Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin şekerrr

hahaaa melek benlede iddaya gircekk dur bakalımmm

melekkk canım kendini okadar yorma ya keşke hepsini aynı günde yapmasaydınnn

Aa doğru ya, senlede giricez.. 3 kişi oldu seninle... Bermuda şeytan üçgeni gibi oldu
Daha daha cok dikkat etmem lazım.Yarın dananın kuyruğu kopacak

Hakkatten amma iş yapıyorum ben ya... ne hamarat gacıyım
Bekarken cok tembeldim ama evlenince öyle olmuyor işte

Bugünkü Menüm:

Sabah:

1 dilim kepekli ekmek
30 gr. köy peyniri
1 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş kırmızı yağ biberi
1 haşlanmış yumurta
2 şekerli 1 çay

Öğle:

1/2 haşlanmış mısır

Ara:

1 bardak yarım yağlı süt

Akşam:

2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek

Ara:

Bol bol form çayı, yeşilçayım bitmiş.

Toplam: 768 kalori

2 lt.su
45 dk. zumba + 45 dk. kemer

Kızlar ben cıkıyorum, yemek yemedim daha

Hemen uyanır uyanmaz buraya koştum.

Çok fazla olmamış hafif kaçmış o kadar bence.

Bende yeni kalktım şimdi... Ohh nasıl dinlenmişim...

Ohhh .. Günaydınn..
beeen geldiiimmm

Hoşgeldinn ..

Afiyet olsunn ..

Kızlar ben cıkıyorum, yemek yemedim daha

Hemen uyanır uyanmaz buraya koştum.

Çok güzel uyanır uyanmaz burayı düşünmek.
Çok hoşuma gitti ..

bugun çok yoruldum yaaahuu sabah çıktım evden eski okuluma gittim ...
sora evrakları halletimmm
soraa avonları hallettim
sora kargocuya gittim
sorada geldim
çok yoruldummm

bugun çok yoruldum yaaahuu sabah çıktım evden eski okuluma gittim ...
sora evrakları halletimmm
soraa avonları hallettim
sora kargocuya gittim
sorada geldim
çok yoruldummm

İyi iş halletmişsin ama bol bol hareket iyidir.

nasılsınnnn canım

Biraz başım ağrıyor.
Hasta olacak gibiyim de onun haricinde iyiyim.
Sen nasılsın?

İyi iş halletmişsin ama bol bol hareket iyidir.

Biraz başım ağrıyor.
Hasta olacak gibiyim de onun haricinde iyiyim.
Sen nasılsın?

valla nanemolluyum azıcık karnım ağrıyorr halsizlikde var üstüde hasta olucam herhalde ..
ayaklarımda ehh şöyle böylee ...

ayaklarımı uzattım yapmam gereken bir ton iş var ama oturuyorum öylee ..
eşimde gelir 9 gibi üüüüüfffff

Bu doktor işini umursamamazlık yapma lütfen ya, bak sonra daha kötü olursa çözümü de kolay olmaz ..

aa ben size söylemedim dimi pazartesi gecesi acile gittik biz eşimle ayağımın üstüne basamıyordum acıyordu gene bide yamuk yumuk basarken ayağımıda burktumm .. acile gittik işte ortopediye rontgen fln geçtii ..
ayağında kırık çıkık veya topuk dikeni yok dedi ..
spor yapıyormusun dedi dedim elimden geldiğince hareketlerini arttırmalısın dedi .. ayağın düz taban kesinlikle babet giymemelisin dedi ..
biraz incinme var dedi ..
merhem hap fln yazdı işte .. gene iyi yani pazartesiye göree

Aaa demek ki bol bol spor yapman gerekiyor.
Bu konuda üstüne düşelim biz de senin.
Bu arada bileklik kullansan nasıl olur ? İncinmeler için rahatlatır biraz.

geçmiş olsun canımm. bak ben dedim zayıflayınca ağrı sızı kalmayacak çiçaammm. valla ben geçen yıl topuklu giyemiyodum bu sene okulda şıklık yarışında bende varımm. bide önceden ayakkabılarım yamuluyordu sizdede oluyomu?bi tarafı eriyo topuğun yamuluyo.

Ben sanırım öğrenciliğin rahatlığından ne topuklu giyiyorum ne de klasik şeyler.
Tabi çalışmaya başlayınca durum böyle olamayacak.
Kiloyla alakası var mı bilmiyorum ama daha çok küçük olmama rağmen bu tür şeyler için varis başlangıcı var ve moralimi çok bozuyor.:2:

gizem ya düz taban olduğun nasıl anlaşılıyor? bende babet giydiğimde ayağımın ortası geriliyo gibi oluyor. az topukluda daha rahatım acaba bendede mi var. kız menünüde yaz kocan gelmeden bakayım. gizem ben senin menülerini hergün görmek istiyorum canım. birbirimize dikkat edelim çarçabukl mezun olaım buralardan. kız hem biz daha bebek yapmadan böyle olursak bebek olunca 100 kilo oluruz o yüzden acele edelim olur mu İRRASCIM. kız ben haziranda rabbim izin verirse bi sakatlık yoksa haziranda hamile kalmak istiyorum. şubata kadar hedefrime ulaşsam.hazirana kadar da pekiştirsem yeni kilomu hamileliktede az bi kiloyla tamamlasam süper olurdu.

varis genetik olabilir kilon yok sennin o kadar. olsa bende olurdu. okadar da ayakta duruyorum.

kızlar bu arada sınıfta temsilci seçimi yapıyorduk 5-6 kişi çıktı aday bunlardan 2 si kız ve yeni geldiler. hatta bitanesi şişman olan diğerinden 3 gün önce geldi. neyse seçim sonucu zayıf kız 15 ki bence itici olmasına rağmen,şişman olan daha başarılı olamsına rağmen 5 oy aldı.kızlar hep kızlara vermiş oyunu ve ikisinide tanımadıkları halde zayıfa oy verdiler. burdan çıakrdım ki şlişmansan hep beceriksiz hep 2. planda hep kaybedenlerde oluyosun ilk etapta. tabi sene sonunda tekrar yapsam belkide karakteriyle tombiş kızım daha çok sveilecek ama ilk izlenimin önemini gördüm ben.

kızlar bu arada sınıfta temsilci seçimi yapıyorduk 5-6 kişi çıktı aday bunlardan 2 si kız ve yeni geldiler. hatta bitanesi şişman olan diğerinden 3 gün önce geldi. neyse seçim sonucu zayıf kız 15 ki bence itici olmasına rağmen,şişman olan daha başarılı olamsına rağmen 5 oy aldı.kızlar hep kızlara vermiş oyunu ve ikisinide tanımadıkları halde zayıfa oy verdiler. burdan çıakrdım ki şlişmansan hep beceriksiz hep 2. planda hep kaybedenlerde oluyosun ilk etapta. tabi sene sonunda tekrar yapsam belkide karakteriyle tombiş kızım daha çok sveilecek ama ilk izlenimin önemini gördüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…