ahaha sende bendensin bacumm birde gerizekalı bir iş arkadasım varki sorma iice skldim kızlar ben cıkıcam isteeeen yaa kasımda cıkıcam valla dayanamıyorum artık yeni is bulayım blmayayım cıkıcam gider fuarlarda hosteslik yaparım en azından haftada 4 gün calısır 300 lirayı cebime koyarım bu ne böle yaaaaaa
nerdeee kaldın kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
29.09.2011 Mesaj Sayımı
eski bir masal: 43
mutedeyyin: 20
_ferdici_: 16
bugungunlerdenaralik: 14
triptofan: 13:81::81:
balkaymak: 10:81::81::81:
mcrgozde: 8:81::81:
irras_: 7:81::81:
elmaliturta: 6
Elisya: 5
Hulk: 1
kedican: 0 (izinde)
dryrgp: 0 (izinde)
maviyesil1999: 0 (izinde)
ahhh ahhh aşk resadüfleri sever filmindeki gibiiii biri iniyooo biri biniyoooyaa bugün ben asansörden indim aşkum bindi göremedi benii sansıma ediiiim arkidaslarım of ulaan offfffff
aferim yeme canumm
bugun moralimi düzelten bisi oldu spor salonunda kızın biri bana geldi sen zaten zayıfsın niye spora geliyosunki dedi baktım gözlerinde sorun yok dedim ben zayıflamısım hakikaten
hahaha ben vermeyi geçtimm kilo sabit kalmıyooo habire ibre yukarıyı gösteriyoooben bir aydır kilo veremiyoruuuuuuuuuuuum ya ben napim uleynnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn.. çok şükür tam olarak 10. kilomu verdim. gramı gramına 73.4 üm....rabbim 20. kilomuda vermeyi nasibetsin 1 kilo dahi veremeyeceğine inanan bir insan için güzel bişey ya.hadi öptüm canlarım sizi kocaman.
iyi geceler kızlar geçmişe bakamadım ya hiç halim yok üf ya boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum sanırım dukandan dolayı vitaminsiz kaldım aslında bu kadar kolay hasta olmazdım. evde ola ola vitamin hapımı ihmal ettim içmedim alttarafaı suya katıp içilecek. neyse hatırlamışken içip uyuyayım. yarın nöbetçiyimmm üfff.
günaydınnnn.. çok şükür tam olarak 10. kilomu verdim. gramı gramına 73.4 üm....rabbim 20. kilomuda vermeyi nasibetsin 1 kilo dahi veremeyeceğine inanan bir insan için güzel bişey ya.hadi öptüm canlarım sizi kocaman.
kızlar tamamıyle dondum artık.okulların açılışı annanemkn olumu tatıl donuşu derken ancak kenddımı toparladım
kılom 65.8
bu hafta 3e gireriz herhaldee :76:
benim aldığım kilodan sonraaa biraz zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?