kızlar bu arada sınıfta temsilci seçimi yapıyorduk 5-6 kişi çıktı aday bunlardan 2 si kız ve yeni geldiler. hatta bitanesi şişman olan diğerinden 3 gün önce geldi. neyse seçim sonucu zayıf kız 15 ki bence itici olmasına rağmen,şişman olan daha başarılı olamsına rağmen 5 oy aldı.kızlar hep kızlara vermiş oyunu ve ikisinide tanımadıkları halde zayıfa oy verdiler. burdan çıakrdım ki şlişmansan hep beceriksiz hep 2. planda hep kaybedenlerde oluyosun ilk etapta. tabi sene sonunda tekrar yapsam belkide karakteriyle tombiş kızım daha çok sveilecek ama ilk izlenimin önemini gördüm ben.
ben spora gidiyorum canım. masal bu arada geçmişe bakamadım henüz sen turtinin yaptığını duydun mu atlas jeti nasıl keklemiş. aklıma geldikçe gülüyom yaa.
su mu??? o da ne ki.... bbiz kendisiyle iletişimimizi kaybedeli baya oldu....Bugünkü menümü yazıyorum.
Sabah :
- 1 haşlama yumurta
- Biraz peynir.
( Zaman problemim vardı, otobüse yetişmek için atıverdim ağzıma 2-3 dakikada .)
Akşam :
- 4-5 ceviz
- 7-8 badem
- 2 adet küçük patlıcanı tost makinasında kızarttım. Üstüne biraz rendelenmiş kaşar döktür, eridi o. Üstüne biraz da kekik ..
- 4-5 tane de biber turşusu.
Ne yazık ki sporum yok ve suyum az oldu.
Eki Görüntüle 265520
Bugünkü Menüm:
Sabah:
1 dilim kepekli ekmek
30 gr. köy peyniri
1 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş kırmızı yağ biberi
1 haşlanmış yumurta
2 şekerli 1 çay
Öğle:
1/2 haşlanmış mısır
Ara:
1 bardak yarım yağlı süt
Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
Bol bol form çayı, yeşilçayım bitmiş.
Toplam: 768 kalori
2 lt.su
45 dk. zumba + 45 dk. kemer
Eki Görüntüle 265520
o zman bende menü veriyim....
sabah
1 gevrrek
1 dlm peynir
siyah çay şekersiz
öğle
patlıcan yemeği
yoğurt 1 kase
ara 1 elma
1 activia kayısılı
akşam
1 porsiyon bulgur pilavı
ayran
1 kare bitter
Kızlar ben yatıyorum.Yarın oğlumu doktora götüreceğim.O yüzden bildirimim gecikebilir.
Olmazsa Gülçine mesaj atarım
İyi geceler herkese...
Aa doğru ya, senlede giricez.. 3 kişi oldu seninle... Bermuda şeytan üçgeni gibi oldu
Daha daha cok dikkat etmem lazım.Yarın dananın kuyruğu kopacak
Hakkatten amma iş yapıyorum ben ya...ne hamarat gacıyım
Bekarken cok tembeldim ama evlenince öyle olmuyor işte
inş. reddedilmezsin
Evet alayım değilmi... öyle daha iyi olur
aşk = asansör
yok sevgili idolüm yemedim zaten , meraklanma :))
ilahi kız sende haaa
iste istee isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci bacım
gözdem emeğine sağlık canımm
aynen yaa sabah bi kalktım buz gibi olmuşum anneme dedim akşama yorganımı hazırla mümkünse üstünde battaniyede olsunnnsonra bi dokundu bana elleri sıcacık benimki buz gibiiii :18:anne senin kanın kaynıyo anlamazsın tabi beni dedimm bana bi güldüüü yaşlanan kim acaba diyee
heyyy noluyo bakayım kızlarrrrmasal yok diyeee böle söyleyin bi görseeee böle yazdıklarınızııı
imkansız diye bişiiiiiiiiii yoktur sadece zaman alırrr ona bakarsanızzz ben tam 1 yıldır diyetteyim eeee normal bi insan bu zamana kadar 45 kilo olurdu ben ayda 1-1,5 verdim zaten 2 aydır 63-62-64 arasında gidip geliyorum ben napim gidim atim miii kendimiii köprüdenn onumu istiyosunuzzzzzzzzzbide size bakınnnn daha yolun başındasınızzzzzz sabırrrrrr kızlarrrr olacakkkkkk
ay çokmu kötü konuştum neeekendimiziiii salmak yokkk saldığımız zaman daha bi kilo alıyoruzzz haberinizzzz varmıı kilo alıp kötü çirkinnnn kendine güveni olmayan bakımsızzz bayanlarrrr olmak isteyen varsaaa buyursunnn seçim sizinnn
Selam kızlar,
Nasılsınız umarım herkes iyidir...
Beni sormayın berbatım moralmen bittim artık nefes alamıyorum sinirden stresten iş yerinde bilgisayarlar çöktü virüsden kaynaklanan bir sıkıntı muahsebe programlarımıza zarar verdi 1 yıllık verileri tekradan giriyoruz yedeklemeler kurtarılamadı.
Dünden beri ilk kez açıldı pc sonunda formatlandı filan dün eve 10 'da gittim çok yorgnum ya bittim gerçekten bu evrkları nasıl girerim bilmiyorum ama girerim yne kib
Kızlar merhaba.
Ben geldim ..
Sauna eşofmanımla sporumu yaptım çok şükür...
Belim acayip ağrıyor... inş. geçer :44:
su mu??? o da ne ki.... bbiz kendisiyle iletişimimizi kaybedeli baya oldu....
o zman bende menü veriyim....
sabah
1 gevrrek
1 dlm peynir
siyah çay şekersiz
öğle
patlıcan yemeği
yoğurt 1 kase
ara 1 elma
1 activia kayısılı
akşam
1 porsiyon bulgur pilavı
ayran
1 kare bitter
Merhaba kizlaaarr.. Bu aksamki menum
1/2 levrek
2-3 yk salata
2 kibrit kutusu beyaz peynir
spor olarak da 100+100+100 ip atlama, 20 dk yuruyus, 20 mekik, 10 sinav..
Kızlar ben yatıyorum.Yarın oğlumu doktora götüreceğim.O yüzden bildirimim gecikebilir.
Olmazsa Gülçine mesaj atarım
İyi geceler herkese...
iyi geceler kızlar geçmişe bakamadım ya hiç halim yok üf ya boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum sanırım dukandan dolayı vitaminsiz kaldım aslında bu kadar kolay hasta olmazdım. evde ola ola vitamin hapımı ihmal ettim içmedim alttarafaı suya katıp içilecek. neyse hatırlamışken içip uyuyayım. yarın nöbetçiyimmm üfff.
kız gülçine mesaj atanda gülçin nöbetçi taa kaçta gelir kimbilir. hem bende sabah uyanamazsam sana mesaj yazarım diye düşünüyodum.
yaa bugün ben asansörden indim aşkum bindi göremedi benii sansıma ediiiim arkidaslarım of ulaan offfffff
aferim yeme canumm
bugun moralimi düzelten bisi oldu spor salonunda kızın biri bana geldi sen zaten zayıfsın niye spora geliyosunki dedi baktım gözlerinde sorun yok dedim ben zayıflamısım hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?