Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off çok yorgunum..
Saat 11den beri ayaktayım ya

Kışa hazırlık malum.. Menemenlik domates,közlenmiş patlıcan, biber,fasülye,mısır...
Off hala devam ediyorum,sırtım acayip ağrımaya başladı.. :95:

Ya aaaaa nasıl oluyormuş tatilde
Birde bana kızıyordunuz..

Son düzenleme:

evet düşüncemi uygulayacgım inş.

ya sürekli kullanırsam iyide, devam etmiyorum.bi saatten sonra bıkkınlık veriyor,işte aklıma gelince takıyorum
ama gaza,şişkinliğe birebir

2 side yeni başlıcak :18: inş. ben 1. olurum

evet izliyor, beraber yapıyoruz

bende buralardaydım, bi tek salı günü yoktum.
burdaydım ama kimse yazmayınca yazmadım bende.en son dün bi sürü şey yazdım
deli gibi kendi kendime konustum hep [/QUOTE]

Ne güzel kokuyordur o bıdık.
Çok severm yeni bebek kokusunu.

Dur bakalım ben de bir deneyeyim neler olacak.

İnşallah toparlanırız bir an önce, burası boş kalınca motivasyon çok etkileniyor.

Masalcim hosgeldin valla ozlediiikk.. Mesajini alintiladim ama yine karismis, ben de tamamen sildim boyle alintisiz yaziyorumm haftaya 60 olucam diye yine kendine hedef belirlemen cok guzel, yarin tartida ne yazrasa yazsin motivasyonunu kaybetmezsin boylece.. Evet sevgilime ne diyeti ne de ilaci soylememeliydim, ozguvensiz bi kizla beraber oldugunu ogrenmis oldu ilaca gelince bi umut basladim bakalim, doktor da "kesin degil" dedi ama kullananlarin cogu cok memnun.. Ama tabii senin gibi yeniden ayni sorunu yasamaya baslayanlar da yok degil.. Bakicaz gorucez artik, insallah en az yan etkiyle en kisa surede cildim bebek gibi olur..Aminn

Hoşbuldumm ..
Bu hafta olan oldu nasıl olsa, üzülmem boşa.
O yüzden haftaya artık diyorum.
Sadece erkekler için değil, her türlü ilişki ve 2 cinsiyette de kendine özgüvenin karşı taraf üzerinde çok büyük bir etki yapar.
Ama bunu öncelikle kendin için yap.
Düşünüyorum ben, evet onu çok fazla seviyorum ve asla onsuz olmak istemiyorum.
Fakat benim elimde olanlar bunlar.
Bir kere zekiyim, dürüstlük konusunda benim gibisini zor bulur ona karşı.
Onu üzmemek için elimden geleni yaparım.
Ee hani güzelim de.
Çoğu konu hakkında söyleyebilecek 2 çift lafım vardır.
Bunlara sahibim ama o olur da benimle olmak istemezse, değil bunlar dünyanın en mükemmel insanı olsam yine istemeyebilir.
Yani bunları çok düşünme.
Sen her zaman için en iyisini yap yapabileceğinin sonrasını düşünme hiç.

(ayy bugun de alinti yapamiyorum bi turlu)
haklisin masalcim.. ozguven sadece iliskilerde degil her konuda cok onemli.. Ne bileyim tam kendime guvenim geliyor en basit sacma seyde bile kaybedebiliyorum.. Ama takmamam lazim istee:) kizlar bu aksam yemege disari gidecekmisiz, diyetime uygun bi sey secmeye calisicam artikin.. Gideyim hazirlanayim yavastan, hadi iyi aksamlar herkese, opeliyoruummm

sona kalanlar zor gidr cnm hesaplamalarda bile % leri yüksek çıkmıyor mu az gidenlerin....
:96: kolay gelsin....
Kızlar merhaba.
Ben geldim ..
hoşgeldin cnm yokluğunu çok hissettik....
evet cnm... bak sana geçen bi diyaloğumuzu anlatıyım... cüzdanımda iki resim vardı biri eşimin bebeklik resmi biride benim şimdiki resmin.... ona gösterdim resimleri dedim bu kim enişin bebekliği.... peki bu kim... senin halalığın..... kopardı beni...

Tam pastanın yerine say onu, buradan ayrılınca çok kötü oluyor diye başlayıp yazacaktım ki alttaki mesajı okudum mutlu oldum.
bende mutlu oldum cnm kesin almışımdır diyordum....
pastayı çöpe attım ama börekleri atamadım.... :78:

bende 2 kez yapmıştım buzluğum 2 kez bozuldu hepsi gitti... 3. yü yapmıcam... zaten bi dqaha bozulursa dolabıda değiştircekler... bende bozzulsun diye bakıyorum....

Izgara falan tercih edebilirsin bence yemek için.

Hoşbuldum Özlemcim.
Ayy ne tatlıdır o, senin halalığın demek.
Bak bu kadar vicdana zabı bile çok güzel, ben bir daha kaçamak olmayacağına inanıyorum.
Bundan sonra daha güzel sonuçlar olacak.

Kızlar çok yorgunum ...
Sabahtan beri mutfaktayım.Oğlumu uyuttum, azıcıkda ben uyuyayım.Kalkınca akşam yemeğimi yer, sporumu yaparım ama şu an kolum bile kalkmıyor

Masal bişi sorucam, biz zumbaya en son 1 saati 400 kalori demiştik ya
30 dk. 200 kalori mi oluyor peki? yani bence 1 saat boyunca yapmak 400 harcatır ama, 30 dk. 200 harcatmaz gibime geliyor :44: Belki 150 olur...

Kızlar çok yorgunum ...
Sabahtan beri mutfaktayım.Oğlumu uyuttum, azıcıkda ben uyuyayım.Kalkınca akşam yemeğimi yer, sporumu yaparım ama şu an kolum bile kalkmıyor

Uyu uyu da dinlen biraz, yorma öyle kendini çok fazla hem.

Masal bişi sorucam, biz zumbaya en son 1 saati 400 kalori demiştik ya
30 dk. 200 kalori mi oluyor peki? yani bence 1 saat boyunca yapmak 400 harcatır ama, 30 dk. 200 harcatmaz gibime geliyor :44: Belki 150 olur...

Kalori konusunda tam yorum yapamıyorum belki daha az harcatabilir ama sabah akşam yaptığında 30-30 olarak, metabolizman daha hızlı olacağından gün içinde daha fazla yakacaksındır yediklerini, yani daha çok kalori harcayacaksındır.
Sırf 30 dakika içinde harcadığını sorarsan daha azdır ama gün içinde daha fazla etki edeceğini düşünüyorum.

Kızlar ne deniyorum.
Tost makinasına patlıcanları dilimleyip koydum acaba kızartma gibi olacak mı bakalım ?
Risk oldu azıcık ama deneyeyim dedim.
Olduktan sonra da üstlerine kaşar koyayım erisinler diyorum.

inş cnm... biraz cesaret etsem bende haftaya 73 hedef koycam ama korkuyorum...:18:

bu arada herkese merhaba kızlar
hoşgeldin şekerrr
hahaaa melek benlede iddaya gircekk dur bakalımmm
dersteyim şuan laboratuarda bilgisdayardan girdim öptüm hepinizi
maşallahhh bağımlı oldunn bak gözdecim okul bile engel olamıyo artık bize
yavaş hemide çokkk yavaş bacım yaaa
hoşgeldin canım eh napalımmm okadar da olsun okadar gitmişsin geziyosunn herkesi görüyosun yemediklerine sayyy

Kızlar çok yorgunum ...

melekkk canım kendini okadar yorma ya keşke hepsini aynı günde yapmasaydınnn

Kızlar ne deniyorum.
Tost makinasına patlıcanları dilimleyip koydum acaba kızartma gibi olacak mı bakalım ?

Yaptığın tost makinasında patlıcan olayı çok ünlü bir köşe yazarının yemek tarifi üstünede yoğurt döküp ali nazik gibi yiyiyormuşş

Kızlar ne deniyorum.

Ayy Hilal zaten inceciksin sen neden diyet yapıyorsun

(Albüme bakabildim en sonunda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…