım haftaya cuma 60 olacağım.
vah vah.. yazık sana canım ...
hoşgedlin...
aa ben hep buralardaydım
inş. almamışsındır
aynen öyle oldu sanırım :44:
Nasılmış bebiş ?
İyi yorulmuşsun valla, kız geçen gitti diye o kadar üzülüyordun şimdi kafamı dinleyeceğim diyorsun.
Buralardaydın ama denk gelemeik Melek,
İki lafın belini kıramaık seninle
vah vah.. yazık sana canım ...
inş. almamışsındır
aynen öyle oldu sanırım :44:
Nasılmış bebiş ?
İyi yorulmuşsun valla, kız geçen gitti diye o kadar üzülüyordun şimdi kafamı dinleyeceğim diyorsun.
iyiymiş, sarılık olmuş yavaş yavaş geciyormuş...
Yok kız şimdi günü birlik gitti ya,ondan tedirgin değildim
Kesinlikle süper olur.
Öyle böyle motive etmiyor ..
Masalcim hosgeldin valla ozlediiikk.. Mesajini alintiladim ama yine karismis, ben de tamamen sildim boyle alintisiz yaziyorummhaftaya 60 olucam diye yine kendine hedef belirlemen cok guzel, yarin tartida ne yazrasa yazsin motivasyonunu kaybetmezsin boylece.. Evet sevgilime ne diyeti ne de ilaci soylememeliydim, ozguvensiz bi kizla beraber oldugunu ogrenmis oldu ilaca gelince bi umut basladim bakalim, doktor da "kesin degil" dedi ama kullananlarin cogu cok memnun.. Ama tabii senin gibi yeniden ayni sorunu yasamaya baslayanlar da yok degil.. Bakicaz gorucez artik, insallah en az yan etkiyle en kisa surede cildim bebek gibi olur..Aminn
sona kalanlar zor gidr cnm hesaplamalarda bile % leri yüksek çıkmıyor mu az gidenlerin....canım tartıda her gördüğüne inanma sen hain onlarrr azcık tuzlu yesek azcık turşu yesek tartıda hemen fazla gösterir çünkü vücut su tutar seninde öyle olmuş olabilirrrrrrrrr mantıken mantıklııı
ay çatlakları sorma yaaaboyun güzel kilonda güzelll ama tabi kendini nasıl görmek istediğine sen karar verirsinnn kız bu kahvaltı neee nasıl bişiii buu hadi bakallımmm kolay gelsin şimdiden:)
geçen geçtiiiiiiiiii tatlımm napalımmm oturup ağlayalım diyosan olurrrrr ama dahada moralimiz bozulurrr sonra yemek yemeğe başlarız sonra kilo alırız sonra kilo aldık diye kendimizii salarızzz daha fazla felaket seneryoları kurayım mııı sana
yok kız 60 değil benim hedefim masalla değiştirdik biz onu 57 falan ama kalanlar zor gidiyoo ya
tmm canım
:96: kolay gelsin....Selam kızlar,
Nasılsınız umarım herkes iyidir...
Beni sormayın berbatım moralmen bittim artık nefes alamıyorum sinirden stresten iş yerinde bilgisayarlar çöktü virüsden kaynaklanan bir sıkıntı muahsebe programlarımıza zarar verdi 1 yıllık verileri tekradan giriyoruz yedeklemeler kurtarılamadı.
Dünden beri ilk kez açıldı pc sonunda formatlandı filan dün eve 10 'da gittim çok yorgnum ya bittim gerçekten bu evrkları nasıl girerim bilmiyorum ama girerim yne kib
hoşgeldin cnm yokluğunu çok hissettik....Kızlar merhaba.
Ben geldim ..
evet cnm... bak sana geçen bi diyaloğumuzu anlatıyım... cüzdanımda iki resim vardı biri eşimin bebeklik resmi biride benim şimdiki resmin.... ona gösterdim resimleri dedim bu kim enişin bebekliği.... peki bu kim... senin halalığın..... kopardı beni...Seviyorum sizi ..
Ohh kız gülçincim kız ..
Yazalım menücüklerimizi, gitsin yağlar .
Ayy izleyemedim salı günü.
İnternetten izleyeyim ben de gece.
Yaramaz yiğen iş başında mıydı ?
bende mutlu oldum cnm kesin almışımdır diyordum....
Tam pastanın yerine say onu, buradan ayrılınca çok kötü oluyor diye başlayıp yazacaktım ki alttaki mesajı okudum mutlu oldum.
pastayı çöpe attım ama börekleri atamadım.... :78:Ayy ne güzel moraller vermişsin.
Harikasın bacım.
vazgeçmek yok, zaman zaman duraklanacak, bazen alınacak ama dikkat edeceğiz.
Hem kilo vermişsin, hem de pastanı çöpe atmışsın daha ne olsun.
Cidden sona kalanlar çok zorlar bence de.
Zamanla yavaşlıyor çünkü verme hızı.
Off çok yorgunum..
Saat 11den beri ayaktayım ya
Kışa hazırlık malum.. Menemenlik domates,közlenmiş patlıcan, biber,fasülye,mısır...
Off hala devam ediyorum,sırtım acayip ağrımaya başladı.. :95:
(ayy bugun de alinti yapamiyorum bi turlu)
haklisin masalcim.. ozguven sadece iliskilerde degil her konuda cok onemli.. Ne bileyim tam kendime guvenim geliyor en basit sacma seyde bile kaybedebiliyorum.. Ama takmamam lazim istee:) kizlar bu aksam yemege disari gidecekmisiz, diyetime uygun bi sey secmeye calisicam artikin.. Gideyim hazirlanayim yavastan, hadi iyi aksamlar herkese, opeliyoruummm
hoşgeldin cnm yokluğunu çok hissettik....
evet cnm... bak sana geçen bi diyaloğumuzu anlatıyım... cüzdanımda iki resim vardı biri eşimin bebeklik resmi biride benim şimdiki resmin.... ona gösterdim resimleri dedim bu kim enişin bebekliği.... peki bu kim... senin halalığın..... kopardı beni...
bende mutlu oldum cnm kesin almışımdır diyordum....
pastayı çöpe attım ama börekleri atamadım.... :78:
bende 2 kez yapmıştım buzluğum 2 kez bozuldu hepsi gitti... 3. yü yapmıcam... zaten bi dqaha bozulursa dolabıda değiştircekler... bende bozzulsun diye bakıyorum....
Kızlar çok yorgunum ...
Sabahtan beri mutfaktayım.Oğlumu uyuttum, azıcıkda ben uyuyayım.Kalkınca akşam yemeğimi yer, sporumu yaparım ama şu an kolum bile kalkmıyor
Masal bişi sorucam, biz zumbaya en son 1 saati 400 kalori demiştik ya
30 dk. 200 kalori mi oluyor peki? yani bence 1 saat boyunca yapmak 400 harcatır ama, 30 dk. 200 harcatmaz gibime geliyor :44: Belki 150 olur...
Hilal kilo bildirimi konusunda anlaştık dğeil mi?
YArın muhtemelen yetişirim bildirime ama sen bugünkü söylediğimi kabul edersin
Izgara falan tercih edebilirsin bence yemek için.
Hoşbuldum Özlemcim.
Ayy ne tatlıdır o, senin halalığın demek.
Bak bu kadar vicdana zabı bile çok güzel, ben bir daha kaçamak olmayacağına inanıyorum.
Bundan sonra daha güzel sonuçlar olacak.
hoşgeldin şekerrrbu arada herkese merhaba kızlar
hahaaa melek benlede iddaya gircekk dur bakalımmmHayırlı olsun ayakkabılarınn ..
Güle güle eskitt ..
kemerden memnun musun ?
İşe yarıyor mu ?
Ben de denemeyi düşünüyorum da.
Çok güzel motive eder.
O kadar kişiyle iddiaya girince.
Yalnız şeyi atlama, yeni başlayanlar çok kolay kilo veriyor.
Ben ilk zamanlar haftada 2-3 verdiğimi biliyorum.
maşallahhh bağımlı oldunn bak gözdecim okul bile engel olamıyo artık bizedersteyim şuan laboratuarda bilgisdayardan girdimöptüm hepinizi
yavaş hemide çokkk yavaş bacım yaaaAyy ne güzel moraller vermişsin.
Harikasın bacım.
vazgeçmek yok, zaman zaman duraklanacak, bazen alınacak ama dikkat edeceğiz.
Hem kilo vermişsin, hem de pastanı çöpe atmışsın daha ne olsun.
Cidden sona kalanlar çok zorlar bence de.
Zamanla yavaşlıyor çünkü verme hızı.
hoşgeldin canım eh napalımmm okadar da olsun okadar gitmişsin geziyosunn herkesi görüyosun yemediklerine sayyyBitirdim bütün geçmişi ..
Bana gelince yemek konusunda berbattım.
Doğum günü pastası yedim.
Bazı şeylere hayır diyemedim.
Kİlo almışımdır diye tahmin ediyorum ama yarın sabahı bekleyeceğim bakalım.
Söz haftaya telafisi olacak.
Yarın kaç çıkarsam çıkayım haftaya cuma 60 olacağım.
Off çok yorgunum..
Saat 11den beri ayaktayım ya
Kışa hazırlık malum.. Menemenlik domates,közlenmiş patlıcan, biber,fasülye,mısır...
Off hala devam ediyorum,sırtım acayip ağrımaya başladı.. :95:
Kızlar çok yorgunum ...
Sabahtan beri mutfaktayım.Oğlumu uyuttum, azıcıkda ben uyuyayım.Kalkınca akşam yemeğimi yer, sporumu yaparım ama şu an kolum bile kalkmıyor
Kızlar ne deniyorum.
Tost makinasına patlıcanları dilimleyip koydum acaba kızartma gibi olacak mı bakalım ?
Risk oldu azıcık ama deneyeyim dedim.
Olduktan sonra da üstlerine kaşar koyayım erisinler diyorum.
Yaptığın tost makinasında patlıcan olayı çok ünlü bir köşe yazarının yemek tarifi üstünede yoğurt döküp ali nazik gibi yiyiyormuşş
Kızlar ne deniyorum.
Tost makinasına patlıcanları dilimleyip koydum acaba kızartma gibi olacak mı bakalım ?
Risk oldu azıcık ama deneyeyim dedim.
Olduktan sonra da üstlerine kaşar koyayım erisinler diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?