Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah diğer taraftan haber gelirde hiç gerek kalmaz turtam.

nerdeee kaldın kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hep siz mi gideceksiniz aaa
Dedim acık kıymetimi anlasınlar.

Eline sağlık Gözdecim.

günaydınnnn.. çok şükür tam olarak 10. kilomu verdim. gramı gramına 73.4 üm....rabbim 20. kilomuda vermeyi nasibetsin 1 kilo dahi veremeyeceğine inanan bir insan için güzel bişey ya.hadi öptüm canlarım sizi kocaman.

kilom 85.5

bu hafta öyle çok önemsemedimde hafta ortası tartılmadım bile ama acaip inanılmaz hareketim vardı ondanmı acaba

ahhh ahhh aşk resadüfleri sever filmindeki gibiiii biri iniyooo biri biniyooo he canım sen zayıfsınnn hakketten bakkk
ben bir aydır kilo veremiyoruuuuuuuuuuuum ya ben napim uleynnnnnnnnnnnnnnn
hahaha ben vermeyi geçtimm kilo sabit kalmıyooo habire ibre yukarıyı gösteriyooo

günaydınnnn inşşş cnm 20,kilolarıda görürürz sendee

herkese günaydın hayırlı cumalarrr canlarım

masallllll bu hafta kilom 64 çıktı çıldırcam yaaa şu 60lardann kurtulamicam mı ben geçen hafta 61,5 tum bi haftada 2,5 kilo alınır mı yaaaaaa özellikleeee yapsammm yiyim kilo alam desem insan almazzzz masalll beni izinli yaz yawrum bu hafta en iyisiii offfffffff kafamı nirelereee vuram hangi köprüden atam kendimiiiiiiiiiiiiiii

ah ah senin mesajlarını okudukça duygulanıyorum ben... aklıma nöbetçi olduğum günler geldi....nasıl atancaz, nolcak halimiz şimdi öğretmenlerin başına gelenlerde çok fena...

slm kızlar günaydın hepinize.. dün gece evime gelebildim kaç gündür kayınvalidemde kalıyordum oğlum biraz rahatsızlandığı için eve geldim bahanede oldu biraz dinlenmiş olurum.. çok yoruldum çok.. ben diyim 5 kg vermişimdir bu hafta tartıldım sabah uyanınca

kilom 83.2 ne kaaaa mutluyum size anlatamammmmmmm

1.6 kg vermişim :))))

hilalcim dönüş yaptım gündüz çok katılamasam bile mutlaka akşamları sizinle olurum.. umarım bi sorun olmaz.. çok öpüyorum hepinizi.. kahvaltı yapıp odamı toplayıp dönerim yine

Son düzenleme:
Günaydınz kızlar

Hemen dünkü menümü yazayım.

Sabah:

Peynir-yumurta-domates-salatalık-1dilim ekmek

Öğle

1-2kaşık ezogelin çorba-fırında beşamel soslu sebze-az mantı

Akşam

2 porsyon zeytinyağlı pırasa

meyva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…