ya aslında güzel olur bence ama bizim tost makinası çok ısıtmıyo ben denesem pişermi bilmiyorummm
inş cnm... biraz cesaret etsem bende haftaya 73 hedef koycam ama korkuyorum...:18:
hoşgeldin şekerrr
hahaaa melek benlede iddaya gircekk dur bakalımmm
maşallahhh bağımlı oldunn bak gözdecim okul bile engel olamıyo artık bize
yavaş hemide çokkk yavaş bacım yaaa
hoşgeldin canım eh napalımmm okadar da olsun okadar gitmişsin geziyosunn herkesi görüyosun yemediklerine sayyy
melekkk canım kendini okadar yorma ya keşke hepsini aynı günde yapmasaydınnn
Yaptığın tost makinasında patlıcan olayı çok ünlü bir köşe yazarının yemek tarifi üstünede yoğurt döküp ali nazik gibi yiyiyormuşş
ya aslında güzel olur bence ama bizim tost makinası çok ısıtmıyo ben denesem pişermi bilmiyorummm
Ayy Hilal zaten inceciksin sen neden diyet yapıyorsun
(Albüme bakabildim en sonunda)
Fırında dene fırın ızgarasının üstünde
Kızlar ben kaçıyorum İyiakşamalr
heyyoooo masal gelmişşş... hoşgeldin topiğin neşesi,canı ciğeri...kız sen izne çıkmışsın bende izindeydim senin kadar olmasa da 10-15 mesaj da olsa katkım oluyordu. ama nihayet işlerim seyreldi. veli toplantımıda bitirdim. sesim kısık kısık şu saate kadar konuştum hatunlarla. ama güzel geçti..
kızlar bugün nerdeyse hiçbişey yemedim.
yarın 73.9 bile olsa 73 ü görmek istiyorum. aslında yemememin nedeni hastalığın verdiği iştahsızlık.
sabah 2 çatal peynir 3 dilim domates
1 ayran
öğle 2 küçük kutu light ton balığı
bol bol çay.
1 kase kıymalı yoğurt
şimdi.
Ama bu kadar da şımartılmaz ki insan, nasıl şımardım anlatamammm ..
Şaka maka çok özledim ben ya, hemen geldiğim gibi bilgisayarı açtım.
Nasıldı zamanınız eşinle?
Keyifli zaman geçirdiniz mi ?
Ohh toplantı da bitmiş, sorun yoktu değil mi_?
nasıl geçsin ya çok güzeldi nasıl geçti anlamadım. 5 gün 1 gün gibi geçti. 1 günde bonus oldu uçak biletini yanlış almıştı 1 gün daha kaldı yanımda mecburen. işyerinden de idare ettiler. zaten regldim son güne kadar bonus iyi geldi yani..
Afiyet olsun Gülçincim.
Hastalık derken ? Ne oldu hayırdır ?
Geçmiş olsun ..
Kıymalı yoğurdun tadı nasıl oldu ?
Çok değişik geldi.
iyi akşamlar canımmKızlar ben kaçıyorum İyiakşamalr
kızlar bugün nerdeyse hiçbişey yemedim.
yarın 73.9 bile olsa 73 ü görmek istiyorum. aslında yemememin nedeni hastalığın verdiği iştahsızlık.
sabah 2 çatal peynir 3 dilim domates
1 ayran
öğle 2 küçük kutu light ton balığı
bol bol çay.
1 kase kıymalı yoğurt
şimdi.
Ohh hem regl nazlarını çekti hem de son anda yağlarını yakmanda yardımcı oldu desene eşin ohh
İyi olmuştur, özlem de gidermişsinizdir ne güzel.
Darısı uzak olanların başına diyerek kendime de pay çıkarmayı borç biliyorum.
üşütmüşüm ya kıçım açık yatıyom sabaha kadar. ciddi yorgunluktan mı neyse üşüdüğümü de hissetmiyorum. küçüklükten beri hep üstüm açık yatarım nedense bekarken babam örterdi şimdi eşim örtüyodu.
kuzummm balımmm gülümmm oy daha ne diyeyim sana cidden özlemişim.
hah işte fıstık kaptanım kıymalşı yoğurt şöle daha doğrusu yoğurtlu kıyma. kavrulmuş kıyamnın üstüne yoğurt döküyosun. tadıda kayseri yağlamasının hamursuz halini çağrıştırıyor tabi sarımsak katarsan yoğurda.
aminnn canım amiinnn. inşallah darsısı tüm sevenelrin başına. ama şuda var kavuşanlar da bi süre sonra üff şu herfi gitse başımdan diyor. bizim okuldakilere bakıyorum eşleri maça gitse seviniyorlar evde rahat kaldım diye. kız ben dayanamıyorum azcık yatayım gözüm filan dinlensin. gün boyu topuklua yakkabıda 74 kiloyu taşımak kolay olmadı.
Uyu uyu da dinlen biraz, yorma öyle kendini çok fazla hem.
Kalori konusunda tam yorum yapamıyorum belki daha az harcatabilir ama sabah akşam yaptığında 30-30 olarak, metabolizman daha hızlı olacağından gün içinde daha fazla yakacaksındır yediklerini, yani daha çok kalori harcayacaksındır.
Sırf 30 dakika içinde harcadığını sorarsan daha azdır ama gün içinde daha fazla etki edeceğini düşünüyorum.
Bugünkü menümü yazıyorum.
Sabah :
- 1 haşlama yumurta
- Biraz peynir.
( Zaman problemim vardı, otobüse yetişmek için atıverdim ağzıma 2-3 dakikada .)
Akşam :
- 4-5 ceviz
- 7-8 badem
- 2 adet küçük patlıcanı tost makinasında kızarttım. Üstüne biraz rendelenmiş kaşar döktür, eridi o. Üstüne biraz da kekik ..
- 4-5 tane de biber turşusu.
Ne yazık ki sporum yok ve suyum az oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?